[ TDI @ 20.04.2004. 12:28 ] @
| Da li su GRAND kafa i DON kafa iste firme..?
Moje misljenje je da je to ista firma a da narod kupuje jednu ili drugu kafu..
a to je u stvari isto...
Jer ambalazu za Don & Grand pravi jedna stamparija iz Sumadije.Za ambalazu dolaze uvek isti ljudi i iskljucivo oni dolaze i odvoze..tako da sediste fabrike uopste nije poznato..ako uopste ona i postoji.. |
[ caiser @ 20.04.2004. 12:44 ] @
A sve su to smislili strucnjaci CIA-e u tajnim laboratorijama skrivenim duboko ispod povrsine zemlje sve sa ciljem istrebljenja nebeskog naroda (citaj srba) losom kafom. :-p
[ srki @ 20.04.2004. 13:03 ] @
Ne znam da li iza njih stoji ista firma ali kafe su razlicite. Ja preferiram grand kafu. Don kafa mi je nekako kiselkasta.
[ noviKorisnik @ 20.04.2004. 13:12 ] @
Nova nagradna anketa!
Odaberite favorita:
a. Don Grand
b. Grand Don
c. Grandon
d. nešto d.
Odgovore sastaviti od slova s kesica većih pakovanja Don & Grand kave i dostaviti na adresu fabrike koja verovatno ni ne postoji :P
Biće izvlačenja a i nagrada...
[ MilošV @ 20.04.2004. 13:13 ] @
Kad smo vec kod kafa, da li je donkafa radjena po licenci (stvarnog?) DonCaffe-a or what? Nijesam primijetio da pise na pakovanju, pa se prosto pitam...
Na pakovanjima doncafe-a koji se ovamo uvozi iz ...(khm) ...susjednih zemalja, uredno je pisalo "made under license..."
[ MilošV @ 20.04.2004. 14:44 ] @
Rec je o dve potpuno razlicite firme. Inace, Doncafe je prodat jednoj izraelskoj firmi (Elite Industries, akcijama se trguje na Telaviskoj berzi). Doncafe se pravi u Srbiji (od uvoznih sirovina ;) ) i izvozi u susedne zemlje (Bosna, Crna Gora... itd.)
[ -doktor- @ 20.04.2004. 17:09 ] @
Eh, Tursko - a naše!!!
---------------
Glasam za Ceciliju... (odnosno C kafu).
[ Dejan Lozanovic @ 20.04.2004. 19:03 ] @
Citat: srki:
Ne znam da li iza njih stoji ista firma ali kafe su razlicite. Ja preferiram grand kafu. Don kafa mi je nekako kiselkasta.
I ja preferiram grand boljeg je ukusa i sitnije je mlevena
[ Ivand @ 20.04.2004. 19:53 ] @
illy kao jedna od 3 najbolje kafe u svetu
[ baxmax @ 20.04.2004. 23:01 ] @
isto s***** drugo pakovanje :)))))
a sta drugo da kazem..
moja dva prijatelja rade.. jedan u advert. komapniji za don kafe a drugi za grand...
Inace.. niko nezna sve pojedinosti ko sta drzi. ali i jedni i drugi su manje vise isiti...
To je samo obicna turska kafa koja je po propisu napravljena...isprzena i zapakovana pa tako ima aromu.. inace.. nista vise ... ili
1. Skuplja radi pakovanja lijepog
2. Zele na taj nacin napraviti monopol slicno kao kod trgovina razni merkatori, interes *x* te wisa...i dr.. znaci idu sa najmanjom mogucom zaradom a da ovladaju i da oni mali nestanu ...
3. njih dvoje ce se kasnije vec dogovoriti oko cijena.. :)
4. nas ubjedjuju da je njihova najbolja i naj naj naj.... a ja licno korisitim
KAIROS ili onu iz Bjelinja il Gradacca veoma poznatog ukusa , zadivljujuceg mirisa i arome ...i t d..
PS> jos ni jednu od njih nisam pio...
[ hollowdo @ 21.04.2004. 01:56 ] @
Ma ladno, zlatni amigos Espresso.
hehe (ne probavajte je kuvati i zakuvavati)..
[ VojaDi @ 07.05.2005. 16:37 ] @
Pitanje za Gosta. Koliko si siguran da je donkafa u vlasnistvu izraelske firme? Da li neko zna ko je vlasnik Grand kafe...? Hvala
[ ventura @ 07.05.2005. 16:45 ] @
Vlasnik don kafe je neki Dejan, ima nekih 30-35 godina, a vlasnik Grand kafe su Brena i Boba...
[ McKracken @ 07.05.2005. 17:22 ] @
Vlasnici nisu bili ¨pevacica i teniser¨ (posto je sada prodat veliki deo firme Slovencima)
[ Nikola Denić @ 07.05.2005. 17:50 ] @
DonCafe je zaista prodana izraelcima pre nekih 20 dana,tako da je Gost upravu ,a sto se tice Grand nisam saradjivao sa njima...ali ko sto neko rece vlasnici su Brena i Boba...
Inace ... mnogo ima tu vise nego "przenje kafe " ....
[ commissar @ 07.05.2005. 18:37 ] @
Izmedju Don i Grand kafe biram Don, a najbolja kafa ovde je PASCALIN :)
[ Zikka @ 07.05.2005. 18:54 ] @
I ja mislim da su Brena i Boba i jos par njih vlasnici Grand kafe. Obicno kupujem vakumiranu Don kafu ali nije nista strasno ako popijem i Grand.
[ MileG @ 07.05.2005. 19:16 ] @
I ja mislim da se radi o jednom vlasniku (kuci) koji je napravio dobar potez. Napraviti dva brenda koji ce se kao utrkivati iskljucujuci sve druge konkurente sa trzista sto im je i poslo za rukom.
[ Miloje Sekulic @ 07.05.2005. 19:32 ] @
Intervju sa Slobodanom Vucicevice, vlasnikom Granda
www.emagazin.co.yu/clanak.asp?id=374
Miloje
[ MileG @ 07.05.2005. 19:59 ] @
U novim kompanijama tj. onima sa novom i dobrom organizacijom postoje direktor/menadzer/vlasnik... tako da je lako moguce da je Slobodan Vucicevic mozda "vlasnik" :o)
[ ventura @ 07.05.2005. 20:06 ] @
Taj Slobodanom Vucicevic je sigurno samo 'vlasnik' Doncafe, jer pravi vlasnik vreme provodi na sunseeker predatoru 61 usidrenom u Budvi, i odaziva se na ime Dejan... :)
[ McKracken @ 07.05.2005. 20:13 ] @
Danko, Vlasnik Grandprom-a ne Don-a :)
[ Janmix @ 07.05.2005. 23:47 ] @
E ljudi jel zna neko gde u BG-u ima da se nadje KVALITETNA kafa,posto su ove domace ,bar po meni,s***** tj bukvalno vidim ona zrnca soje ili cega vec trpaju u kafu
Dakle neka Mokka ili sl.
[ Bananaman @ 08.05.2005. 01:47 ] @
O, boze... Ima jos ljudi koji piju tzv. tursku kafu?!
[ DZomba @ 10.09.2005. 05:48 ] @
Jel neko zna gde u Beogradu ima da se kupi (IZ LIJEPE NJIHOVE) FRANK kafa, mislim na tursku naravno...!!???? Citat: Bananaman: O, boze... Ima jos ljudi koji piju tzv. tursku kafu?!
...ne razumem sta ti znaci ovo ..da ti mozda nepijes filter kafu kao amerikanaci
[ Bananaman @ 10.09.2005. 12:11 ] @
Franck kavu pokusaj da kupis u Cara Dusana, tacno preko puta kraja Skadarske ulice (kod pijace), u prodavnici pored cvecare.
Tursku kafu niti ja pijem niti iko iz mog okruzenja (koje je sve, samo ne malo). Filter kafu - retko, samo kad me ponude u nekim firmama kod njih, Inace pijem instant-kafe (espresso, nescafu). Balkan je verovatno jedino mesto u Evropi gde se jos uvek sprema "turska kafa" (mlevena jace przena kafa koja se kuva u kipucoj vodi, koja je najcesce Minas - dno kvaliteta i sa dodacima jechma/soje). Koliko ta praksa, medjutim, odumire, mogao bi da se uveris putovanjem i boravkom u bilo kojoj zemlji regiona, gde ta kafa ubrzano postaje proslost i ustupa mesto kvalitetnijim kafama... Koliko je ta tendencija jaka vidi se i po prodaji mlevene "turske" kafe u Bugarskoj ili Grckoj (sirok Internet, pa mozes da nadjes statistike). A, koliko znam, ni u Turskoj se (osim na selu) nesto ne moze naci "turska kafa"...
[ Dr. Sachma @ 11.09.2005. 09:57 ] @
ja ne pijem kafu
[ zus @ 11.09.2005. 11:15 ] @
Citat: Bananaman:Tursku kafu niti ja pijem niti iko iz mog okruzenja (koje je sve, samo ne malo).
Posle ovakvih podataka zapitam se >gde živim< ??????
[ djricky @ 11.09.2005. 19:09 ] @
grinet, u prolazu kod cumicevog
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|