[ branko tod @ 18.12.2024. 17:15 ] @
Pre nekoliko dana kupim novi mobilni telefon putem interneta. Pronađem neki model
za koji sam mislio da mi odgovara, ne previše skup, i naručim ga telefonom. Signe mi
telefon na vrata sutradan brzom poštom. Znači kupovina na daljinu. Radi telefon, ali
nije to baš ono što mi odgovara. Pozovem ja juče (17.12.) tu firmu i kažem im da bi ne
odgovara uređaj i da bih da ga vratim. Ljubazan muški glas kaže nije problem, samo
da li je povratak u roku od 14 dana i da li je uređaj bez ikakvih oštećenja. Ja potvrdim
sve to, ali kažem da sam upisao šifru. Opet čovek kaže da nikakve nema veze, oni će
ga resetovati. Spakujem ga ja juče i oko 12 sati im pošaljem brzom poštom.
Danas oko 4 sata mi zvoni telefon, i javljaju mi iz te firme da su primili paket, da je sve
uredu sa telefonom i da su mi uplatili povrat novca. Prosto neverovatno, poslovnost do
maksimuma i ovo pišem kao dobar pozitivan primer poslovanja i izuzetno pozitivnog
iskustva.
Uostalom, dobar glas se daleko čuje i to je najbolja reklama...

[ Living Light @ 18.12.2024. 21:15 ] @
Auuu, jaka bas neka raklama.
Ni o kome, ni za koga ni šta "ONI" rade i čime se ta firma bavi.

Da li je Šver-Comerc ili "Ispod Tezge" pa ono: Ova cena je Samo za Vas, i samo još večeras, zadnja Šansa :)

Samo internet prodaja, nema Adrese, nema telefona Firme, Samo na Mail.

Baš je sve to totale "transparentno" :

" Ja potvrdim sve to, ali kažem da sam upisao šifru. "

hm,
[ Nebojsa Milanovic @ 18.12.2024. 21:24 ] @
Svakako nećemo precizirati o kome je reč (ako je uopšte reč o nekome određenom), a za plaćenu reklamu obratite se upravi foruma.