[ bordzija @ 08.05.2026. 21:36 ] @
Uled televizori su vrlo rizični za kupovinu i reklamaciju garancije. Ukoliko se izdeformiše difuzna folija - ostajete bez garancije jer se televizor smatra "oštećenim" i gubite pravo na garanciju.

Zato oprez, ne kupujte jeftine uled kineske televizore jer je pozadinsko pojačano do daske i već tokom garancije spali tv.

Drugi par rukavica je debljina televizora i lepljenih displeja što ih čini maltene nepopravljivim!

Konkretan primer je TCL

[ Living Light @ 08.05.2026. 23:15 ] @
Bordji,

- od kada tebe pratim/slušam, totalno mi prazan Stan !

Spavamo na podu, bacili smo čak i Lampaški Radio.

😂😂😂
[ bordzija @ 09.05.2026. 07:22 ] @
Vidim sve više ovakvih televizora na kp sajtu ljudi imaju račun i garanciju ali kao "nemaju" vremena
[ Living Light @ 09.05.2026. 11:52 ] @
Citat:
bordzija: ne kupujte jeftine uled kineske televizore jer je pozadinsko pojačano do daske i već tokom garancije spali tv.

Trebali bi zvati kineze na direktni fixni telefon,

i sasuti im da su OTKRIVENI ! I da nas ne zamlaćuju više!

Još malo, pa će prodavati TV kao kutiju od šibice,
koju moraš kod kuće da nakačiš na monitor :(
[ bordzija @ 09.05.2026. 20:31 ] @
Ma samo varaju ljude mogu misliti kakvi su im automobili. Bilo koji kvar - kupac oštetio 😂
[ zeoN_Rider @ 09.05.2026. 22:15 ] @
Citat:
bordzija:
Zato oprez, ne kupujte jeftine uled kineske televizore jer je pozadinsko pojačano do daske i već tokom garancije spali tv.

Koliko Ja posedujem znanje a imam 4. TV-a u kući i svi su pazareni novi poseduju podešavanje uz pomoć daljinskog.

Svi televizori su fabrički podešeni sa odvrnutim pozadinskim osvetljenjem, verovatno da bi u startu oduševili kupca!
[ bordzija @ 10.05.2026. 08:18 ] @
Koliko je to osmišljeno prepuni oglasi kineskih spaljenih krševa. Ja kada podesim led tv on radi 10-15 godina bez problema.

Kineski ne mogu ni 3 godine da sastave.

I uopšte ne znam kako korisnici ne oslepe koliko to bije blješti. U koju god kuću sam ušao smanjio sam ljudima pozadinsko.