[ zlatousti @ 03.08.2004. 02:39 ] @

Nista logicno mi ne pada napamet, sta treba uraditi sa cim, da bi se dobilo nesto sto lici na Smoki ?
[ Bojan Basic @ 03.08.2004. 03:07 ] @
Pitaj Ljubišu Samardžića, on sigurno zna, čak je i tužio "Soko Štark" što su "iskoristili njegov nadimak" za svoj proizvod
[ RumRum @ 03.08.2004. 03:50 ] @
Sipaš kukuruzno brašno u mašinu koja se zove ekstruder, i dobiješ flips.
Flips pomešaš sa kikiriki prelivom, da dobije karakterističan ukus.
Još par caka i fora... i eto ga "Smoki".
Pozdrav,
A
[ zlatousti @ 04.08.2004. 00:37 ] @
"Ekstruder" - znao sam da se od kukuruznog brasna i kikirikija ne moze tek tako dobiti nesto nalik na smoki... ne bez "explozivnog svemirskog modulatora" ! :))

Hvala puno na odgovoru!