[ Qlex @ 02.09.2004. 02:15 ] @
Jes da nema veze sa kompjuterima , ali sam preko njega ovo našao, tj. preko interneta... Pravo na besplatan prevoz imaju sledeće kategorije putnika: Bez legitimacije GSP '' Beograd '' ( bez obzira na mesto stanovanja na teritoriji Srbije i Crne Gore ) : 1. Deca do 7 godina starosti 2. Pripadnici policije u uniformi 3. Nosioci ordena '' Narodnog heroja '' 4. Nosioci '' Partizanske spomenice 1941. godine '' 5. Borci španskog narodnooslobodilačkog i revolucionarnog rata od 1936. do 1939. godine 6. Borci ratova 1912. – 1918. godine 7. Nosioci odlikovanja '' Beli orao sa mačevima '' 8. Nosioci odlikovanja '' Zlatna medalja Obilić'' 9. Nosioci '' Albanske spomenice '' 10. Nosioci odlikovanja '' Karađorđeva zvezda s mačevima '' Ajde ovo pod 1 i 2 je opravdano. Ali ovo na dalje je mislim...stvarno...Pa jel su živa ta godišta i dalje!? Najbolje iskoristiti tačku broj 3 kada u prevozu nemate kartu.... Samo recite "Ja sam narodni heroj!!!" ... i na sledecoj stanici će Vas pored policije sačekati i kola hitne pomoći odnosno neki psihijatar... A vic što sam čuo...kaže.... Na klavirskom koncertu razgovaraju dva posetioca: - Oprostite, da li je ovo Šopen? - Ne znam. Videću kada se okrene. :) :) :) Pozdrav |