[ dragan_ns @ 06.09.2004. 22:35 ] @
Gde moze da se igra warcraft na netu , mislim na kom sajtu i sta treba da podesim, posto mi je ovo prvi put da igram jednu igru preko neta! Hvala unapred na odgovoru, i uputstvu, pozdrav svima... |
[ dragan_ns @ 06.09.2004. 22:35 ] @
[ dragan_ns @ 07.09.2004. 18:12 ] @
Nije valjda da niko nezna ni jedan sajt , gde se igra warcarft????
znam za ovaj www.igraonica.net ali tamo nema warcarft nego samo kanteri i starcraft, glupost! ajde ako neko zna neka kaze!!!hvala unapred [ SpellCaster @ 08.09.2004. 00:18 ] @
Da ne ulazimo u to zasto je sve SC bolji od WC na istom sajtu imas i War Craft III....
[ dragan_ns @ 08.09.2004. 15:52 ] @
Znam da ima i warcraft!
Ali nema nikog da igra warcraft!!!!! to sam sinoc bio, ne znam da li je mozda danima vikenda puno, posto kazu da ima neki turniri Pozdrav svima, navratite da igrate!! Warcraft! [ boccio @ 08.09.2004. 16:11 ] @
Daklem...ovako bi moralo da uspe:
skini sa neta The All-Seeing Eye (nadji na guglu), on bi (po istalaciji) trebalo da pokupi listu servera za igre koje imas instalirane na makini (daklem i za warcraft...). Naravno da bi ovo uspelo tokom (i posle) instalacije moras biti online... [ crews_adder @ 08.09.2004. 19:14 ] @
Citat: dragan_ns: Gde moze da se igra warcraft na netu , mislim na kom sajtu i sta treba da podesim, posto mi je ovo prvi put da igram jednu igru preko neta! Hvala unapred na odgovoru, i uputstvu, pozdrav svima... Kao sto sam i obecao, evo adresa: • www.chelcom.ru • www.gamecraft.ro • www.telecom.by • www.warcraft.org • www.battle.net ––– "Jesi li ti novi ovde? Pa prosaraj (proGoogleaj) malo!" [ Stator @ 11.09.2004. 10:06 ] @
Hmm pa na battle net-u... to je oficialni war3 server jedino bedak sto ti treba original....
mod flylord: zabranjeno je deljenje krekova, postovanje URL-ova koji sadrze krekove ili bilo koji sadrzaj koji krsi autorska prava [ shumar @ 11.08.2006. 11:20 ] @
eurobattle.net. ne treba serijski
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|