Dragi partizanovci,
Mogu da vam pomognem da dodjete do Londona posto u istom zivim a od skora pocinjem da radim na projektu receptive tj. dovodjenje ljudi iz UK u SCG...
Tezak posao skoro kao kada treba da se iz SCG dodje u UK... Inace radim ovde za firmu koja se bavi organizovanjem muzickih manifestacija za ljude iz UK sirom sveta
a detalje ako vas to zanima mozete na adresi
www.newexpandedtrips.com
Za vize ne mogu nista da uradim, one se izdaju individualno i nekad ume da bude poteskoca, ali ako se oformi neka grupa onda moze da se nastupi kolektivnio (mada koliko ja znam UK ne izdaje grupne vize) i recimo da vas najavim ambasadi. Cena leta i transfera sa areodroma do hotela je niza od one koju je recimo dao Jolly travel i ponavljam ako se oformi grupa od recimo 15-tak ljudi moze da se obori jos. Hoteli u Londonu u dobrom kraju mogu da se nadju jeftinije od ponuda koje sam video kod nas i mogu da iznose od recimo £45 po coveku sto je smesno koliko to inace kosta u Londonu koji je inace najskuplji grad na svetu. Da bi se viza dobila prvo treba da se bukira povratna karta i taj dokaz da im se dostavi sa svim ostalim papirima (sve objasnjeno na tabli ispred ambasade) ali ako se brzo organizujete mozemo celu pricu da zavrsimo prilicno brzo i jeftino.
Mene mozete kontaktirati preko email-a:
[email protected]
ili pozvati na tel +447981641820
Pozdrav iz UK
Branislav