[ Zoran Rašković @ 30.03.2002. 07:47 ] @
poceo sam zesce da mrzim kompove i net... neko ce reci da sam lud ali stvarno je tako..... danas je sve iskomercijalizovano i sve se placa.. dobro ne sve, ali u mnogo vecoj razmeri danas nego sto je to bilo pre jedno 3-4 godine.......pogledajte sajtove, pa to svaki sajt kad otvorim iskacu mi po 3-4 popup window-bannera whatever......reklame se prosipaju na sve strane, bitan je samo profit ljudima. Vise sam voleo ono vreme, pre jedno 3-4 godine kada nije ovoliko ljudi bilo na netu i imalo kompove. Nekako mi je draze tada bilo, oni poceci, pa otkrivanje raznih novih stvari na kompjuteru i na internetu... Onda su usledila dopisivanja emailom sa raznim ljudima iz dalekih zemalja, i tako sve te fine stvari kroz koje je svako prosao u pocetku, jer je bilo zanimljivo....... A danas .... Ustanem ujutru (ili uveche??? ), odem na yahoo mail, a tamo me doceka 30-ak junk mailova i tako svaki dan! Pa na sta to lichi i dokle smo dogurali sa danasjom komercijalizacijom vise...... Sta nam se da ocekivati u buducnosti ? Ima li koga ovde istomisljenika ? Kakvo je vase misljenje o svemu ovome ? (btw ne znam da li sam temu trebao da stavim u Politika razvoja, ako da, samo prebacite tamo ) |