[ SBSL @ 13.11.2004. 14:17 ] @
naime ovo sam negde pronasao na netu, ne znam tacno gde.. kada sam se prijavio dobio sam ovaj mejl... Citat: Ovaj program je dizajniran za sve one koji *ele da zarade pare pomo*u interneta - brzo, jednostavno i *asno. Program je relativno nov i ve* se dokazao kao jedan od najefikasnijih. Program je dizajniran u SAD, i nedavno je bio promovisan na Ameri*koj nacionalnoj televiziji a promociju je izvršilo dete od 12 godina, koje je uspelo pomo*u ovog programa da zaradi 70 000 US dolara. Ovaj program su dizajnirali profesionalci pri *emu su odstranjene sve mogu*nosti za eventualne zloupotrebe. Pre nego što rešite da u*estvujete mo*ete se uveriti da je program istinit i siguran. Odmah da ka*em da ovo nije: *itanje mailova, kliktanje na banere, i sli*no. Nema elektronskih ra*una i drugih komplikovanih sistema za slanje novca. Sistem je izuzetno jednostavan i upravo njegova jednostavnost ga *ini toliko posebnim i druga*ijim od svih drugih. Va*no !!! Molim Vas pro*itajte ovaj dokument od po*etka do kraja, kako bi ste se osigurali da ste ga jasno razumeli. Pro*itajte ga više puta ukoliko je to potrebno kako bi Vam bilo sve potpuno jasno. Ukoliko imate neka pitanja ili Vam nešto nije jasno slobodno mi pošaljite e-mail. Ukoliko odlu*ite da se uklju*ite u program pa*ljivo sledite instrukcije i bi*ete oduševljeni rezultatima. Ovaj program je jedan od najsigurnijih programa na internetu gde su svi u*esnici podlo*ni proveri i svaki u*esnik dobija pare (u koverti putem pošte na ku*nu adresu) a pri tome svaki u*esnik je siguran da niko ne mo*e da zloupotrebi program. Zato sam i ja rešio da u*estvujem. Mo*ete da o*ekujte da zaradite najmanje 5000 EUR za kratko vreme (maksimalna zarada ne mo*e da se predvidi i ona zavisi isklju*ivo od vašeg anga*mana). 100% je sigurno da *e svaki u*esnik biti ispla*en ukoliko odlu*i da u*estvuje u programu. Zato se od svakog u*esnika tra*i da za po*etak ima validnu e-mail adresu. Ukupni trošak za svakog pojedinca u programu je 10 EUR, plus troškovi za slanje dva pisma (nije mnogo, bez obzira u kakvim se okolnostima nalazite u ovom momentu, s'obzirom na ogroman potencijal za zaradu, a i pare moraju da do*u od nekoga). Pre nego što se odlu*ite da se uklju*ite u ovaj program (i pre nego što potrošite 10 EUR) mo*ete da se uverite da je lice koje je poslalo ovo pismo (tj. ja) uplatilo po 5 EUR dvojici drugih *lanova ovog programa, što mo*ete da uradite na taj na*in što *ete im poslati mail i pitati ih da li su primili po 5 EUR od mene. Na ovaj na*in je program siguran od zloupotrebe. Ne morate da pošaljete nikakve pare sve dok ne budete sigurni da su od mene (pozicija #3) dobili po 5 EUR ljudi sa pozicija #1 i #2. Pozicija #1 Pozicija #2 Ime i prezime: Ivana Varga Sasa Parezanin Adresa: Deskaseva br.6 Bul. AVNOJ-a 58/14 Poštanski fah: 11160 Beograd 11070 Novi Beograd Dr*ava: Srbija i Crna Gora Srbija i Crna Gora E-mail: [email protected] [email protected] Kada se odlu*ite da u*estvujete: - prva stvar koju treba da uradite je da snimite ovo pismo kako bi ste mogli dalje da ga preuredite na odgovaraju*i na*in (o *emu *e kasnije biti re*i) da bi po*eli da zara*ujete. - druga stvar koju treba da uradite je da platite po 5 EUR dvojici u*esnika sa liste dole, pri *emu u pismu treba da nazna*ite da vas stave na nihove mejling liste. Zašto je va*no da budete na njihovim mejling listama? Zato što *e vaši *lanovi upravo kod njih da proveravaju da li ste im vi platili 5 EUR. Ljudima sa pozicija #1 i #2 sam isplatio po 5 EUR, sa naznakom da me stave na njihove mejling liste. Pošto se uverite da je to istina i odlu*ite da u*estvujete adresirajte pismo na li*nost sa pozicije #3 (to sam ja) u kome *ete poslati nov*anicu od 5 EUR i list papira na kome *e biti napisano: "Molim Vas stavite me na Vašu mejling listu i pošaljite mi Fazu II putem email-a". Faza II sadr*i sve potrebne informacije za reklamiranje i nala*enje novih *lanova što automatski pove*ava vašu zaradu. Umesto pisma mo*ete koristiti i telegram. Obavezno neka stoji Vaše ime, prezime, adresa i e-mail. * Samo li*nost sa pozicije #3 *e vam poslati Fazu II, i niko drugi. * Na isti na*in adresirajte pismo na li*nost sa pozicije #4 u kome *ete poslati nov*anicu od 5 EUR i list papira na kome *e biti napisano: "Molim Vas stavite me na Vašu mejling listu." Pozicija #3 Pozicija #4 Ime i prezime: Slobodan Stefanovic Veljko Pakevic Adresa: Luke Sucica br.17 Visnjicki Venac 1F Poštanski fah: 24000 Subotica 11060 Beograd Dr*ava: Srbija I Crna Gora Srbija i Crna Gora E-mail: [email protected] [email protected] Sve što sada treba da uradite je da preuredite ovo pismo na slede*i na*in: 1. Premestite lice sa pozicije #4 na poziciju #2 i pazite da svi podaci budu ta*no iskopirani. 2. Premestite lice sa pozicije #1 na poziciju #4 sa svim ta*nim podacima. 3. Premestite lice sa pozicije #3 na poziciju #1 sa svim ta*nim podacima. 4. Na poziciju #3 unesite vaše ime, prezime, kompletnu adresu i e-mail. Tako*e zapišite vaše ime, prezime, adresu i e-mail na kraju ovog pisma. Lice koje se nalazi na poziciji #2 ispada sa liste. Zapamtite !!! Šaljete po 5 EUR samo licama sa pozicija #3 i #4. Ne šaljete nikakve pare licama sa pozicija #1 i #2. Kad pišete vašu adresu i e-mail, molim Vas vodite ra*una da bude ta*no napisana jer na tu adresu Vam sti*u pare. Tako*e vodite listu za one koji vam šalju po 5 EUR i koji su stavljani na Vašu mejling listu i odgovarajte brzo na pisma preko e-maila. Primer !!! Definitivno mo*e da se zaradi velika suma za nekoliko nedelja. Za one koji ne veruju, jedan primer: Recimo da samo 10 ljudi naru*e Fazu II od Vas (tj. pošalju vam po 5 EUR). Ovih 10 ljudi, zatim stave Vaše ime na njihove mejling liste, na poziciju #1 (na kojoj ne dobijate po 5 EUR). Njihovi aktivni u*esnici zatim stavljaju Vaše ime na poziciju #4 (gde dobijate po 5 EUR). 10x10x10 u*esnika je ukupno 1000 ljudi. 1000 x 5 = 5000 EUR. Ovo se doga*a vrlo brzo s'obzirom na to da se radi preko interneta. Zna*i još jednom da sumiramo !!! Snimite ovaj dokument kao Faza I, gde mo*ete vršiti izmene (ime, adresa, e-mail, pozicija). Platite putem pošte po 5 EUR licama sa pozicija #3 i #4, sa naznakom da vas stave na njihovu mejling listu. Preuredite pismo pa*ljivo, kao što je ranije opisano. Vaše ime, prezime, adresa, e-mail, dolaze na poziciju #3 (gde je sada moje ime). Zatim *ekate da od mene dobijete Fazu II, u vašem Inbox-u. Faza II *e vam biti poslata istog dana kada ja dobijem od vas 5 EUR. Sada pogledajte kako se Vaše ime kre*e u sistemu. Vaše ime startuje sa pozicije #3 u Fazi I, kod svih onih kojima šaljete e-mail. Trudite se da dobijete bar 10 odgovora, a što više to bolje i profitabilnije. Vi *ete poslati Fazu II, putem e-maila svakom ko vam je platio 5 EUR. Naglasite ovim ljudima da stave vaše ime na poziciju #1. Dobi*ete pitanja putem e-maila od drugih zainteresovanih o tome da li ste primili 5 EUR i na ta pitanja odgovorite što pre jer je to u vašem interesu. U ovoj fazi ne*ete dobiti puno novca (samo od onih koji su primili Fazu I). Oni koji su se raspitivali da li ste dobili po 5 EUR, done*e po 10 novih *lanova ili više koji *e da u*estvuju u programu. Tada *e vaše ime da bude na poziciji #4. Ovde dobijate velike pare. I kona*no, vaše ime *e da bude na poziciji #2 gde opet dobijate pitanja, a vi odgovarate: "Da, ja sam bogatiji za 5000 EUR (ili više)". Zar ovo nije brilijantan program? Pre ovog programa probala sam mnoge druge (*itanje mailova, kliktanje na banere, i sli*no) ali oni imaju komplikovan sistem za slanje novca i mnogo te*e se zara*uju mnogo manje sume. U ovom slu*aju pristup je mnogo direktniji, sigurniji, nema zloupotreba, i jasno vam je odakle pare dolaze. Samo treba da se pridr*avate pravila navedenih u ovom pismu i uspeh je zagarantovan. Vaša mala investicija od 10 EUR (2x5 EUR) mo*e da Vas nagradi najmanje sa 5000 EUR. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno mi pošaljite e-mail. U*ivajte i zaradite dobre pare. Sta mislite ?? Da li je ko imao iskustva sa ovim..?? PoZdRaV |