[ SBSL @ 14.12.2004. 02:03 ] @
sad bas 'krstarim' es-om i razmisljam o svima koji su u 3-4 budni i krstare netom..

Ja sam npr. budan posto sam vec mesec dana 'poremecen' sa vremenom.. nisam isao na vreme da spavam i sad ustajem u 13h i krecem odmah na posao..

jer neko radi u trecu pa 'internetira', neko ne moze da spava..?

PoZdRAV

p.s Mozda je tema i za BISERE !!!
[ sadux @ 14.12.2004. 02:13 ] @
E brate i ja sam se nesto poremetio,i to mi se godisnje sigurno desi bar jedno 5 puta i traje po 10 dana..Kod mene satnica ide recimo,spavao sam danas od 14 i 30 pa do 23 00 i nocu sad ucim,vezbam i tako to..Nije to lose tako ponekad da covek uziva u miru..
pozdrav!
[ SBSL @ 14.12.2004. 02:18 ] @
Citat:
to mi se godisnje sigurno desi bar jedno 5 puta i traje po 10 dana

pa da, to se i meni desi vise puta godisnje.. i sad 'internetiram' ! he he

samo to kod mene traje vise, oko 20-25 dana

PoZdRAV za sve koji 'internetiraju' u gluvo doba noci..
[ veek @ 14.12.2004. 02:29 ] @
Citat:
samo to kod mene traje vise, oko 20-25 dana

Isti slucaj. U stvari potreban je ovoliki period da se vratim u normalu zato sto svakog dana lezem u proseku oko sat vremena kasnije a spavam isti vremenski period. Racunaje posto dan ima 24 sata a svakog dana lezem otprilike sat vremena kasnije potrebno mi je 24 dana za ceo ciklus !!! he,he!

Pozdrav svim sLobodnim i ne iskvarenim UMOVIMA.

[ cveleks @ 14.12.2004. 02:54 ] @
Amateri :)))

Ja vise od dve odine lezem izmedju 4 i 6 a ustajem izmedju 11 i 13h i to mi je postalo potpuno normalno.
Posle par meseci totalo ti je normalno.

P. S. Sve je tako mirno i tiho u 4 am.
[ BojanBG @ 14.12.2004. 02:59 ] @
Ja nisam ni provalio da je ovoliko kasno :)
[ SBSL @ 14.12.2004. 02:59 ] @
Citat:
Sve je tako mirno i tiho u 4 am.

Da, da.. a provaljujete ono, sto non-stop cutite i stiskate tastaturu.. ..Ja cutim vec 4 sata..

PoZdRAV
[ MaRaToNcI @ 14.12.2004. 03:03 ] @
najbolje radim po noci:) niko mi ne smeta, jer preko dana kancelarija uvek puna, non stop neko dolazi ili odlazi... inace spavam 6 sati dnevno ( a mogu i u ratama 3x2,6x1 sat) i to je obicno od 6-12 (ovo je u usa idealno vreme-mozda mi ostalo u navici, kad sam ziveo tamo), osim kad imam obaveza ranije, pa kasnije nadoknadim:)
[ Sundance @ 14.12.2004. 03:11 ] @
Ucim, programishem tamo do 7AM, onda na dorucak pa u krevet :) "rucam" u 21:30 kad se menza zatvara :P

PS: Stvarno je mirno i tiho... ;)
[ Nikola Denić @ 14.12.2004. 03:14 ] @
Radi se ... a [es] je uvek upaljen .. to je neki fetish :)

Aj pa tako ;)
[ -=k3rn3l=- @ 14.12.2004. 03:17 ] @
Poremecen ritam... I to traje vec nekih godinu dana konstantno. Izgleda da smo nocne ptice. A moram da priznam da mi prija mrak i u pozadini lagan jazz i izobilje informacija sa mog racunara. Samo mi je neprijatno kada docekam jutro (sto se uglavnom desi) jer teze zaspim.
[ Walker @ 14.12.2004. 03:21 ] @
Ovo je najbolje vreme za zevanje na net-u ako nemas obaveza sutra.
BTW jos malo pa ce backup da pocne.Idealno vreme za odlazak na spavanje

[Ovu poruku je menjao Walker dana 14.12.2004. u 04:23 GMT+1]
[ Nabukodonosor @ 14.12.2004. 03:22 ] @
A mene je poceo da nervira onaj update [es] baze koji ide u 5 ujutru. :-) Ne znam, jednostavno cu jedan dan da ostanem budan celu noc, i da probam da izdrzim uvece do 11-12 i da legnem normalno i da se ujtru probudim u neko normalnije vreme. Jedino tako.
[ sadux @ 14.12.2004. 03:30 ] @
u covece koliko nas je a ja mislio samo ja tako ne spavam i zivim 'poremecen' zivot.. :)
[ fop @ 14.12.2004. 03:38 ] @
meni je poremeceno da se neko budi ujutru u 6 :)
[ Walker @ 14.12.2004. 03:39 ] @
I jos da se nadje neko da obrise ovaj topic.......
[ fop @ 14.12.2004. 03:43 ] @
ma nema ko svi moderatori su na spavanju... covece, jel osetis slobodu... :))
[ SBSL @ 14.12.2004. 03:49 ] @
Zasto da se obrise ova tema !

ova tema ce od danas da bude za one koji ne spavaju celu ili bar poma noci !!

ovu temu posvecujem njima...

moderatori dalje ruke od ovog... Pustite nas 'nocne ptice' da pricamo...

neka ovo bude kao neki chat kanal za 'internetovce' koji 'internetiraju' celu noc...

PoZDrAV
[ sremcica @ 14.12.2004. 03:53 ] @
Stabilnija veza, jeftiniji net, jeftiniji fon.

moje 2 pare
[ -=k3rn3l=- @ 14.12.2004. 03:55 ] @
Eh dok se moderatori probude pa dok pogledaju brdo tema... A i ako obrisu nema veze makar smo pustili glas da nas ima :)
[ sadux @ 14.12.2004. 03:55 ] @
Sta bre da se obrise,pa valjda treba da nas nagrade sto cakmi ove kasne sate provodimo na ES-u i cinimo ga jos profesionalnijim.. :)
[ fop @ 14.12.2004. 03:58 ] @
samo pazite, uskoro ce jutro pa bilo koja poruka je automatski offtopic! :))
[ Sundance @ 14.12.2004. 03:59 ] @
E da mi je vidit poruku koja offtopic na MadZone :)
[ Nikola Denić @ 14.12.2004. 04:36 ] @
bolje receno ... koja je tema uopste topic na madzone :)

Al ajd .. ;)

uff.... nismo mi normalni :D
[ #Ninja# @ 14.12.2004. 05:37 ] @
Ipak sam najbolji. Na netu sam od 1:00 h, a evo me i sad. Još malo pa ću na fax.
[ BytEfLUSh @ 14.12.2004. 06:30 ] @
Uf... SVAKU noć provedem na [es]-u, osim prethodne i vidi šta se desi.... Započne se ovakva tema, a ja nisam tu da učestvujem... :(

A gledam... Nešto je mnogo poruka poslato za prethodnu noć kad ono... ccc...

Ma ja već ko-zna-kolko-dugo ležem oko 6-7am i ustajem oko 1-2pm... A dešava se ni da ne spavam... Sve zavisi....

Nego, ajde ja vas da pitam nešto... Koliko ste najduže izdržali budni? Dakle, bez spavanja, bez dremanja, 100% budni.

Moj rekord je 85 sati, postavljen negde na proleće. :)
Pri kraju sam već bio toliko poludeo da nisam znao šta ću sa sobom...... Mislim da sam nešto i pričao sa računarom, toliko sam bio natripovan od nespavanja... Kad sam legao u krevet, spavao sam jedno 20 sati :)
[ Sundance @ 14.12.2004. 07:01 ] @
36 sati budan, spavao oko 16 sati :) Svjetski rekord je 264 sata, mislim da ga necu napadat :)

Citao sam prije par godina u zutoj stampi kako neka zena iz Kine uopce ne spava, da je smatraju znanstvenim fenomenom. Zna li netko nesto vise o tome?
[ bukovski @ 14.12.2004. 07:20 ] @
hehe od 11 prvi post veceras do evo 8 zadnji. strosio sam sve vreme na netu skoro.cele noci ovde i evo resio da legnem da spavam. zaista ne znam sta mi je zadnjih mesec dana nemogu da se uspavam dok ne svane. posto sam ko vanpir. nit ucim niti nista samo pusim i pijem apatinca po celu noc.
a moj rekord negde 70+ sati 1 maj uranak 3 dana ludovanja. kad sam stigo lego u kadu i zamalo se ne udavio (hvala bratu oji me spasio ili meni sto nisam zakljuco kupatilo ko zna) od tada nikad ne lezim u kupci u kadi. samo tus i mar napolje iz kupatila. (a i ne pijem toliko vise al ni manje :):) )
[ abishai @ 14.12.2004. 12:13 ] @
Ajde i ja da se umesam iako je sada 13:00. Inace ima i dosta mojih poruka koje su od 3-5 ujutru i popodne (to je vreme kada sam ovde uglavnom).

Blago vama kada vam to traje po godinu-dve dana. Ja sam prvi put imao ne prespavanu noc jos u prvom razredu :). Oduvek sam imao problema nocu da spavam, tako je i dan danas. Mada meni odgovara noc, tada dobijem i inspiraciju za rad i to.... znate ono, tisina, nigde nikoga.... moze lepo da se radi.

A sto se tice ovoga "rekord u ne spavanju" - moj je oko 50 sati, s'tim sto sam ja u tih 50 sati 2 puta bio u teretani, putavao autobusom do Crne Gore i tamo jos bio na plivanju i uvece u nekoj diskoteci :)..... verujte mi mislio sam da cu da umrem kada sam legao i sto je bila najzesca fora nisam mogao da zaspim i na kraja kada sam zaspao spavao sam samo 5-6 sati..... Tako nesto mislim da vise nikada necu uraditi , ako se i desi da ne spavam toliko, necu vezbati i putovati :)
[ Dusan Marjanovic @ 14.12.2004. 12:23 ] @
Verovatno zato sto nemate neka pametnija posla :)
[ mrkidivx @ 14.12.2004. 12:36 ] @
Ja ležim dosta kasno najčešće oko 4, ustajem najdalje u 9 (pre podne).
Nemam potrebe za više od 5 sati sna.
[ Stefano @ 14.12.2004. 12:44 ] @
i ja sam se skroz poremetio,evo vec godinu dana.
Ustajem oko 13h uglavnom,danas me keva probudi u 11h i meni to rano!
Neznam lezem oko 2-3 cesto i u 4 izjutra.Treba mi dosta da se ispavam
A da mislim da je to sve krenulo leta 2003 kada sam bio budan do kasno u noc,a leta 2004 mislim da sam svakog dana docekao i svitanje na nogama.
Dodje i period od nekoliko dana kada ustanem pre 10h,i taman pomislim da sam se vratio u normalu...kad ono ponovo sledeceg dana spavam do 14h
[ Gojko Vujovic @ 14.12.2004. 17:38 ] @
Hajde da napravimo stranku koja će se boriti da radno vreme umesto u 7-8-9 ujutro, počinje u 2-3-4 popodne? Tad smo svi i onako najsposobniji mentalno,... barem ja imam takav utisak, suprotno onim "istraživanjima" koji kažu da smo intelektualno najjači oko 10h ujutro. Možda bilo pre 30 godina...

Sundance, bilo je takvih slučajeva, bolje reći poremećaja, pa osoba celog života ne spava. A zanimljivije je saznati šta je takva osoba sa 30% više vremena uspela da uradi - ja sam siguran da bih bio produktivniji, i sve bih dao da ne moram da spavam uopšte, ali čitao sam negde o takvom slučaju nesanice i čovek je vodio sasvim normalan život, fabrički radnik, baš ono ništa vredno pomena. Noću je gledao TV pošto nije mogao da spava, i ujutro samo nastavi normalno. Kako protraćen talenat...
[ Marko_L @ 14.12.2004. 18:17 ] @
Uh, dobro je...mislio sam da sam jedini :)
Inače, i ja ležem negde oko 5-6 ujutru (a nekad ostanem i budan celu noć i ceo dan, ali onda obavezno naiđe onaj period kad kunjam i to više puta dnevno, tako da to ne praktikujem često), a razlog je manje-više isti kao kod ostalih, veća koncetracija mi je noću, mir i tišina za rad, ne zvoni telefon...i uvek kad imam nešto važno da uradim, radim to noću.Budim se kako kad, zavisno od potrebe, nekad u 8-9 ujutru, a nekad zapucam i do 4 popodne.Inače i popodne može fino da se radi, ali samo što se koncetracije tiče, mira i tišine svakako nema :) Ali pre podne nikako.Jedno vreme sam pokušavao da radim prvu smenu, od 7-8 ujutru do 4 popodne, ali mi je produktivnost bila trostruko manja (prva 2-3 sata ispijam kafe i pokušavam da se rasanim, onda narednih 2 da se sastavim šta po planu treba da radim i onda sledeća 3 sata nešto i uradim), što su očigledno i u firmi shvatili, pa sad radim samo drugu, eventualno nekad ostanem i treću, po potrebi.E da, rekord u budnom stanju je nešto više od 2 dana, dakle oko 55 sati, sat gore-sat dole i to je bilo kad smo imali havariju zbog EPS-a, pa je jedan deo koda morao da se piše ispočetka, niko ga nije bekapovao, pa smo kasnili za planom.Jedino čega se sećam posle toga je da sam zaspao ko beba i probudio se 18 sati kasnije.
[ Zikka @ 14.12.2004. 18:41 ] @
Citat:
Gojko Vujovic: Hajde da napravimo stranku koja će se boriti da radno vreme umesto u 7-8-9 ujutro, počinje u 2-3-4 popodne? Tad smo svi i onako najsposobniji mentalno,... barem ja imam takav utisak, suprotno onim "istraživanjima" koji kažu da smo intelektualno najjači oko 10h ujutro. Možda bilo pre 30 godina...

...
Ja sam za.
[ mrkidivx @ 14.12.2004. 19:06 ] @
Sve je to subjektivno, nisu svi ljudi isti.
Znam ljude koji moraju da leže već u 9 uveče, ali zato su pre podne izuzetno intelektualno sposobni.

Dakle, što je za jedne dobro za druge može biti krajnje neprihvatljivo.
[ superbaka @ 14.12.2004. 19:18 ] @
kakva Kina, pa imate novopazarca koji je pao sa ne znam kog sprata pre dvadeset i nesto godina i od tada ne spava... bilo je u stampi vec o tome...
[ dalibord5 @ 14.12.2004. 19:34 ] @
Istina je za novopazarca,i ja chito!!!
Kazu da je Napoleon govorio:4 za muskarce,5 za zene i 6 za idiote...Mislio je na san naravno.Kazu i da je umeo cak i za vreme bitke da se iskljuci na par minuta.To mu je kao bila zamena za san.
[ Sundance @ 14.12.2004. 19:43 ] @
Citah i da je onima koji kvalitetno prakticiraju lucidan san dovoljno max. 3-4 sata sna. yogi-jima 1-2 sata. Ako je to istina, stvarno bi se isplatilo time malo pozabaviti jer mi se bas i ne skace sa vrha nebodera :)
[ SBSL @ 14.12.2004. 19:44 ] @
Citat:
Istina je za novopazarca,i ja chito!!!

jer ima neko neki link.. ili negde da se procita ovo..?

A sto se tce ove teme.. drago mi je da je zazivela i da je Mr.moderatori nisu izbrisali...

PoZdRaV
[ Stefano @ 14.12.2004. 20:04 ] @
ja bih takodje registrovao stranku koja bi se borila da svi poslovi budu freelance,tj.da ih radis kada hoces,da sam odredis radno vreme i da radis kako ti se hoce :)) malo kuci,malo na poslu kako se vec osecas tokom dana
[ MethodMen @ 14.12.2004. 21:40 ] @
In darkness you can see, in darkness you are free :)
noce je macka za sve :)
ali kada su kompjuteri u pitanju i rad bilo koje vrste to je neprikosoveno...tek video igre...ma sve...
[ Dusan Marjanovic @ 14.12.2004. 22:17 ] @
Svako danas ima stranku, možeš i ti. Kada bi svi poslovi mogli da se rade "kad ti hoćeš"...kad napuniš 2 dana radnog staža, shvatićeš neke stvari. Što se tiče radnog vremena od 1-2pm...na šta bi vam se sveo život? Ja ustajem svako jutro u 7, i spavam jako malo, neki sa ovog foruma su to i zapazili :) , i koliko god mi često bivalo očajno teško da ustanem ujutru, osećao bih se kao trut da spavam do 1-2 popodne, dok normalan svet radi, nije fora da radite do kasno u noć, pa sutra to nadoknađujete, nego sutra lepo na posao kad i svi ostali, tako se izdiže iznad proseka :)
[ ventura @ 14.12.2004. 22:49 ] @
100 ljudi 100 ćudi...

Mene naprosto uhvati griza savesti kada se probudim posle 10 ujutru, cak i kad nemam posla... Ne znam kako neki mogu da se bude u 1-2-3 popodne... Jeza me prodje kad pomislim na tako nesto... Ceo zivot da prespavas...

Ja legnem oko 1-2 ujutru, ustanem oko 8-9, u zavisnosti koliko obaveza imam taj dan, i super mi je.. A uostalom u cemu je svrha spavati po 10-12 sati, i ustajati u pola dana?
[ CimBac @ 15.12.2004. 00:24 ] @
Jel sad kasno. Mogu da odgovorim? Nije. Kasno je samo ljudima koji imaju stoku, pa moraju da ustanu sa petlovima da nahrane tu stoku, jer, boze moj, gde ste vi culi da krava ustaje za rucak. Znaci, sve zbog prljave stoke, ljudi su od davnina navikli da ustaju sabajle i sad mi moderni ljudi moramo da ispastamo zbog grane (poljo)privrede zvane stocarstvo. Pa to mi ide na ... Freelancing je glavni, zasto ljudi ne bi mogli da rade kad pozele tj. da imaju deadline, ali ti sam odredjujes radno vreme.
Onda bi ladno mogao sebi da priustim 24 day circle za koji tvrdim da je sasvim prirodan. Taman kad trebas da legnes, e onda je najzanimljivije, naravno kad nisi bas umoran. Mozda ja sve ovo pricam zato sto nisam kopao bunar, pa nisam ni osetio sta je fizicki rad, ali kontam da ljudi koji se bave intelektualnim radom mogu lakse da istreniraju sebe kad i koliko raditi.
[ Fuzz @ 15.12.2004. 00:34 ] @
Citat:
ventura: 100 ljudi 100 ćudi...

Mene naprosto uhvati griza savesti kada se probudim posle 10 ujutru, cak i kad nemam posla... Ne znam kako neki mogu da se bude u 1-2-3 popodne... Jeza me prodje kad pomislim na tako nesto... Ceo zivot da prespavas...

Ja legnem oko 1-2 ujutru, ustanem oko 8-9, u zavisnosti koliko obaveza imam taj dan, i super mi je.. A uostalom u cemu je svrha spavati po 10-12 sati, i ustajati u pola dana?

Pa ok je to,ali ako ja legnem u 6 i ustanem u 11,ne znam bas ko prespava zivot.
Kontam da je samo stvar navike u pitanju. Kad odem na selo,brzo se prebacim na 2.30-8...
[ SBSL @ 15.12.2004. 02:05 ] @
Sta sad ljudi..?!?! nesto ste utihnuli.. ..nema nas/vas kao juce...

PoZdRaV za sve koji je spavaju celu noc.. he he
[ Nikola Denić @ 15.12.2004. 02:10 ] @
Ma tu smo ,nego smo pritajeni ... :)

Da se ne ponavljamo ko juce :)

[ sadux @ 15.12.2004. 02:11 ] @
E brate poceo sam da se zabrinjavam za sebe majke mi..Samo ne znam dokle ce da ide ovako,i sto je najgore meni je super! :))
pozdrav i od mene...

sadux
[ BytEfLUSh @ 15.12.2004. 02:14 ] @
Eeee... Opet je ova tema aktuelna :)

Što ne bi bilo super? Kao što svi kažu - mir, tišina, nema telefonskih poziva, dečurlija se ne dere napolju, ....... Ja lepo još prigušim svetlo u sobi, donesem si dovoljno pića i hrane za celu noć..... Ma milina :)
Raj na zemlji :)
[ sadux @ 15.12.2004. 02:18 ] @
Pravo da ti kazem,razmisljam da tako provedem i novogodisnju noc,za promenu.... :)
[ mrkidivx @ 15.12.2004. 02:25 ] @
Evo sad će i prvi petlovi...
[ BytEfLUSh @ 15.12.2004. 02:36 ] @
Uf pa baš sad za doček ne verujem da bi imao mnogo mira... "Osobe pod uticajem alkohola" (čitaj: "pijanci" ) prolaze isped zgrade, pevaju, klinci bacaju petarde, svako malo neko zove da čestita Novu....... Uh...
[ SBSL @ 15.12.2004. 02:37 ] @
e ljudi.. meni je za sad veceras dosta !!

LaKu NoC..

...idem da pokusam da se vratim u normalu, da ne lezem vise tako kasno..

PoZdRaV
[ BytEfLUSh @ 15.12.2004. 02:39 ] @
A baš si se setio, skoro je frtalj do 4... :)
[ maj1991 @ 15.12.2004. 02:51 ] @
Citat:
SBSL: e ljudi.. meni je za sad veceras dosta !!

LaKu NoC.. :)

...idem da pokusam da se vratim u normalu, da ne lezem vise tako kasno..

PoZdRaV :)

Kako da budes madzone mod kad lezes tako rano
[ Davor Vlajkovic @ 15.12.2004. 03:07 ] @
BytEfLUSh: Što ne bi bilo super? Kao što svi kažu - mir, tišina, nema telefonskih poziva, dečurlija se ne dere napolju, ....... Ja lepo još prigušim svetlo u sobi, donesem si dovoljno pića i hrane za celu noć..... Ma milina
Raj na zemlji [/quote] Kao da sam ja ovo pisao... od reci do reci
[ Slobodan Milivojevic @ 15.12.2004. 10:36 ] @
Sto se mene tice, lezem u 1-2AM, nekad malo ranije, nekad malo kasnije, a ustajem izmedju 7 i 11 ujutro.

A sto se tice rekorda u ne spavanju, jedno dva puta u zivotu nisam spavao takoreci 3 dana.

#1 Pre dve godine na leto u petnici, nekolicina nas se prebacila da spavamo od 5 pola 6 pa do rucka (2 PM), stim sto nismo spavali zadnje dve noci, znaci ustanes u 2 dve noci ne spavas, treceg dana putujes, i legnes oko 10 uvece, znaci 48+8h=56h, a putujes nekim krsh busom koji staje na svaku banderu jedno 8h od Valjeva do Nisa...

Bas je fin osecaj bio.

#2 Sad pre mesec dana kad smo isli na exx u grcku, polazilo se oko 6h ujutro, i ja resio da ne spavam tu noc, dosao iz grada u 2 malo pripit, i seo da rezem neku muziku, i da se spremam, tako sve do 5:15 ujutru, i onda na put.

Prvi dan put do Paralije Katarini, i ta noc zurka u diskoteci, vratili se oko 3 i do jutra smo cirkali piwo. Sledeci dan put do Korint-a, razgledanje svega i svacega... i negde oko 01:00 AM sam lego da spavam. Isto je bio skroz good feeling
[ SBSL @ 15.12.2004. 13:02 ] @
Citat:
maj1991: Kako da budes madzone mod kad lezes tako rano

he he.. pa nabroj mi 3 moderatora koji su budni posle 3 ujutro..?
[ cicika @ 15.12.2004. 14:21 ] @
Evo ja. Retko ležem pre 3h, vrlo retko.
[ BytEfLUSh @ 15.12.2004. 17:16 ] @
Ja sam uvek budan posle 3am :)
[ aleksandaraleksandar @ 15.12.2004. 17:29 ] @
JA NECU VISE!

:(

nemam snage da ustanem ujutru u 6 da idem u vojsku. spava mi se... zgazice
me nesto na ulici... nisam legao pre 0300 unazad barem 5 godina...

ajde neka neko pomogne... ne zanima me informatika vise, samo da spavam.
cajevi? jazz? sta bilo.
[ mrkidivx @ 15.12.2004. 18:10 ] @
Evo to je već dvoje, fali još jedan/jedna za žurku (moderatori).
[ HerQl @ 15.12.2004. 18:14 ] @
e pridruzicu se kasnije u vase drustvo moram malo da dremnem!
[ Bojan Basic @ 15.12.2004. 20:30 ] @
Citat:
mrkidivx:
Evo to je već dvoje, fali još jedan/jedna za žurku (moderatori).

Možda ja? :) Uglavnom legnem oko 2-3, ali često ostanem budan i do 5-pola 6. Eto.
[ HerQl @ 16.12.2004. 05:49 ] @
Sve je pocelo sa dial-up-om:noc,jeftini impuls,nema ko da ti smeta,veze nisu opterecene... Da bi se nastavilo sa kablovskim netom kod SBB-a gde je protok veci,pa jos i flat rate ,ma idi begaj,pa jos i nema racun za telefon.
-naviko sam se da spavam ko spanska serija,u vise partija po 1-2h! sasmo mi treba neki savet izjutra pocne da mi se muti vid nekih 5min to traje u vise partija! sta da radim?
[ mrkidivx @ 16.12.2004. 10:32 ] @
Pa pokušaj tih više partija da spojiš u jednu,tj spavaj jednom u kontinuitetu.
[ SBSL @ 17.12.2004. 01:17 ] @
Ajde ljudi, gde ste..? Prvi dan vas je bilo bas puno...

PoZDraV ..za sve na chat-u.!
[ cicika @ 17.12.2004. 01:56 ] @
A da pogledaš lisu korisnika aktivnih u posldenjih 10 minuta?
[ SBSL @ 17.12.2004. 02:03 ] @
pa video sam ja to.. ali sam mislio na aktivnost u ovoj temi !
[ BytEfLUSh @ 17.12.2004. 02:04 ] @
Heh, sad ih je 55 od oko 40-i-nešto-hiljada... Ubedljivo najmanje ih je oko 5-6 ujutru, oko 6-10 korisnika. Naravno, računajući i mene :)
[ SBSL @ 17.12.2004. 02:04 ] @
pa video sam ja to.. ali sam mislio na aktivnost u ovoj temi !
[ Walker @ 17.12.2004. 02:08 ] @
Nista ne brini ima nas budnih :)
[ MileG @ 17.12.2004. 02:28 ] @
:o( ali sve manje i manje.
[ abishai @ 17.12.2004. 03:18 ] @
Ima, ima,.... iako sutra necu moci da ustanem, a moram :)
[ SBSL @ 17.12.2004. 03:24 ] @
e ljudi.. cuveni tvorac ove teme (izdrzljiv po prirodi) je pokleknuo i ide da spava !!

Laku noc svima !! ..do sutra !

p.s Aj da vidimo ko ce da postuje zadnji odgovor na ovoj temi..?!

Hmmm, ako ih uopste bude posle mene....

PoZdRAV

[ Davor Vlajkovic @ 17.12.2004. 03:35 ] @
Khm...
[ aleksandaraleksandar @ 17.12.2004. 03:36 ] @
pa ima :) onih koji su trazili pomoc, ali niko da im pomogne :(
[ BytEfLUSh @ 17.12.2004. 03:45 ] @
Ima i onih kojima je dosadno spavati, i samo čekaju da se pojavi novo pitanje na forumu, a kad se pojavi onda ih mrzi odgovarati... :p
[ abishai @ 17.12.2004. 04:42 ] @
da se potpisem.... ;)

pozdrav svima
[ MileG @ 17.12.2004. 12:52 ] @
Mozda to i nije toliko kasno... prije ce biti da je rano :o)
[ markolazarevic @ 17.12.2004. 22:50 ] @
1.Ovo je meni 5 jubilarna godina od kada sam zadnji put zaspao pre 1:30 !!!
2. mislim da ja sam najmladji ovde !!!
3.Voleo bih da ne moram da spavam jer onda ne bih imao 32 neobravdana od pocetka godine iako mi skola pocinje 2:00 popodne celog prvog polugodista!!! kada idem pre podne od 8 ja uopste ne spavam preko noci.
4.Na moru u periodu od 114 sati spavao sam ukupno 0.75 h
5.Voleo bih da mi neko kaze kako da se razbudim i ustanem posle 8 sati spavanja a ne posle 11???

P.S.: ne pijem kafu
[ cicika @ 17.12.2004. 23:06 ] @
Sve je to normalno u tvojim godinama. I da dugo ostaješ budan i da dugo spavaš. Medjutim, 8 sati od 23h do 7h je mnogo zdravijih i kvalitetnijih 8 sati sna nego onih 11 od npr. 3h do 14h. Sopstveno iskustvo.
[ HerQl @ 17.12.2004. 23:52 ] @
jes da nema veze sa temom ali me zanima koliko je najvise bilo ljudi aktivno na forumu?
-trenutno kolko vidim da ih ima oko 120.
[ m4rk0 @ 18.12.2004. 00:01 ] @
Ja sam kasno na forumu posto mi se satnica skroz poremetila. Nocu ostajem do 3 sata a ujutru ( ispravka u podne) ustajem u oko 2h. Ali nikada nisam ostao na ES-u kasnije nego sad. Cudno zar ne ?
Offtopic:
@HerQl
Mislim da je ta brojka iznosila i preko 150.
[ SBSL @ 18.12.2004. 01:01 ] @
Bogami danas sam pokleknuo 'rano'..!

laku noc svima...

PoZdRaV

p.s - Sutra cu da vidim ko je 'pobednik' za ovo vece...
[ Davor Vlajkovic @ 18.12.2004. 01:07 ] @
Citat:
cicika: Sve je to normalno u tvojim godinama. I da dugo ostaješ budan i da dugo spavaš. Medjutim, 8 sati od 23h do 7h je mnogo zdravijih i kvalitetnijih 8 sati sna nego onih 11 od npr. 3h do 14h. Sopstveno iskustvo.

Negde sam procitao da sat sna pre ponoci vredi kao 2h iza ponoci.
[ Goran Mijailovic @ 18.12.2004. 01:15 ] @
Bravo Jole samo ti animiraj masu!
[ boban779 @ 18.12.2004. 01:28 ] @
Evo da vam se javim i ja koji vec godinama ne legne pre 5-6. Inache najvishe me smori onaj bekap u 5 tako da se tad skinem sa ES-a.
Pozdrav nocobdije!
[ Davor Vlajkovic @ 18.12.2004. 01:35 ] @
E da, Gojko bi mogao da pomeri taj backup u neko normalno vreme, kad ljudi spavaju
[ BytEfLUSh @ 18.12.2004. 01:47 ] @
Definitivno. Nek backup bude negde oko 11 ili tako nešto.... :)
[ Slobodan Miskovic @ 18.12.2004. 01:52 ] @
Sad dosao iz grada pa sam svratio...sto je i obicaj... Inace za informaciju, anti-policaj radi :) naduvao sam samo 0.14 :) provereno veceras ...tj. nocas...
[ boban779 @ 18.12.2004. 02:08 ] @
Citat:
STELLANOVA: Inace za informaciju, anti-policaj radi naduvao sam samo 0.14 provereno veceras ...tj. nocas...

Kako ga nisu prodavali pre pola godine, sad bih i ja vozio
Reci koliko si popio pa ti je samo toliko pokazao?
[ Slobodan Miskovic @ 18.12.2004. 02:19 ] @
4 LAska, 2 duple vodke + dupli dzin tonic....
[ Milos Stojanovic @ 18.12.2004. 02:51 ] @
Zagledah se u neku seriju, i sledeći put kada sam pogledao na sat: 3:50. Ne valja imati sve epizode neke serije, možeš da izgubiš po 10h života ni ne znajući to

E, al da čekam taj 5AM ES-backup, tolko lud već nisam
[ MileG @ 18.12.2004. 02:54 ] @
Prvo sam citao neku knjigu i nisam ni vidio koliko je sati a saaad... sad trazim slike iz 'svet'-a, neki lik pustio u narod slike iz svog solarijuma u ns pa da vidimo koga to tamo ima (Svet ih je objavio).
[ HerQl @ 18.12.2004. 02:54 ] @
E jos sam budan al samo zbok es-s,kakvih samo bisera ima...nejdem da spavam dok ih ne procitam!!!
[ SmilieBG @ 18.12.2004. 02:59 ] @
Imate moju podrsku da se backup prebaci u neko normalnije vreme, dakle oko 11h izjutra :)

Inace, hronicno sam vec neispavan, prosek mi je oko 6 sati da spavam. A sada me jos savatao neki grip pa sam kunjao 2-3 dana preko dana i skroooz poremetio red :( Imam jos 2 noci da to dovedem u red, pre nego sto pocne radna nedelja.

@markolazarevic = 5.Voleo bih da mi neko kaze kako da se razbudim i ustanem posle 8 sati spavanja a ne posle 11???

Pazi iz licnog iskustva: teretana! Jos ako ti ne negde u blizini = milina. Jeste zestok cim ustati, ali i to uradis onako naglo bash. Stavis alarm na jedno 7-8 metara od kreveta, tako da moras da ustanes da ga gasis. A posto si vec ustao, na ono pola kapka sto si uspeo da otvoris nadjes garderobu, obuces i pravac teretana (ovaj lenjivac ide kolima u istu, ali leti ce da radi bajs). Prvo, smrznes se ko p* dok stignes do teretane, ali vec posle 5 minuta nekakve vezbe je ok. Nakon sat vremena bilo kakvog cimanja po teretani - potpuno nov covek!

Poz,
Sale
[ Conica @ 18.12.2004. 03:02 ] @
eto i mene..cisto da ne bude posle: " Eto nje nije bilo blah blah blah.."
¿sta sam uopste htela da kazem?
[ HerQl @ 18.12.2004. 03:04 ] @
moja podrska za backup!
ma kakvi 11h bolje negde oko 13-14h ono izmedju 2 smene!
@markolazarevic:-samo se istusiraj (po mogucnosti prohladnom vodom!!!)
[ abishai @ 18.12.2004. 03:10 ] @
Nije losa ideja za back-up :)
[ bags @ 18.12.2004. 03:27 ] @
Jos pola sata. :(
[ Slobodan Miskovic @ 18.12.2004. 03:34 ] @
Ma sta fali ovakvom back-up - u .... iovako se u tom periodu napisu 3-4 poruke...
mada ...i mene nekada zna da iznervira poruka da je u toku back-up
[ boban779 @ 18.12.2004. 03:39 ] @
Ma ja kad god uzmem da chitam neku interesantnu temu pochne bekap. I uvek se iznerviram...
[ HerQl @ 18.12.2004. 03:43 ] @
e sad se dvoumim dal da spavam ili jos da citam???
[ boban779 @ 18.12.2004. 03:47 ] @
Imamo josh 15 minuta!
[ Sundance @ 18.12.2004. 03:48 ] @
Ili najbolje kad pocnes pisati neki kilometarski odgovor u 4:55 i posaljes ga u 5:xx i propadne dok kazes keks... Dodje mi da razbijem komp.
[ Slobodan Miskovic @ 18.12.2004. 03:49 ] @
Kako propadne? Pa samo cliknes na back.... ;)
[ HerQl @ 18.12.2004. 03:54 ] @
& up
[ cicika @ 18.12.2004. 03:57 ] @
Vi bre niste normalni!
[ Walker @ 18.12.2004. 03:58 ] @
Zasto? :D
[ Slobodan Miskovic @ 18.12.2004. 03:59 ] @
Pobogu....4:58h je....ko je tada normalan a da je u ovoj vremenskoj zoni...

P.s. sad ce back -up
[ boban779 @ 18.12.2004. 03:59 ] @
I evo ga!
[ HerQl @ 18.12.2004. 04:30 ] @
jos se nismo upoznali?
[ Walker @ 18.12.2004. 04:34 ] @
Za sve one (ako postoje takvi :) ) koji nisu videli ozloglaseni backup

[Ovu poruku je menjao Walker dana 18.12.2004. u 05:37 GMT+1]
[ Davor Vlajkovic @ 18.12.2004. 04:35 ] @
Here we go again...
[ Sundance @ 18.12.2004. 04:38 ] @
Citat:
STELLANOVA: Kako propadne? Pa samo cliknes na back.... ;)

Nekad radi...a nekad ne. Murphy-ev zakon obicno pripomogne da kad ne radi, da se bas ONDA radi o kilometarskom odgovoru :)
[ HerQl @ 18.12.2004. 04:39 ] @
posle stavi onu stranu sa "my SQL"
[ cicika @ 18.12.2004. 04:40 ] @
Onda kucajte te kilometarske postove pred backup u nekom tekst editoru.
Ne razumem - a šta kilometarsko može da se kuca u 5h ujutru?
[ Davor Vlajkovic @ 18.12.2004. 04:41 ] @
"Molimo za razumevanje"?
Kako bre ocekujes da te neko razume u 5am?!
[ Walker @ 18.12.2004. 04:42 ] @
Mislis ovu stranu

P.S Ovo je shot od juce
[ Sundance @ 18.12.2004. 04:51 ] @
E tako nesto!!!

@cicika: Kad se nabrijes na neki takvi veliki post, zadnja stvar na pameti ti je spremiti ga na disk :) Ali i to se covjek nauci...na tezi nacin :(
[ HerQl @ 18.12.2004. 05:00 ] @
ocemo da otvorimo i 6-o poglavlje nase price?
[ Walker @ 18.12.2004. 05:01 ] @
Moze
[ HerQl @ 18.12.2004. 05:05 ] @
aj ko ce prvi?
[ cicika @ 18.12.2004. 12:46 ] @
Evo ja ću!
@Sundance
Savet za tekst editor je stvar iskustva. S tim što ne kucam u tekst editoru, nego pre nego što kliknem na Pošalji, uradim Copy/Paste u Notepad. A to radim svaki put kad kucam neki duži post a znam da me konekcija zeza, davi...
[ SBSL @ 18.12.2004. 13:26 ] @
Citat:
Bravo Jole samo ti animiraj masu!

Pojasni malo...! ne razumem...

@WALKER - dobro da si stavio onaj 'shot' back-up-a na [ES]-u.. ja taman hteo da pitam od kada se to radi i kako izgleda.. ..Prvi puta sam sad uopste cuo za to..

PoZdRaV
[ BIG FOOT @ 18.12.2004. 14:07 ] @
Koliko procenata internet vremena trosite na ES?
Ja 40%
[ mrkidivx @ 18.12.2004. 14:19 ] @
Citat:
S tim što ne kucam u tekst editoru, nego pre nego što kliknem na Pošalji, uradim Copy/Paste u Notepad

He he, a ja upravo obrnuto.
[ BytEfLUSh @ 18.12.2004. 14:49 ] @
Citat:
BIG FOOT: Koliko procenata internet vremena trosite na ES?
Ja 40%

To je za mene veoma teško precizirati. Stalno imam otvoren Firefox u kojem je učitan [es], i tako povremeno odem na Reload da vidim jel ima novih poruka.
[ Walker @ 19.12.2004. 01:21 ] @
Koliko nas je veceras?
[ ton_majstor @ 19.12.2004. 01:44 ] @
Slusham glasno Madonnu od 1991 do danas... moderishem moj forum, ratujem sa kretenima, troshim struju/kredite, pospali mi svi po kuci, ne mogu da nadjem kolege moderatore, ako ti nije dosta.... smisli sam josh poneshto... (ah, da moram da se naspavam da bih mogao da secem kolac za Slavu ujutro!) Srecan Vam sv. Nikola!!!!
[ rajco @ 19.12.2004. 01:57 ] @
Zato sto moram da nosim kolac u pola set. Ako legnem morao bih da ustanem u pet pa sam racunao da je bolje ovako [sacekam backup, umijem se, spremim i krenem]
[ momsab @ 19.12.2004. 02:19 ] @
sklopio sam napokon računar i video da ću morati ispočetka da instaliram sve pa sam odustao od toga, vratio se na staru makinu(Duron 750MHz) posle mnogo peripetija a novu (A64 2800+) sklonio u ćošak.

srećom, radi net inače bih poludeo sasvim
[ SmilieBG @ 19.12.2004. 02:23 ] @
Evo i ja se vracam u stari ritam, pa uzeo papir i olovku pa racunam:

legnem + sada = budjenje sutra u 14:00 iz cega proistice da i sutra necu rano uvece u krevet, a u ponedeljak moram na posao u 8... Ne valja dakle;

Krenem onda sledecom hipotezom:

ne legnem nocas, sutra 4 limenke red bulla da pregrmim dan, odradim sve sto treba do 21:00 i legnem da spavam do ponedeljka u 7... Moze!

Evo sada igram American's Army i cekam da neko otvori ovde novu temu, pa da imam sta da i pishem...

Inace sto neko reche za backup - uvek najsigurnija varijanta je iskopirati u notepad pre postovanja, a zatim kombinacija CTRL + P, pa lepo imati crno na belu. Koliko mi se samo puta dogodilo da napisem neki bash lep komentar i da onda ode u persun :(

Poz,
Sale
[ Walker @ 19.12.2004. 02:29 ] @
Zaboravih malopre da cestitam sv. Nikolu onima koji slave danas
[ neo01 @ 19.12.2004. 02:47 ] @
Zato sto je nocu sve tako mirno, i jako je lako da se skoncentrises da nesto cackas, ucis, radis... Bolje nego danju, gde te uznemirava gomia golubova, galama, vozila koja prolaze...
[ boban779 @ 19.12.2004. 03:17 ] @
Koncentracija na nivou! Upravo sam reshavao neki iq test na net-u i ispadoh nadprosechno inteligentan Pitam se kakav bi rezultat bio da me probude sutra u 10 AM.
[ Sundance @ 19.12.2004. 03:19 ] @
Evo da se i ja javim... bok ekipa :)
[ BytEfLUSh @ 19.12.2004. 03:22 ] @
Citat:
ton_majstor: moderishem moj forum, ratujem sa kretenima

Definitivno. Većina ljudi ni ne shvata sa kakvim se mi likovima moramo boriti na svojim forumima. Mada, za sada sam dobio samo jednu pretnju fizičkim nasiljem, verujem da ih ostali moderatori imaju mnoooogo više :)
[ ShAd0W @ 19.12.2004. 03:27 ] @
"Mi menjamo dan za noc ..." kako vec kaze pesma,

Oko 6 mozemo da pustimo Dobro jutro :)
[ -zombie- @ 19.12.2004. 03:28 ] @
ljudi, da znate šta se meni desilo pre par meseci.. totalno, ali toootalno mi se poremetio ritam.. počeo sam uglavnom da ležem tako jedva stidljivo posle ponoći (2-3am) i ustajem uvek do 9 ili 10am..

nemate pojma kako mi od onda čudno izgleda ovaj svet..

;)

Citat:
Sundance:
Nekad radi...a nekad ne. Murphy-ev zakon obicno pripomogne da kad ne radi, da se bas ONDA radi o kilometarskom odgovoru :)

ne znam za tvoj divni mahton (ili kako se već zove to čudo), ali u pismenim browserima to uvek lepo radi.. :-P

[Ovu poruku je menjao -zombie- dana 19.12.2004. u 04:34 GMT+1]
[ reiser @ 19.12.2004. 03:28 ] @
Citat:
Walker: da cestitam sv. Nikolu onima koji slave danas

Pridruzujem se cestitkama ;)
[ Goran Mijailovic @ 19.12.2004. 03:30 ] @
Oce sad da krenu postovi tipa ko je osto najduze, do bekapa?
[ BytEfLUSh @ 19.12.2004. 03:40 ] @
Verujem da većina nas koji smo učestovoali u ovoj temi ostajemo do backup-a, najranije, .... Ali ne večeras, ja idem sad u krevet...... ;))
[ SBSL @ 19.12.2004. 03:40 ] @
Oooo, po prvi put cu da vidim taj cuveni 'back-up' ! ..Aj da vidimo ko ce da ima zadnju poruku..

Citat:
Marko Paunovic: Pridruzujem se cestitkama

Takodje...
[ Goran Mijailovic @ 19.12.2004. 03:44 ] @
Jole opet podgrevas temu ;-)
[ Sundance @ 19.12.2004. 03:49 ] @
Citat:
-zombie-: ne znam za tvoj divni mahton (ili kako se već zove to čudo), ali u pismenim browserima to uvek lepo radi.. :-P

Maxthon se zove, back dugme radi u onoj prvoj fazi backupa, ali ne i drugoj kad je sve totalno fuck*d up! U biti pise da je poslano i da neki error, nesto, ne sjecam se detalja dogodilo mi se par puta, sad uvijek kopiram na clipboard :)
[ bags @ 19.12.2004. 03:50 ] @
Ja sam kontao doci oko pola cetiri veceras na es.A tek sam sada jer me sje*o me prokleti nocni bus.

PS.

Neka neko postuje posle mene do backup-a ,nekako mi bed biti poslednji.
[ SBSL @ 19.12.2004. 03:55 ] @
Citat:
Goran Mijailovic: Jole opet podgrevas temu ;-)

he he.. ..sta me svi napadate ! Necu da se smirim dok ova tema ne bude imala 1000 postova..

p.s - Ako je gos. moderatori ne 'erase'-iraju..

PoZdRaV
[ Sundance @ 19.12.2004. 03:56 ] @
Jos 5 minuta....Sad ce zabava :)
[ maj1991 @ 19.12.2004. 03:56 ] @
Samo kazi
[ maj1991 @ 19.12.2004. 03:58 ] @
Kako mi upadoste preko reda
[ bags @ 19.12.2004. 03:58 ] @
5,4,3,2,1 ...
[ Walker @ 19.12.2004. 03:59 ] @
Citat:
bags:
Neka neko postuje posle mene do backup-a ,nekako mi bed biti poslednji.

Ne brini ja cu :D

[Ovu poruku je menjao Walker dana 19.12.2004. u 05:36 GMT+1]
[ reiser @ 19.12.2004. 03:59 ] @
Laku noc ljudi :P
[ bags @ 19.12.2004. 04:40 ] @
Citat:
Walker: Ne brini ja cu :D

Respect.

Citat:
Marko Paunovic: Laku noc ljudi :P

Kakvih ovdje cudaka ima. :P
[ Walker @ 19.12.2004. 04:40 ] @
Citat:
SBSL
....Aj da vidimo ko ce da ima zadnju poruku..

I ko je ovde pobedio?
[ SBSL @ 19.12.2004. 04:47 ] @
Citat:
Citat:

SBSL
....Aj da vidimo ko ce da ima zadnju poruku..

I ko je ovde pobedio?

Svaka cast... Sad ono u stilu BINGA, cestitamooooooooo...

PoZdrAV

p.s Danas sam bogami bas zaglibio.. sad ce 6.00h !
[ Nikola Denić @ 19.12.2004. 04:54 ] @
Jos par veceri ,i ima da bude ova tema najduza u es bazi :),kako ce slatko da je obrise gojko :)))

[ Goran Mijailovic @ 19.12.2004. 05:01 ] @
Prisutan
[ SBSL @ 19.12.2004. 05:11 ] @
Nece valjda..

Pa da nije nas, ES bi u jutarnjim casovima bio prazan..

Mi smo kao #krstarica, stalno nekog ima !!

p.s Ne reklamiram kanal..
[ Milos Stojanovic @ 19.12.2004. 05:51 ] @
Citat:
Registrovani: 16 ( iiiii, Manager, Apatrid, helium, bracomn, VraX, deki40, offman, SerZile, Walker, ZokiR, gotane, pucko, mali-mitja, radetatic, trooper )

Nije da nema nikog

I can see through time... mnogo mi se spava. Laku noć svima!
[ Goran Mijailovic @ 19.12.2004. 06:00 ] @
Dobro jutro
[ bags @ 19.12.2004. 12:52 ] @
Dobro jutro . ;)
[ BytEfLUSh @ 19.12.2004. 13:00 ] @
Uh..... Zar je već svanulo?
[ Goran Mijailovic @ 19.12.2004. 22:13 ] @
Kako brzo padne mrak ;(
[ SBSL @ 20.12.2004. 02:35 ] @
Ajde ljudi aktivirajte se.. sad ce 'back-up'..
[ BytEfLUSh @ 20.12.2004. 02:37 ] @
Sad? Neće to skoro...
[ Walker @ 20.12.2004. 02:43 ] @
Ima jos dooosta do backup-a ... jos 77 minuta
[ Nikola Denić @ 20.12.2004. 03:13 ] @
Jbt .. isti ljudi svake veceri .. ajde bre... nek dodje neki novi kolac .. postaje dosadno
[ mrkidivx @ 20.12.2004. 03:16 ] @
Ajde da animiramo malo ženski deo populacije.
Premalo ih je na ES-u
[ BytEfLUSh @ 20.12.2004. 03:27 ] @
Citat:
Nikola Denić: Jbt .. isti ljudi svake veceri .. ajde bre... nek dodje neki novi kolac .. postaje dosadno :)

Hehe... Od 26 online korisnika u ovom trenutku:
2 ima 0 poruka
4 ima MadZone u ignore listi

To nam ostavlja 20 korisnika, od kojih 10-tak ima ispod 10 poruka. :)
[ Bojan Basic @ 20.12.2004. 03:32 ] @
A od preostalih 10-tak pouzdano znam da bar 10% njih mrzi da se smaraju odbrojavajući minute. :)
[ cveleks @ 20.12.2004. 03:46 ] @
I zasto smo ovako kasno ovde?
[ BytEfLUSh @ 20.12.2004. 03:50 ] @
Meni je mrsko ići u krevet...
[ SmilieBG @ 20.12.2004. 05:08 ] @
I da pozelimo jos jedno dobro jutro svima :)

Ja ustao, nameracio se da idem u teretanu, ali odustao jer sam zaspao tek u 4:30 :( 'bem ti i net i red bull... :)

Poz,
Sale
[ abishai @ 21.12.2004. 03:58 ] @
Gde su svi nestali ;)
[ Sundance @ 21.12.2004. 03:59 ] @
Tu smo :) Ali ne jos dugo :)
[ bukovski @ 21.12.2004. 04:33 ] @
ma bili smo tu i malopre nego back-up nas izbaci sada smo samo (Registrovani: 4 ( Mortst, Strahinja233, Skaarj, bukovski ))
e mislim da nas nije bilo nikada manje
[ NastyBoy @ 21.12.2004. 04:45 ] @
Sad je vec 20-ak on-line, 4:41 u UK, malo vishe u .yu :)

Zashto sam josh na netu? Pa, proshlu noc sam bio lenj da zavrshim shta sam trebao, pa zato sada jurim po netu gajbe za izdavanje (i vilenim po ES-u, naravno) :)
A radim od 9:30am, tuga :(

[ abishai @ 21.12.2004. 04:52 ] @
Citat:
NastyBoy:Zashto sam josh na netu? Pa, proshlu noc sam bio lenj da zavrshim shta sam trebao, pa zato sada jurim po netu gajbe za izdavanje (i vilenim po ES-u, naravno) :)
A radim od 9:30am, tuga :(

I ja isto. Bio sam lejn proslu nedelju :), pa sada obradjujem neki snimak..... na sta li ce da lici.... ;)
[ bukovski @ 21.12.2004. 05:01 ] @
he a ja malo sredjujem forumcic. a i ne spava mi se mada ovaj apatinac ce na kraju da me obali al jos malo jos jedo 2 lashe od 2 litra
[ cveleks @ 22.12.2004. 01:14 ] @
Jel rano da pocnem za danas?
[ SBSL @ 22.12.2004. 01:21 ] @
paaaa, rano je malo..

p.s potpis ti je dobar..
[ Zikka @ 22.12.2004. 01:41 ] @
Moja zena spava. Kasno je da bih negde izlazio u grad. Sutra ionako radim tek od deset sati.Mada bez obzira na sve za desetak minuta odoh ja u krevet.
[ Goran Mijailovic @ 22.12.2004. 03:11 ] @
Opet ne spavate
[ abishai @ 22.12.2004. 03:12 ] @
Ajde ja cu zapoceti ovog "jutra" ;).

Da vidimo ko ce "zatvoriti".
[ bukovski @ 22.12.2004. 04:34 ] @
he he danas nas ima vec 9 dobro je popravljamo se zar ne. ma ko ce da spava kad ima ovoliko stvari da se uradi
[ Mister Big Time @ 22.12.2004. 05:38 ] @
hehehe zanimljiva tema..

"Sometimes I sleep, sometimes it's not for days"
[ maj1991 @ 22.12.2004. 06:02 ] @
Ajd sad svi na spavanje-brzo
[ HerQl @ 22.12.2004. 06:45 ] @
ja da se javim i da sam jos budan!!!
[ SBSL @ 23.12.2004. 03:18 ] @
@HerQL - ma ti si se bre probudio u vreme pisanja tog posta !

A ja da se javim.. ..cekam back-up pa idem u lalaland ! he he
[ bukovski @ 23.12.2004. 03:42 ] @
hehe uvek me uhvcati back-up kad sam na es-u. inace nista ne radim trosm vreme opet
[ HerQl @ 24.12.2004. 03:07 ] @
u bre!!! da ne bije maler,danas niko nista nepise!!!
[ bukovski @ 24.12.2004. 03:18 ] @
ma pise neko jos nije tolko kasno :) ceka se back-up :)
[ Emil Ranc @ 24.12.2004. 03:38 ] @
Nikad ne bih pomislio da će na temi sa ovakvim nazivom za relativno kratko vreme (10 dana) da osvane ovoliko poruka!

Laku noć ili dobro jutro, kako kome ;)
[ Mister Big Time @ 24.12.2004. 04:41 ] @
[offtopic]
emilio, dobar ti OS :)
[/offtopic]

[ HerQl @ 25.12.2004. 02:59 ] @
kakva je ovo tisina na danasnji dan???
[ maj1991 @ 26.12.2004. 03:04 ] @
dobar jutar
[ Bojan Basic @ 26.12.2004. 03:10 ] @
Jako bi bilo glupo da ovu temu zatvorim... po danu.
[ markolazarevic @ 17.06.2007. 07:21 ] @
Znaci :D
Legendarna tema...Setio sam se nocas dok sam pešačio 9 km u 5 ujutru.