[ r0dfx @ 15.12.2004. 22:20 ] @
Sta bi ste vi kupili? STa preporucujete ali do 30 evra!
[ Predrag Gajic @ 15.12.2004. 22:33 ] @
Ma daj molim te nemoj da se pretgneš i za tih 30 € ,za te pare po mom mišljenju bolje nemoj ništa ni da joj kupiš.A sad ozbiljno neverujem da ti bilo ko može mnogo pomoći pošte neznamo šta se toj osobi svidja i šta voli...
[ m4rk0 @ 15.12.2004. 23:05 ] @
Citat:
Predrag Gajic: Ma daj molim te nemoj da se pretgneš i za tih 30 € ...

Boze glupog li misljenja. Sta, ja sad devojci treba da kupim ferrari da bi ona bila sigurna da je volim. Jedno je sigurno: Ljubav se parama ( kod normalnih, no-sponsored devojaka ) ne moze kupiti. Za nju nije bitnije da li ces joj kupiti nesto od 100 ili od 30 €, bitno je sta taj poklon simbolise, a on, sto se mene tice moze biti i manje vredan od tih 30 €. Ne treba da se trosis, samo budi originalan.
Citat:
Predrag Gajic: A sad ozbiljno neverujem da ti bilo ko može mnogo pomoći pošte neznamo šta se toj osobi svidja i šta voli...

Tu si u potpunosti u pravu...
[ superbaka @ 15.12.2004. 23:07 ] @
zavisi koliko je volis i koliko imas para... nekad je dovoljan i toalet papir...
[ Miroslav Cvejić @ 15.12.2004. 23:13 ] @
Sećate li se onog vica "šta si uz'o ženi za 8. mart?","100 maraka", "samo?","Nije imala više".

Zar nije pravilnije pitati šta pokloniti, a ne kupiti nekom?
Neki pokloni se ne mogu kupiti...
[ ventura @ 16.12.2004. 10:00 ] @
Pa naravno da se ljubav parama ne kupuje, i da je bitnija simbolika poklona.

Ali kako ocekujes da drugi na forumu znaju kakav poklon ti odaberes SVOJOJ devojci za 30 eura? Pa to treba da bude neka simbolika koja je vezana samo za tebe i nju ...

Evo ja cu ti reci, idi kupi joj Pradinu torbicu, Chanelove cipele, neki extra komad nakita... To su stvari koje SVE zene vole bez razlike.. Ali to kosta... a za 30 eura, mozes da kupis samo neku sitnicu koja je bas toj devojci draga..

I nemoj da budes saban pa da joj kupujes cvece... To je sabanska fora da na neki poseban datum poklonis devojci cvece... Cvece se kupuje devojci bez ikakvog povoda, ili ako je kupljeno za neki datum, onda se poklanja samo kao 'pratnja' uz glavni poklon...
[ broker @ 16.12.2004. 10:12 ] @
Neki dan je prijateljia slavila rodjendan pa smo joj kupili patofne ali one sto su u obliku glave tigrica. Ima ih u raznim oblicima (tj zivotinjkama)

Nije skupo a devojke to vole :)
[ neca @ 16.12.2004. 11:00 ] @
Kupi joj nesto plisano ;)
Na to sve odvaljuju 1-1 ;)
[ djordje @ 16.12.2004. 11:21 ] @
Kupi joj donji ves

P.S.
Ozbiljan sam
[ djordje @ 16.12.2004. 11:23 ] @
Citat:
kod normalnih, no-sponsored devojaka

Posto je takvih sve manje, one druge cemo zvati normalne
[ m4rk0 @ 16.12.2004. 12:05 ] @
Ma budi samo originalan, devojke otkidaju na to ;)
[ djordje @ 16.12.2004. 12:17 ] @
Zar je moguce biti originalan?
[ Fuzz @ 16.12.2004. 12:18 ] @
Pa za 30 evrica i ne moze kupiti bas neki ves...
[ m4rk0 @ 16.12.2004. 12:37 ] @
Citat:
djordje: Zar je moguce biti originalan?

Zar nije ???
[ Milan Andjelkovic @ 16.12.2004. 12:56 ] @
Citat:
neca: Kupi joj nesto plisano ;)
Na to sve odvaljuju 1-1 ;)

Citat:
djordje: Kupi joj donji ves

P.S.
Ozbiljan sam

Kupi joj plisani donji ves :D

ps...
[ SmilieBG @ 16.12.2004. 13:28 ] @
Za 30 evra...

Pazi, ne znam koliko ste dugo zajedno, ali recimo devojke cene neki poklon koji nije kupljen sa police nego nesto sto si ti spremio...

Evo 2 primera (jedan original, drugi malo manje):

Primer 1: Ako ste se zajedno slikali, uzmi nekoliko slika (najbolje ako imas negative jos!). Pa napravi jednu vecu sliku gde ste zajedno, recimo 25 x 13 (ne znam koje mere tacno postoje, ali reda radi, tu velicinu). Zatim nekoliko manjih (13 x 9) i to recimo: 2 slike gde si samo ti i 2 gde je samo ona na slici. Zatim kupis ram, stakleni dizajn po tvojoj volji (eventualno nesto sto se uklapa u dizajn i boje njene sobe).

Zatim, najvecu sliku stavis u sredinu tog rama, a ove 4 raspodelis sa strane (malo ih iskrivis, fore radi...). A zatim, u praznom prostoru izmedju napises ili neku pesmicu, ili neke za vas bitnije datume uz propratni text.

Troskovi: ram do 15 evra, slike 5-10 evra + malo truda. I onda joj to poklonis i zakacis na zid :)

Primer 2: Znas one male jastucice, sto imaju razne crteze na njima, ali sto svetle u mraku... Uzmes ili tako nesto, ili eventualno, uz malo truda i trazenja, nadjes i odgovarajuci recimo peskir i majcu (odgovarajuci u smislu da bude ista boja ili isti lik na sva tri, recimo vini-pu ili tako nesto). Jastucic, ako je u tom fazonu, ce biti uvek u njenom krevetu. Nocu ce joj svetleti i poslednje sto ce videti pre nego sto zaspi jeste jastucic, koji ce verovatno i zagrliti. Ujutru opet, kada se probudi, tu je jastucic... A njega je dobila od... da :) A eventualno i peskir i majcu u tom fazonu, onako, simpaticno je, kao jedan komplet. Sve ovo ne bi trebalo da kosta vise od 30 evra, samo treba dosta cunjati po gradu. Ali to je opet, onaj ne-materijalni znak paznje koje, kao sto neko gore rece 'normalne' devojke umeju zaista da postuju...

Ima tu jos varijanti za originalnost, ali smisli i sam nesto :)

Poz,
Sale
[ vindic8or @ 16.12.2004. 13:29 ] @
ako si video rezultate STD testova i zadovoljan si, kupi joj 30eur worth of kontraceptivnih pilula :) elegantno i korisno :) i njoj .. i tebi :)
[ MileG @ 16.12.2004. 15:48 ] @
Ja bi joj za te pare recimo kupio sal kapu i rukavice ako 30e moze biti za sve 3 a mislim da moze. Sezona je a nije ni losa fora. Jos ako izaberes neke fine bojice, ima da te voliii... :o)

[Ovu poruku je menjao MileG dana 16.12.2004. u 17:34 GMT+1]
[ djordje @ 16.12.2004. 15:51 ] @
Citat:
Ja svojim obicno kupujem mobilne telefone

Kurcenja nikad dosta...
[ Pirossi @ 16.12.2004. 15:52 ] @
Citat:
vindic8or:
ako si video rezultate STD testova i zadovoljan si, kupi joj 30eur worth of kontraceptivnih pilula elegantno i korisno i njoj .. i tebi

Za te pare joj možeš kupiti 4.8 kutije Logesta

Ili kutija. Ne znam da li gramatička pravila važe za decimalne brojeve (4 kutije < x < 5 kutija)

Ja planiram da devojci uzmem neku toaletnu vodu na koju je otkinula (Esprit, ili tako nešto). A Pradu ili Versejsa će da dobije kad i ja otvorim optičarsku radnju
[ m4rk0 @ 16.12.2004. 16:08 ] @
Citat:
djordje: Kurcenja nikad dosta...

Uze mi rec iz usta...

@r0dfx
Ovde si video zaista dosta lepih predloga i neces pogresiti ako bilo sta od navedenog uradis. Moja konacna preporuka:
Originalnost, kreativnost, mastovitost.....
[ milospg @ 16.12.2004. 19:38 ] @
Pokloni joj svoju sliku da je podsjeca na tebe kada nijeste zajedno. A ostale pare potrosi na sebe.
[ r0dfx @ 16.12.2004. 21:18 ] @
E ljudi hvala na pomoci, devojci sam kupio donji ves, mada sada mi je krivo:) svidela mi se ideja za peskir i majcu!

A drugarici sam kupio cackalice (posto studira stomatologiju) i lepo zapokovo!:)

[ Corey @ 17.12.2004. 15:06 ] @
Neke sado mazo igrackice.
[ Zephyros @ 17.12.2004. 22:31 ] @
kupi im sta hoces, najbolje nista, samo nemoj da pomesas poklone !
[ MAD-MAX @ 17.12.2004. 23:52 ] @
Citat:
r0dfx: E ljudi hvala na pomoci, devojci sam kupio donji ves, mada sada mi je krivo:) svidela mi se ideja za peskir i majcu!

A drugarici sam kupio cackalice (posto studira stomatologiju) i lepo zapokovo!:)

He he, ne znam gde sam to cuo ali ima jedna anegdota za Ameriku koja kaze da ako g**** lepo zapakujes ima da ga prodas.
[ slavkot @ 18.12.2004. 00:01 ] @
Cvijet
[ m4rk0 @ 18.12.2004. 00:07 ] @
Citat:
slavkot: Cvijet

Stereotipnooooooooo
[ Nabukodonosor @ 18.12.2004. 00:22 ] @
Pa Marko, ti devojci kupi auto, neki zenski. Mislim da to nije stereotipno.

P.S. Reci mi tvoje misljenje, jel ima neka devojka koja ne voli cvece?
[ SmilieBG @ 18.12.2004. 02:22 ] @
Citat:
Nabukodonosor: Pa Marko, ti devojci kupi auto, neki zenski. Mislim da to nije stereotipno.

P.S. Reci mi tvoje misljenje, jel ima neka devojka koja ne voli cvece?

A sta ako je devojka alergicna na cvece? Ima da te ispresavija kad joj izadje alergija :)

Mada i dalje ostajem pri onome: sto je originalnije (licno) to bolje :) Mozda da par godina uzgajas neku novu kulturu cveta, pomesas 2-3 vrste, pa onda to poklonis?! :)

Poz,
Sale
[ mrkidivx @ 18.12.2004. 03:16 ] @
@r0dfx

Citat:
Sta bi ste vi kupili? STa preporucujete ali do 30 evra

Ništa.
Štedeo bih za bolji kompjuter.
[ set_X @ 18.12.2004. 09:00 ] @
Au mrki što si skržav :D

Ja bi joj dao pare pa nek kupi šta hoće.

heh
[ Aleksandar Marković @ 30.01.2005. 13:30 ] @

Jači pol nije baš mnogo dovitljiv kad je reč o darivanju supruge ili prijateljice. One su u tom pogledu mnogo maštovitije: neće pokloniti partneru knjigu ili čarape i gaće

Posle Božića jedan dobro odeveni čovek, koji sigurno nije pazio na svaku paru, ćaskao je s berberinom koji ga je podšišivao. "Za taj veliki hrišćanski praznik darovao sam ženi najnoviji model pegle s vodenom parom", govorio je, "koja nije bila jevtina. Ona je uz kiseli osmeh očigledno bila razočarana."

Šta da joj poklonim? To je pitanje koje milioni muškaraca sebi postavljaju u dane pred razne svečanosti na koje oni ne nalaze pravi odgovor.

"Reci mi šta da kupim za praznik?" To pitanje upućeno ženi kod nje izaziva veliko razočaranje. To on treba da smisli...

Samo ne nešto praktično! Ta reakcija žene nastala je zbog dotadašnjih bolnih iskustava. Jednom joj je poklonio mikser rekavši kako zna da ona rado kuva, drugi put mašinu za peglanje, da se zbog krupnih komada rublja, peškira i krevetnine ne bi zamarala, zatim mikrotalasnu pećnicu, da bi sam sebi podgrejao večeru i njoj omogućio da uveče ode kod prijateljice.

Odeća takođe nije poželjna, jer on će teško odabrati ono što se njoj sviđa. Koji muškarac bi se obradovao da od žene dobije čarape i gaće?

"Ali za sledeću bilo kakvu proslavu neće biti praktičnog poklona", zaključio je.
Nakit, sinulo mu je. To je ono pravo! Gotovo da nema žene koja ga ne voli. Idući put pošao je zlataru. Veoma brzo je našao minđuše koje su odgovarale njegovom džepu. Ali, opet promašaj. Rekla mu je kolebljivo: "Lepe su, da, ali misliš li da zaista odgovaraju meni? Kritički se okrenula ogledalu i dodala: "Ne znam ni sama..."

Teško je i on sakrio razočaranje. Međutim, rekao je: "Ne ljuti se, idi zlataru i zameni ih za nešto drugo. Nema smisla da ih zadržiš kad ti se ne dopadaju." Izraz olakšanja ozario joj je lice. "Učiniću to ako se zaista nećeš uvrediti, dragi."
Sledećom prilikom uopšte je nije upitao zašto joj se nije dopao njegov dar - skup parfem - jer video je da ga je samo jednom upotrebila.

Zbog pogrešno izabranog poklona mnoge su se svečane prilike završile razočaranjem. Zato što su žene jednostavno maštovitije u smišljanju poklona za njega, a njemu, eto, retko pada na pamet dar koji bi se njoj dopao.

Međutim, svaki muškarac mogao bi lako da pogodi šta bi njegova lepša polovina želela, samo kad bi pažljivo slušao ono o čemu svakodnevno priča, jer ona bi to svakako na bilo koji način pomenula.

Anketa

Jedan institut za sprovođenje anketa, po nalogu lanca velikih nemačkih robnih kuća, ispitao je 2.232 žene tražeći odgovor na pitanje: "Šta biste želeli da vam suprug pokloni za rođendan? " Rezultati su bili sledeći:

1. Za turistička putovanja odlučilo se 54,2 odsto žena i to uglavnom za određene gradove. Većina Nemica je realna jer nema ih mnogo koje sanjare o Havajima, Baliju, Cejlonu...

2. Posetu kozmetičkom salnu želelo bi 34,7 odsto pripadnica lepšeg pola. Ako muškarac ne otkrije tu želju svoje supruge, već to predloži samoinicijativno, može se dogoditi da njegov dar bude shvaćen kao da nije zadovoljan njenim izgledom: "On misli da mi je to već potrebno, da sam ostarila, poružnela..."

3. Izlazak na večeru u neki bolji restoran obradovao bi 34,4 odsto žena. Ne mora to biti "Hilton", ali ni neka italijanska kaverna, gde se služe uglavnom špageti i lazanje.

4. Kod 27,8 odsto žena nakit je još na prvom mestu. Već prema materijalnim mogućnostima muža, ona unapred zna koliko za prsten, lančić s priveskom ili šta drugo može izdvojiti.

5. Cveće u buketu ili saksiji obradovalo bi 14,8 odsto žena. Kao poklon za rođendan ili kakav praznik. To bi, ipak, moralo biti posebno cveće, a ne lepe kate ili nekoliko karanfila.

6. Iako to spada među praktične stvari, 13 odsto žena rado bi primilo neku lepu dekorativnu posudu, kristalnu vazu, činiju, zidni tanjir.

7. Novac kojim će same sebi kupiti što žele ne bi uvredio 5,3 odsto žena. Kad on nije pokazao više mašte, treba bar da se potrudi da novčanice uvije u posebnu hartiju za poklone.

8. Odeću bi prihvatilo samo 3,1 odsto žena. To bi mogao biti neki lep džemper.

9. Ne više 1,8 odsto žena obradovalo bi se nekom malom ali lepom komadu nameštaja. To svakako neće biti trpezarija, kauč ili trosed, već, recimo, stočić koji nedostaje uz neku fotelju.

10. Parfemi koje muškarci kupuju ženama nisu na listi njihovih želja.

Možda je najbolje - da bi se izbegla obostrana razočaranja - neposredno upitati ženu ili njenu dobru prijateljicu šta bi najviše volela da dobije. To možda nije romantično, ali je praktično.

viva
[ dalibord5 @ 30.01.2005. 14:56 ] @
Ma cvece je uvek pravi izbor.One i ne cene poklon koliko gest.Prava stvar je pokloniti cvet kada je takav poklon neocekivan.Nista idiotskije nije kao cvet poklonjen za 8 mart.Muskarac koji poklanja za 8.mart samo umiruje svoju savest i cini ono sto se od njega ocekuje.
Pokloniti devojci cvet u povratku iz setnje po gradu ili neki predmet koji je lican i predstavlja nesto sto je samo za nju i samo od mene postize svrhu.Sve ostalo je samo kupovina naklonosti i ljubavu koja ce nestati kada i pokloni izostanu.
[ Miloje Sekulic @ 30.01.2005. 15:32 ] @
Citat:
devojci sam kupio donji ves, mada sada mi je krivo:)

Što?

Miloje
[ shadowgirl @ 30.01.2005. 17:46 ] @
Ja mislim da kad kupujete devojci poklon treba da se pre toga potrudite da je bolje upoznate i da saznate sta voli a sta ne( eto npr. moja drugarica je umalo od decka dobila morsko prase,a ona pritom mrzi zivotinje, uopste ih ne podnosi.sva sreca pa joj doticni gospodin nije kupio to, zbog moje intervencije naravno.)
inace to ne mora da bude nista skupo, vec je dovoljno da bude kreativno,veselo, licno i da pokazuje da ste je slusali dok vam je pricala. to ce je sigurno obradovati.
[ niko_normalan @ 14.12.2008. 12:44 ] @
kupish joj weeeelikog medu od 20e(imash kod kineza za 1500 bash bash welike),kupish srce da taj meda drzhi(500 din) i kupish tange i stawish na medu...i kad otwori,prwo se obraduje(zbog mede),pa se istopi(zbog srca) pa se nasmeje(zbpg tangi)....
ja sam to kupio dewoci bash pre mesec dana jer nam tad bilo 6 meseci i bash se obradowala.......pozz
[ ivanv100 @ 14.12.2008. 16:58 ] @
Ko rece da joj kupis donji ves??????

Dobra ideja...

E,al kupi i drugarici,mislice da je poziv za grupnjak
[ Pali zari @ 14.12.2008. 17:13 ] @
ili jos bolja ideja napravi atmosferu , pusti neku finu muziku *barry white* ili nesto drugo , prigusi svetlo , reci joj da zazmuri , za to vreme ti idi u drugu sobu skini sve sa sebe (nezaboravi da skines carape :) napravi masnu oko vrata i drzi jednu ruzu u rukama, stani ispred nje i samo joj reci: poklanjam ti sebe. samo to ili jos nesto dodaj nije bitno. vazno je da upali samo tako :)) trust me. i to te sve izadje 200 din za ruzu.
[ ivanv100 @ 14.12.2008. 17:16 ] @
Durex vibrirajuci. Ima da budu mnogo srecne
[ zlacarobnica @ 14.12.2008. 18:29 ] @
Joj kakva tema ;) Dobro je da neko uopste i razmislja o bilo kakvim poklonima u ovoj " krizi " .Sta god da joj poklonis od srca i sa osmehom bice joj drago ,i devojci i drugarici.Verujem da za te pare mozes da kupis nesto lepo - nije sav vesh 100 evra ,niti su sve plisane igracke 50 evra .Skoro sam bila u Merkuru i otkinula na novogodisnje ukrase - normalno kao i sve zene tamo:)
[ Take 5 @ 14.12.2008. 20:57 ] @
Nesto sto njoj samoj ne bi nikada palo na pamet da kupi, a sto ce joj koristi...
Ako je oko 30.- evra onda recimo nesto od tehnickih igracaka (to joj nikad ne bi palo na pamet ni da pogleda, a zapravo ne zna da joj to treba!):
- Kucni DVD/MP3/DivX player (da moze da gleda filmove i slusa muziku)
- Altec Lansing BXR 1121E 2.1 zvucnike za racunar (moze i da ih koristi uz iPod ako ga ima)
- i tako... muski, ali koristan poklon, koji ce da je zaprepasti ali kome ce se sigurno iskreno obradovati kada pocne da ga koristi.
[ NoneVi @ 14.12.2008. 22:19 ] @
Citat:
Take 5: Nesto sto njoj samoj ne bi nikada palo na pamet da kupi, a sto ce joj koristi...
Ako je oko 30.- evra onda recimo nesto od tehnickih igracaka (to joj nikad ne bi palo na pamet ni da pogleda, a zapravo ne zna da joj to treba!):
- Kucni DVD/MP3/DivX player (da moze da gleda filmove i slusa muziku)
- Altec Lansing BXR 1121E 2.1 zvucnike za racunar (moze i da ih koristi uz iPod ako ga ima)
- i tako... muski, ali koristan poklon, koji ce da je zaprepasti ali kome ce se sigurno iskreno obradovati kada pocne da ga koristi.

Ili ako neće da koristi da prosledi tebi :-)
[ Shoshone @ 15.12.2008. 00:22 ] @
Citat:
niko_normalan: kupish joj weeeelikog medu od 20e(imash kod kineza za 1500 bash bash welike),kupish srce da taj meda drzhi(500 din) i kupish tange i stawish na medu...i kad otwori,prwo se obraduje(zbog mede),pa se istopi(zbog srca) pa se nasmeje(zbpg tangi)....
ja sam to kupio dewoci bash pre mesec dana jer nam tad bilo 6 meseci i bash se obradowala.......pozz

Kad si vec dao tako korisne savete za nesto sto je trebalo da se kupi pre 3 godine, budi jos malo od koristi pa objasni sta znace sledece reci :
-weeeelikog
-welike
-stawish
-otwori
-dewoci
-obradowala
[ Backy @ 15.12.2008. 01:00 ] @
možda kuca sa telefona, pa je tako lakše... mada ono zbpg liči na grešku sa qwerty tastature, a u tom slučaju je samo debilno
[ niko_normalan @ 15.12.2008. 10:31 ] @
zar i Vi o tome?!?!?! :D
zashto Vam sVima to W smeta?!ja sam naVikao da pishem W jer pishem dosta sms poruka dneVno(oko 100-150) i onda ne mogu na tastaturi da pishem V a oVako W....prosto se za*ebem sVaki put kad tako pishem!....tako da...kriV sam po sVim tachkama optuzhnice ali ne mogu da menjam...jbg,...ako smeta adminu nek brishe shta da mu radim....pozz
[ Flo33 @ 15.12.2008. 12:10 ] @
hbga,nikada nisam bio mastovit po tom pitanju :(

jednom smo drugarici kupili retrovizor za juga i penu za brijanje.nema ni juga,ni brkove,ali se obradovala.

ali najbolja scena je kada je drugar drugarici za svadbu kupio zejtin i umotao ga u lepi papir i masnu:)
[ WOW @ 15.12.2008. 16:20 ] @
*) Slikaj se go i pokloni joj sliku
*) Kupi joj kutiju cokoladica / cokoladnih bombona (nekih kvalitetnijih) - imas po raznim prodavnicama koje prodaju samo cokoladu, a cini mi se da ima i u Maxiju
*) Imas u Lush-u u Knez Mihajlovoj nekakve razne sapune i ostalu glupu kozmetiku "na kilogram"... Ja nisam nikada kupovao tu i ne znam koliko je uopste glupo kupiti susteci sapun ili tako nesto (mozda ako su lepi i sareni) ali kad god prodjem tu ulicom bas lepo miiirise... :PPP
*) Nesto toplo, slatko i mekano (npr plisanu igracku) - imas po onim "sve za 95 ...i vise" prodavnicama i za 100 dinara

Eto to su moje glupe ideje... Hvala bogu da sam single ...vec godinu dana

Edit: Eee imas i one poklon karte u Liliju (mozda ima i Avon) pa joj pokloni jednu od 1500 din, neka kupi sama sta hoce
[ []-_-[] @ 15.12.2008. 17:14 ] @
Uzmite bilo koju praznu kutijicu (od šibica, od paste za zube ili sl.) i lijepo je zamotajte.

Za paketić pričvrstite jednu od slijedećih pjesmica:

I took an ordinary box
As empty as can be
I filled it with a special gift
And wrapped it carefully.

But please don't ever open it
Just leave the ribbon tied
And hold it tightly near your heart
Because my love for you's inside!

originalno nema sta, meni je upalilo :)
[ Churchill @ 15.12.2008. 21:10 ] @
odes do dzidzabidzarnice u PA i kupis onu divnu kutiju za nesto jace od 500 dinara(recimo da je 700)
u tom je fazonu, ako iz crtaca i bajki, karirana, ima poklopac nepricvrscen za kutiju i veeeeliku mashnu.
kutija je nekih 30 sa 30 (mozda malo manja)
uzmes neke najlepse bombone koje nadjes(nr smileys) i kupis pola kile ili vise i ubacis sve u kutiju...500-800 din
u istoj radnji kupis samolepljiva srculenca, al ne kao srce od papira, vec u 3 dimenzije :) i polepis svuda po kutiji.
znaci, oko 200 din
naravno, sledi neka pateticna porukica ,kao, ona je tvoj slatkis ili sta vec.
i tako, koliko sam shvatio, uopste en mora da bude uredno i sl...devojke vole kada im 100 stvari nakrcas na poklon...npr neku vasu sliku, ili jos bolje, neku sliku sa vama i drugim ljudima ali oanko neuredno izrezan samo deo gde ste vi...

eto, to je 20 eura, to devojke sigurno vole, ali po meni, to je extra poklon ako ste manje od godinu dana zajedno...
u sustini, nisam siguran da je dobar za 'zrelije' da ne kazem starije, ali za tinejdzere i one koji su to nedavno prestali da budu-predobro je.
[ Mitrović Srđan @ 16.12.2008. 01:25 ] @
Ja se uvek pitam sta ce meni devojka kupiti od mene joj je dovoljno da me ima :)