[ vidor @ 18.12.2004. 17:03 ] @
Pre par godina sam gledao na tv snimak ruskih specijalaca,mnogo mi se dopalo.Pa bih da nadjem nesto slicno na netu |
[ vidor @ 18.12.2004. 17:03 ] @
[ sadux @ 18.12.2004. 19:04 ] @
Ja imam nasih crvenih beretki na diksu..kao "nije legija kriv i nismo mi divljaci,i te fore.."
[ fanfon @ 18.12.2004. 19:09 ] @
Ja imam verovatno isti al ga nisam jos pogledao. Pise na njemu JSO
[ zoran0406 @ 18.12.2004. 19:27 ] @
Tesko da ces naci snimak obuke (ili treninga kako ti kazes) specijalnih jedinica, jer to predstavalja sluzbenu tajnu. A to sto se pojavi u javnosti je samo u propagandne svrhe. I u sustini, tu nema sta da se vidi!
[ vidor @ 18.12.2004. 23:41 ] @
hvala lepo,al mi ne treba nista naski,da budem precizniji bio je to snimak neke ruske vojne borilacke vestine,znate ono- hvatovi,bacanja itd...
[ Nikola-15 @ 19.12.2004. 09:22 ] @
Ide na eD2k server i kucaj Special Forces, meni je izbacio nekih 20 linkova, mada su svi po 400-500 mB.
Ps. Vecina su neki ruski filmovi, ako je to ono na sta si mislio [ m4rk0 @ 19.12.2004. 11:30 ] @
Pa u listu "Kurir" je bio jedan disk sa JSO pre mesec dana
[ abishai @ 19.12.2004. 14:07 ] @
Ja sam trebao da nabavim taj disk "Obuka Ruski Specijalaca", nego nikako da ga uzmem. Verovatno cu ga uzeti do kraja ovog meseca. Inace ako te interesuje postoji i disk "Legija Stranaca".
[ Mikky @ 19.12.2004. 14:16 ] @
Imas obuku nasih specijalaca u MBS1 emisiji :)
[ vladamob @ 19.12.2004. 15:14 ] @
Citat: m4rk0: Pa u listu "Kurir" je bio jedan disk sa JSO pre mesec dana To je s*****..nema sta da se vidi.... [ vidor @ 19.12.2004. 15:23 ] @
abishai
ako se ne ljutis,da te pitam odakle si trebao da uzmes te diskove? mozda se i ja posrecim,bas sam se nesto napalio na te military gluposti. [ axez @ 19.12.2004. 16:03 ] @
Citat: sadux: Ja imam nasih crvenih beretki na diksu..kao "nije legija kriv i nismo mi divljaci,i te fore.." To su mozda tvoje crvene beretke, moje definitivno nisu. [ m4rk0 @ 19.12.2004. 16:35 ] @
Citat: vladamob: To je s*****..nema sta da se vidi.... Sto nisi rekao "gde mogu da nabavim treninge sj-a a da nisu s*****"...ne budi nezahvalan.... [ spartak @ 20.12.2004. 15:23 ] @
Pogledaj ovaj link www.russianmartialart.com to je sajt skole Vladimira Vasilieva koji je deset godina bio instruktor borenja u Specnaz, a i sam je kao oficir zavrsio spets. institut.
Takodje, ovaj ruski general http://www.systemaryabko.ru/ koji se zove Mikhail Rybko je komadant one jedinice koja je upala u pozoriste, aktuelni savetnik ruskog ministra pravosudja za borbu protiv terorizma i slicno. Obojica imaju svoje klubove borilacke vestine koju oni zovu Systema, a mi ovde Ruski Sistem. Sirom sveta je takodje poznata pod imenom Hand to Hand Combat Fight "Style Specnaz" ili ti Russian Martial Art. Ova dva sajta mogu da ti budu dobra polazna tacka za trazenje filmova iz obuke. Doduse oni javno ni jedan ni drugi ne pokazuju mnogo od rada sa vatrenim oruzjem. Postoji kod Vasilieva na sajtu jedan DVD Konstantina Komarova, koji obradjuje close protection teme i ima rada sa pishtoljem. [ Siks @ 09.05.2005. 06:16 ] @
ja imam preko 200 filmova obuke specijalnih vojnih i policijskih jedinica, kao i siptarskih kampova za obuku. raznih drugih teroristickih organizacija, kao i sami masakri u svetu, Bosni,Hrvatskoj, filmove o Mudzahedinima.
[ Valerij Zajcev @ 10.05.2005. 17:48 ] @
pa napisi gde da ih poskidamo
[ Siks @ 11.05.2005. 13:23 ] @
Nemaju nigde da se skidaju to sam dobijao od raznih analitsicara vojnih kao i od lekara sa razih klinika. Samo ne znam sta ce vama to. Ja sam vojni i policijski analiticar pa mi to sve treba.
[ fanfon @ 11.05.2005. 19:51 ] @
Cista radoznalost. Oce ljudi da vide sta to rade specijalne jedinice i mozda da nesto od toga probaju...Pa nije to valjda tolika tajna da ne moze da se zna ako su ih vec snimali?
[ StrujaES @ 11.05.2005. 22:54 ] @
Imam ja taj video klip o ruskim specijalniom jedinicama. Na klipu se prikazuju bas ti neki zahvati, rvanja, ....
Takodje, i 6 giga raznih nesreca, ubistava, samoubistava, mucenja, da vam ne pricam o materijala iz Iraka 2004/2005! [ Siks @ 13.05.2005. 06:53 ] @
Ne radi se o nekoj velikoj tajni nego jednostavno ti snimci ne bi valjalo da dodju u svacije ruke. Sto se tice raznih obuka specijalnih jedinica koje su vec snimljene kamerom uglavnom mogu da se prikazuju i da se gledaju.A ovi masakri, obdukcije, mucenja, likvidacija, zlostavljanja u ovim nasim ratovima koji su bili ne bi smelo da se prikazuje nigde, a kamoli da se daje. Na tim snimcima ima scena koje mozda niko od vas ne bi smeo da gleda na primer. Najgori su snimci Hrvatskih oruzanih snaga koje nasu decu peku na raznju, taj snimak koji i ja imam je bio u Hagu. I tamo se prikazao na samo 5 sekundi ne vise. Zato mislim da takve stvari ne bi trebalo da vas intersuju a pogotovu takvi filmovi i dokumentarci koje ostavljaju trajne posledice na vas iako to mislite da ne vidite. obuka specijalnih jedinica ima da se nadje na internetu i mislim da to nije nekakav problem jer su o namerno snimali da opet prikazu javnosti kako oni nisu tajne jednice ali opet oni su snimil za vas samo ono sto nije uopste bitno.
[ miki3 @ 13.05.2005. 17:17 ] @
Citat: Siks: Ne radi se o nekoj velikoj tajni nego jednostavno ti snimci ne bi valjalo da dodju u svacije ruke. Sto se tice raznih obuka specijalnih jedinica koje su vec snimljene kamerom uglavnom mogu da se prikazuju i da se gledaju.A ovi masakri, obdukcije, mucenja, likvidacija, zlostavljanja u ovim nasim ratovima koji su bili ne bi smelo da se prikazuje nigde, a kamoli da se daje. Na tim snimcima ima scena koje mozda niko od vas ne bi smeo da gleda na primer. Najgori su snimci Hrvatskih oruzanih snaga koje nasu decu peku na raznju, taj snimak koji i ja imam je bio u Hagu. I tamo se prikazao na samo 5 sekundi ne vise. Zato mislim da takve stvari ne bi trebalo da vas intersuju a pogotovu takvi filmovi i dokumentarci koje ostavljaju trajne posledice na vas iako to mislite da ne vidite. obuka specijalnih jedinica ima da se nadje na internetu i mislim da to nije nekakav problem jer su o namerno snimali da opet prikazu javnosti kako oni nisu tajne jednice ali opet oni su snimil za vas samo ono sto nije uopste bitno. [ miki3 @ 13.05.2005. 17:25 ] @
Citat: Siks: Ne radi se o nekoj velikoj tajni nego jednostavno ti snimci ne bi valjalo da dodju u svacije ruke. Sto se tice raznih obuka specijalnih jedinica koje su vec snimljene kamerom uglavnom mogu da se prikazuju i da se gledaju.A ovi masakri, obdukcije, mucenja, likvidacija, zlostavljanja u ovim nasim ratovima koji su bili ne bi smelo da se prikazuje nigde, a kamoli da se daje. Na tim snimcima ima scena koje mozda niko od vas ne bi smeo da gleda na primer. Najgori su snimci Hrvatskih oruzanih snaga koje nasu decu peku na raznju, taj snimak koji i ja imam je bio u Hagu. I tamo se prikazao na samo 5 sekundi ne vise. Zato mislim da takve stvari ne bi trebalo da vas intersuju a pogotovu takvi filmovi i dokumentarci koje ostavljaju trajne posledice na vas iako to mislite da ne vidite. obuka specijalnih jedinica ima da se nadje na internetu i mislim da to nije nekakav problem jer su o namerno snimali da opet prikazu javnosti kako oni nisu tajne jednice ali opet oni su snimil za vas samo ono sto nije uopste bitno. [ Mobtel @ 16.07.2006. 16:00 ] @
Citat: miki3: IzgledA DA HUMANIZAM I RENESANSA,opet jasu ovim prostorima!!!A,da ne pominjem(ili ipak...)BRATSTVO &JEDINSTVO ? [ maliradojca @ 18.07.2006. 03:06 ] @
Na torentima
offtopic/ Zato i jeste drzava ovakva, jer u Srbiji realno ima malo pravih patriota, koji vole svoju zemlju. Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|