[ Little Eagle @ 18.04.2002. 19:12 ] @
Ko ceka taj doceka!

Zadovoljstvo mi je da Vas sve obavestim da ce se 27.04.2002. godine u Pancevu odrzati sledeci 'geek party'! Zurku organizuju firme 'MadNet' i 'Bozic i sinovi' a ista ce se odvijati u prostoru 'Studio 21'.

Detalji tokom veceri i sutra...

DA STE SVI DOSLI! ;)
[ Milos Milunov @ 18.04.2002. 19:25 ] @
JUHU!
[ Serbian Fighter @ 18.04.2002. 23:00 ] @
Idemo svi , cela ekipa iz Subotice i BGDa ako bude prevoz ... Mozes nadjes nesto Torbice???
[ Serbian Fighter @ 19.04.2002. 00:00 ] @
Zaboravih pitati da li moze van ES-a neko da dodje na zurku posto imam par jako dobrih ortaka u Pancevu :)
[ torbica @ 19.04.2002. 03:01 ] @
sjajno idemo
[ CONFIQ @ 19.04.2002. 11:35 ] @
e ja stvarno ne znam šta da radim... već par puta su fake-ovali poruke

je li može neko ko je malo stariji član da potvrdi ove informacije?
[ torbica @ 19.04.2002. 12:01 ] @
ne sekiraj se...Zurka jeste u Pancevu a postovao je Orlic, spremajte se za zurku :)
[ Gojko Vujovic @ 19.04.2002. 12:57 ] @
pa torbice bilo je informacija i da je zurka tek sledeceg meseca, pa bi ste mogli da kazete onda kad je u stvari stvarno, i da to uradi registrovan clan a ne ovako da nas pale raznorazni gosti!
[ @ 19.04.2002. 15:46 ] @
OK, ovo je sada registrovan user tako da paceri koji pokusavaju non-stop da budu pametni nece moci tek tako da fake-uju poruke.

Dakle: NENAD ORLIC pise samo sa Little Eagle naloga i *.ptt i 195.66.188.* mreze, sve ostalo je fake.

Zurka je 27. Aprila, sledeca subota, Studio 21, organizatori MadNet i Bozic&Sinovi.

Bice mnogo sponzora 90% racunarskih firmi iz grada je stalo iza dogadjaja, mozda i rafinerija donira koju litru benzina ali je Pivara svakako sponzor :))

O uslovima ulaza i ostalom bicete obavesteni tokom dana od usera Little Eagle.

Nenad Orlic

P.S. Vec imamo na nisanu pametnjakovica koji se predstavlja mojim imenom, bicete pozvati na javno pogubljenje :>
[ torbica @ 19.04.2002. 17:16 ] @
Citat:
Gojko Vujovic:
pa torbice bilo je informacija i da je zurka tek sledeceg meseca, pa bi ste mogli da kazete onda kad je u stvari stvarno, i da to uradi registrovan clan a ne ovako da nas pale raznorazni gosti!

pardon, to se sve desavalo, izjutra... Nadam se da ce Orlic da stupi u kontakt sa tobom, sugradjani ste :).
Nego ajde da se i na ovoj zurci nesto smisli da se pojaca server ES-a :)
Pancevci da vidimo kakvi ste organizatori :) Ako treba pomc istite. Btw Gojko, stavi link ka temi :)
[ weB_KiLeR @ 19.04.2002. 18:44 ] @
Studio 21 odlicno dolazim :)
[ @ 19.04.2002. 20:38 ] @
ArtTech party: Pancevo, Subota 27. April, Studio21

by MadNet i Bozic&Sinovi
http://www.madnet.co.yu
http://www.bozic.co.yu

Mission update:

Neki su upuceni a neki i nisu, pa cemo sada dati kompletnu informaciju. U subotu 27. Aprila firme MadNet i Bozic&Sinovi organizuju sledeci 'geek party' pod imenom ArtTech, u klubu Studio21 (iznad Studentskog), u Pancevu.

Dogadjaj podrzavaju vise firmi koje se bave racunarima u Pancevu, za sve goste je obezbedjeno pice, a za one srecnije i vredne nagrade. Dobra zabava zagarantovana.

REGISTRACIJA MAIL-OM JE OBAVEZNA!!!

Samo oni koji potvrde svoje prisustvo mail-om moci ce da udju! Ko ne udje, ne moze dobiti ni nagradu, logicno zar ne? O picu da ne govorimo... Dobre ribe? Naravno - ako potvrdite svoj dolazak na mail! :)

[email protected] je adresa na koju zelite da posaljete sledece podatke:

Ime i Prezime: - OBAVEZNO

Ime i prezime onih koji dolaze sa Vama - pozeljno, mada moze i samo broj ljudi, ali u tom slucaju isti ne ucestvuju u nagradnoj igri

Svako ko zeli moze poslati i sire podatke o sebi, cime se bavi, sta radi... Nasa je zelja da svako ko ima nesto da pokaze (sajt, animacija, demo, program, itd) to i uradi - video beam je obezbedjen. Ne brinite za javni nastup, naravno da Vas necemo pustiti da pricate - imamo voditeljku O:)

Za prevoz nismo uspeli nista da uradimo ali svako ko pokaze kartu Beovoza obezbedjena mu je specijalna konzumacija iz specijalno pripremljenih zaliha Johny Walkera. :)

Postovacemo na forume polaske Beovoza i autobusa kao i sve potrebna uputstva za snalazenje.

Na adresi www.madnet.co.yu/party naci ce te vise informacija o svemu + sve sto javno postujemo. Naravno informacije mozete dobiti i putem mail-a [email protected].

SVI DA STE DOSLI! :)

Nenad Orlic
[ Miloje Sekulic @ 19.04.2002. 20:55 ] @
Citat:

SVI DA STE DOSLI! :)

Nenad Orlic

U koliko sati?

Miloje Sekulic
[ Djuki @ 23.04.2002. 07:29 ] @
Najzad zurka i kod nas....!!!!!!!!!!
Samo mislim da ovi sveze registrovani korisnici ne bi smeli da postoju ovakve poruke, da oni organizuju ES zurke a registrovali se juce prepodne! Pa cak i da su iz Panceva pa mnogo je! I mishljenja sam da Es zurka treba da bude dva puta godishnje, vishe od toga je po meni glupo, jer nece svako da dolazi na zurku svake dve nedelje a ako je zurka(mislim samo na Es party)dva puta godishnje doci ce svi clanovi i to bi bilo ono pravo. Ostale zurke ne bi trebalo najavljivati kao Es party-je. Ja bar tako mislim, mada cu doci na ovaj party posto ste izabrali najjaci grad u zemlji a i sire!!
[ torbica @ 23.04.2002. 11:08 ] @
Hej covek, kakve veze ima kad se ko registrovao. Drugo, nije ES party, a covek nas je pozvao i hvala mu na pozivu. Trece sta ima veze koliko zurki ima, svako ide na onoliko zurki na koliko mu prija :)
[ Serbian Fighter @ 24.04.2002. 23:41 ] @
Citat:
Samo mislim da ovi sveze registrovani korisnici ne bi smeli da postoju ovakve poruke, da oni organizuju ES zurke a registrovali se juce prepodne! Pa cak i da su iz Panceva pa mnogo je! I mishljenja sam da Es zurka treba da bude dva puta godishnje, vishe od toga je po meni glupo, jer nece svako da dolazi na zurku svake dve nedelje a ako je zurka(mislim samo na Es party)dva puta godishnje doci ce svi clanovi i to bi bilo ono pravo

Jel se to meni cini ili ti ne znas ko je Nenad Orlic? Zivis u Pancevu a ne znas Orlica , Cajica , Romanica ... To objasnjava i dalji komentar.
Inace ako je zurka organizovana niko te ne tera da na nju i odes. Mozda ES treba da ''hostuje'' dva puta godisnje ali to ne znaci da samo dva puta treba da se okupimo. Ako nas durgi zovu treba da odemo , a i mozemo sami da organizujemo okupljanja cisto da se vidimo i popricamo ''nazivo'' , ne mora to biti zurka.
[ bokisan @ 25.04.2002. 19:52 ] @
Citat:
torbica:
Hej covek, kakve veze ima kad se ko registrovao. Drugo, nije ES party, a covek nas je pozvao i hvala mu na pozivu. Trece sta ima veze koliko zurki ima, svako ide na onoliko zurki na koliko mu prija :)

Svaka chast. PODRZAVAM!!!

P.S. Nego, shta bi za onaj bus? Ce da bude neshto od toga?
[ Serbian Fighter @ 25.04.2002. 20:12 ] @
Nista od busa , premalo se prijavilo
[ Milos Vujovic @ 26.04.2002. 17:28 ] @
Serbiane jel vi dolazite uopste!!?!?
[ torbica @ 26.04.2002. 21:34 ] @
Samo da podsetim sutra je D day, pa ko zeli nek dodje :)
[ Serbian Fighter @ 26.04.2002. 21:35 ] @
Naravno , i peske ako treba , ja i 5-6 ... max 10 ortaka (a bice i stogod zensko)