Citat:
mrkidivx: Po meni je to isto jer sam ostao bez tog mleka, a baš me briga šta je on sa njim radio.
da tebe briga sta je sa mlekom radio (i u pravu si), ali za zakon i njega samog nije, posto se on tim prosutim mlekom nije okoristio, posto zakon ovako radi u vecini zemalja (pravi razliku dali se krivac okoristio i koliko stetom koju je napravio) siguran sam da postoje i neki moralni osnovi, ali to moramo vec da pitamo nekog sudiju
Citat:
mrkidivx: Dotični haker je svojim virusom itekako mogao da nekom ugrozi život, recimo njegov virus napravi s***** u nekom bolničkom kompjuteru i izgube se fajlovi za bitni za lečenje nekog pacijenta.
da ali opet to nije neposredno ugrozavanje, onaj pljackas je svesno i planirano ugrozavao zivot svima onima koji su bili u banci, stavise planirao je ubistvo tih ljudi u slucaju da pokusaju da ga uhvate, haker nije planirao (stavise siguran sam i da nije zeleo) ugrozavanje tih pacijenata u bolnici, i nije to radio neposredno, recimo nije rekao policiji kad ga je uhvatila "ako me ne pustite ubicu sve pacijente u ovoj zemlji preko racunara LOL
"