[ AMD @ 15.02.2005. 13:08 ] @
Ajde sad svako ko voli njihovu muziku napise neki komentar,pesmu koju voli ili samo da se javi kao fan,cisto da vidim koliko nas ima... Ako neko ima neko pitanje u vezi grupe slobodno neka pita! |
[ AMD @ 15.02.2005. 13:08 ] @
[ DaChaS @ 15.02.2005. 13:29 ] @
:)) ima nas sigurno a komentar cu kasnije trenutno sam malo lenj
[ boyy @ 15.02.2005. 15:42 ] @
Nisam neki veliki njihov fan,ali mi se svidjaju pesme kao na pr. Other side,Cant stop,Araund the world
[ Shatterhand @ 15.02.2005. 16:09 ] @
Nekad sam ih slushao, sada su mi poznate samo njihove starije stvari...
[ Milos Dedijer @ 15.02.2005. 16:17 ] @
E Red Hot - sa njima sam se uopste i zainteresovao za bilo kakav vid muzike...
Sad ih malo slabije slusam jer smatram da su sve zasrali poslednjim albumom... Al i dalje smatram da su odlican bend... Omiljena pesma "Under The Bridge" !!! [ orlix @ 15.02.2005. 16:20 ] @
Sta reci osim da su najjaci na svetu!!!!!!!!!Zivim za dan kada ce svirati u Bg-u!!! Jel ima neko neku informaciju o tome? Prvi put samih cuo '99 i od tada nemogu da se skinem.
[ AMD @ 15.02.2005. 18:18 ] @
E, ovaj ,drago mi je da smo pokrenuli ovu temu...
Pa ja zapravo imam cudnu istoriju sto se tice slusanja peppers-a.Proslog leta sam bio skoro 5 nedelja na moru i pre nego sto sam krenuo nisam imao vremena te sam na brzaka snimio taj cd jer mi se svidjala jedna pesma mislim da je bila Venice Queen.I onda sam na moru slusao samo to jer nisam imao nista drugo,rec je o albumu by the way.I njihova muzika mi se izuzetno dopala.Naravno znao sam za njine poznate pesme californiacation,other side,...E onda kad sam se vratio kuci i nabavio sve sto su ikada snimili zakljucio sam da je njihova muzika strava posebno albumi blood,sugar,sex,magik i californiacation i one hot minute. A jeste li gledali koncert Live at Slane Castle?Ja sam kupio njin dvd greatest videos i ima tamo iza scene sa california tour i stvarno su strava. Ja sam mislio da pravim neki fan site al nemam znanje...Nesto sam probao al nije to na dobro izaslo.Trebalo bi da dodju,nismo mi na kraju sveta,al dok se ovi nasi dogovore ko ce da ih ugosti, oni ce vec da odu u zasluzenu penziju...Ja ne znam neki njihov europe tour,jel to bilo nekada? A da li neko ima knjigu autobiografija Anthony Kiedis,ja sam trazio u Knez Mihajlovoj svuda al nema... [ S_Kid @ 15.02.2005. 20:04 ] @
Bila je By The Way turneja po Evropi, najblize su bili Bec i Milano... Proslog leta su sa Metalikom svirali na "Aerodrom" festivalu u Becu.
Knjigu imas da kupis u knjizari unutar SKC-a, nije Kidisova biografija vec knjiga o RHCP neke nase novinarke ako sam dobro ukapirao. Cena je ~400din. Na berzi se jos mogu naci DVD's "Off The Map" i "Out in LA" kao i polu dokumentarac o snimanju BSSM "Funky Monks". Imas i originalna izdanja u CD Shopu u Njegosevoj ako imas para :) [ Fuzz @ 15.02.2005. 20:08 ] @
Ma ok su pepersi,ali je tema malo glupa. Mislim zamisli kad bi sad svako trazio misljenje o svom omiljenom bendu....
[ AMD @ 15.02.2005. 20:59 ] @
Ne vidim zasto bi bila,nisam ja trazio SVACIJE misljenje o bendu.
[ Fuzz @ 15.02.2005. 22:54 ] @
Ahaaaa....to onda sve objasnjava...
[ MAD-MAX @ 16.02.2005. 22:43 ] @
Citat: boyy: Nisam neki veliki njihov fan,ali mi se svidjaju pesme kao na pr. Other side,Cant stop,Araund the world [ Ivan Vasić @ 16.02.2005. 23:55 ] @
Odlično ste se setili da pomenete pepperse jer ih obožavam oooodavno i još me interesuju neka vaša mišljenja.
Prvo, kako vam se svidjaju "novi" peppersi ? Ciljam na poslednji album i "delove" pretposlednjeg. Ja mislim da su malo pali što se energije tiče... nisu to više oni od pre OneHotMinute.... Znam da se BloodSugarSexMagik nikada neće ponoviti (i za taj album bi im dao nagradu za životno delo) i mnogo mi je krivo zbog toga. Iskreno mislim da sve to ima veze sa Frusciante-om, koliko sam ga ranije voleo toliko mi sada nekako smara.... mnogo droge u njegovom životu I zanima me da li neko ima snimak (ili link za download) RHCP nastupa sa Vudstoka 94 - bolji nastup nikada nisam video !!! [ m4rk0 @ 17.02.2005. 10:32 ] @
Can't stop, give it away, suck my kiss...najbolje pesme ubedljivo..
[ S_Kid @ 17.02.2005. 12:37 ] @
Citat: ivan@elfak: Odlično ste se setili da pomenete pepperse jer ih obožavam oooodavno i još me interesuju neka vaša mišljenja. Prvo, kako vam se svidjaju "novi" peppersi ? Ciljam na poslednji album i "delove" pretposlednjeg. Ja mislim da su malo pali što se energije tiče... nisu to više oni od pre OneHotMinute.... Znam da se BloodSugarSexMagik nikada neće ponoviti (i za taj album bi im dao nagradu za životno delo) i mnogo mi je krivo zbog toga. Iskreno mislim da sve to ima veze sa Frusciante-om, koliko sam ga ranije voleo toliko mi sada nekako smara.... mnogo droge u njegovom životu :) I zanima me da li neko ima snimak (ili link za download) RHCP nastupa sa Vudstoka 94 - bolji nastup nikada nisam video !!! Sta ima toliko novo sa RHCP? Poslednji album je skroz logican sled i 100% ono sto se moglo ocekivati... Da nije Johna RHCP nikada ne bi imali tako fatalan come back sa Californication albumom. John je napustio bend za vreme AU turneje BSSM uglavnom zbog droge i pritiska koji nije mogao da podnese. Kroz njegove solo albume moze da se prati koliko je kada bio na necemu... U bend se vratio zato sto se ocistio a sudeci po tome kako izgleda sumnjam da mu je na kraj pameti da se opet vraca opijatima... Poslednji album nije toliko eksplozivan ne zbog Johna vec zato sto ljudi sviraju vec 20 godina, imaju jasan track kad pogledas kako se albumi redjaju i u potpunosti je kec na jedanest kad gledas celu njihovu karijeru... Imam ja Live@Woodstock, nije video nego mp3... ~65mb [ Ivan Vasić @ 17.02.2005. 17:50 ] @
Citat: S_Kid: Sta ima toliko novo sa RHCP? Poslednji album je skroz logican sled i 100% ono sto se moglo ocekivati... Poslednji album nije toliko eksplozivan ne zbog Johna vec zato sto ljudi sviraju vec 20 godina, imaju jasan track kad pogledas kako se albumi redjaju i u potpunosti je kec na jedanest kad gledas celu njihovu karijeru... pa sad.... kako se uzme. Ne kažem da je album nije dobar (ne daj bože i nekvalitetan) ali jednostavno više sam ih voleo iz doba Mothers Milk i Blood Sugar. John je odličan gitarista ali moje subjektivno mišljenje je da je možda bolje da je Dave Navaro ostao u bendu ... Uporedi njegov živi nastup na Vudstoku i neki skorašnji John-ov...... Citat: Imam ja Live@Woodstock, nije video nego mp3... ~65mb Više bih voleo video. Imao sam na VHS-u ali ko zna gde je to. Našao sam na DC++ neki snimak ali je toliko očajan da mi se više isplati da nadjem stari VHS [ @ 11.03.2005. 22:58 ] @
ja volim njinu muziku od malena od neke 6 god kad sam za prvi put cuo under the bridge a sad sa 19 god znam sve o nima jedina mi je zelja otici na nihovog koncerta.Volim sve pesne ali u poslednje vreme u glavi mi si on merkury i venice queen.cao pisit ali samo da znate ima nas mnogo
[ Orchid @ 12.03.2005. 22:08 ] @
ko zeli vise pricati o peppersima i drugim fav.gupama postoji www.yumetal.net gde se ne prica(naravno)samo o metalu nego o svemu sto ti padne na pamet,pa ima i jedna vec prilicno "zardjala" tema sto se tice peppersa jer je odavno tamo.ali iznecu i ovde svoje misljenje:
maximalno iskrena krenula sam da ih slusam zbog anthony kiedisovog izgleda,a kasnije sam nastavila zbog muzike : ) prvi period im je bio mnogo lud,jer su i oni bili mnogo ludi(il'bolje receno udrogirani)i on mi se dosta svidja,mada i ovaj sada malo smireniji je sasvim uredu.najdraze pesme su mi na albumu "blood sugar sex magic"ali zaista omiljena pesma mi je "show me your soul"(ima je na "what hits!?"). ne bih ja vise o njima..ovo moze u beskonacnost. [ chilis4ever @ 13.03.2005. 19:51 ] @
Ljudi, ak ima neko zainteresovan za bilo sta o peppers-a, moze mi poslati mail na [email protected] i cemo se dogovoriti o razmena fajlova.Inace posedujem sve moguce njihovo kao: lyrics, diskografija kompletna, snimke iz koncerta(ukljucueci woodstock 94 kada su svireli give it away sa ogromne sijalice na glave), koncert Live At Slane Castle(moze slobodno demantovati sve one lose reci o Frusciante), svi moguci videa i demo snimke, coveri, remixe, snimke iz koncerta u Rio, Rock Am Ring 2004, Seattle, Toronto, Belgium i mnogo druge,a inace trenutno downloadovam Stockholma.
Pozdrav iz Skoplje, i zelim reciti da vise zelim da prisustvujem na koncert u Beograd nego li ovde jer vi imate objekata sa vise kapaciteta nego li ovih nasi i bio bi mnogo pogolem feeling kad si medzu recimo 30000 nego li tu medzu 3-4 puta manjije. Samo za informacija, ja cu reci da Band trenutno je zauzet, zato sto su od pred neki dan poceli snimati njihov novi album, a mozda i dva.Oni imaju oko 35 napisani pesme koji trenutno snimaju sa producenta Rick Rubin, u studija warnera i album nema oficijalna data za sad, i ostaje se nadati samo da ce izadze kao i prethodni u juna il jula. Izvinjavam se zbog katastrofalno pisanje srpskog jezika! [ VRKY @ 13.03.2005. 20:35 ] @
Ni ja nisam neki luđak za njima, ali ok pjesme su mi:
Can`t Stop Other Side The Zephyr Song [ EArthquake @ 13.03.2005. 20:42 ] @
Road Trippn` moja omiljena pesma inace imam druga koji ne samo da ima sve njihove pesme , spotove, filmove, koncerte , bilo sta sto moze da se nadje o njima vec je i najveci fan john-a Fruschiante-a koj postoji definitivno :) mnogo su jaki pepersi jedva cekam da vidim sta ce da naprave od novog albuma [ RooTeR @ 13.03.2005. 22:36 ] @
Uff bre, kako to da niko nije spomenuo pesme kao shto su Walkabout, Suck My Kiss, Pretty Little Ditty, ... to su bre jaaake stvari!
[ chilis4ever @ 13.03.2005. 22:57 ] @
Sta se tice meni, najjaci pet stvari sta ikada sam cuo od pepperse su Pretty Little Ditty, Higher Ground, Havana Affair(Ramones cover), Black Cross(Hyde Park-nova pesma) i moja omiljena Can't Stop. A sta se tice izvedbe, na Slane Castle i Hyde Parka, Pepperse zasluzuje cista desetka, narocito JF so svoje solo izvedbe(potenciram narocito Parallel Universe i Zephyr Song).To samo treba doziveti i ja zivim zbog to.
[ coosaduck @ 07.03.2006. 22:33 ] @
Peppersi su najjaci bend na celom jebenom svetu.Zajebace se valjda da svrate u ovu nasu vukojebinu da odrze koncert.Tu ih cekamo.To je nasa sansa da pokacemo da su trebali da dodju mnogo ranije.Treba da ih oduvamo energijom i da se vracaju svake godine.
Sto se tice fan site-a.Web Disign mi ide lose ali sto se tice podataka mozete da racunate na mene.LJUDI AJMO DA ODRADIMO TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Evo pitanja:Sa koliko je godina Antony prvi put karao? Trenutna najomiljenija pesma: Under the Bridge Under the Bridge Sometimes I feel Like I don't have a partner Sometimes I feel Like my only friend Is the city I live in The city of angels Lonely as I am Together we cry I drive on her streets 'Cause she's my companion I walk through her hills 'Cause she knows who I am She sees my good deeds And she kisses me windy I never worry Now that is a lie I don't ever want to feel Like I did that day Take me to the place I love Take me all the way It's hard to believe That there's nobody out there It's hard to believe That I'm all alone At least I have her love The city she loves me Lonely as I am Together we cry I don't ever want to feel Like I did that day Take me to the place I love Take me all that way Under the bridge downtown Is where I drew some blood Under the bridge downtown I could not get enough Under the bridge downtown Forgot about my love Under the bridge downtown I gave my life away [ AMD @ 14.02.2007. 16:12 ] @
[ ing. @ 15.02.2007. 12:39 ] @
Kao veliki fan Peppers-a moram da primetim da ime omiljenog benda nije napisano pravilno."The" je nepotrebno.
Pepperse sam slusao dok jos i nisam znao da su to oni.Bilo je to pre 10 i vise godine,kad su ih prikazivali na Trecem kanalu.Nastup u Wudstoku.Pesma Give it Away mi se vrtela danima u glavi.Covece koliko cudna i zarazna pesma.Posle toga tajac.Nisam se zanima da saznam ni ko su ni koje su ima pesme dobre. Tako je bilo sve do Californication-a.Onda sam ih u potpunosti zgotivio.Prva majca nekog muzickog benda koju sam kupio bila je sa njihovim imenom.Prvi strani rok album koji sam kupio bio je njihov.Sad imam sve spotove,par DVD-ova (naravno na DiVx),sve pesme. Dugo sam pokusavao da napravim fan sajt,ali sam odustao kad ga je neki lik iz BG-a napravio.Doduse,bio je jako skroman,da nekazem los,ali sam digao ruke od toga.Sad mi se cini da je taj sajt ugasen,dakle moze se krenuti u pravljenje novog,boljeg sajta. [ Mefisto_soad @ 16.02.2007. 20:11 ] @
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|