[ Bojan Zivanovic @ 15.02.2005. 21:24 ] @
| Pozdrav kolege! Pravim neki sajt, pa mi treba mala pomoc. U pitanju je admin panel, treba napraviti autentifikaciju korisnika, user i password se cita iz fajla, pa se uporedjuje sa vrednostima iz login formulara. Admin panel ima dva dela, read i new, koji se biraju preko linka u headeru (a href="admin.php?page=read", pa se to izvuce iz $_GET) biranje stranica se obavlja preko case switching-a. Problem je sto pri promeni stranica skipta opet izbacuje login form... Probao sam da stavim session_start() na pocetak svake stranice, ali ne radi... Pogledajte kod: Code: include('include/lib.php'); session_start(); if ($_POST['username'] == $admin_user && $_POST['password'] = $admin_pass) { include('html/admin/header.html'); switch($_GET['page']) { case "new" : session_start(); include('html/admin/new.html'); include('html/footer.html'); break; case "read": session_start(); include('html/admin/read.html'); /* sad ovde neki kod, izbacen da skratim...*/ break; default: session_start(); include('html/admin/index.html'); include('html/footer.html'); break; } } else { session_start(); include('html/admin/login.html');/ } ?> Molim vas pomozite mi... Ako moze da se odradi sve to na neki drugi nacin (cookies?), napisite. Unapred hvala, Bojan |