[ KarakorukaJapan @ 20.04.2005. 10:10 ] @
| Sve ću da vam objasnim s 2 reči:
ZONA ZAMFIROVA
Znači, sinhronizovana Zona (u DivX formatu - 5,8 MB)
čeka na download.
Nadajmo se da će uskoro biti još sinhronizovanih domaćih filmova.
Zasada je Doka pijandura (Zona Zamfirova) jedina sinhronizacija nekog domaćeg filma.
Evo vam link:
http://www.niscafe.com/download.php?list.9 |
[ S_Kid @ 20.04.2005. 13:42 ] @
Glupo je i isforsirano...
[ del-boy @ 20.04.2005. 13:46 ] @
Ni meni se nije svidelo ništa posebno... Ovo je samo bleda kopija onih starih parodija...
[ hakinen @ 20.04.2005. 14:48 ] @
Imam ja dosta takvih sinhronizovanih stvari, samo ne znam gde, i kako da okacim pa da i vi vidite?
[ ton_majstor @ 20.04.2005. 16:45 ] @
"Kita u Bila" me redovno nasmeje do suza... a ovo sa "Zone" je tehnicki i idejno SRANJE! (zao mi je sto koristim ovakav recnik)
Ocajan TON i losh casting glasova, ajde i nekako za tekst...
Ako je "Bil" za peticu, ovo je slaba trojka....
Ua!
[ m4rk0 @ 20.04.2005. 17:09 ] @
Delim misljenje sa svima da je ovo propast i da se ovo ne moze nazvati humorom. Bobi i Kill Bill-u ce retko ko prici po kvalitetu. Sve ostali pokusaju da se nesto napravi ce biti blede kopije. kao sto Darko rece: Ua !
[ hakinen @ 20.04.2005. 17:14 ] @
I ja se slazem da u odnosu na pomenute petice ovo je negde oko trojke!!! Ljudi recite mi gde da vam okacim ove filmice sto imam, pa da i njih ocenite?
[ m4rk0 @ 20.04.2005. 17:28 ] @
@hakinen
Tesko ces za free naci negde host da mozes da okacis toliko stvari. Reguj se na dhost-u i okaci ( imas 100 MB prostora ) on ti je free.
[ :o) @ 20.04.2005. 18:26 ] @
Da li je iko gledao "pepermint"? Parodija na mumiju. Jedna od boljih, nije ni blizu plagijata, a i tehnicki je dobro odradjeno. Jedini problem je sto ima oko 26MB (ne rodicevog :)
[ Force @ 20.04.2005. 18:33 ] @
Koja glupost... blaaaah. BOBA RULZ!
[ Vole Domu @ 20.04.2005. 19:18 ] @
Sta ste svi poleteli za bobom - super je on ! ali bilo je boljih ostvarenja i pre!
Kao prvo to uopste nije ta ekipa pocela, kod nas je to prvi radio Boris Bizetic u BB show-u ali je to bilo s*****!
Da li ste videli ostatak sto su ti momci radili (Sttevan, Nevolje na 'demiji)!
Moja ekipa je radila Sjechivo (Blade) i Ciganin Sakariba (Pirati sa Kariba) od sinhronizacija. Da li ste to pogledali? I sta mislite?
Ocekuje se nasa saradnja i to bi trebalo da bude ludilo a u pripremi je Matricata (Matrix)! Koga sve ovo zanima moze da mi se javi:
[email protected]
063/7725426
ako zivite na dorcolu mogu da vam donesem ovo ili da se nadjemo negde u gradu!!!
[ fade @ 20.04.2005. 19:49 ] @
ma kitaubila je zakon ,inace kontaktirao sam ove sto su to radili ,trebalo im je 2 nedelje ,i rekli su da ce ubrzo iaci 2 deo ,ali nista od toga jer je to bilo pre nekih 5-6 meseci.
[ H@usto® @ 20.04.2005. 21:22 ] @
Ajde kazi odakle su i kako se zovu, ako ih stvarno znas. :-l
[Ovu poruku je menjao Bojan Basic dana 21.04.2005. u 11:54 GMT+1]
[ Andrej Čvoro @ 20.04.2005. 21:26 ] @
@ Haustor
Jesi ti jedan od ona dva lika sto je uradio boba i tuki u billa?
[ markolazarevic @ 20.04.2005. 22:39 ] @
Citat: ton_majstor:
Ako je "Bil" za peticu, ovo je slaba trojka....
2+
[ KarakorukaJapan @ 21.04.2005. 07:11 ] @
Ljudi, nisu sinhonizaciju filmova počeli likovi koji su pravili Kitu, nego Zoki Robinson koji je napravio leskovački matrix. L. matrix je snimio još kad se je davao u bioskopima Matrix.
Ne slažem se da Bobi niko ne može prići po kvalitetu. "Alfred, švaler na violinu" - druga verzija (na internetu je dostupna samo prva verzija) je mnooooogoooo kvalitetnija, al ima oko 100 MB, pa je zato i nema na netu.
Vole Domu, nismo videli tvoje sinhronizacije. Nismo ni pepermint videli.
Aj, ko hoće da mu se sinhronizacije postave na Internet, neka ih pošalje na: [email protected]
Ako su sinhronizacije kvalitetne, onda ću ih poslati jednom Slovencu (koji obožava sinhronizacije) pa će on da ih postavi na svoj sajt.
Samo da vam kažem, pazite da vaše sinhronizacije nisu mnogo velike! Ako neka sinhronizacija traje 5 minuta, onda ne bi smela da ima više od 15 MB.
Najbolje je da koristite Dr. DivX program da kompresujete sinhronizacije u DivX.
Program možete naći na: www.divx.com
Prebacite ih u DivX po "DivX portable - Low" standardu.
[Ovu poruku je menjao KarakorukaJapan dana 21.04.2005. u 14:02 GMT+1]
[ KarakorukaJapan @ 21.04.2005. 10:50 ] @
Ovo nema veze s KITOM U BILA, al je mnogo smešno.
http://www.manemoj.com/?url=links/start&a=open&id=294
Samo kliknite na sliku da pogledate, kad uđete na stranicu.
[ Picsel @ 21.04.2005. 12:56 ] @
Sto se tice likova koji su pravili Bobu, Sttevana, Demiju... Znam onog sto je "pozajmio" glas onom u Bobi (ne Frodu, nego onom drugom)... Decko je stvarno super, zivi u Zrenjaninu... Poslao mi je sve sto su radili i mogu da kazem da se on stvarno razume u filmsku industriju...
[ KarakorukaJapan @ 21.04.2005. 13:06 ] @
Ma, najbolje je da mi svi ostavimo mailove ovde, pa da nam onda ovaj VOLE DOMU pošalje te sinhronizacije koje niko od nas nije video.
moj mail je: [email protected]
[ Andrej Čvoro @ 21.04.2005. 13:46 ] @
Citat: m4rko@hakinen
Tesko ces za free naci negde host da mozes da okacis toliko stvari. Reguj se na dhost-u i okaci ( imas 100 MB prostora ) on ti je free.
Nece da moze...Dhost je "privremeno" zatvorio registracije,znaci zauvek...
Pozdrav
[ JogyII @ 21.04.2005. 14:36 ] @
evo umesto DHost mozete da okacite na ovaj GMail account, ima 2GB prostora, neogranicen bandwith jedini problem je sto cete morati da iseckate sinhronizacije na po recimo 5MB sa winzipom ili winrarom posto je attachment ogranicen na 10 MB
ulogovati se ovde :
http://gmail.google.com
username :
za.sinhronizacije
password :
elitesecurity
stavise nemorate ni da uploadujete, dovoljno je da posaljete mailom na
[email protected]
[ draganbg82 @ 21.04.2005. 15:08 ] @
Boba je zakon, pola komsiluka je od tada pocelo da vice ono cuveno "U KURAC..." "Kuda se denuo.."
[ SmilieBG @ 21.04.2005. 15:20 ] @
Ajde ko ima te sinhronizacije, koje jos nisu bile, mogu nesto mesta da odvojim na serveru (sa linkom, kakvi gmail i ostalo :S)...
Saljite pp ili mail...
Poz,
Sale
[ KarakorukaJapan @ 21.04.2005. 16:14 ] @
Evo, ko nije gledao parodiju na filmove "Betmen" i "Kozjak"
može ovde da pogleda:
http://www.manemoj.com/?url=links/start&a=open&id=279
kad uđete, samo kliknite na sliku za download
[ tarek @ 21.04.2005. 17:48 ] @
Je li Karakoruka, jesi li kupio Mac-a?
[ KarakorukaJapan @ 21.04.2005. 20:01 ] @
nisam
nema para
skupljam, polaaaako
do kraja godine kupujem
[ |MilaN| @ 22.04.2005. 22:42 ] @
Eto, ako neko nema gde da postavi neku svoju dobru sinhornizaciju do 10mb, moze da me kontaktira na [email protected] pa tju da je postavim u download sekciji sajta
[ H@usto® @ 22.04.2005. 23:40 ] @
Ne znam da li ste sada gledali PINK, Sanimetar, bilo je na kraju ono:
"Iz zatvora izlazim, ulicom setam, vozim Mercedes, devojke gledaju, kazu: Ah, Ah, AH!!! Ja ih ne cujem! Idem za Englesku, sretnem Eminema, radim mu ninety nine, on me gleda, kaze: Ti si brate, znas, faca u Kostolac BRE!"
Inace sam bio prisutan kad je decko, V. z Kostolca snimao ovo ispod mosta u Pozarevcu. A postoji i coooool verzija, koju je radio njegov brat, prosirio i... Ma loooodilo!!! A napravio je i nastavak. Ajde, kada budem stigao postavicu na sajt, pa ga skidajte. Pozzz....
[ Force @ 23.04.2005. 00:05 ] @
Hahaha ja sam gledao :) Sto se baca po blatnjavoj travi :)
[ H@usto® @ 23.04.2005. 14:22 ] @
Nemoj da vredjas. Nije to BACANJE (:)), vec brake dance. Nc nc nc, pa nista ne znas.... Ke ke ke!!!
[ Vole Domu @ 25.04.2005. 14:10 ] @
Evo poslacu vama koji ste trazili, ali ja imam dosta slabu konekciju pa ko zna koliko ce da potraje!
[ prsic @ 25.04.2005. 14:43 ] @
Ljudi,imam ja mnogo tih sra... sto sam pravio sa ortacima,ako neko oce mogu opsirnije da mu ispricam ovde ili ako oce preko pp
Pozdrav svima
[ asatuser @ 25.04.2005. 17:08 ] @
Ja bih zamolio za link od "shuntavila", sa jagodinske palme plus. Ono kad svi pijani brane most, koji je u stvari jedno deblo/drvo, i psuju Klintona, Blera...
U pozadini ide pesma skeledzijo, skeledzijo...
Andjela (iz Kostolca) mogu da uploadujem kako se baca po travi (kratka verzija -ima samo 1Mb). Samo mi dajte link do servera.
pozdrav
[ misko2004 @ 25.04.2005. 21:35 ] @
E vise preteruju sa sexualnim zezancijama i toilet humorom...
Stvarno...
Ovi Srbi mi idu na *****!!!
[ H@usto® @ 25.04.2005. 21:56 ] @
Postavio bih ja Andjela, ali ovo napravljeno, ali je "veliko", imam dve verzije, jedna 40, a druga 53 MB. Ako hoce neko mogu da mu nekako "dobacim", ali na net ne mogu, jer bi mi trebao citav vek da to uploadujem. A evo vam neke slicice koje je slikao dok su isli da snimaju.
[ m4rk0 @ 25.04.2005. 23:51 ] @
Citat: H@usto®: Ne znam da li ste sada gledali PINK, Sanimetar, bilo je na kraju ono:
"Iz zatvora izlazim, ulicom setam, vozim Mercedes, devojke gledaju, kazu: Ah, Ah, AH!!! Ja ih ne cujem! Idem za Englesku, sretnem Eminema, radim mu ninety nine, on me gleda, kaze: Ti si brate, znas, faca u Kostolac BRE!"
Da gledao sam :))) I na kraju mu neko kaze: Musa, musa....
Da mu to nije mozda burazer ?
Citat: asatuser: Ja bih zamolio za link od "shuntavila", sa jagodinske palme plus. Ono kad svi pijani brane most, koji je u stvari jedno deblo/drvo, i psuju Klintona, Blera...
Pijandura: Taj most je nama od dragocenosti, razumete. Tu imamo njive, baste,razumete, koji spaja Majur i koloniju Djurdjevo brdo, najbolje selo na svetu :)))
[att_img]
[ asatuser @ 26.04.2005. 08:12 ] @
Citat: m4rk0: Pijandura: Taj most je nama od dragocenosti, razumete. Tu imamo njive, baste,razumete, koji spaja Majur i koloniju Djurdjevo brdo, najbolje selo na svetu :)))
;) to je to.
Gde da nadjem ovo, pls?
pozdrav
[ H@usto® @ 28.04.2005. 00:03 ] @
@m4rko
Da, Mus Mus. To je rodjeni brat od ovog sto je pravio to. To je snimano, ali ovo je zesce. Napravio je novu koja zauzima 990 MB, ali je kompresovao samo na 128, a sad pravi i trecu. Loodiloooouuoouououo!!!!!
[ KarakorukaJapan @ 29.04.2005. 05:53 ] @
Aman, ljudi!
Pa šta ja to čujem... koliko vam traju te sinhronizacije kada imaju po 60, 100, a neke i po 900 MB? Pa ne traju vam sigurno par sati.
Nije nikom potreban DVD kvalitet kad gleda sinhronizacije. To se neće davati u bioskopima! Ako neka sinhronizacija traje 5 minuta, onda ne bi trebala da ima više od 15 MB.
Meni je neko poslao SJEČIVO (obrada Blade-a) na E-Mail: [email protected]
Tog istog dana sam postavio SJEČIVO na sajt.
Evo vam link pa pogledajte (ko ima malo bržu vezu može pogledati direktno na sajtu, uopšte ne mora downloadovati): http://www.manemoj.com/?url=links/start&a=open&id=328
kad uđete na stranicu samo kliknite na sliku kako bi vam se otvorio novi prozor za prikazivanje filma (u tom prozoru imate i link za Download)
Ako neko hoće da i njegovu sinhronizaciju stavim na sajt, nek mi je pošalje na mail.
Ne znam do koliko MB se može primite Atačment, pa molim nekog ko zna da napiše.
Ako je datoteka prevelika za Atačment, onda je podelite u nekoliko .rar arhiva, pa mi ih posebno pošaljite. Cela sinhronizacija ne sme imati više od 10MB jer taj server na koji uploadujem ne dozvoljava veću veličinu datoteka. Znači, koristite Dr. DivX (koji možete naći na www.divx.com sajtu) da kompresujete ili kompresujte u WMV format.
[ Force @ 29.04.2005. 08:16 ] @
I nije nesto :)
[ H@usto® @ 29.04.2005. 13:34 ] @
@KarakorukaJapan
Znao bi da to nisu obicne sinhronizacije, vec obican snimak sniman kamerom ili dig. fotoaparatom i nakom toga produzen troduplo, petoduplo,.... i povrh svega ubaceno dosta efekta i tome slicnim. I kako moze da iznosi 10 MB? Ni u mislima. A 120 MB nije lose za takvo nesto. Kita u Bila ima 60 MB, a samo je sinhronizovan. Toliko...
[ KarakorukaJapan @ 29.04.2005. 15:09 ] @
Ej, nemoj mene da učiš... ne traje ti to ceo sat pa da ima toliko MB.
A i Kita u Bila je mogla i da ima 10 ili 15 MB.
A, aj kaži ti meni kako da postaviš nešto toliko veliko na streaming?
Prvo ovaj server što ga za to koristimo ne dozviljava datoteke veće od 10 MB, a drugo je to što bi trebalo nenormalno mnogo vremena da se film gleda na ovaj način.
Evo, naprimer, SJEČIVO. SJEČIVO ima oko 2 MB i normalno može da se gleda na gore navedeni način i preko malo boljeg dial-up-a.
[ Andrej Čvoro @ 29.04.2005. 15:37 ] @
Upravo tako...Ja imam Kitu u Bila velicine 18 MB a slika je odlicna...
Pozdrav
[ KarakorukaJapan @ 29.04.2005. 18:42 ] @
I ja sam kompresovao Kitu u Bila na manju veličinu s Dr. DivX!
Slika je istog kvaliteta, zvuk je istog kvaliteta, samo što ima oko 20 MB.
Originalna vezrija Kita u Bila je kompresovana s lošim (praistorijska verzija) Xvid kodekom, a ja sam je prebacio u DivX i sad ima oko 20 MB (najnoviji DivX kodek).
Još manje bi moglo da ima kada bi se prebacilo u RealVideo ili WMV format, a tada bi i streaming bio omogućen za Kitu. RealVideo i WMV imaju jednu manu: NE MOŽE DA SE PUSTE NA DVD PLAYERU, a ja hoću da imam i tu mogućnost, da gledam to na TV-u, a to mi omogućava DivX!
Ja ne vidim razlog zašto bi neko pravio neki video od par stotina MB, pogotovu ako iz nekog DivX filma (koji traje 2 sata otprilike i ima 700 MB) uzme neki mali insert od 5 minuta za sinhronizaciju i napravi je da ima oko 100 MB.
Jednostavna računica:
700 (veličina u MB) podeljeno sa 120 (2 sata = 120 min) = 5,83
Znači, jedan minut videa ne sme imati više od 5,83 MB, a to znači da sinhronizacija od 5 minuta ne sme imati više od 29,16 MB jer bi bilo izuzetno glupo da ima više MB.
Ako bi sinhronizacija od 5 minuta imala više od 29,16 MB to bi značilo da kvalitet slike nije bolji (iako je rezolucija veća) jer (navodim primer): recimo uzmeš da fotokopiraš paklu cigareta na veličinu bilborda... slika neće biti čistija iako je veća... biće veća, ali zato i mutnija. Kopija ne može da bude bolja - kvalitetnija od originala.
Ako pravite sinhronizaciju i uzmete insert s DVD-a, onda može da ima više MB, ali to se neće prikazivati na ogromnim ekranima (bioskop...) već na kompjuterima koji obično imaju monitor od 17", te nije potreban toliki kvalitet slike.
Većini nas nije čak ni potreban neki kvalitet slike kad gledamo sinhronizacije i jedino nam je važno da je smešno. Evo naprimer ŠOTE MORI ŠOTE ima sasvim zadovoljavajući kvalitet slike i zvuka, a ima oko 6 MB
[ ton_majstor @ 30.04.2005. 09:03 ] @
Ma ne kaze bre on: "Mus, Mus!"... nego valjda BUS, BUS... tj. kamerman ga upozorava da nailazi bus, pa ce ga gledati ljudi kako se on tu prevrce po blatu... (i inace je sve to ispod nekog nadvoznjaka...)
Naravno, tek onda ima smisla njegov odgovor: "neka...", jer SHOW-BUSSINES je ipak najbolji od svih bizmisa!
[ H@usto® @ 30.04.2005. 15:34 ] @
Naravno da kaze bus, jer je cekao s mojim bratom autobus u Pozarevcu ispod mosta i Vlada ga video, pa ga upozorava da mora da idu. :)
@KarakorukaJapan
Ja ti opet ponavljam da to nije obicna sinhronizacija, cak i nema veze sa sinhronizacijom, ali ko da ti dokaze. Pogledaj, ako nadjes "TheRootOut (feat. Mc Guntzy) - Iz Zatvora Izlazim (VerForPcOnly)". Ajd...
[ Vole Domu @ 01.05.2005. 22:27 ] @
Hvala sto si mi postavio to na sajt!!
I kako vam se svidja??
Poslacu ti i Ciganin Sakariba da postavis ako moze?
Samo da ga komprimujem.
A sto se tice velicine fajla ja imam dial-up pa moram da ga smanjim na 2MB
inace zauzima 26MB i to je nesto normalno, a ti mozes na toliko da komprimujes i snimak sa DV kasetice pa ce da izgleda normalno (ne isto kao DV ali dobro) 900 MB je puno i za tv standard.
[ KarakorukaJapan @ 03.05.2005. 12:40 ] @
Ciganina ću da ti postavim danas na sajt. Takođe ću da postavim i Sinhronizaciju Mile VIII (MILE OSMI) -
A sad komentari:
@Sječivo:
Zanimljivo je, kvalitet slike nije toliko loš kao što ga opisuješ, zvuk je malo lošiji, a najviše mi se sviđa ono "PJEVALO" (kad pušta onu muziku) i kad Blade kaže sa' će te vodimo na Super Nov@ Music talents na OBN.
@Ciganin
Zvuk je lošiji nego u "Sječivu", stalno se neko smeje u pozadini, nema neki dobar kraj, svi glasovi su slični... a sviđa mi se to što svi pričaju kao cigani.
Ciganin Sakariba me podseća na sinhronizaciju Gospodar Pirotski.
[ KarakorukaJapan @ 04.05.2005. 12:49 ] @
[ Vole Domu @ 08.05.2005. 23:03 ] @
Pa dobro.....majke mi! Hvala jos jednom
e ovako ciganin je malo sveziji materijal pa ja kakav sam trcim pred rudu pa ti posaljem radnu verziju ima malo novija verzija a krajnja je u pripremi. To sto sam ti poslao smo radili samo ja i ortak a tamo se pojavljuje 10 likova - bice bolje! Smeh je naravno izbacen mada se sad pitam da li je bilo bolje sa tim (kao u onim debilnim americkim serijama, kad se smeju u pozadini - nije to za dzabe). Za kraj cemo jos da vidimo u pravu si da nema nikakvog posebnog razresenja...
A sto se tice kompresije vec sam rekao da ja imam dial-up pa materijal koji imam na 20-30 MB moram da smanjim na 2-3 pa tebi da posaljem.... tu se malo izgubi...Eto!!!
AJd uzdravlje
ps jesi li procitao Zoki!Zasto?? Postavio sam ga na sajt. to smo isto mi radili!!
[ KarakorukaJapan @ 09.05.2005. 05:30 ] @
Čitao sam malo, mrzelo me da čitam.
Imam puno posla na sajtu jer niko neće da postavlja nove linkove do zanimljivosti, pa onda moram ja da obilazim internet i tražim zanimljiv sadržaj.
Sajt je predviđen da korisnici postavljaju nove linkove na njega, a ne da samo administratori to rade.
Kompresija ti je OK. Jedine mane su ti te što su glasovi uglavnom isti i neko se smeje u pozadini. Naučite malo da menjate glas kad pravite neku novu sinhronizaciju ili nađite još desetak ljudi. Evo, naprimer, sinhronizacije: Alfred, švaler na violinu; Kako sam namrzela školu; Šote mori šote... to je snimao sve jedan isti čovek, samo je menjao glas.
Ja ti za sinhronizaciju filmova preporučujem SONY VEGAS jer to i taj tip koji je pravio Alfreda koristi.
[ Corey @ 09.05.2005. 21:16 ] @
Jel ima neko te sve zezancije a da je voljan da mi ih nareže.
[ KarakorukaJapan @ 10.05.2005. 13:09 ] @
Nema niko baš sve.
Ja imam 95% tih sinhronizacija, nemam samo pepermint i bosanski Titanik.
Sve zajedno imam oko 2 GB. Tu su i MARCOR MEDIA sinhronizacije i Die Zimerman sinhronizacije i one Vlasotinačke i sinhronizacije Zokija Robinsona i Kita u Bilča i Bobo i Stevan... svašta imam, a 50% tih sinhronizacija nikad nije bilo na internetu. Ja imam najviše sinhronizacija od svih, ali ne mogu da ti ih narežem jer nisam u BG.
[ Corey @ 10.05.2005. 21:06 ] @
A poštom?
[ hakinen @ 10.05.2005. 21:23 ] @
Odgledao sam sve ove sinhronizacije koje je postavio KarakorukaJapan ali mislim da su u poredjenju sa kitom u bila i bobom mnogo mnogo losije!! Postavicu ja za koji dan (nadam se) dve sinhronizacije titanika "leomardo plavusa" i "leonardo kurva" koje su ( bar po mom skromnom misljenju ) dosta bolje od ovih ovde prikazanih!!
Tako da cujemo se za koji dan!!
[ Zozon83 @ 10.05.2005. 22:44 ] @
Posle Bobe i Kite u Bila ovo mi sve izgleda OCAJNO. Zvuk je jako lose i nekako je sve isforsirano. Isti glasovi i generalno piskutav glas. Jedina po meni OK fora je Pocetak "Soti, more, Sote"... Sve ostalo je lose. Bilo bi mnogo bolje da su normalniji glasovi.
P.S. Bili Piton je OK... bas zbog glasova!
[ Picsel @ 10.05.2005. 23:39 ] @
Ja imam i pepermint i titanik... Dajte mi samo neki free hosting pa cu da uploadujem tamo...
[ hakinen @ 11.05.2005. 11:03 ] @
[ KarakorukaJapan @ 11.05.2005. 15:01 ] @
Ljudi, ne tražite free hostinge za sinhronizacije jer ih nema!
Na free običan free hosting nije moguće postaviti video datoteku jer bi bandwith otišo za 2 - 3 dana. Na free hostinge za video (kao što je http://putfile.com ) nije moguće postaviti sinhronizacije jer sinhronizovani filmovi imaju autorska prava, pa bi vam ih obrisali vrlo brzo.
Pošaljite vi meni sinhronizacije i ja ću da ih postavim na server s neograničenim bandwithom i staviću ih na streaming na MaNemoj.com. Znači, pošaljite vi meni te sinhronizacije na [email protected] pa ću ih ja staviti na internet kao što sam stavio i ove ostale sinhronizacije (Alfred, Simsonovi, Sječivo, Ciganin Sakariba, Ševeningen trči počasni krug...). Alfred je imao preko 3,000 downloada do sad na Izklop.com i MaNemoj.com pa ako oćete da i te vaše sinhronizacije budu toliko downloadovane, onda mi ih pošaljite.
Samo vodite računa da ih lepo kompresujete (do 10 MB - WMV) jer taj server ne dozvoljava datoteke veće od 10 MB, a mora da bude u WMV zbog streaminga.
A ovo što kažete da su u "Alfred, švaler na violinu" slika i ton loši... ja ne znam šta vi očekujete od internet verzije te sinhronizacije. Originalna verzija je kvalitetna kao DVD, ali ima oko 70 MB. Glasovi su slični jer je to radio jedan isti čovek.
P.S.
Je l' ste čuli da je Bush legalizovao kućnu sinhronizaciju filmova?
Sad je sinhronizacija legalna, ali autorska prava nemaju oni koji su pravili sinhronizaciju, nego filmska kompanija koja je snimila originalni film.
[ KarakorukaJapan @ 11.05.2005. 15:07 ] @
@Hakinen:
Taj server di si postavio ove tvoje sinhronizacije je loš. Ne podržava nastavljanje downloada. Znači, ako pukne veze sa serverom, e onda mora da se počne ispočetka.
Kompresuj ti to lepo u WMV, da bude manje od 10 MB (najbolje bi bilo da je oko 5 MB), pa mi pošalji na GMAIL da stavim ja na jedan izuzetno dobar SLO server.
[ KarakorukaJapan @ 11.05.2005. 15:27 ] @
Evo, ne mogu da downloadujem ove sinhronizacije što je ovaj Hakinen postavio.
Prvo sve ide fino... kad dođe na oko 30%, e onda se prekine veza s serverom. Samo piše "DISCONECTED FROM THE SERVER" i moram opet da počinjem. Ja sam na Dial-up i čim se nešto veće od par MB skide preko Dial-up-a normalno je da se veza s serverom prekine par puta za vreme download-a. Većina servera podržava nastavak download-a (znači kad se prekine, nakon par sekundi se nastavi download gde se je prekinuo), ali neki (loši) serveri ne podržavaju nastavak, pa kad se prekine veza s serverom, e onda mora sve ispočetka.
[ hakinen @ 11.05.2005. 16:04 ] @
Ajde videcu sta mogu da uradim, pa cu da ti javim, ali nije do mene, ovo je okacio smileBG iliti sale, ali videcu sa njim u cemu je problem!!
[ KarakorukaJapan @ 11.05.2005. 16:11 ] @
Aj nek neko, ko ima ADSL, skine ovo, pa nek mi pošalje na [email protected]
Ja ne mogu te 2 sinhronizacije da skinem jer mi se stalno prekida veza s serverom (dođe na 30% i pukne veza. Već 5 puta sam pokušavao... i isto se događa)
Kad mi šaljete razdelite ih s WinRAR-om na atačmente od po 5 MB jer ne znam koliko je dozvoljeno da bude atačment na Gmail, a i lakše ću ih skinuti ako su po 5 (skinem jedan po jedan, pa ih spojim posle). Znači, razdelite ih na atačmente po 5 MB, pa mi ih pošaljite (jedan po jedan) na GMAIL.
[ KarakorukaJapan @ 11.05.2005. 17:08 ] @
Uspeo sam nekako, s golemu muku, sa skinem ovo "LEONARDO KURVA".
Meni je Alfred, švaler na violinu bolji.
U ovoj sinhronizaciji Titanika se neko smeje u pozadini, a i glas od ove s crvenom kosom se ne poklapa baš s otvaranjem usta.
Kompresovaću ovu sinhronizaciju Titanika u WMV na veličinu od oko 5 MB, pa ću je postaviti na IZKLOP.COM i MANEMOJ.COM
[ hakinen @ 11.05.2005. 20:20 ] @
Citat: KarakorukaJapan:Meni je Alfred, švaler na violinu bolji.
Svaki ciga hvali svoga konja!!! :)))
Neka kaze neko trece lice koji je film iliti sinhronizacija bolja!!!
[ Vole Domu @ 11.05.2005. 21:41 ] @
Eeee to je ta sarma,a??? Lose, lose, to meni vise lici na neki cuspajz!!!
Jebga ljudi sta da vam kazem?? Ciganin jos nije gotov a slika i zvuk su losi k'o sto rece karakoruka zbog kompresije (Mi smo braca po Dial-up-u:-)). Pazi Boba je super(po meni)
a Kita U Bila je suvise prost i zato mi se ne svidja naravno tehnicki je odradjen super ali to je kao ovi novi filmovi koji se sastoje samo iz spec. efekata. Znas kao e meni je veliki sad cu da te karam dodji da te karam prvo ovde pa onde e, bas mi je veliki tu nema srca uopste. Pazi ti zaplet u Sjechivu - kao u Balasevim pesmama. Te ovaj dosao kao agent OBN-a pa ovaj nece da peva pa ga ovaj tera pa on peva pa ga hvali...zamisli kad bi ovaj samo pevao bilo bi s*****!!! Ali dobro rece ova pametni covek "svaki ciga hvali svoga konja!!!" pa necu vise da razglabam o tome.
Ma nemoj je Slo sajt??? sSto je onda sve na srpskom?? Gde si ti Karakoruka sem sto si u kuci??? Slo Ser Cro Bih FYR Mak??? Ako si u Serbiji u kom si gradu???
Ono mile osmica jer to neka skracena verzija?? Bas obecava prvih 20 sekundi i onda skapiras da ustvari i traje samo 20 sekundi!!!
Jel cuo neko za Zlikavce (HRT2 Petkom u 22.00) slicni su kao SouthPark odvaljuju od prozivanja!!! Jel' ima neko epizode na disku ili da li imaju na nekom sajtu da se skinu???
Eto pozdravem vas i ja svi
...a vi operski pevaci ste ionako krivi za svo ovo s***** :-)
[ Stole_sto_ljubi_zene_gole @ 11.05.2005. 21:53 ] @
Ljudi odgledao sam skoro sve sinhronizacije i ovako ja to vidim... Kita u Bila je definitivno ispred ostalih jer ipak ima dobrih fora, dobro je uradjeno i ima neku pricicu.. DObro Bobo je tu ok al u poslednje vreme se ubijam od smeha kad odgledam Sotu sa Svarcenegerom.. ali razbijam se od smeha.. pocetak je vrh ostalo i nije nesto... Ali odlicno se uklopila pesma sa filmom a Svarceneger dobro hvata ritam nogicom :-).. E da ne zaboravim i Ali i druzina nije lose, tu je isto vrh samo pocetak, genijalno se uklapa pesma.. inace ostalo je bezveze, los tekst i slabo se cuje.. To je to za sad.. POZ
[ Vole Domu @ 11.05.2005. 22:54 ] @
Karakoruka aj mi posalji onu sliku Kosturske Glave Ukrstenih maceva i natpisa u vecoj rezoluciji ako imas na [email protected]
[ KarakorukaJapan @ 12.05.2005. 02:33 ] @
Nije Manemoj.com SLO sajt, ali Manemoj.com drži SLO firma IZKLOP.
Sad su Slovenci počeli da otvaraju SR sajtove... prvo Manemoj.com, pa Pogodak.co.yu...
Vole Domu, nemam onu sliku u kompjuteru više. Našao sam je na Google-u.
Izmenio sam sliku u Photoshop-u i samo kliknuo na SAVE jer mi ona ORIGINAL slika nije trebala.
Evo ti link, pa pogledaj: http://images.google.com/image...en&lr=&sa=N&tab=wi
Ta slika s mrtvačkom glavom i sabljama se nalaze na nekoj od prvih par stranica
[ Aleksandar Đokić @ 12.05.2005. 14:49 ] @
gde ima da se skine stevan sada, imao sam to negde ali se vise ne secam gde je
[ KarakorukaJapan @ 12.05.2005. 17:34 ] @
Aj, postaviću i Stevana i Bobu na sajt...
za jedno 2 - 3 sata pogledajte na MaNemoj.com
[ KarakorukaJapan @ 12.05.2005. 23:48 ] @
Ej, stavio sam Stevana (Hari Potera) na sajt!
Evo vam link: OVO JE LINK
Nego nema više nigde na internetu BOBA SMRAD.
Aj, uploadovaću Bobu sutra.
[ KarakorukaJapan @ 13.05.2005. 01:34 ] @
Sad sam uploadovao sinhronizacije Titanika, Forest Gump-a i nekog filma za koji ne znam kako se zove. Od ovih koje sam sad uploadovao mi je najbolja ona Je**m ti fakultet, najsmešnija mi je ona scena kad onaj ćoravi bije onog.
[ KarakorukaJapan @ 13.05.2005. 02:27 ] @
Da ne bude zabune, to se nalazi na http://www.manemoj.com/
[ Vole Domu @ 13.05.2005. 20:37 ] @
Dobar je ovaj jebem ti fakultet samo se vidi da je radjen odavno s***** im se cuju glasovi i to kad bi to sad uradili bilo bi 3x bolje a ova scena iz filma je sama po sebi smesna!!!
Forest-a su oba zivo s***** znaci kratki su totalne gluposti...
Titanik cu sad da pogledam pa da se izjasnim....
[ Vole Domu @ 13.05.2005. 20:44 ] @
Sranje je i titanik. Opet mnogo vulgarnosti. Los zenski glas - kao i uvek jos nisam video da je neko sinhronizovao zenski glas dobro!!! Smara sve se vrti oko jedne iste stvari!!
[ hakinen @ 14.05.2005. 12:16 ] @
Pazi moras da priznas da je dobra fora za "jel si u stanju.....", mi smo se u skoli zajebavali makar tri meseca zbog toga, i ponavljali tu recenicu 1000 puta!!!
Moram da priznam da je "sote, mori sote" genialno odradjen, i da mi se najvise dopada prvi deo i to sto je odlicno ubacena pesma, tako da po mojoj rang listi obrada ide, 1.kita u bila, 2.bobo, 3. sote, pa sve ostale!!!! Pozdav
[ Vole Domu @ 14.05.2005. 19:45 ] @
Pa jeste to je OK u svakom slucaju je bolji od Forest-a...
[ KarakorukaJapan @ 14.05.2005. 21:15 ] @
Danas ili sutra ću da uploadujem i "Pričao si na ljudi da sam umreo" (Cruel Intentions) i "Kombajndzija - Za k'vo si došal" (to ne znam iz kog je filma).
Evo vam sinhronizacije u 3GPP formatu (za mobilni), možete da ih gledate i u QuickTime 6.5
OVO JE LINK
[ KarakorukaJapan @ 15.05.2005. 11:43 ] @
Pre neki dan sam rek'o da ću da stavim Titanik i na MaNemoj i na Izklop, pa će da ima nekoliko hiljada downloada... upravo sam postavio Titanik na Izklop i pogledajte kako ide download tamo! Nema ni 2 sata kako je na Izklop-u, a već ima oko 150 downloada. Do kraja dana očekujem bar 500 (ako ne i 1000) downloada.
Uverite se i sami. Evo vam link:
OVO JE LINK DO TITANIKA NA IZKLOPU
Znači, ako oćete da neka sinhronizacija bude popularna, onda mi samo javite to da je postavim i na Izklop i na MaNemoj
[ hakinen @ 15.05.2005. 18:13 ] @
Lepo od tebe sto si postavio Titanik samo nisi trebao da menjas naziv sa "leonardo kurva" u "pederi na brodu" ali ok je!!! Ocekujem komentare, kako vam se dopada ova obrada???
[ Vole Domu @ 16.05.2005. 10:13 ] @
Gledao sam ponovo titanik i promenio sam misljenje OK je.
Karakoruka jel mozes da postavis i Sjechivo ili Cigane na Izklop????
[ KarakorukaJapan @ 16.05.2005. 11:32 ] @
Napravio sam malu anketu, pitao sam ljude koji im se naslov više sviđa za "Leonardo Kurva". Ponudio sam im 3 naslova i većina je bila za "Peder na brodu". Sâm naslov je odgovoran za gledanost.
@Vole Domu:
Dogovoreno, danas postavljam Sječivo i Cigu, ali ne garantujem toliku gledanost jer Slovenci ne znaju za OBN i Super Nov@ Music Talents.
Trebaš nešto INTERNACIONALNO da napraviš... nešto što će biti interesantno i nama i Slovencima i Hrvatima. Ubaci i neke narodnjake jer je poznato da Slovenci više vole naše narodnjake nego leba da jedu.
[ KarakorukaJapan @ 16.05.2005. 12:47 ] @
Je l' ste gledali "KOMBAJNDŽIJA - ZA K'VO SI DOŠAL" sinhronizaciju?
Evo vam link:
Je l' zna neko iz kog je filma to? Koji je to film sinhronizovan?
[ KarakorukaJapan @ 16.05.2005. 20:28 ] @
[ Vole Domu @ 16.05.2005. 22:44 ] @
Heheh ma ti meni ovde cinis uslugu, secas se?? Ne moras ti nista da garantujes. ;-)
A bas se pravi sinhronizacija Matrixa ( Matricata). Kao Dzej je postao reper i oce i Kebu da navuce na Rap da mu Keba radi matrice a Keba se ne da pa sve sa dzejevom zenom Ruzom (Trinity) ubedjuje dzeja da su narodnjaci zakon. Nije jos kraj zavrsen poslacu ti to uskoro.
[ KarakorukaJapan @ 16.05.2005. 23:17 ] @
Zvuči zanimljivo... ajde, radi malo brže i gledaj da ispadne što bolje.
Vidi ako možeš da nađeš još par prijatelja da glasovi ne budu slični i nemoj da se neko smeje u pozadini.
[ KarakorukaJapan @ 17.05.2005. 00:47 ] @
Je l' ste gledali Karadžićev recept za falš benzin?
[ dejan @ 20.05.2005. 20:01 ] @
Jel zna neko gde da nadjem 'Zmaj od Sipova' film? Kazu da je mnoogo dobar...
[ KarakorukaJapan @ 20.05.2005. 20:32 ] @
Je l' film ili sinhronizaciju?
P.S.
Je l' ste gledali "PRIČAO SI NA LJUDI DA SAM UMREO"?
Evo vam link:
[ KarakorukaJapan @ 19.08.2005. 18:28 ] @
Ljudi, je l' pravio neko nešto novo? Aj, ako ste pravili, dajte linkove.
[ Boki4u @ 20.08.2005. 01:46 ] @
Au brate, tek sam sad video prvi put ovu temu....celu sam je presao (procitao), i imam zelju sve da pogledam
Jedini problem je sto sam na Dial-up, pa ce to malo da potraje.
Ili ako me "ukaki" da uzmem neke parice pa da se pretplatim za ADSL.
Sto se tice prerada i sinhronizacija, ja sam sa ortacima hteo da radim nesto tako jos odavno, ali za sada nista od toga. Videcu za mesec-dva, mozda izmuvam studio, kako bi materijal bio "na nivou", pa da se bacamo na posao
[ KarakorukaJapan @ 19.09.2005. 00:54 ] @
Aj dajte neke nove sinhronizacije da se nasmejemo malo!
Možete da ih uploadujete na http://www.putfile.com/
P.S.
Ja sad pravim sinhronizaciju RESIDEN EVIL-a.... kao JKP MEDIJANA je otvorila nove javne DIGITALNE WC-e, pa se je skupilo društvo da idu da ih seftelišu.
Biće gotovo za jedno desetak dana.
[ dj.djole @ 07.03.2007. 19:50 ] @
Jeste da je tema stara ali ovo treba videti,umro sam od smeha.Najbolja sinhronizacija do sada,parodija na film od sumraka do svitanja.
http://rapidshare.com/files/19898565/Zena_Zmija.AVI
[ ~Vojvoda @ 07.03.2007. 21:57 ] @
Kod buraza na mobu sam video film "Djema"-obradu Simpsonovih, klip traje nekih 2-3 minuta i ima 2-3 klipa, ne znam da li je iko video???
[ djricky @ 08.03.2007. 00:13 ] @
"jer ti si zenaaaaaa zmija!" hahahahahahaha
fenomenalno...
[ ipacid @ 16.03.2007. 19:21 ] @
Ono Bobo smrade, zajedno sa Kita u Bila a posebno matrix je tolika glupost da ja vecu nisam video ni cuo u zivotu. A verujte da sam cuo mnogo gluposti! Uopste ne razumem ljude kojima je ono bar malo smesno. Jedina moja reakcija je bila "Koja glupost."
Ajde oni Dzema simpsonovi i nisu losi, alo ovo ne vredi komentarisati.
[ djricky @ 16.03.2007. 19:22 ] @
ti si onda jedan od retkih...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|