[ Ivan Miladinović @ 20.05.2005. 15:00 ] @
U subotu 14. maja u Centru za kulturu u Kučevu održano je finalno takmičenje Državnog kupa SCG za body building, fines i body fitnes koje je ujedno bilo i kvalifikaciono takmičenje za Evropsko prvenstvo i Svetske igre.

Ovde imate neke fotografije sa takmicenja.

Ukoliko budete zainteresovani za jos postavicu.
[ ton_majstor @ 20.05.2005. 15:32 ] @
Ivane, meni sve to lici na Go Gay-Play....

Ne ljuti se.... Pandora58 bi se ljutio da ovoga nema.

Moj otac je bio trener, boxer i body-builder, a eno ga sada kao RUINA sedi kuci i broji preostale zube i dane do smrti....

Srcka, dva infarkta...

Prostata... u tragovima (operisana)... ;( (trpanje...)

Moj sin, a njegov unuk, Nikola od 6.5 godina ga dere u shahu i ima stav da je DEDA neupotrebljiv... osim za svadju, zezanje i slicno....

Rodonacelnik jogginga je umro trceci to isto. Srce je PROGRAMIRANO da napravi odredjen napor i stane....

Hmm.....
[ Ivan Miladinović @ 20.05.2005. 17:10 ] @
E nisam ja neki pobornik toga (mislim na takmicenje)... A u teretanu idem, naravno, to volim! Ali ne volim takmicenje.

A sto se takmicenja, nasa mala medijska kuca je to propratila, pa smo postavili na sajtic. A ja verujem da ima ljudi koji to vole... A ko voli nek izvoli!

Teratanu volim jer je staticna. Ja sam stalno za kompjuterom i na poslu i kuci, tako da me mrzi da se bavim bilo kojim poslom, a ovako odem po sat i po u teretanu izbacim sve iz sebe i miran sam. E da, imam i box vrecu, tako da sam retko kad besan na nekoga.

Poz.

E da, ukoliko nekoga zanimaju rezultati takmicenja:

http://www.radiopek.net/aktuel...mp;start_from=&ucat=2&
[ Ivan Miladinović @ 20.05.2005. 17:13 ] @
Zaboravih... Naravno da se ne ljutim! ;)

Citat:
ton_majstor:

Rodonacelnik jogginga je umro trceci to isto. Srce je PROGRAMIRANO da napravi odredjen napor i stane....

Hmm.....

B92 - Ovo vas jos nisam pitala

@ ton_majstor off topic

obrati paznju na nase sajtove u profilu lol
[ paparazzo @ 26.05.2005. 10:20 ] @
svaka ti cast,obicnim recima si odslikao svu bedu tog sporta,ako se to
uopste moze nazvati sportom!!
>
>
> --
> No virus found in this incoming message.
> Checked by AVG Anti-Virus.
> Version: 7.0.322 / Virus Database: 266.11.13 - Release Date: 19.05.2005
>
>
[ Palma @ 26.05.2005. 11:12 ] @

LOL, ovo mu dođe ko Gay-party

Pandora, ovo k'o stvoreno za tebe, svrati malo do Kučeva....