[ Hefestionlove @ 30.05.2005. 11:48 ] @
Jedan od najzanimljivijih sajtova koji sam posetio. Toliko su im interesantni clanci da sam morao sve da procitam. U Rubrici:"DOPISNISTVO" clanak je objavio i knjizevnik Marko Vidojkovic,autor kultnog romana:"Kandze".
[ smfilip @ 30.05.2005. 12:45 ] @
a sta je to toliko zanimljivo,osim dizajna koji je nesto najgore i najnepreglednije sto sam vidio?
[ Hefestionlove @ 30.05.2005. 12:53 ] @
Politicki esej knjizevnika Marka Vidojkovica,na primer:

http://www.neradnik.anarhija.org/dopisnici/marko_demon.html

Ovaj clanak ni jedna redakcija ne sme da objavi,i moze se procitati samo na sajtu.

Uskoro cemo gledati i film snimljen po romanu:"Kandze",Marka Vidojkovica
(Posetiti njegov sajt: http://www.markovidojkovic.com )
[ drdrksa @ 30.05.2005. 12:55 ] @
Ajoj, ovo stipa za oci. Ne mogu da se koncentrisem ni da procitam sta pise ...
[ s!c @ 30.05.2005. 13:49 ] @
Znam da nije ozbiljno i da je ot, ali pogledajte mu sajt u profilu. Rebirth of Pandora?
I BTW zar se ne vidi da lik reklamira, možda svoj, sajt?
[ BluesRocker @ 30.05.2005. 19:17 ] @
Citat:
s!c:I BTW zar se ne vidi da lik reklamira, možda svoj, sajt?

Nije njegov sajt, garantovano. :-)
[ Mihailo @ 30.05.2005. 19:24 ] @
Nekome ko je čitao Peru Lukovića 10 ili 15 godina unazad, ovaj tekst može da izgleda samo kao obično proseravanje, kao uostalom i ceo sajt. Bljuvotina s premalo humora.
[ vindic8or @ 30.05.2005. 21:57 ] @
meni je ovo sa brisanjem boolje malo isprano. bas je neoriginalno. trebalo bi da bude duhovito, ali ni sama ideja nije smesna...
[ Hefestionlove @ 31.05.2005. 00:51 ] @
Zanimljivo je da ni jedna redakcija nema petlje da objavi ovaj clanak??!!!
Usrali se od straha?
Marko je toliko ostar kriticar rezima da je i policija podnela protiv njega krivicnu prijavu,ali time mu je samo ucinila veliku uslugu jer ce dobiti besplatnu reklamu.

Mislim da je Marko Vidojkovic mnogo ostriji kriticar od Teofila Pancica koji pise za "Vreme".

Pera Lukovic je legenda,licno sam ga upoznao!
[ pctel @ 31.05.2005. 01:13 ] @
Citat:
Marko je toliko ostar kriticar rezima... dobiti besplatnu reklamu...

...a posto je i politika i besplatna reklama zabranjena na ES-u, moderatori znate sta vam je ciniti.
Citat:
Mislim da je Marko Vidojkovic mnogo ostriji kriticar od Teofila Pancica

Ko su ta dvojica jesu li to neki lepotani
[ vindic8or @ 31.05.2005. 06:06 ] @
Markova kritika je na mestu. nisam citao Kandze, samo sam cuo coveka par puta na TV, ok je pricao. samo mi se stilski ne svidja ovaj text gore. ako su i Kandze napisane na sl. nacin - onda jbg, nije to za mene.

Teofil Pancic je novinar Vremena. i to vrlo poznat, pctel, na tv-u je isto cesto, to ti je onaj debeli kosijaner koji pljuje po rezimu :-)

da li su "lepotani" ili ne, mene uopste ne zanima :)
[ Hefestionlove @ 31.05.2005. 11:07 ] @
Teofil Pancic je na zalost deformisan od debljine tako da nije lepotan.
Pera Lukovic se godinama borio protiv rezima,kao novinar "Vremena",a kasnije i "Feral Tribune" tako da je sve to na njemu ostavilo traga.Ostario je pre vremena! Ni on nije lepotan.Mislim da nije toliko bitna necija fasada,ili neciji sexualni afiniteti, mnogo je vaznije sta odredjena osoba moze da vam ponudi na intelektualnom planu.
Ako neko ima blistavu inteligenciju meni je svejedno da li je on str8,bi,gay,ili na primer anarhista!
Zato su tu mlade snage kao sto je Marko Vidojkovic koji je uspeo da zatalasa mrtvo more malogradjanstine.
[ Djomloun @ 31.05.2005. 22:52 ] @
U principu junk i prose*avanje, nije losa prica o B92 i Pinku...
[ Nabukodonosor @ 05.06.2005. 02:19 ] @
Pa sta ocekivati od Pandore?!
[ S_Kid @ 06.06.2005. 00:59 ] @
Tekst Pink/B92 je zaista dobar... kao i sajt.

preporuka:
www.klopkazapionira.com
[ mmirilovic @ 09.06.2005. 11:00 ] @
Odličan sajt! Mislim da je bitniji sadržaj od forme. Mada je forma sajta u potpunosti primerena sadržaju!
[ Hefestionlove @ 12.06.2005. 17:37 ] @
Knjizevnici Marko Vidojkovic,Vladimir Arsenijevic-urednik izdavacke kuce "Rende",i Magicni Cira su ispred svog vremena.
[ MC_ @ 21.08.2005. 20:22 ] @
"Neradnik" je daleko ispred svog vremena. Danasnja javnost i elita ne razumeju ideje koje stoje iza ovog pokreta.
[ serpiko @ 01.09.2005. 22:45 ] @
trebalo bi da bude duhovito, ali ni sama ideja nije smesna...

naravno sajt je za do 16 god.