[ Safet Beriša @ 31.05.2005. 13:13 ] @
PostSecret, jedan zanimljiv blog (trebaće mu verovatno dosta vremena da se učita zbog mnogo slika).

Bless Me, Blog, for I've Sinned
(članak iz New York Timesa o navedenom blogu)

[ zi:: @ 31.05.2005. 13:22 ] @
Citam u jednom dahu, svaka cast, odlicno !!!
[ vindic8or @ 31.05.2005. 14:07 ] @
cool :-)
[ jablan @ 31.05.2005. 14:12 ] @
je*emtisunce kako dobro
[ zi:: @ 31.05.2005. 19:03 ] @
Ovakva me je ideja proganjala odavno. Odavno, to znaci od ranijeg detinjstva. Da li imamo tajnu koju nikome ne kazemo?

Interesantno je kako tajne znaju da zastarevaju: kao mali imao sam tajne koje sam mislio da nikome nikada necu reci, a sada su one izgubile na kurentnosti, ali ne i na vaznosti.

A sada? e, to je tajna ::

Svaka cast jos jednom za link, popravio mi je dan, nedelju, a i sire :)
[ Safet Beriša @ 31.05.2005. 19:34 ] @
Drago mi je :)

Obično se ne zadržavam mnogo na člancima iz ove sekcije NYT-a, ali ovaj mi je privukao pažnju, i čim sam pogledao sajt pretpostavio sam da bi bio zanimljiv i drugima. Ovo je zaista jedna zanimljiva ideja i način na koji svoje najdublje tajne možemo podeliti sa celim svetom na jedan inovativan način ali opet ih istovremeno i delom zadržati za sebe pošto niko neće znati da su to baš naše tajne.

Ko zna, jednog dana možda naletite i na neku moju tajnu i ne znajući to ;)

Citat:
zi:::
Interesantno je kako tajne znaju da zastarevaju: kao mali imao sam tajne koje sam mislio da nikome nikada necu reci, a sada su one izgubile na kurentnosti, ali ne i na vaznosti.

100% se slažem... i ja imam neke male tajne od tada koje ni sa kim nisam podelio, i koje sada iako nisu više aktuelne i dalje ne bih svakome otkrio... nekako sam sentimentalno vezan za njih... :)

Citat:
Da li imamo tajnu koju nikome ne kazemo?

Ne znam za "krupne" tajne, ali siguran sam da svi imamo dosta "sitnih" tajni koje zauvek ostanu sa nama.
[ Zikka @ 31.05.2005. 19:53 ] @
Imam . Ovo je stvarno dobro ispalo. Voleo bih da sam se ja prvi setio i uradio ovo . Imao bih stvarno mnogo toga da postavim.