[ anon315 @ 27.08.2002. 11:50 ] @
Verovatno je vecini poznat tigerheart-ov (mladenov) pcdesign (www.pcdesign.co.yu). U vreme kad je decko poceo da radi i kad sam poceo da pikujem stvari kod njega (vreme rh-a 6.0 itd) cinilo mi se da je sasvim ok, dolazio je na vreme kod Trga Nikole Pasica, diskovi su bili u redu itd. i cak znao da poprica koji minut sasvim normalno. Medjutim, pre 6 dana sam narucio freebsd 4.6 preko web-a i lepo upisao sve podatke, birajuci opciju da mi se disk posalje na gajbu, iz prostog razloga sto nemam vremena da se cimam po njega ... Na webu pise da disk dolazi za 2-3 dana postom !!! Proslo je 5 dana, nista. Ok, nazovem decka i kazem kako stoje stvari, bez ikakve namere da pravim probleme, vec samo da vidim sta je u pitanju. Desilo se to da "je u velikom poslu i da nije stigao da posalje" ??? Pa zar ti i ovo nije posao majke ti ? I sve bi to bilo u redu, otisao bi po disk bez problema, da mi nije rekao nesto u stilu - e , obicno ljudi iz Bgd-a dolaze licno po diskove, imas lepo na web-u pa procitaj, nemoj mene da gusis, kao da sam klinac od 13 godina i kupujem rh-a, pa nisam procitao sta pise ? A lepo postoji izbor za kucnu dostavu, bez obzira da li je u pitanju bgd ili pizda materina. Znaci, decko mi nije poslao disk, jer smatra da treba da dodjem po njega, nije imao vremena, imao je decko posla. Pod broj jedan, nemoj da lazes ljude na webu i da im kazes da diskovi stizu za 2-3 dana. Nista mi nije bilo hitno, ali ovo je potpuno neprofi i iritira stav. Sve sam to progutao i lepo ga pitao da mi da adresu da dodjem po disk. I pazi ti njega - imas na webu, procitaj. Mrzelo ga da mi kaze adresu ... Sad je decko profesionalac, nema vremena da prica ... hehe ... To ti je nase "poslovanje". Pa, ako je Pera poceo sa malom pekaricom, i pravio do jaja hleb, i za 5 godina otvorio veliku i poznatu pekaru, onda bi opet trebao da se drzi starih metoda i korektnog odnosa prema musterijama jer zna da je tako uspeo i stigao dotle dokle je stigao, a ne da ide po sistemu - pa sta ti kupujes samo perecu, tebi necu da dam salvetu, itd ... Drugi primer - takodje sam narucio majcu ovde na es-u, za koju je receno da stize posle 10 avgusta, koliko se secam, proslo je neko vreme i dobio sam lepo obavestenje kako je majca poslata. Znaci znam sta se desava. Potpuno profesionalno. Analogno, ovaj je trebao na bilo koji nacin da me obavesti o njegovom shvatanju da mi ne treba poslati disk na vreme ili cak uopste ... U svakom slucaju, vise mi nece pasti na pamet da kupujem kod njega iz cistog principa i ne verujem da ce mu to puno naskoditi, medjutim u slucaju kada bi se pojavila neka konkurencija, siguran sam da mu se ovakve stvari ne bi desavale da ne bi gubio musterije. poz. |