[ mixkima @ 17.09.2005. 08:47 ] @
[ mixkima @ 17.09.2005. 11:39 ] @
A ni ovi nisu loshi:
http://www.eyeofscience.com/eos2/index2.html ,
neverovatne slike, preporuchujem svakom da odvoji malo vremena....
[ Milan BG @ 17.09.2005. 22:52 ] @
Slike su fantastične, a testovi na BBC izuzetno zabavni. Hvala!
[ old @ 18.09.2005. 13:59 ] @
To je trenutno dead-link. Najpribližniji koji sam našao je ovo:
http://www.eyeofscience.com/eo...sh/gallery/kristalle/navi.html
izmena:
bolje je npr ovako...
http://www.google.com/images?a...mp;as_sitesearch=&safe=off
[Ovu poruku je menjao old dana 18.09.2005. u 15:11 GMT+1]
[ brandoGE @ 18.09.2005. 22:11 ] @
Imam preko 100 GB BBC i Dicovery serijala kao i drugih malih nezavisnih kuca dokumentarci, BBC je najbolja produkcija ubedljivo..
25 DVd compresovanog DIVx u high quality, pola od toga je nemoguce naci kao na pr. NASA 50 years of space exploration.... etc
[Ovu poruku je menjao brandoGE dana 18.09.2005. u 23:15 GMT+1]
[ igorsa @ 30.09.2005. 13:38 ] @
Citat: Imam preko 100 GB BBC i Dicovery serijala kao i drugih malih nezavisnih kuca dokumentarci, BBC je najbolja produkcija ubedljivo..
25 DVd compresovanog DIVx u high quality, pola od toga je nemoguce naci kao na pr. NASA 50 years of space exploration.... etc
Hvalis se ili prodajes?
[ bibby @ 30.09.2005. 16:55 ] @
Citat: brandoGE: Imam preko 100 GB BBC i Dicovery serijala kao i drugih malih nezavisnih kuca dokumentarci, BBC je najbolja produkcija ubedljivo..
[Ovu poruku je menjao brandoGE dana 18.09.2005. u 23:15 GMT+1]
Upravo ono sto te je i Igor pitao, jel se hvalis ili prodajes?
Jel imas "prica o telu" tako nekako su na b92 preveli ovaj serijal sa bbc-a... naravno ako prodajes ili hoces da se menjash za nesto...
[ TripPiLoT @ 30.09.2005. 21:46 ] @
ej, kako mogu dobiti NASA i slicne nesto space emisije. Imam ja one Space i Planets da ne imas jos nesto i kako mogu ih dobiti :)
[ popay_vp @ 04.10.2005. 20:44 ] @
Ajde podeli to sa nama ili je to nemoguće jer živiš preko (Wiena, mislim).
[ brandoGE @ 26.10.2005. 13:07 ] @
Sve moze lako da se skine, ali ja necu naravno da postujem te linkove ovde,
poshto je protiv pravila i znam da ce se naci neko pametan da skida i prodaje
a meni to nije namera ja zelim da ljudi dobiju te stvari za DZ.
Nisam hteo da se hvalim heh samo da vidim kako bi bilo da se pokrene incijativa da neko ko nece da piratizuje. tj preprodaje dobije linkove!
Za sad jedan od ljudi dobio link pa cemo videti dalje!!
A za prichu o telu da imam i to i ukratko imam SVE!
Mozda bi pravo pitanje bilo shta nemam, naravno imam brzu vezi i lako skidam tako da i nije problem!
[Ovu poruku je menjao brandoGE dana 26.10.2005. u 14:09 GMT+1]
[ igorsa @ 26.10.2005. 15:12 ] @
Pa ako hoces da ljudi dobiju za DZ okaci i dobice za DZ. Uvek moze da se nadje neko "pametan" i da preprodaje, ali to je visa sila, sta ti tu mozes. Bolje da njih 100 dobiju za dz i 10 kupe nego da 1 dobije za DZ zar ne?
[ osmania83 @ 18.02.2007. 17:10 ] @
NIje problem hajde da se nadjemo evo i mene u AT pa da ja ponesem svoj disk pa da mi to stavimo na moj disk i da ja gledam malo...
Citat: brandoGE: Sve moze lako da se skine, ali ja necu naravno da postujem te linkove ovde,
poshto je protiv pravila i znam da ce se naci neko pametan da skida i prodaje
a meni to nije namera ja zelim da ljudi dobiju te stvari za DZ.
Nisam hteo da se hvalim heh samo da vidim kako bi bilo da se pokrene incijativa da neko ko nece da piratizuje. tj preprodaje dobije linkove!
Za sad jedan od ljudi dobio link pa cemo videti dalje!!
A za prichu o telu da imam i to i ukratko imam SVE!
Mozda bi pravo pitanje bilo shta nemam, naravno imam brzu vezi i lako skidam tako da i nije problem!
[Ovu poruku je menjao brandoGE dana 26.10.2005. u 14:09 GMT+1]
[ izida @ 18.02.2007. 17:41 ] @
Citat: osmania83: NIje problem hajde da se nadjemo evo i mene u AT pa da ja ponesem svoj disk pa da mi to stavimo na moj disk i da ja gledam malo...
covece jel vidis da je tema stara skoro 2 godine :-]
[ osmania83 @ 19.02.2007. 10:30 ] @
sta fali mozda je jos ziv a mozda je jos u becu... a mozda i jos ima te divixe :)
[ vindic8or @ 19.02.2007. 18:08 ] @
sjajni linkovi :)
ne znam da li je u srbiji emitovan BBC serijal "Planet Earth", ali to je 2 stepenice iznad svih prethodnih David Attenborough natural history serijala. bavi se celom planetom, od arktika, preko shuma, dzungli i pecina do mora i dubokih okeana. produkcija je potpuno HD, snimci su gotovo nadrealni.
izasao je DVD box set oko bozica. ja vec drugi put gledam. zbog ovakvih stvari mi je drago sto sam im danas platio £130 tv pretplatu iako ne gledam tv uopste.
[ izida @ 19.02.2007. 19:03 ] @
Citat: vindic8or: sjajni linkovi :)
ne znam da li je u srbiji emitovan BBC serijal "Planet Earth", ali to je 2 stepenice iznad svih prethodnih David Attenborough natural history serijala. bavi se celom planetom, od arktika, preko shuma, dzungli i pecina do mora i dubokih okeana. produkcija je potpuno HD, snimci su gotovo nadrealni.
izasao je DVD box set oko bozica. ja vec drugi put gledam. zbog ovakvih stvari mi je drago sto sam im danas platio £130 tv pretplatu iako ne gledam tv uopste.
i koja je velicina "filma" u HD,nasao sam ih preko news servera ali ne pise koliki su
[ vindic8or @ 19.02.2007. 19:35 ] @
ja imam boxset od 5 dvdja. 11 epizoda je na 4 diska, a na petom su dodatna tri dokumentarca.
ne znam za ove "opushtenije" varijante, verovatno su iste velicine ripovi, mada o tome nije dozvoljeno na es ;-)
pod HD produkcijom sam mislio da su svi snimci uradjeni HD kamerama, post produkcija i sve je u HD rezoluciji.
[ osmania83 @ 20.02.2007. 06:38 ] @
Dobro sada koliko toliko se platiti ali mislim da se moze sve da nadje i jeftinije :)
moj kolega ima oko 300 dvd ova tih dokumentaraca pravi je freak eh sada probelm je to sto je nejgova to kolekcija i rekao mi je samo modgu dobiti ako donese extern hdd pa da mi kopira nije frka nikakva ali vako da ih dane vjerujem ali, ako ista zbavim posaljem vam shere ordner i skidajte ok...
mada ima i dosta toga na Torretima ali HD dvdovi su teski mada ima neki sada hd divx pa koliko je kvalitetan to cmeo da vidimo...
[ biotech @ 20.02.2007. 08:00 ] @
mislim da je ipak "space" the best
[ bandovicvladimir @ 23.09.2007. 04:41 ] @
Ja se izvinjavam sto dizem temu posle 7 meseci. Naime, rezultat pretrage je ukazao samo na ovaj topic.
Aj' najpre da dam svoj komentar. Kao i mnogi ovde mislim da BBC ima ubedljivo najjacu produkcijsku kucu i mislim da pored discovery-ja i national geographic-a ostali nema sta da traze pored njih. Jedan od boljih filmova koji sam skoro gledao je upravo taj "Planet Earth". Imam ga u HD formatu i stvarno je uzivanje gledati. Mada pored njega i "Blue Planet" je za postovanje, kao i spomenuti "Space". Od ostalih serijala emitovanih kod nas nisu losi ni kompjuterski animirani filmovi iz edicije "Walking with...": Beasts, Dinosaurs, Caveman, Monsters. Naravno tu je i serijal "Human Body".
Gore je neko spominjao dokumntarni serijal "Prica o tely" (Body Story). Nikako ne mogu da nadjem taj serijal i da ga skinem.
Obozavam dokumentarne filmove, imam i izvor na kome nabavljam sve sto mi treba (filmove, titlove, omote...) i sve to lepo funkcionise samo sto imam problem sa ovim filmom. Trebao bi da ima 7 epizoda. Da li postoji neko ko bi mogao da mi pomogne na bilo koji nacin. Moze na PM. Hvala jos jednom.
P.S. Ako nekome treba nesto sto ja imam, ili omoti za dvdbox kutije tu sam. Hvala unapred.
[ milan359 @ 07.10.2007. 01:25 ] @
Mislim da imam nesto na tu interesantnu temu ali ja sam za tebe izgleda pocetnik za tebe...
Molim te prosvetli me (nas) sa par linkova, i bilo bi lepo kad god sa nadje neka tema ovog tipa da ljudi ostave po neki link
adresu bilo sta
[ milan359 @ 13.10.2007. 12:25 ] @
Pa kako bi moglo da se dodje do toga?
[ ptak 13. @ 13.10.2007. 16:19 ] @
Evo i ja da se ukljucim imam i ja BBS dokumentarce koji su SINKRONIZOVANI na HRVATSKI pa ko hoce da mu dam(poklanjam) mogu mu dati i neka se javi na e-mail [email protected] ili [email protected] ili na PM ili kako god hocete.Mogu da vam besplatno dam ali vise sam za onu soluciju da se trampim sa nekim.pa ko voli nek izvoli.
Pozdrav od Nikole ! ! !
P.S.Sve su dvd rip odlicnog kvaliteta zvuka i slike
[ bandovicvladimir @ 24.10.2007. 15:44 ] @
Eh najzad da odgovorim, slabije posecujem ES ovih dana pa nisam ni skontao da je bilo komentara. Ovako ja trenutno posedujem:
BBC PLANET EARTH serijal
BBC Planet Earth (11 epizoda) (srpski titlovi latinica+cirilica) HDDVDrip 720p x264 = 11*2.2GB
Planet Earth Diaries - sa snimanja (engleski titlovi)(2*700MB)
Planet Earth The Future - komentari strucnjaka sta ce se desiti sa planetom i sa zivotom na njoj ako nastavimo da se ponasamo ovako (engleski titlovi)(3*700MB)
BBC Galapagos (3 epizode)(hrvatski titlovi) HDDVDrip 720p DivX6 = 3*2.2GB
National Geographic Eye of the Leopard (srpski titlovi latinica+cirilica) HDDVDrip 720p x264 = 3.7GB
WALKING WITH serijal
*BBC Walking with dinosaurs (6 epizoda)(srpski titlovi) = 6*350MB
*BBC Walking with beasts (6 epizoda)(srpski titlovi) = 6*350MB
*BBC Walking with monsters (3 epizode)(engleski titlovi) = 3*350MB
*BBC Walking with cavemen (4 epizode)(srpski titlovi) = 4*350MB
* sve epizode iz walking with serijala traju 30min.
BBC WILD serijal
BBC Wild Indonesia (3 epizode) = 3*700MB
BBC Wild India (6 epizoda) = 6*700MB
BBC Wild Africa (6 epizoda) = 6*700MB
BBC Wild Caribbean (4 epizode) = 4*700MB
BBC Wild Australasia (6 epizoda) = 6*700MB
BBC Wild South America (6 epizoda) = 6*700MB
BBC WILDLIFE SPECIALS (12 epizoda) = 12*700MB
- Humpback whale, Gorilla, Grizzly, Great white shark, Polar Bear, Crocodile, Wolf, Lions, Serpent, Tiger, Eagle, Leopard.
BBC SPACE (6 epizoda)(srpski titlovi) = 2*700MB
BBC Blue Planet (5+1) = 5*700MB sinhronizacija Goran Dimitrijevic (B92)
BBC HUMAN serijal
BBC Human Body (7 epizoda)(engleski titlovi) = 7*700MB
BBC Human Senses (3 epizode)(engleski titlovi) = 3*700MB
ostale nemam
DISCOVERY CHANNEL - How It's Made
8 sezona po 13 epizoda (duzina trajanja epizode 20min, velicina varira 170-240MB, OK slika samo nema nikakvih titlova)
DISCOVERY CHANNEL - Mythbusters (ovo je trenutno u fazi skidanja)
6 sezona, ukupno oko 100 epizoda, zajedno sa nekoliko specijala, nema nikakvih titlova
To je otprilike to ako nesto nisam zaboravio.
Ako neko hoce da se dogovaramo oko razmene i to , PM ili na mail bandovic[a]gmail.com , moze i na Gtalk.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|