[ Stefano @ 31.10.2005. 00:22 ] @
Cao.Imamo taj kasetofon jos od 1990-1991,sa njega vise niko ne slusa muziku,on sluzi vise da kad nismo tu-u stanu,da ga drzimo ukljucenog,kao eto neku preventivu,cisto da potencijalni lopov pomisli da je neko u stanu.Isto tako redovno kad nocu ostavljamo prazan stan ostavimo i ukljuceno svetlo,nekad i vise svetala. E sad sta mene interesuje,naime koliko je to opasno ovako iz ugla da se nesto desi pa da se nedaj Boze,zapali pa da mi zbog ukljucenog kasetofona ili sijalice izgori stan! Mi to praktikujemo evo sigurno 15 godina,cak smo par puta secam se taj kasetofon drzali ukljucen 10-15 dana dok smo bili na moru. Nikad se nista nije desilo ali eto danas mi sine neka misao sta ako bi se taj kasetofon od neprekidnog rada zapalio i...sami znate nastavak...nedaj Boze naravno. Koliko su ove moje "zle slutnje" opravdane? PS.ova misao mi je naletale zbog onog da se ukljucena grejalica ili sporet ne ostavlja kad nema nikog kuci,mislim znam da grejalica ili sporet i kasetofon nisu isto ali ipak znam da ste vi strucniji i da cete mi vi odgovoriti da li da nastavimo sa praksom ili ne.Isto pitanje i za sijalicu da li moze da se desi da od preterano dugog rada izazove pozar?( i obicne i halogene) [Ovu poruku je menjao Stefano dana 31.10.2005. u 01:23 GMT+1] |