[ Alias @ 02.12.2005. 15:29 ] @
Evo sklopljene slike iz kviza na 3K, TROSTRUKA SANSA >>> www.suz.edu.yu/ts.html ... ali tesko da ce te prepoznati sta je u pitanju ... |
[ Alias @ 02.12.2005. 15:29 ] @
[ poncho @ 03.12.2005. 21:04 ] @
Ima li neko sklopljenu novu sliku, posto je ono prethodno pogodjena i
bila je to Serlok Lula [ wampir @ 21.12.2005. 17:37 ] @
Svaka cast za ideju!! Bilo bi lepo da stalno u ovu temu postavljas slike iz kviza!
[ Deda_Mraz @ 31.12.2005. 03:56 ] @
Ovaj kviz je milijardu i četristo miliona evra namešten...
To takve slike lupaju da je to nenormalno, a odjednom se javi neki Milojica iz Haj-Nehaj i lupi i pogodi. Pre par veceri bio jedan predmet, koji niu 4-5 emisija pogodili. predmet je bio onako crno beo, dole je bila kutija a na toj kutiji onako stajao čajnik (liči na čajnik....ono za vodu, kafu itd itd), znači ljudi su lupali sve što su stigli, dok se nie javio jedan debil i rekao d aje to metalan kutija za vizit kartu???? i šta posle toga čovek da pomisli... idi bre lopovi najveći.... [ Bojan Basic @ 31.12.2005. 12:02 ] @
Mene zanima zna li neko šta beše ono što je ličilo na nož za sečenje stakla (dole kao drška i gore kao neki točkić), neko baš i reče da je to nož za sečenje stakla ali nije bio u pravu. Bilo pre neko 2-3 nedelje i trajalo nedelju dana, možda i više. Ako se neko seti, za'faljujem.
[ djmaki @ 15.02.2006. 23:57 ] @
Ovo je cisto dranje!
Pozvao sam nekih dvadesetak puta, ne vise, i dobio vezu. Odgovorio tacno i dobio 2000 dinara (bilo je to dan pre badnje veceri). Zovu oni mene poesle nedelju dana i pitaju gde da dostave novac. Ja im dam caletov racun u banci i kazem da tamo puste. Kad ona zenska "Novac ce biti prebacen na vas racun 20. februara kada nam legne novac od Telekoma!". Dobro, precutah to! A kada mi je danas dosao racun za telefon, popizdeo sam! 3000 dinara! Zasta bre!!!!!! Nemojte ljudi ovo da zovete! [ bamboocha @ 16.02.2006. 00:16 ] @
@Bojan Basic
Noz za secenje avokada. [ Bojan Basic @ 16.02.2006. 00:27 ] @
Hvala, svaka čast što si se setio, sad je već prošlo sigurno 2 meseca od te emisije.
[ johnnie @ 16.02.2006. 09:05 ] @
Pre neko vece sam zvao sa tri telefona (2 linije ISDN i mobilni)istovremeno 15 minuta i naravno, zauzeto...
A bio je Lane Gutovic, sklopljen... I onda se javi neka smizla, kao bas je ona uspela da se ukljuci... Fora... Znaci, nema sanse da dobijes vezu... [ fanfon @ 16.02.2006. 10:07 ] @
Ovo je jos i dobro u poslednje vreme sto mozes dobiti 30. 40 i vise hiljada za tacan odgovor. Ono sa 2000 je bilo cista sramota. Neko rece podatak da za vece u proseku prime oko 40 000 poziva. A tek koliko njih bude na vezi duze od minut... Sve u svemu, bar svako vece imaju preko milion dinara zarade. Sta je to u odnosu na bednih 100-200 hiljada koje podele. Drugar zvao 6 puta i svaki put ga stavili na cekanje. Racun-1500 dinara...
[ djmaki @ 16.02.2006. 10:39 ] @
Citat: johnnie: Pre neko vece sam zvao sa tri telefona (2 linije ISDN i mobilni)istovremeno 15 minuta i naravno, zauzeto... A bio je Lane Gutovic, sklopljen... I onda se javi neka smizla, kao bas je ona uspela da se ukljuci... Fora... Znaci, nema sanse da dobijes vezu... Spremi se da bezis od kuce kada dodje racun! Oni naplacuju 35.4 dinara za potencijalno ucesce u kvizu! Znaci, kada pozovete i javi se automat skine vam 35.4 dinara! Fora je u tome sto sam ja provalio na koji princip rade, pa mogu da ih opeljesim (Tv-FM tuner na kompu i zamrznem sliku) A sto se tice zvanja ovako: Pratis na TV-u trenutnog ucesnika koji je u programu! Kada vidis da ce da spusti slusalicu, ti tada pozovi (u to je ukljuceno zakasnjenje prijema signala koje je sigurno 1-5s, zavisi kako gde) I kada ovaj spusti slusalicu, tada je otvorena jedna linija i puste sledeceg! Poziv nema veze koliko dugo traje, kosta 35.4 dinara! Zato nema veze koliko cekas! Oni deru one jarce koje zovu non stop nerazmisljajuci kako ovo radi! Ako ste bas resili ili znate sta je iza slike onda koristite pravilo koje sam naveo! Nikada ne zovite dok tece vreme ( ne zaboravite da sam bio ukljucen u program i da znam nacin rada ) Obavezno brojite koliko ste puta pozvali i proverite sutra na telekomovom sajtu u odeljku Moj R@cun. Pozdrav i srecno vam bilo! [ fanfon @ 16.02.2006. 11:23 ] @
Najmanji problem je saznati sta je na slici. Slikas digitalnim aparatom i prebacis na komp i onda brojis karike i sl. Imas 15-20 minuta da to uradis. Najbolji su oni likovi koji i posle tolikog vremena ne pogode tacan broj. A za konacnu sliku-to je gubljenje vremena, jer im je predmet stvarno ko da su ga iskopali iz crne rupe. Bolje se koncentrisati na 30-50 000 jer ipak je realnije...
[ srbaja @ 28.02.2006. 22:30 ] @
Dok je ćurana, biće i podvarka....
[ ByChamp @ 01.03.2006. 06:54 ] @
Prijatelju ako ovo radi kao sto kazes onda imas od mene 10% od dobitka.
[ jovana80 @ 02.03.2006. 13:55 ] @
Ama, ljudi, da li vi stvarno mislite da cete uopste uspeti da se ukjlucite u taj kviz?? jel vi vidite da oni za sat ipo vremena ukljuce maximum petoro ljudi (a da ne pominjem da od tih petoro bar jednom "kao" pukne veza)! Kad budes probao da zoves, pa posle jedno dan dva shvatis da si spucao desetak hiljada dinara za telefon a nisi ni blizu toga da te ukljuce u program, da vidim dal ces i tad nastaviti da zoves! Mnogo je bilo bolje ranije, kad su ukljucivali ljude na svakih 30-tak sekundi, ja sam tri puta dobila po 2000 din, a nisam potrosila ni pola od toga za kredit na mobilnom! Otkako su promenili shemu kviza, zvala sam nekoliko dana al nema sanse da me ukljuce, i onda kad sve saberem, sta mi vredi sto nude vece pare za uvodno pitanje kad ja te pare ne mogu da dobijem (a potrosim mnogo vece pare pokusavajuci), a ranije sam bar nesto uspela da uzmem, a imala sam i sansu da dobijem i vise (da sam tad znala da ce da menjaju kviz, tad bih se malo vise potrudila da provalim sta se krije iza one glavne slike!) Ja stvarno mislim da je ovo sad smejurija od kviza, svako normalan ce uskoro prestati da ih zove, a i da ih gleda, jer koliko god da je voditelj inace zanimljiv, stvarno je smaranje da on sat ipo vremena ken*a bez prestanka i sve vreme da gledamo istu sliku, a oni ukljuce po jednog lika svakih pola sata! Uzas!
[ fanfon @ 02.03.2006. 14:14 ] @
Uzasno me nervira onaj brbljivi voditelj. Prica, a ne zna sta prica. Jednu recenicu permutuje bezbroj puta. Prestao sam da gledam taj kviz...
[ Iksi @ 02.03.2006. 16:18 ] @
ja ga nisam gledao sto god ali ona vediteljka je jedno preslatko bice.
[ time @ 02.03.2006. 20:53 ] @
mani je jos najjace kad sat odbrojava tacno vreme do sledeceg ukljucenja:o a voditelji napaceni nemaju vise pojma sta da pricaju u tim kvizovima.doduse od jednom od tih kvizova radi neka pica pa ponekad izgleda vrlo simpaticno kad se sva spetlja i ne zna sta da kaze nikad nisam ni pomisljao da se javim u taj "posteni" kviz.nigde nema lakih para tako da.....
[ alejandro @ 03.03.2006. 09:42 ] @
fanfon
taj odvratni voditelj kako ti kazes, je dusa od coveka, a to ti kazem,jer ga ja odlicno znam. [ fanfon @ 03.03.2006. 10:03 ] @
Moguce, ali meni bas nije interesantan. Ali, o ukusima ne vredi raspravljati...
[ ton_majstor @ 03.03.2006. 10:25 ] @
Beše Ivan Golušin, valjda maneken?
Nešto ga se sećam kao fancy lika od pre par godina... [ zelazny @ 04.03.2006. 17:11 ] @
nije ovde pitanje kakav je voditelj onakav je kakav je za platu koju tamo prima, glavna stvar je u tome da je nekad na tom kvizu mogla da se zaradi dobra lova na brzaka, dok su ukljucenja bila na svakih 30-tak sekundi neki su uspeli po 3-4 puta da se ukljuce za vece, em uzmu po 2000 em dobiju priliku da pogadjaju sta je iza 16 polja, a mi koji gledamo se lepo zabavljamo jer dosta ljudi lupa gluposti kad ih ukljuce.
Sta sad vredi da covek zove kad oni ne ukljuce nikog u program po pola sata i vise. Znam da je neko od vas vec neke od ovih stvari pomenuo ali ja moram da izrazim svoju zgrozenost promenom tvz. pravila Tom trecem kanalu stvarno nije stalo do gledanosti, a nije ova srbija amerika pa da ima 20 miliona budala, kad se jos malo narod ispuca puci ce i sam kviz a rejting trecge kanala nazad u slivnik. Kad je kviz poceo prvi put sam u svom zivotu memorisala 3k na tv, ali kad se protupavio i kad samo gledam ono dvoje sto se muce da izguraju sat i po prazne price. skinula sam 3k sa tv-a sad gledam eurosport i zabavljam se i karling je bolji od kviza more i sah na tv-u je bolji [ Malcolm @ 04.03.2006. 22:53 ] @
Voditelje je ekstra lik. Takodje ga poznajem. Dusa od coveka!
A kviz je klasicna prevara! [Ovu poruku je menjao Malcolm dana 04.03.2006. u 23:55 GMT+1] [ popusicko @ 04.03.2006. 23:05 ] @
Znam ga i ja jos iz doba kada je bio najveca gustercina na Novosadskom Pan radiju 95-96.Zvali smo ga Ivana zbog izrazito ženskastog ponašanja.hehe
[ zelazny @ 05.03.2006. 10:21 ] @
Citat: Malcolm: Voditelje je ekstra lik. Takodje ga poznajem. Dusa od coveka! A kviz je klasicna prevara! [Ovu poruku je menjao Malcolm dana 04.03.2006. u 23:55 GMT+1] Kad ga vec znas molim te ga pitaj da li mu je veca gledanost od kad su poceli da drze kviz bez ukljucenja gledalaca? Ko jos hoce da gleda kviz u kom voditelj pokusava da nas zabavlja 45 min. a pritom samo sme da pomene br. telefona koji treba zvati, kolika je nagrada i " ma ja znam da ste vi ovaj zadatak resili, zato telefone u ruke"...... Njemu svaka cast kad moze to da radi, ali bi mi bio vrlo zanimljiv taj podatak o gledanosti koji se stvarno nigde ne moze saznati [ time @ 05.03.2006. 11:24 ] @
Citat: Tom trecem kanalu stvarno nije stalo do gledanosti... ma bole njih K***c za gledanost.kviz su uveli zajedno sa pretplatom 300 din za gledanje uzasa od televizije.znaci svi primaju platu a ne moraju da se trude oko gledanosti.nema nista dok narod ne uhvati motike u sake......kao sto sam u jednom postu vec napisao ja gledam na tv SOS slican kviz i vodi ga neka simpaticna voditelljaka.znaci ponekad mi je bude zao koliko mora praviti debila od sebe ponavljajuci stalno ~iste recenice.ako je na es-u pozdrav ze nju [ fanfon @ 05.03.2006. 11:25 ] @
To sam bas zeleo reci. Kakav utisak tv lice stekne kod gledalista u odredjenoj emisiji u kojoj se suvise eksponira, onda ga to prati kroz dalju karijeru. A ovaj mi se bas ne svidja. Pitanje je sta ce sve covek prihvatiti da radi i do kle da ide da bi dobio pare? Tipican primer osobe koja radi kao voditelj a stekla je negativan utisak od strane gledalista je ona sto je vodila kviz Srecni telefoni sa Kuburom. Dno dna. Takodje i onaj na BK sto vodi onu intervju emisiju u kojoj onako bezobrazno pita svakog gosta o njegovom privatnom zivotu. I to tako da ga bukvalno svo vreme tera da mu kaze ono sto on hoce da zna. Malo idem sa temom u off topic, ali morao sam ovo da napisem...
[ jovana80 @ 05.03.2006. 11:45 ] @
E pa, ovako:
Svi zaludjenici koji i dalje veruju da mogu da se "opare" od ovih kvizove mogu danas lepo da kupe Blic i ako do sad sami nisu shvatili koja je to prevara, da sve lepo procitaju crno na belo. Ako vas ipak mrzi da odete do trafike, evo malog primera: U svakoj sekundi na liniji koja pocinje brojem 0780 na cekanju se nalazi 15 hiljada ljudi. S obzirom na to da na trecem kanalu u toku sat ipo vremena koliko traje kviz, ukljuce maximum petoro ljudi, izracunajte sami kolika je verovatnoca da od tih 15 hiljada (puta 5400 sekundi koliko traje kviz) budes ukljucen bas ti! U principu, veca je verovatnoca da dobijes sedmicu na lotou ili da te ujede ajkula u sred Beograda! Ranije, dok su ukljucivali po 80-90 ljudi po kvizu, to je vec bila malo drugacija prica, a ovako.... sr*nje [ Iksi @ 05.03.2006. 11:49 ] @
a bas me zanima kakva je Ivana.. slatkis mali :))
[ unchi @ 13.03.2006. 00:07 ] @
Potpuno se slazem sa Jovanom, ova shema kviza je potpuno beskorisna i krajnje nezanimljiva.Ja sam isto dobila nekoliko puta 2000 din i probala sam da zovem sad od kad je nova shema i nema sanse!samo su me odrali!Bas mi je krivo sto su promenili kviz, bilo mi je slatko pre da se malo kockam, sad ga vise ni ne gledam. Kako bilo, izgleda da ce da ukinu ceo treci kanal...na cemu su posteno i radili!
[ broker @ 13.03.2006. 09:01 ] @
Par puta sam na nemackim kanalima zaticao zensku koja nesto brblja sat vremen i ociglendo mi je da se radi o nekom kvizu, i da se ulog stalno nesto povecava ali niko ne ucestvuje. Posto ne znam nemacki, slegao sam ramenima...
Neko vece, naletim na osto na 3K i provalim kakva je to prevara upitanju. Smesno mi je da se oni toliko vremena ubijaju dangovore ljude da zovu, kako bi povecali ulog, uvervajuci ih da ce bas taj poziv mozda da im donese dobit a dopit u stvari dobija onaj koji ima srece da mu prodje poziv u momentu kada oni odluce da je kviz za to vece gotov, a svi koji su sat vremena pre toga okretali ispadaju obicni majmuni. U pocetku sam bio zbunjen, jer je resenje zadatak ocigledan, niko ne zove da pokupi dobitak, a dobitak se jos i stalno uvecava. Ako se ne varam, caka je ne zvati ko blesav, nego cekas zadnji momenat pa okrenes jednom, i ako uspes da se proguras, uspes. E sad, koliko je to popularno (iliti, koliko ima naivnih), moze da pokaze recimo to sto je za vreme Beovizije, na 3K dobitak izgurao na oko 180.000 dinara [Ovu poruku je menjao broker dana 13.03.2006. u 10:03 GMT+1] [ zelazny @ 16.03.2006. 09:35 ] @
Citat: unchi: Potpuno se slazem sa Jovanom, ova shema kviza je potpuno beskorisna i krajnje nezanimljiva.Ja sam isto dobila nekoliko puta 2000 din i probala sam da zovem sad od kad je nova shema i nema sanse!samo su me odrali!Bas mi je krivo sto su promenili kviz, bilo mi je slatko pre da se malo kockam, sad ga vise ni ne gledam. Kako bilo, izgleda da ce da ukinu ceo treci kanal...na cemu su posteno i radili! pa i treba da ga ukinu kad su bezobrazni, jedina stvar koja je mogla da izvuce 3k je gledanost tog kviza, koja je verujem bila velika dok su postojale sanse da se ljudi lepo ukljuce uzmu svojih 2000 i odgovaraju na zavrsno pitanje "sta je iz 16 polja?" sad kad su gledaoci shvatili da vise ne mogu ni da se zabave zovuci za te pare, niti da se slatko smeju dok drugi ucesnici lupaju gluposti cemu gledati voditelje koji se trude da odrze nekakav obraz pred kamerama Citat: broker: E sad, koliko je to popularno (iliti, koliko ima naivnih), moze da pokaze recimo to sto je za vreme Beovizije, na 3K dobitak izgurao na oko 180.000 dinara [Ovu poruku je menjao broker dana 13.03.2006. u 10:03 GMT+1] pazi bilo bi popularno da su ukljucivali, ja bi pre to zvala nego da gledam onu evro pesma smaracinu, ali nije mi se i tad dalo eto a mogli su lepo da zarade nesto i ljudi sa druge strane malog ekrana :) [ kvizologija @ 16.03.2006. 09:50 ] @
evo samo neki od primera da su i novinari bezuspesno obradjivali ove teme:
http://arhiva.glas-javnosti.co.../02/08/srpski/BG06020703.shtml http://www.blic.co.yu/arhiva/2006-01-21/naslovna.htm bezuspesno kazem zato sto se ovaj narod jos nije opametio i zovu i zovu kao ludi, kao razmisljaju "juhuuuuuuuuu dobicu 50-60 hiljada za to bezvezno uvodno pitanje" dobiju i 50-60 hiljada ali da plate telekomu Mislim da mi ovde manje vise dzabe polemisemo o tom kvizu i njihovim prevarama, promenama pravila i drugim smicalicama, da nekog od tih organizatora to toliko zanima oni bi ove forume citali pa bi valjda promenili nesto, ali njih ocigledno ne zanima sta prosecan gledalac misli [Ovu poruku je menjao kvizologija dana 16.03.2006. u 10:51 GMT+1] [ jovana80 @ 16.03.2006. 16:01 ] @
Citat: kvizologija Mislim da mi ovde manje vise dzabe polemisemo o tom kvizu i njihovim prevarama, promenama pravila i drugim smicalicama, da nekog od tih organizatora to toliko zanima oni bi ove forume citali pa bi valjda promenili nesto, ali njih ocigledno ne zanima sta prosecan gledalac misli [Ovu poruku je menjao kvizologija dana 16.03.2006. u 10:51 GMT+1] Apsolutno se slažem, samo se nadam da će se naći neko ko je prepoznao sjajnu ideju s početka emitovanja ovog kviza, pa će na nekoj drugoj televiziji možda da naprave nešto slično tome,znači zabavan, dinamičan kviz sa mnogo uključenja i prosečnim uvodnim nagradama ali i velikim dzek potom, jer ovo g**no na 3k će ionako uskoro da ukinu (ko im je kriv kad su postali drski i pohlepni!) [ Iksi @ 16.03.2006. 17:08 ] @
Procitao sam tekstove u blicu i glas o tome... Tamo se izmedju ostalog kaze
da se kviz samo emituje a da su ugovor potpisali ljudi iz marketinga rts-a. A sto se ukidanja 3 k tice, to je zaista tuzno... [ zelazny @ 16.03.2006. 23:01 ] @
Citat: Iksi: Procitao sam tekstove u blicu i glas o tome... Tamo se izmedju ostalog kaze da se kviz samo emituje a da su ugovor potpisali ljudi iz marketinga rts-a. A sto se ukidanja 3 k tice, to je zaista tuzno... pa valjda je tom marketingu rts-a stalo da se gledanost jednog njihovog kanala poveca, a sigurna sam u to da je taj ugovor veoma isplatljiv za obe potpisane strane, nemoguce da ti organizatori zaradjuju tolike pare a da se rts tu nije debelo ovajdio Citat: jovana80: Apsolutno se slažem, samo se nadam da će se naći neko ko je prepoznao sjajnu ideju s početka emitovanja ovog kviza, pa će na nekoj drugoj televiziji možda da naprave nešto slično tome,znači zabavan, dinamičan kviz sa mnogo uključenja i prosečnim uvodnim nagradama ali i velikim dzek potom, jer ovo g**no na 3k će ionako uskoro da ukinu (ko im je kriv kad su postali drski i pohlepni!) pa i ja se nadam da ce ga neka malo bolja televizija preuzeti barem neko kome je stalo da se bori za to da mu gledaoci budu zadovoljni a ne samo kako da taj organizator drpi pare a ljude zaludjuje pa ne ukljucuje nikog po pola sata [ VladaVladaVlada @ 20.04.2006. 23:38 ] @
Dokle ce da potraje perfidna pljacka u kojoj ucestvuju skoro svi programi tv-a a olicena je u imbecilnim tv kvizovima sa ciljem da se naivnom i ovako vec previse osiromasenom narodu izmuzu pare?U beskrupuloznosti i bezobrazluku prednjaci sos tv.koja obecava najvise a ne daje ama bas nista,a nista manje samo u suptilnijoj formi ucestvuju 3k nacionalnog rts-a,bk, i mnoge druge.Da zlo bude vece ciljna grupa na koju su se organizatori ove posasti ostrvii su penzioneri,deca i ostali uglavnom najsiromasniji sloj koji u kvizovima tipa "Nikad lakse"i "Trostruka šansa" vide alternativu za brzu i laku zaradu.Da li je moguce da cela Srbija u svoj ovoj bedi koja nas je snasla i u vodi koja nam je dosla skoro do grla nemo posmatra pljackase koji su bukvalno zaposeli tv programe?Gde su sad gospoda iz rda da sprece ovakvo ponasanje i sankcionisu isto i da li mozda i oni kojim slucajem ucestvuju u tome?i tako... dok se pateticne glupacice kezece naivnom narodu u lice Tijaniću prete tužbe posto postoje indicije da je vrli julovac inicijator celog projekta.Dokkle ces Tijanicu da nam gulis kozu sa ledja pita se ovaj narod a odgovora nema.
Naime, specijalni uređaj istovremeno na telefonskoj liniji drži i po 15.000 ljudi, što svakog od njih košta 35 dinara (30 dinara plus PDV), a veza se automatski prekida već posle nekoliko sekundi. Većina gledalaca zove ponovo, ponekad i po 20 puta, misleći da je reč o običnom prekidu veze i da će, ako sačekaju koji minut, biti uključeni u program. Međutim, verovatnoća za to ravna je zgoditku na lotou! [ time @ 24.04.2006. 01:52 ] @
evo sad bas gledam kiz na SOS tv neki kviz i pogadja se prezime koje pocinje sa "k" a zavrsava na "c" (c kao curka:)) broj slova je nepoznat.ne mogu da verujem da ih neko zove:( ovaj napaceni narod *ebe ko stigne majku im "postenu".
[ tox master @ 24.04.2006. 23:38 ] @
poz
evo sad sam bas gledao ovaj "kviz" ako moze tako da se nazove uopste. pre sam ga gledao dok su ukljucivali svakih pola minuta i nije bio los kviz mada ja licno nikad nisam bio pristalica zarade na brzinu niti sam kad verovao u to. ali gledam veceras i stvarno je glupo i providno da ne moze biti gore... na svakih 10 minuta otprilike ide ukljucenje i jedno 5 puta zaredom se kao "prekida konekcija" kako to strucno kaze onaj "simpaticni " voditelj.a on i dalje nastavlja svoju pricu jedno te isto..."...mozda bas vi osvojite...", "...zamislite 200000dinara...".ne znam samo kako ga posle nije sramota ljudi sa kojima se srece na ulici posto sumnjam da ne zna u cemu je fora citavog kviza. i na kraju se u zadnjem trenutku javlja neka klinka koja tek zna pomalo da prica :) i naravno daje tacan odgovor i kao dobija lovu ( a inace pitanje da bilo da ga moja baba od 80 godina resila za par sekundi). sve u svemu zalost velika kako uzimaju ljudima i to malo sto im je ostalo. nadam se samo da imaju dobro obezbedjenje jer sumnjam da im nece doci uskoro neko sa kasikarom u najboljem slucaju ko je dobio racun za telefon u vrednosti nekoliko mesecnih plata. pozdrav [ alejandro @ 25.04.2006. 14:36 ] @
ma nebrinite se vi za voditelja,to mu je posao.nedeli on te pare...inace uskoro se taj kviz gasi,u stvari taj program zato bez brige.A voditelj Ivan ce se vec snaci za posao.
[ bujo @ 30.04.2006. 09:29 ] @
Pljacka epskih proporcija.
30 i kusur din za eventualno ucestvovanje. Mada mislim da je fonto bio jos veca prevara. [ time @ 30.04.2006. 09:44 ] @
na sos-u je 50 din +pdv!!! znaci blagi uzas.pogadja se rec npr. *a* i sad tu lupaju glavu pola sata i pogode nekako ALI taj siroti covek koji kao uspe da pogodi tek treba da otvara tablicu 3x3 polja (znaci 9 slova).otvara samo 3 polja i onda pogadja koja se to rec krije iza svih 9 polja. onaj ko poveruje da ce to pogoditi i treba da ga oderu jer takve debile treba derati.ja cesto gledam taj kviz iz radoznalosti (a i pice pomalo) bas da vidim jel se narod opametio.skontao sam da nam nema pomoci:(
[ gaston83 @ 30.05.2006. 22:55 ] @
Voditeljka kviza Ivana Lazarevic je jedno prelepo i predobro stvorenje! Jos nisam upoznao osobu koja osmehom moze da ucini da u trenutku zaboravis na sve probleme. Sto se samog kviza tice - obicna glupost. Zao mi je jedino voditeljskog para koji se posteno namuce tih sat vremena.
[ time @ 31.05.2006. 06:50 ] @
o kom kvizu ti pricas?
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|