[ Kosta ******um Rex Persia @ 26.12.2005. 00:32 ] @
Imam jednu nedoumicu. Naime, razmišljam ozbiljno da u narednih godinu dana skupim pare i kupim VW Lupo sa Euro 3 motorom. Motor je trocilindrični od 900 ccm ( ili 1000 ccm, nisam sad siguran) i troši, svega 3 litara na 100 km. Nalazio sam na nekim sajtovima cene modela od 1.7 dizel, i koštao je iz 2001 čak 5800 evra, što je stvarno preterivanje, ako imamo u vidu da neki novi automobili koštaju toliko (Dacia Logan u Rumuniji košta toliko, benzinac). Jel može neko da mi kaže nešto više o samom VW Lupo automobilu, šta da gledam kad ih upoređujem i tako to. Ja mislim da mu je realna cena modela iz 2001 oko 2500 evra max, a modela iz 1999 realna cena je ispod 2000 evra, naravno u Nemačkoj su te cene. Jel postoji šansa da se kod nas nađe ovaj model od tri cilindra benzinac sa nekom iole sličnom cenom od one koja je u Nemačkoj ? Šta mi vi preporučujete, gde da tražim, kako da me ne prevare za cenu, šta su moguće mane pojedinih serija Lupa. P.S. Ako neko zna, nek ovde objavi nekoliko linkova ka domaćim sajtovima koji prodaju polovne automobile, a koji imaju u ponudi VW Lupo. P.S.S. Da li i kako mogu da se povežem sa nekim iz Nemačke da mi tamo pogleda šta me interesuje, pa da preko Nemačke uvezem VW Lupo 1.0, sa cenom oko 2000 evra ? |