[ Aleksandar Marković @ 08.01.2006. 14:10 ] @
[ Aleksandar Marković @ 08.01.2006. 14:10 ] @
[ Cileinteractiv @ 08.01.2006. 15:31 ] @
Samo neka se oni igraju!
Da, nisu zaboravili da nas okaljaju blatnjavim bulevarima! [Ovu poruku je menjao Cileinteractiv dana 08.01.2006. u 16:39 GMT+1] [ Samurai Jack @ 08.01.2006. 16:36 ] @
Neka, nek se druze deca...bas mi je drago :) Mozda ovo malo razbije utisak koji vlada u Hrvatskoj a to je mi jedemo malu decu, kupamo se u krvi devica i da je Beograd grad bez asfalta, tekuce vode i kanalizacije...karikiram, ali znate na sta hocu da kazem...
[ Fuzz @ 08.01.2006. 18:37 ] @
Lepo je to...samo probaj ti da odes u ZG pa da se zezas...
[ ton_majstor @ 08.01.2006. 19:55 ] @
Polako, nemojte da ovo pređe u prepucavanje!
Šta god da su pisali o Beogradu, to je njihovo viđenje i imaju pravo na njega! Mi najbolje znamo gde živimo i kakav nam je Beograd! Mnogo gori su komentari ispod, ali ES nije "Večernjak", hvala Bogu! Pozdrav! [ JOJO847 @ 09.01.2006. 07:04 ] @
mir mir mir ljudi...sve je to jako napumpano u tom članku i to naravno s krivim namjerama i s velikim neistinama.
[ nuendo @ 09.01.2006. 07:41 ] @
Bolesnika,na zalost,ima i uvijek ce ih biti na svim stranama...nema tu ovi su dobri,a ovi nisu...Mnogi prisvajaju sebi ono sto nije njihovo...al eto..
[ BytEfLUSh @ 09.01.2006. 14:16 ] @
OK, obrisao sam neke poruke, a brisaću i dalje sve što liči na flamebait ili vređanje po nacionalnoj osnovi.
[ Ivan Dimkovic @ 09.01.2006. 18:15 ] @
Ne znam sto se neko vredja glede blatnjavih bulevara ali ovo:
Citat: - Zagreb je kvaziprozapadnjački, a prozapadnjački je utoliko što je sterilan. Tako smo mi shvatili da Zapad izgleda. Nasuprot tome, Beograd ima istočnjački duh i zapadnjačku brzinu u potpuno iskrivljenoj varijanti. Po mom je mišljenju film "Munje" prava slika Beograda. S druge strane, "Naša mala klinika" nije prava slika Zagreba tvrdi Ida. Ja zaista ne vidim sta je ovde pogresno - tako stoje stvari o Beogradu i, sto se mene licno tice - to je nesto unikatno i van klisea i clanak je vrlo korektan po tom pitanju. Umesto da nekog vredja ono sto je objektivno tacno (trolejbusi i sl... ) trebalo bi da se ponosi sa duhom koga nemaju mnogo razvijenije metropole. Beograd jeste prljav, polu raspadnut, sa totalno komicnim detaljima i sve to... ali ima spirit koji nemaju ni mnogo veci gradovi po EU, da ne pricamo o Zagrebu - naravno, to ne znaci da neko ne moze pomenuti tu raspalost - ali ljudi su pomenuli i to ludilo i unikatnost koja se ne vidja bas tako cesto po sterilnoj Evropi (London i Istanbul excluded ;-) [ s!c @ 10.01.2006. 13:36 ] @
Oke, za pochetak par stvari:
Ja zhivim u Hrvatskoj, roden sam u Hrvatskoj i to bash u Zagrebu (iako tamo sada vishe ne zhivim). Ono shto sam vas zhelio pitati je dozhivljavalite vi stvarno Hrvate TAKO ksenofobichnima? Pa pobogu, to shto par izoliranih kretena chini s***** (a za njima se povede josh nekolicina zbog svoga primitivizma) nadam se da ne stvara sveopchu sliku o jednome narodu. Kao prvi primjer suprotnosti, uzeti chu sebe jer imam i dosta over-the-net prijatelja u Srbiji i nikoga od njih ne smatram niti glupima niti budalama (suprotno bash, mislim da su jedni od najbolje rachunalno obrazovanih ljudi koje poznajem iz Srbije, ali i karakterno ima mnogo dobrih ljudi). Shto se pak Beograda tiche, ne znam kompletnu prichu niti kako grad izgleda, no ono shto znam je da imate jaaaakoooo puuuunoooo dobrih komada i to mi je dovoljno =) [ goranbj @ 10.01.2006. 18:53 ] @
Nadam se da cu i ja za koju godinu u BG, da vidim kakvi su izlasci tamo.
Mnogo sam o tome slusao od frendova. [ Goran Mijailovic @ 11.01.2006. 13:37 ] @
@s!c
Ti i ja se znamo i van ovog foruma, jel tako ;) Problem je mnogo dublji nego sto na prvi pogled izgleda, uglavnom kad na vlast dodju ljudi kao sto si ti i tebi slicni, prodje dovoljan broj godina, sve ce biti drugacije i bolje. U medjuvremenu je na svima nama da probamo da gradimo toleranciju, a ovaj forum i jos neki, (hm, da ih ne navodim ovde se to smatra za reklamu) su pravi primer za to. Naravno kad Vi a i mi "uskoro" izadjemo iz ove balkanske kaljuge to ce biti jos lakse. Pozdrav. [ Cileinteractiv @ 11.01.2006. 15:19 ] @
Ajde ljudi , nemojte se prepirati sad, bez veze je skroz. Samo neka oni dolaze i trose ovde te prelivaju novac iz njihve u nasu drzavu!
[ s!c @ 11.01.2006. 18:51 ] @
Dodite i vi ponekad na more...
[Ovu poruku je menjao s!c dana 11.01.2006. u 19:57 GMT+1] [ Goran Mijailovic @ 11.01.2006. 20:17 ] @
Ja sam bio na Hvaru vise od deset godina zaredom, pa zbog toga nismo placali boravisnu taksu. Znaci mesto Sucuraj gostiona Galeb, zna li ko sta je sa njom bilo??
[ AleksandarNS @ 11.01.2006. 20:24 ] @
Citat: s!c: Dodite i vi ponekad na more... Hoću ja, ako ćeš me upoznati sa nekim dobrim komadima [ Slobodan Miskovic @ 11.01.2006. 20:59 ] @
Citat: Nadam se da cu i ja za koju godinu u BG, da vidim kakvi su izlasci tamo. Mnogo sam o tome slusao od frendova. Dodji i do NS-a. Ima da te sprovedemo do svega :) Samo se javi ;) Citat: Shto se pak Beograda tiche, ne znam kompletnu prichu niti kako grad izgleda, no ono shto znam je da imate jaaaakoooo puuuunoooo dobrih komada i to mi je dovoljno =) Isto vazi i za tebe :) sta mislis odakle je ovaj komad? :) [ AleksandarNS @ 11.01.2006. 22:06 ] @
Stella inače poznaje sve vrh ribe u Novom Sadu, a i šire :D
[Ovu poruku je menjao AleksandarNS dana 11.01.2006. u 23:09 GMT+1] [ degenka @ 12.01.2006. 06:39 ] @
aj kad je tako dobro, nadm se da ću i ja uskoro doć, pa bar za vikend!!!!
[ JOJO847 @ 12.01.2006. 10:29 ] @
dobro je, vi si samo uzmite komade i radite sta ocete.A ja bi cevape i jedan jelenko kad cujem da je tako dobar a poslije cemo byte i ja popiti (akhm ahkm) nesto u cast naseg irc-a
[Ovu poruku je menjao JOJO847 dana 12.01.2006. u 11:31 GMT+1] [ Fuzz @ 12.01.2006. 11:17 ] @
Lav, covece, kakav Jelen...
[ BytEfLUSh @ 12.01.2006. 18:51 ] @
Offtopic (mada, bolje to nego flame):
Lav? Uhh... Dobro pa nisi rek'o MB... Jelen, the one and only. [ Fuzz @ 12.01.2006. 20:17 ] @
MB? Odvratno...ne znam kako mozes porediti slatki LAV nektar sa...sa...nemam adekvatan naziv...
To kao da poredis London Pride sa Amstelom.... [ Cileinteractiv @ 12.01.2006. 22:00 ] @
Da da, nek dodju mladi Hrvati u BG da sve to degustiraju! Imamo Mi toga jos, cisto da se vratimo na temu.
[ kime1 @ 12.01.2006. 23:06 ] @
najbolje je Nikšićko (barem nekad) bilo,nisam odavno pio,.... a i Pećko je bilo dobro ...
Jelen je ok,ali zbog vode (koja je ipak najbitniji sastojak :) ne može biti vrhunsko)... [ mrkidivx @ 13.01.2006. 00:21 ] @
Pa nije provod u ljuštenju piva...
[ Cileinteractiv @ 13.01.2006. 09:55 ] @
Nego, kada budete dolazili povedite i Vi malo Vase komade da vidimo kakvi su, da ih malo testiramo i 'opravimo ako treba, to Vam necemo naplatiti :D
[ Fuzz @ 13.01.2006. 11:43 ] @
Pa da...mladi Hrvati hrle u prestonicu da im Cile testira ribe :)
Citat: kime1: najbolje je Nikšićko (barem nekad) bilo,nisam odavno pio,.... a i Pećko je bilo dobro ... Jelen je ok,ali zbog vode (koja je ipak najbitniji sastojak :) ne može biti vrhunsko)... Niksicko vec nekoliko godina nije isto pivo. Znaci ni N od cuvenog Niksickog piva koje pamtis. [ biotech @ 13.01.2006. 14:16 ] @
ja bi vrlo rado posetio zagreb no ovde me truju da i to nije tako dobra ideja
[ BobMarley @ 13.01.2006. 20:11 ] @
zasto nije dobra ideja ?
preskupo ? [ Goran Mijailovic @ 15.01.2006. 21:19 ] @
Izgleda da je.
[ Cileinteractiv @ 16.01.2006. 00:02 ] @
Eto, mislim da smo ipak dosli do zakljucka zasto Oni dolaze kod Nas; za manje novca imaju kvalitetnu zabavu + uzbudjenja i zanimljivosti zbog dolaska u drugu drzavu... Naravno, nadam se i mislim da nije sve u novcu ali svi tamo kazu da je preskupo.
[ degenka @ 16.01.2006. 06:40 ] @
u zg-u su preskupa pića po kafićima, a klubove ne triba ni spominjat!!
ovako izgleda tipičan izlazak: kupi se piće, idemo pit(doma ili parkić), poslje neki klub, nije baš tako loše a ni skupo! a u livnu(bosna) cjene su ok i većina izlazi u neki brc i tamo se možeš napit a da ne potrošiš puno, pa poslje club!! kak je tu? otprilike cijene? koliko(sati) ima od zg do bg?? [ salec @ 17.01.2006. 10:34 ] @
Znaci zvanicno je : postali smo Guadalahara... Aj aj aj aaaiij !!!
[ Vostoki @ 18.01.2006. 21:44 ] @
OT ali bitno.
Sta znaci prozapadnjacki ? Sta je Zapad ? Po, meni nije pravilno reci da je Zagreb prozapadnjacki grad ili da je to vise od Beograda. Zagreb je pre svega klasican srednjeevropski grad tipa Budimpeste, Novog Sada, Beca. Beograd je oduvek bio po shvatanjima bio priblizniji iskonskom Zapadu: anglosaksoncima i recimo Francuzima. Zagreb ? Ne znam, sumorni sitnicarski SE mentalitet, cemer, dosada. Ja zivim u Italiji, na mediteranu. Neko kaze to je Zapad ja ne bih tako rekao. Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|