[ speedman @ 24.03.2006. 11:51 ] @
sajt i forum popularne serije 24 http://24.recenzije.com/ najnovije vijeti vezane za seriju, nema spoilera http://24.recenzije.com/forum/index.php ukljucite se u rasprave sa ostalim fanovima serije poz |
[ speedman @ 24.03.2006. 11:51 ] @
[ Kosta ******um Rex Persia @ 24.03.2006. 15:19 ] @
Ne znam čiji je sajt, ali moram da kažem da me je prosto oduševio dizajnom i sadržajem. Lik je apsolutni fan svega što ima veze sa serijom 24 časa.
[ ton_majstor @ 24.03.2006. 20:09 ] @
Ma ta serija je običan tehnološki demonstrator! Znate kad će crnac da bude predsednik USA? Nikada!
A pogotovo da predsednika tretiraju kao kretena, lutku... to samo tu ima da bidne. Pozdrav! [ aleksandaraleksandar @ 24.03.2006. 20:20 ] @
Citat: ton_majstor: Ma ta serija je običan tehnološki demonstrator! Znate kad će crnac da bude predsednik USA? Nikada! A pogotovo da predsednika tretiraju kao kretena, lutku... to samo tu ima da bidne. Pozdrav! kada i albanac predsednik narodne skupstine republike srbije. tacno je isti odnos. [ speedman @ 24.03.2006. 21:07 ] @
bas sam htio napisati u prvom postu da bih molio bez komentara
ako vam se serija ne svidja zamislite si da ova tema ne postoji i preskocite ju [ mtraj @ 27.03.2006. 03:47 ] @
Trivia - Fan phone
Citat: In the fifth episode of the fourth season, Debbie's cell phone rang with a valid California phone number on the caller ID (310-597-3781). Many fans noticed this and began calling the number as soon as the episode concluded. Some received a voice mail message telling them that they called the 24 prop phone and to leave a message. Others talked to live people, including Production Designer Joseph Hodges. Still others claimed that they spoke to stars Kim Raver and Carlos Bernard. Hodges later admitted in an interview that Director Jon Cassar came up with the idea for the "fan phone" because the two of them often got bored scouting new shooting locations and wanted a chance to interact with the audience. Hodges further stated that they received around 80,000 calls on the line during the first week alone. If the show was shooting at the time, you could even speak to a cast member. IMHO Jedino su prve dve sezone bile zaista jako dobre, dinamične i originalne. Treća je bila već po malo "deja vu". Ali zato season 4. je urađena potpuno šablonski, neverovatno loš scenario. Potpuno predvidljiv (u 9 od 10 slučajeva je očigledno "what comes next") Da HRT koji imam na kablovskoj nije puštao po 3-4 ep. nedeljno sumnjam da bih imao strpljenja za onakvu republikansku "Neocon-Right wing-Bush lovin'-church goin'-America is beautiful-M.Moore is a communist & a liar" propagandu. K'o da je seriju producirao FOX :) [ speedman @ 27.03.2006. 08:28 ] @
4. sezona je pun rupa ali je pak najnapetija
pogledaj 5. sezonu, ludi su ovi scenaristi totalno, a 24 dobiva gledatelje iz epke u epku [ peda80 @ 27.03.2006. 15:29 ] @
zanimljivo je da je izasla i igra o ovoj seriji sto pokazuje popularnost ove serije!
http://www.gamekult.com/tout/jeux/fiches/J000072606_video.html Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|