[ voice @ 24.05.2006. 13:07 ] @
Cuo sam da u beogradu se prodaju neki kineski kompjuteri po ceni od 200Eura novi, i bilo je nekih jeftinih lap topa.Dalo je ti istina ili ne
[ drdrksa @ 24.05.2006. 13:35 ] @
Nisam cuo za to, ali cu ponoviti jednu staru izreku koja kaze : Koliko para, toliko muzike ...
[ buljko @ 24.05.2006. 18:08 ] @
200 Eur za desktop masinu (bez monitora) je moguce, zavisi od toga sta sadrzi. Skoro sve na trzistu je kinesko pa, to i nije neki pokazatelj. Sto se tice jeftinih laptopova, koliko je to u Eurima?
[ samo_napreddd @ 29.05.2006. 17:17 ] @
nismo dovoljno bogati da bi kupovali jeftinu,polovnu ili kinesku robu :)
kupujte samo kvalitet.
[ fanfon @ 01.06.2006. 09:41 ] @
Meni je prijatelj iz Nemacke doneo jedan polovan koji je platio 20€ na ulici. Jes da je malo ekran zagreban ali takav ovde ne bi dobio za mnogo vise. Vazno da radi posao...
[ kumkat @ 01.06.2006. 14:01 ] @
Pa ne znam zasta bi ti koristio taj laptop, ti za 200e vec mozes da nadjes polovan P2 ili P3.

Pozdrav
[ in2dstorm @ 01.06.2006. 15:02 ] @
Citat:
drdrksa: Nisam cuo za to, ali cu ponoviti jednu staru izreku koja kaze : Koliko para, toliko muzike ...

ovo ne vazi za svu kinesku robu.
cale je bio par puta u kini. strasno je sta sve moze tamo da se kupi za male(ovo je relativno) pare.
ima dosta izuzetno kvalitetne robe koju ameri i ostali zapadnjaci tamo prave i prodaju po 3 puta manjoj ceni nego "ovde" u evropi.
ja bih to za lap top proverio, ortak je kupio neki kineski monitor 17'(neka bagatela) traje i ok ga sluzi.
[ in2dstorm @ 01.06.2006. 15:03 ] @
Citat:
drdrksa: Nisam cuo za to, ali cu ponoviti jednu staru izreku koja kaze : Koliko para, toliko muzike ...

ovo ne vazi za svu kinesku robu.
cale je bio par puta u kini. strasno je sta sve moze tamo da se kupi za male(ovo je relativno) pare.
ima dosta izuzetno kvalitetne robe koju ameri i ostali zapadnjaci tamo prave i prodaju po 3 puta manjoj ceni nego "ovde" u evropi.
ja bih to za lap top proverio, ortak je kupio neki kineski monitor 17'(neka bagatela) traje i ok ga sluzi.