[ NetZero @ 07.02.2003. 19:11 ] @
To je uređaj koji je Nikola Tesla osmislio, a sastoji se od tri dijela. Ako ta tri dijela nisu u cjelini, oni nemaju nikakvu funkciju. On je isprva zamislio da taj uređaj služi za prijenos velike količine energije na veliku udaljenost, ali se ispostavilo da su te zrake imale pre razornu snagu, što je on simulirao uperivši ih u jedan od zemaljskih polova (nisam siguran sjeverni ili južni), te je to rezultiralo ogromnim kraterom, a znanstvenici su mislili da je to u biti eksplozija atomske bombe, čiji je učinak u biti i bio ravan eksploziji atomske bombe, te je tako dobio i ime zrake smrti. Vidivši što je učinio, nije stvarao patente neko vrijeme i rastavio je uređaj na 3 dijela. Imao je viziju zaštite bivše Jugoslavije od bilo kakvih napada drugih zemalja. Zna li tko što detaljnije o tome, iako sam čuo da je to objašnjeno u njegovim memoarima (jako jako površno), pa me zanima da li itko ima ikakvih dodatnih spoznaja o ovome? Čuo sam da on u biti to i nije želio objaviti zbog razorne moći samog uređaja... [Ovu poruku je menjao McKracken dana 08.02.2003. u 01:36 GMT] |