[ ramonakkkk @ 23.08.2006. 19:13 ] @
Kako da pustim muziku nekome tako da on cuje i muziku (mp3) i glas preko mikrofona. Npr, preko Skype-a hocu da razgovaram sa nekim, ali da se cuje i neka muzika. Kojim programom mogu ovo da uradim ili mi treba mozda i neko hardwersko resenje?

Hvala
[ KnightOfDoom @ 23.08.2006. 21:34 ] @
Ides na onaj mali zvucnik pored satica, u slucaju da se ne vidi microphone, ides na options->properties, playback i oznacis mikrofon tamo. kazes ok i imas ga na na "mixeti". E sad mu tu skines mute i pojacas ga.
Znaci u win-u ces moci i da pustis muziku i da pricas, ne znam kako ce biti sa tim programom, mozda on ima neka svoja podesavanja.
[ sekulicB @ 23.08.2006. 21:37 ] @
na kompu ne mozesh istovremeno snimati i wave i mic, tako da ne mozesh pustiti zvuk i snimati mikrofonom! a kako bi ti chuo onoga ko pricha sa tobom od muzike! i kako bi on tebe chuo?

jedino ako imash u sobi liniju ili radio pa da mozesh pustiti muziku koja dopire do mikrofona!
[ ramonakkkk @ 24.08.2006. 15:16 ] @
Da, ovo sa linijom radi, to je ok, zanimalo me je da li za ovo postoji neko drugo resenje. Po meni je isto tako pomalo nemoguce, ali i dalje razmisljam...mozda postoji neko resenje preko nekog programa - mixete, koji bi umixovao zvuk sa mic i mp3 pre slanja u mrezu. U svakom slucaju hvala za sad...