[ Mobtel @ 06.09.2006. 20:57 ] @
fiat bravo 1.4 12v Znaci problem je ispao jer je u voznji jednostavno poceo da skripi motor i na kraju se ispostavilo da je bregasta ostala bez podmazivanja.sreca pa sam odma uocio problem i odslepao auto kod majstora...kad je skinuo poklopac glave motora ..kaze sledece...7 klackalica treba zameniti i treba promeniti neku mrezu cevcica koje rasprsuju ulje po bregastoj...e sad je fazon da mi on kaze je ta mreza kosta 100eu?! mislim malo mi to nesto skupo..varijanta 2 je da se uzme mreza +klackalice 12komada+bregasta za240 eu...inace klak\ckalice su 12eu komad....ako sve saberemo ispadne da je bregasta 40 eu? malo mji mnogo za mrezu cevcica da ti 100 ..e sad koji je tu lek..i zvbog cega je doslo do zacepljenja?fabricki bug na tom 1.4 motoru jesu ti kanali koji vode ulje iz kartera kroz motor ali sta sa tim uraditi..trebalo bi i to nekako ocistiti... Ako je neko pametan nek napise nesto da me posavetuje sta da radim...samo bez odgovora tipa prodaj to djubre itd koji znam da mogu biti veoma mastoviti ali mi treba pomoc... |