[ Aleksandar Marković @ 21.09.2006. 09:03 ] @
http://www.jacatu.de/wbb2/t785...versus-british-nightclubs.html
[ ton_majstor @ 21.09.2006. 13:01 ] @
CARE! LOL!

Isprva nisam ukapirao, rekoh "sve su to plavuše"...

ALI! Kakve lopate i krembili u UK!?

Mada, malo je pretenciozno, a?

Pozdrav!

[ Ivan Dimkovic @ 21.09.2006. 13:09 ] @
Citat:

ALI! Kakve lopate i krembili u UK!?

Skokni do nekog kluba u Londonu pa onda komentarisi ;-) Mada, istini za volju, Svedska jeste vrrrrlo dobra sto se tih stvari tice :)
[ mLAN @ 21.09.2006. 13:11 ] @
I jeee...

Imao sam neke predrasude, ali ovo je već dokumentovan dokaz
Mada, da je pretenciozno - jeste.
[ VRider @ 21.09.2006. 13:28 ] @
Razlika izmedju Svedske i Srbije i nije tako velika... Sijemo ih za malo.
[ Fuzz @ 21.09.2006. 13:32 ] @
Preterali su...ali kakve grobine britanske stvaaarno :)
[ staticInt @ 21.09.2006. 13:49 ] @
Citat:
Ivan Dimkovic: Skokni do nekog kluba u Londonu pa onda komentarisi ;-) Mada, istini za volju, Svedska jeste vrrrrlo dobra sto se tih stvari tice :)

Ja sam imao srece da odem u "nocni klub" i u Londonu i u Stokholmu, zavisi sve od ljudi koji dodju i u koji tacno klub odete, verujem da u Londonu ima ovakvih retardacija i mislim da su svedjanke lepse nego engleskinje, zakljucivanje je doneto na osnovu toga sta sam video na ulici, nocnom klubu, kaficu itd, u Londonu stvarno ima mnogo vise spodoba nego u Stokholmu ali mozda zato sto London ima vecu populaciju, anyway nase devojke su najlepse :)

p.s. Ne kaze se dzabe "svedski akcioni" :D
[ The Owner @ 21.09.2006. 14:09 ] @
HAHAHAHA-HAHAHAHA-HOHOHOHO-HAHAHAHAHA-HAHAHAHAHA stvarno ne znam sta vise da kazem....hehe
[ Danilo Cvjeticanin @ 21.09.2006. 14:29 ] @
Bome su svedjanke the best, ali ovo... :( :(
[ ventura @ 21.09.2006. 14:51 ] @
Pa ovo su sve probrane fotke iz Svedskih klubova... Mislim, otiđite na onaj Rumba Planet, i mislićete da je Kolumbija raj na zemlji, a ono ništa specijalno... To što je na fotkama to karaju samo VIP... Sigurno ima više plavuša u Švedskoj, sigurno su mnogo opuštenije po pitanju sexa, ali mi ih po količini dobrih riba sve zajedno šijemo...

[ Radovan__III @ 21.09.2006. 17:30 ] @
Citat:
ventura: sigurno su mnogo opuštenije po pitanju sexa

Ha ha , kada mi je dosao drug iz sveske u poetu i mi malo lumpujemo po splavovima, dao mi je konstataciju nesto tipa : "kao da se nalazim u javnoj kuci, ovo kod nas nema"

A sto se tice slika izgleda da ovim svedjankama najvise nedostaju brusevi .... :)
[ Slobodan Miskovic @ 21.09.2006. 17:39 ] @
NIje samo Svedska :)

http://www.phun.org/galleries/..._girls/denmark_party_girls.htm

Malo i Dankinja :) hehehe
[ Radovan__III @ 21.09.2006. 21:20 ] @
da li se to meni cini da se ova tema polako krece ka svedskom akcionom :)
[ ton_majstor @ 21.09.2006. 22:26 ] @
Šta bre da skoknem do Londona, a i ne smem... možda me uhapse na Hitrou?

Izađem lepo ovde ispred zgrade ili do kluba u tržnom centru, i imam šta da vidim!

One "švedžanke" su neozbiljna kategorija u odnosu na ovo ovde! Znači, razbiven akvarijum! Pritom, nastupam sa pozicija oca dve devojke koje tako nekako izgledaju i oblače se. Nema pedofilskih aluzija! Samo estetika!

Ma, Ivane... srbijanke rulez!

Veći je problem što su momci ovde kao ukalupljeni i liče na one iz "Specijalnog Suda", iza stakla! Devojke baš ne mogu da biraju. A ako nisu takvi, slabo se kupaju i imaju stomake sa 22 godine! Čast izuzecima!

Pozdrav!

[ pctel @ 22.09.2006. 13:17 ] @
Citat:
ventura: sigurno su mnogo opuštenije po pitanju sexa

Ma, sigurno, samo mi koji ne znamo jezik bolje da se drzimo ovih britanki. Evo sta se jednom nasem dogodilo...
Otisao on u takav jedan klub, odvojio jednu Svedjanku, odveo u sobu, pa zapoceo onu "bezobraznu radnju" sto se na ES obicno oznacava sa ***.
I tako, "radi" on pola sata, sto se njega tice dosta mu je, nego hoce da ostavi dobar utisak o Srbima, pa pita:
- Jel' finish?
A ova zacodjeno pogleda pa kaze:
- FINISH ??? NOT FINISH !!!
nastavi on jos pola sata, pa opet pita:
- Jel finish?!
a ova opet kao i prosli put:
- NOT FINISH !!!
Nastavi ovaj jos pola sata, pa skoro mrtav pita:
- Jeeeel fiiiniiish?
A ova odgovara:
- NOT FINISH !!! SVEDISH !!! SVEEEDIIISH !!!
Plavusa je to... mislila da je on pita da li je Finkinja...
[ Astral Projection @ 22.09.2006. 16:52 ] @
Hahaha
ziva istina :D
[ Nenad Vranjanac @ 23.09.2006. 13:10 ] @
ma svedjanke rulz. nisam verovao dok nisam svojim ocima video...
mozda je kod njih ruznim ljudima zabranjeno da izlaze? ;-)
[ Danilo Cvjeticanin @ 23.09.2006. 13:19 ] @
Ili je mozda Ali G premijer drzave, pa je uveo zakon da samo lepe devojke mogu da udju u zemlju :) ? ... Hheehhe ali su stvarno rulz.
[ hecky @ 23.09.2006. 18:28 ] @
Pa evo malo da rasvetlim situaciju...

U finim klubovima u Londonu i cice su extra fine (kao i svuda u svetu).

U obicnim klubovima (gde je "jeftin" upad i pitje, jedini uslov ulaska da si 18+) cice su... pa skoro ko na tim slikama :).

Evo mog tumacenja ove pojave...

U UK je gojaznost dosta veliki problem (i ne bila, kad im je nacionalno jelo Fish&Chips), pa pogadjate ima puno... DEBELIH ljudi. To ima za posledicu de se debele devojke devojke uopste ne stide svog izgleda, niti im on narusava samopozudanje. Stavise, mnogo su glasnije i agresivnije od mrsavih.

Ima jos jedna zanimljiva posledica masovne gojaznosti... a to je sport poznat u narodu kao "pull the pig". Utakcime se odvijaju u klubovima, igraci su nekoliko muskih kompanjona, a pigs, su pogadjate, dobro popunjene devojke. Cilj igre je do kraja veceri smuvati (eng. pull) sto deblju devojku (eng. pig). Naravno, igra se u novac, pice, veceru i slicno.

Eastern european girls rule!!