[ triptrip @ 28.09.2006. 16:10 ] @
Crvenokosa, sa ohoho grudima, koja vodi na Pinku onaj telefonski "kviz". Kako se zove devojka ne znam.

Moram da vas pitam, sta je sa tom devojkom, da li ste primetili kako govori? Izvinite na poredjenju ali kao da joj je penis u ustima dok prica pa zato pravi one dodatne neprirodne pokrete vilicom i razvlaci i usporeno govori da se ne ugusi? A onda oni cudni usporeni pokreti lica, mlataranje rukama,kao glumice kada glume najgluplje plavuse u americkim filmovima, ako znate na sta mislm. Bimbo nastup.

Mislim da je ona na BK vodila isto ***** od kviza, al normalno se ponasala i pricala, nije mi jasno sta bi sa devokom? Jel ovo neka fora, gluma, sta ?
[ Bensedin @ 28.09.2006. 16:45 ] @
mislis na >Nataša Stojčević (vidi sliku)

[img][att_url][/img]

[Ovu poruku je menjao ton_majstor dana 28.09.2006. u 19:58 GMT+1]
[ ton_majstor @ 28.09.2006. 19:00 ] @
Kada je vodila onaj kviz na RTS u paru sa "Kuburom", stalno je cupkala i premeštala se sa štikle na štiklu, i kreveljila se.

Svojevremeno je izjavila negde da je dugo živela u inostranstvu pa zato ima takav akcenat.

Ah, da... nije imala TOLIKE grudi. Slatka je inače.

Nije bimbo, nego dildo...

Pozdrav!
[ @dragutin@ @ 29.09.2006. 12:49 ] @
...popi par piva i zaboravi je. Od toga sto je olajavas po netu nemas mnogo koristi...

Njena mama!!!
[ Sasa Kostic @ 29.09.2006. 13:02 ] @
devojka je iz hrvatske (zagreba mislim) kako pise blic puls, i imala je problem sa akcentom kada se pojavila na televiziji. ispravlja se valjda
[ DaChaS @ 30.09.2006. 09:28 ] @
Citat:
ton_majstor:
Nije bimbo, nego dildo... :D

Pozdrav!

ne ne sigurno je bimbo ...to mu doidje kao neka glupacica(kurvica) u slobodnom prevodu