[ spoookysleeeper @ 02.10.2006. 20:53 ] @
E sada mozda sam sada znam vise nego nekad, ali meni sada svi casopisi o racunarima (SK, PC (Press), Mirko, +ostali prevodi stranih shitov-a) za decu. Pre napr. u tadasnjim "Presonalnim Racunarima" bila tema koja se bavila algoritmima. Napr. pisalo se o slozenosti algoritama (logaritamska, eksponencionaloa, linearna), onda o algoritimima za sortiranje. Cini mi se da je i SK imao skolu Bejzika. Onda razni C,C++ delovi koda koji su necemu i mogli da nauce potencionalong citaoca. Ovo je samo mali primer. Ne mogu sada da se setim svega, ali znam da je bilo zanimljivije. Ovi danasnji casopisi se jednom reciju mogu zvati "KupiOvoOno". Malko se samo izdvaja SK sa svojim opisima igrica(mada je i to krajnje zalosno i sve vise ne objektivno). Inace imam povecu kolekciju starijih casopisa i rado ih citam i nedam nikome i bolji su od ovih novijih. Sta Vi mislite, dali se meni ovo cini? Gde ima kod nas da se kupi neki ozboljniji casopis a da u njemu tekstove ne pisu tatini sinovi i kumovi (priuceni koji znaju ponesto da petljaju sa racunarom) nego ozbiljni ljudi koji imaju iskustva. Cini mi se da ni u okolini (Vidi itd.) nema nista bolje. Ovo naravno moze da se prosiri na celokupan tiraz stampanih mediuma iz svih oblasti. Mislim...mozda Galaksija(mada skupa) je ok...ne znam. :) |