[ l4m3r @ 09.10.2006. 11:21 ] @
[ l4m3r @ 09.10.2006. 11:21 ] @
[ Floyd @ 09.10.2006. 11:52 ] @
Nece dolaziti po tebe...Pa ne bi ti se najavljivali to je sigurno :)
Posle ovog ce ti stici zuti papir, pa onda crveni papir. Crveni je kao pravi poziv za zatvor, mada je to samo zastrasivanje.. I onda jos uvek mozes da platis. Ako imas tolko para uplati to odma, odnesi uplatnice i reshi to. [ hecky @ 09.10.2006. 12:04 ] @
I onda ko kaze da pravosudje ne funkcionise :)!
Nego, ja sam dobio tiket za prekoracenje brzine u Junu 2004, koji jos nisam regulisao. Da li ti tiketi uopste zastarevaju? Ako se do sada nisam pojavio na sudu (a proslo je 2 godine), da li to znaci da sam ih skinuo sa vrata? Kaznu sam rad platiti samo ne znam kako, Zvao sam sud u Novom Sadu, ali su mi tamo trazili neke sifre koje ja nemam (hteo sam im dati broj tiketa, ali to njima nista ne znaci). [ vladd @ 09.10.2006. 15:19 ] @
Ee mnogo si "zabrljao".
Elem, pravosudje funkcionise, sto si na svojoj kozi "video", ali im je slaba komunikacija. Odnesi potvrdu gde su ti rekli, da si uplatio, pa to odnesi i na pisarnicu suda, pa kada to zavrsis, idi u stanicu milicije na tvojoj opstini i njima pokazi i poziv i priznanicu, posto su i oni dobili "primerak". Da ti se ne bi desilo, da dok "putuje" informacija da si platio, ne dodje patrola i "spakuje" te po nalogu. Cisto da znas, i uprava zatvora ima taj "papir", oni te "ocekuju", pa se raspitaj u stanici milicije, da li i njih da obavestis, posto ce i oni "reagovati" ako se ne pojavis u doticnom terminu. To da li je neki "papir" zastrasivanje, mozes da proveris, ali ti nece biti prijatno. Ja se ne bih "salio", procedura je pokrenuta, gledaj da je zaustavis, posto niko nece "odgovrati" ako "odlezis" par dana... Poz. [ codeus @ 10.10.2006. 00:10 ] @
ili pare .. ili bol u guzi.
[ 3D-Elite @ 10.10.2006. 00:53 ] @
Pa ako nemas tu kintu....bolje odspavaj u buvari par dana........mozda bude i dobro iskustvo !
[ mrkidivx @ 10.10.2006. 01:05 ] @
Citat: Elem, pravosudje funkcionise [ dalibord5 @ 10.10.2006. 07:26 ] @
Sad sam se setio...
Negde u maju mi je pauk oteo auto. kazem oteo,jer sam vozilo ZAUSTAVIO a ne parkirao,i jos sam dotrcao do pauka,ali je magarac vec krenuo i nije zeleo ni da me primeti. Bio sam sa bolesnom majkom,koja je tek izasla iz bolnice. Da ne gusim,svakako sam se osetio kao da mi neko otima auto,jer bih ga sam sklonio,ako sam vec nepropisno parkiran. Mislim da ne smeju da odvoze auto,ako je vlasnik tu i ako ce sam pomeriti kola i platiti kaznu. U svakom slucaju,platio sam 4000 dinara to odvozenje,ali sam na kaznu od,cini mi se 2000 dinara,potpuno zaboravio i nisam je nikada platio. Ima li neko iskustva sa tim? Da li da u neko vreme ocekujem poziv? [ Deda_Mraz @ 10.10.2006. 10:44 ] @
Šta te boli uvo, odeš na 5 dana i miran posle, nećeš biti ni prvi ni poslednji koji je bio TAMO
[ hecky @ 10.10.2006. 12:21 ] @
Hmm....
3000 din kazna = 5 dana zatvora Zatvorenik mesecno zaradi 21.65 radnih dana u mesecu * 600 din = 12 990 din nett. Minimalna potrosacka korpa u Srbiji je 16000 din za 4-voroclanu porodicu (pretpostavimo da je 5000 din za odraslu osobu). Zatvorenik zaradi blizu 18000 din mesecno + ima obezbedjen smestaj. Ispravite ne ako gresim, ali zatvorenici platu, koliko i prosecan gradjanin (da ne pricam sto im je radno mesto zagarantovano :D)? [ Floyd @ 10.10.2006. 15:45 ] @
Ja mislim da je jedan dan zatvora 500 dinara. Ne mogu sad da nadjem papir, ali skoro sam ubedjen da je u Subotici 500 dinara dan zatvora. Moguce da se razlikuje od grada do grada!?
[ **pandur** @ 10.10.2006. 19:00 ] @
Nije zezanje, stvarno će doći po tebe ali će ti i tad pružiti priliku da platiš jer to olakšava posao policiji. Neće ti stizati razne kovete u boji. Policajci će doći prvo da ti donesu broj žiro računa, koji ti već imaš, ali ljudi inače to zagube, pa će ti dati nekoliko dana fore da uplatiš, pa ako ne uplatiš opomenuće te još jednom, i ako baš preteraš, odvešće te stvarno u zatvor. Može da se desi i situacija da si antipatičan policajcu pa te odmah uhvati i odvede u zatvor. Ja sam imao običaj (pošto sam jedno vreme radio kao pomoćnik komandira = starešina) da naredim policajcima da lokalne majmune, one koje inače ceo grad mrzi, što voze dobra kola a ništa ne rade po ceo dan, i maltretiraju fizički i psihički pošten narod, odmah vode u zatvor, bez da im daju priliku da plate, i to u subotu popodne, kad se zatvore banke i pošta, tako da mogu da plate tek u ponedeljak ujutru i odleže 2 noći u zatvoru jer čim doneseš (ili to uradi neko umesto tebe) dokaz o uplati, puštaju te iz zatvora. Posle toga obično odmah plaćaju!
Inače jedan dan zatvora zamenjuje 500din novčane kazne. @dalibord5 Dobićeš i ti ovakav papir možda vrlo skoro, ta procedura različito traje od mesta do mesta, osim ako te sudija za prekršaje nije oslobodio, što ne verujem, ili se zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zagubio negde u putu od policije do organa za prekršaje, ili možda uopšte nije ni napisan od strane policije. [ dalibord5 @ 10.10.2006. 19:47 ] @
Pa nalazim se na teritoriji druge opstine,pogesno parkiranje je ucinjeno u Zemunu,mesto boravka mi je u opstini St.pazovi.
Mozda se zbog toga "provucem",kao i zbog cinjenice da i nije neki prekrsaj,i prvi je. Tesim se ja tako. naravno,platicu,ukoliko poziv zaista i dodje. Imao bih niz prigovora kod sudije za prekrsaje,ali me mrzi da se povlacim po kancelarijama. Kao prvo,nisam se zadrzao duze od 15 minuta,nego me je pokupio pauk posle 2 minuta,sto pise i u zapisniku.(vozilo zateceno nepropisno parkirano u ...bla bla...odneseno u ...bla bla...razlika 5 minuta) Pise vozilo marke zastava,a ja vozim Opel. Mesto nije fotografisano...i tako dalje. Hteo sam odmah da idem kod sudije da se malo prepiremo,ali znam da je sto borba "sut sa rogatim" A i zaboravio sam kada trebam da odem na rociste... [ hecky @ 10.10.2006. 20:31 ] @
@**pandur**
Jel moze jedno pitanje? Imam neplacenu kaznu za prekoracenje brzine iz 2004. Majka kaze da su policajci dolazili 2005 i da im je rekla da sam se odselio u inostranstvo. Od onda nisu ni dolazili niti slali ista. Da li to znaci su odustali od gonjenja ili sta? Da li kazna prekoracenje brzine zastareva? PS Kako uopste da platim tu kaznu? Zvao sam sud u NS gde su mi rekli da mi ne mogu nista reci bez nekog broja resenja, koje ja nisam ni dobio. Zvao sam SUP, a oni jos manje znaju. Imam jedino kopiju tiketa. [ Ivan Miladinović @ 10.10.2006. 21:08 ] @
Dan zatvora je 500 dinara... Znam to - prosli mesec sam platio kaznu 6500 dinara, ovaj mesec 8200 i imam sledeci jos nesto malo...
Funkcionise pravosudje lepo za sada... Znam sudiju koji mi je sudio i nema tu neke muvaze, cak znam da je covek koji radi u kancelariji do sudije (moj brat-inspektor) platio kaznu (bez obzira sto su skolski drugari i dobri su privatno). Znaci bar u mom malom mestu to (za sada) funkcionise - koliko ja znam. A da inace primera radi: napravim prekrsaj - tri meseca kasnije sam dobio poziv kod sudije - mesec dana kasnije placanje kazne ili xxx dana zatvora. (500 dinara dan) Pozzz! [ **pandur** @ 10.10.2006. 21:59 ] @
@hecky
Ako im je tako rekla i oni su poverovali u to onda su verovatno odgovorili Organu za prekršaje da si nedostupan i da nisu u mogućnosti da izvrše nalog, tako da nemaš potrebe više da brineš o tome. @dalibord5 Nema veze što si na teritoriji druge opštine, meni su dolazili nalozi za privođenje iz cele Srbije, jedino možeš da se izvučeš ako odeš na suđenje i objasniš situaciju i sudija to prihvati, a ako ne odeš onda prosto veruju policajcu i kraj. [ bugsu @ 10.10.2006. 22:29 ] @
Pa nishta , spremi odelo lopatu pa u Padinjak ;) bar cesh moci shtrajkovati sa drugim "userima" te ustanove :0
shalim se naravno ja bi radije lezao 5dana u zatvoru nego da im platim to ;) [ zzz @ 11.10.2006. 07:54 ] @
a sto se tice zastarelosti, ako se ne varam, kazna za prekrsaj zastareva ako se u roku od 2 godine od pokretanja postupka ne donese resenje i ako se u roku od godinu dana od donosenja resenja ne izvrsi kazna...
[ SASA M. @ 11.10.2006. 08:58 ] @
Citat: bugsu: ja bi radije lezao 5dana u zatvoru nego da im platim to ;) Pa ako ti nije problem, zameni coveka. :) [ fodi @ 11.10.2006. 10:06 ] @
Pogledajte ovu temu, ima dosta zanimljivih i korisnih saveta
http://www.elitemadzone.org/t2...reme-je-da-Freakujemo-policiju [ Carlito Brigante @ 11.10.2006. 21:34 ] @
Od skora je uveden novi sistem, tzv. oznaka "fiktivne adrese" u terminalu MUP-a. Ukoliko vas patrola koja je zaduzena za izvrsenje ne nadje na adresi na kojoj ste prijavljeni, najcesce posle drugog pokusaja, u vas dosije u terminalu se upisuje da je prebivaliste prijavljeno na "fiktivnoj adresi". Kad vam prikace ovakvu oznaku, dok ne regulisete ponovo svoj status, ne mozete izvaditi/produziti licnu kartu, vozacku dozvolu, pasos, registrovati automobil itd, jer se pri svakom podnosenju zahteva vrsi provera podataka preko terminala. Skidanje oznake iz vaseg dosijea se vrsi na taj nacin sto prvo morate da izmirite sve kazne i mere bezbednosti, tj. da izvadite listing izrecenih mandatnih kazni u Upravi saobracajne policije MUP-a, da ih platite, da zatim izvadite listing pokrenutih prekrsajnih postupaka kod Gradskog sudije za prekrsaje i da se javite kod sudije koji vas trazi. Sa listinzima, placenim kaznama i potvrdama sudije za prekrsaje da ste se javili, odlazite u vasu policijsku stanicu. Ponovo podnosite ugovor o stanu,... i cekate terensku proveru patrole da li zaista zivite na prijavljenoj adresi (dakle, kao kad se prvi put prijavljujete). Dakle, zelim samo da upozorim ljude, kako ne bi dosli u situaciju da saznaju za "fiktivnu adresu" tek kad im bude trebao neki dokument (koji obicno treba hitno).
Sto se zastarelosti tice, evo sta kaze Zakon o prekrsajima: Citat: Glava VIII ZASTARELOST Zastarelost pokretanja i vođenja prekršajnog postupka Član 69 Prekršajni postupak ne može se preduzeti ako protekne jedna godina od dana kada je prekršaj učinjen. Izuzetno od odredbe stava 1 ovog člana, za prekršaje iz oblasti javnih prihoda, carinskog, spoljnotrgovinskog i deviznog poslovanja može se posebnim zakonom propisati duži rok zastarelosti gonjenja. Rok iz stava 2 ovog člana ne može biti duži od pet godina. Zastarevanje prekršajnog gonjenja ne teče za vreme za koje se gonjenje ne može preduzeti po zakonu. Zastarevanje se prekida svakom procesnom radnjom nadležnog organa koja se preduzima radi gonjenja učinioca prekršaja. Sa svakim prekidom zastarevanje počinje ponovo da teče. Zastarelost prekršajnog gonjenja nastaje u svakom slučaju kad protekne dva puta onoliko vremena koliko se po zakonu traži za zastarelost gonjenja. Zastarelost izvršenja kazne i zaštitne mere Član 70 Izrečena kazna i zaštitna mera ne mogu se izvršiti ako je od dana pravosnažnosti rešenja o prekršaju protekla jedna godina. Zastarevanje izvršenja kazne i zaštitne mere počinje od dana pravosnažnosti rešenja o prekršaju kojim je izrečena kazna odnosno zaštitna mera. Zastarevanje izvršenja kazne i zaštitne mere ne teče za vreme za koje se izvršenje ne može preduzeti po zakonu. Zastarevanje se prekida svakom procesnom radnjom nadležnog organa koja se preduzima radi izvršenja kazne, odnosno zaštitne mere. Sa svakim prekidom zastarevanje počinje ponovo da teče. Zastarelost izvršenja kazne odnosno zaštitne mere nastaje u svakom slučaju kad protekne dvaput onoliko vremena koliko se po zakonu traži za izvršenje kazne, odnosno zaštitne mere. [ hecky @ 11.10.2006. 21:56 ] @
Stezu obruc :)
Bez zezanja, to sa fiktivnom adresom i licnim dokumentima mi deluje malo kao krsenje osnovnih ljudskih prava. Da ti malo ne preterujes? Gde moze da se procita vise o tome? [ Carlito Brigante @ 11.10.2006. 22:44 ] @
Ne vidim zasto bi bilo krsenje ljudskih prava? Ukoliko neko ne izvrsi obaveze koje ima prema drzavi, i pritom izbegava policiju, zasto bi onda mogao tek-tako da insistira na svojim pravima?
Ovaj slucaj sa "fiktivnom" se desio mom rodjaku koji zaista zivi u inostranstvu, imao je neplacenu kaznu i nije mogao da izvadi pasos. Svojim ocima sam video oznaku fiktivne adrese na kompu u policijskoj stanici. Pre neki mesec je o tome bilo u "Vecernjim novostima" ali ne mogu da nadjem link za taj tekst. [ **pandur** @ 11.10.2006. 22:58 ] @
Kod mene u stanici se još uvek ne radi to sa ubacivanjem u terminal da je adresa fiktivna, mada bi trebalo, jer će to malo poboljšati procenat izvršenja kazni.
[ bakara @ 12.10.2006. 17:27 ] @
Meni su pre neki dan bili panduri da me opomenu za ne placanje kazne, i kao da platim da me ne privode...
Stvar je u tome sto sam 2004 kaznjen prekrsajno za neposedovanje sanitarne knjizice, i kaznjen sa 7000din, ja sam se zalio, oni odbili ali su mi verovatno greskom poslali uplatnicu na 3500 umesto na 7000din, tih 3500din sam ja udmah uplatio... Sad su oni izgleda pronasli gresku, i traze jos 3500din, a ja sad ne dam, platio sam sta su trazili... Inace kakva je procedura, zelim maximalno da odugovlacim, znaci bili su da me opomenu...? [ l4m3r @ 14.10.2006. 14:27 ] @
Evo i ja da se javim..
Platio sam kaznu, odneo u timocku, pokazao uplatnice u pisarnici, i onako kazem u sali.. ma ipak se meni ne ide u padinsku skelu.. nasta ce mi sluzbenica u pisarnici reci.. eh decko, kad bi se tamo tako lako islo.. hehe Bogami, mozda sam i mogao da "odlezim" tih 5 dana u skeli.. hehe [ SleepLess @ 16.10.2006. 10:09 ] @
pazite sta je se meni desilo pre par godina... (ima veze i sa fiktivnim adresama i sa kaznama i zastarelosti)...
subota rano sabajle :o))) stojim na peronima BAS-a (Bgd autobuske stanice), cekam bus jer sam krenuo kod nekih prijatelja... uredno slusham neki hip-hop sa mp3-a drndam po gprs-u kad ne lezi vraze... prilaze mi pandur i pandurka (tad sam hteo bukvalno da kresnem zakon ali ipak je ona kresnula mene :o))) lisicama ) ... elem... dijalog: pandur: dobro jutro gos'n. (pozdrav, aka. salutiranje) da li mozemo da vidimo vasu lichnu kar2? osoba JA: nema probema. (vadim novchanik i dajem LK i vojnu legitimaciju - tad sam josh uvek bio vojno lice i dajem im)... pandurka: da li mozemo da pozovemo i da vas proverimo ako ne zurite? osoba JA: nema probema... (i nastavljam da slusham ziq ni ne sluteci shta tje da me snadje) ........ dijalog preko motdrolje: pandurka: avala 5498, moze li jedno lice za proveru po matichnom broj? "dispecherska sluzba": avala 5498 na prijemu, recite broj..... pandurka: 0101981...... "dispecherska sluzba": avala 5498, lice ima raspisanu poternicu, zadrzati ga do daljnjeg... ......... back 2 the stvarnos': pandurka: gos'n, zamolila bih vas da iskljuchite telefon i diskmen i da se okrenete ka zidu naslonite ruke na zid i rasirite noge.... osoba Ja: sta se desava? pandur: ucinite onako kako...... TRAS, BUM.... i tu me pandur u pola recenice sastavi na beton.... elem.... prica je sledetja: imao sam podignutu optuznicu i panduri su mi slali pozive za rochishta neka dva ili tri puta na adresu sa koje sam se odselio a nisam to promenio u dosijeu i dokumentima... nakon toga su laganjeze raspisali poternicu i ja sam na'ebo k'o zuti MRAO... epilog sa zakljuchkom: da ne biste doziveli ono sto sam ja doziveo ne igrajte se sa murijom.... ja i dan danas imam fobiju od njih... kad ih vidim bezim na drugu stranu ulice..... a poternica je bila za neku sitnu stvar ali samo zbog ne javljanja na sudska rochishta.... [ fodi @ 27.10.2006. 14:18 ] @
Novi sistem "fiktivne adrese" vec vise od godinu dana funkcionise kod mene na Vozdovcu (pitam se zasto) ali veoma traljavo. Imao sam problema zbog toga mada sam sve kazne placao na vreme ili posle odbijenih zalbi, neke i po 2 puta.
Prvo, nije mi jasno, zasto ja kada platim kaznu u posti preko uplatnice moram da odnesem istu da vidi sudija tj. pisar. Mozda zvuci glupo ali sve to kosta, ja se svaki dan upisujem kada dodjem na posao, ako ne dodjem na vreme odbijaju mi od plate, uzaludno utroseno vreme, benzin, nerviranje... a zbog cega; zbog necije neazurnosti, lenjosti ili nesposobnosti. Ako je tako, zasto onda panduri prvo ne dodju u kucu pa traze na uvid uplatnicu. Drugo, zasto traljavo. Pre godinuipo dana odem ja u Vozdovacki MUP da registrujem kola, kad ono TRT. Gospodja sa druge strane saltera, posle unosa podataka u PC, kaze -ovde postoji neki problem. Odvedu me sa strane i kazu mi -ili niste platili neku kaznu ili vise ne zivite na istoj adresi. Gospodjo, kazem ja, ja sam svoju poslednju kazu platio pre vise od godinu dana, uredno, stanujem na istoj adresi, a licno sam 4 (CETIRI) puta na prijavnicu vaseg MUP-a donosio izvod od sudije, plus pismeno obavestenje od istog sudije da sam sve kazne namirio, koji mi je i skrenuo paznju da originale zadrzim a predam fotokopiju. Zna covek o cemu se radi. Medjutim, Gospodja je insistirala da donesem i njoj licno sve to za arhivu sto sam naravno i morao da uradnim jer ne bih mogao da registrujem kola. Tada sam vec zesce po**zdeo pa sam i po peti put predao sve i na prijavnici sa kratkim pismom gde ih ljubazno molim da regulisu i poprave svoju brljotinu. Trece, narednih godinu dana sam ziveo u strahu da mi se ne desi nesto kao @SleepLess-u. Covek nikad ne zna na kakvog pandura moze da naleti. Cista rutinska provera...: Avala 511 javi se .... hapsi...privodi...dum, tras. Dobijes batine ocas posla ni kriv ni duzan. Cetvrto. Posle godinu dana odem ja opet da registrujem kola. Medjutim, odem ja dan ranije da proverim da mi se ne desi isto sto i predhodne godine. Objasnim sta se desilo, zena ucuka u komp i kaze sve je OK. Dodjem ja sutra dan, i cuka ona cuka, kad odjednom: -gospodine imamo ovde jedan problem. Ja prvo pozelenim, pa poplavim, pa postanem proziran i na kraju PUKNEM. Nisam znao dal da placem il da se derem. Pitam kakav problem. Verovatno niste platili neku kaznu ili ste promenili mesto boravka. Objasnim ja da sam JUCE!!! bio i da mi je, posle provere, potvrdjeno da je sve OK!!! Onda ona sa tog njenog kompa ode do drugog kompa ucuka moje podatke i kaze - da da sve je OK. Sad se ja pitam, pitam i tebe @pandur i @Carlita i Ministra policije i njegovog zamenika u cemu je problem. Kako uopste sme da se dogodi da mi policija dolazi na kucu u 4 ujutu, traumiraju i mene i staru majku i prete privodjenjem ako ne platim kazne (koje sam platio) ili po N-ti put ne donesem u stampanoj formi od sudije da sam platio kaznu. Tu kao da je sve istumbano, ne zna se ni ko pije ni ko placa, ali svakako neko ne radi svoj posao kako treba. @pandur, verujem da ce taj sistem poboljšati procenat izvršenja kazni, (@Carlito) ali sta je sa nama koji smo kazne platili na vreme, a opet smo maltretirani kao da nismo. Ko je tu kriv. [ hecky @ 27.10.2006. 14:59 ] @
Informacioni sistem MUP-a je crap i krajnje je vreme da ucine nesto po tom pitanju.
To sa uplatnicama nije normalno. Secam se kad se placao izlaz iz zemlje da su ljudi SAMI stampali uplatnice. Kako ce ona baba na salteru da zna da ti nisi platio?! NIKAKO! To je bilo pre 10 godina, tako je i danas. Sta im je tesko da kazu gradjanima kad plate kaznu u svrhu doznake lepo upisu broj kaznenog tiketa ili tako nesto, pa da sami updatuju u svom sistemu sta je ko platio! I onda neka dileja da pravo policiji da nekome iz bilo kog razloga zabrani vadjenje licnih dokumenata?! To je KRAJNJE NEODGOVORNO! [ TamoNeko @ 21.12.2006. 00:09 ] @
STRASNO!!! a ja pomislio da se sistem poboljsao ...
Crna je sudbina ove jadne i napacene zemlje! Ovaj sistem fiktivnih adresa je zivo njesra... ja sam dobio fiktivnu adresu a zivim vec 25 godina na "fiktivnoj" adresi [ TamoNeko @ 21.12.2006. 00:36 ] @
Član 70
1.Izrečena kazna i zaštitna mera ne mogu se izvršiti ako je od dana pravosnažnosti rešenja o prekršaju protekla jedna godina. 2.Zastarevanje izvršenja kazne i zaštitne mere počinje od dana pravosnažnosti rešenja o prekršaju kojim je izrečena kazna odnosno zaštitna mera. 3.Zastarevanje izvršenja kazne i zaštitne mere ne teče za vreme za koje se izvršenje ne može preduzeti po zakonu. 4.Zastarevanje se prekida svakom procesnom radnjom nadležnog organa koja se preduzima radi izvršenja kazne, odnosno zaštitne mere. 5.Sa svakim prekidom zastarevanje počinje ponovo da teče. 6.Zastarelost izvršenja kazne odnosno zaštitne mere nastaje u svakom slučaju kad protekne dvaput onoliko vremena koliko se po zakonu traži za izvršenje kazne, odnosno zaštitne mere. ---------------------------------------------------------------------- Moze li neko reci sta konkretnije znace tacke 3 4 i 5 clana 70 o Zastarevanju?? po ovome bi neko mogao da shvati da kazna nikada ne zastareva osim u slucaju tacke 6???????? [ markom @ 21.12.2006. 00:50 ] @
Nisam advokat, ali... Po zakonu svako mora da ima svoju tačnu adresu registrovanu u policiji. Ukoliko nisi na toj adresi, oni po zakonu ne mogu da te privedu, samim tim zastarevanje nije počelo.
Marko. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|