[ time @ 12.11.2006. 15:36 ] @
http://www.orca.org.yu/vesti%20ubijen%20pas%20u%20Lestanima.htm
[ Fuzz @ 12.11.2006. 19:04 ] @
Za pocetak, nek im sudi sud.
Ne znam...da li je ovo bolest, zlo ili nesto trece....
[ superbaka @ 12.11.2006. 19:27 ] @
ovo im je malo nepromisljen potez jer i oni mogu da popiju tuzbu za klevetu... nigde se ne spominje da se sumnja da je on to uradio vec ga direktno optuzuju, a po zakonu niko nije kriv dok se to ne dokaze...
sto se tice dogadjaja, suvisno je i komentarisati ovako nesto...
[ zonik @ 12.11.2006. 19:39 ] @
Koliko sam upucen, sudjenje je u toku (ako nije cak vec i izrecena presuda)...u svakom slucaju nije u pitanju kleveta...a mislim da vredi komentarisati...u suprotnom ce neko pomisliti da su svi ravnodusni prema ovome...
[ Danilo Cvjeticanin @ 12.11.2006. 21:04 ] @
Ne znam sta da kazem, ne mogu reci da mi je svejedno, ali ubijaju i ljude pa ne dizu toliku dramu oko toga.. Volim zivotinje, sve to stoji, ali toliko frke oko jednog psa, a dnevno ko zna koliko ljudi ubijaju pa nikom nista. Tema je skroz bezveze...
[ zonik @ 12.11.2006. 21:37 ] @
nisam nesto vezan za zivotinje, ali mislim da je problem kod nas bas to sto nas nista ne tangira...a kad bi nas tangirale i ovakve stvari koje se cine prema zivotninjama bil ibi smo vise osetljivi i prema patnjama ljudi...ali ionako je ovde svakome izgovor to sto boze moj i ljudi ko zna gde (npr ovde) jos vise pate...

vise saosecanja stvara drustvenu klimu u kojoj bilo kakav zlocin jeste zlocin i samim tim zlo...
[ Iksi @ 13.11.2006. 11:46 ] @
slazem se... mislim daj dizu galamu okotih pasa kao da je ne znam sta
[ Fuzz @ 13.11.2006. 14:30 ] @
Vama je normalno da ludak zakaci psa za kola i vuce ga kroz selo? Iz koje ste vi rupe ispuzali...
A vezu izmedju nesavesnog vlasnika pita i ove budale valjda jedino ti vidis.
[ Danilo Cvjeticanin @ 13.11.2006. 15:37 ] @
Naravno da nam nije normalno, to rade psihopate, a ne obicni ljudi. Ali zasto jedan zivotinjski zivot da bude vazniji od covekovog?
[ milanche @ 13.11.2006. 15:57 ] @
Zato sto takav dogadjaj bez greske ukazuje na to da je doticni potpuno spreman da to isto
uradi i na coveku, samo ako mu se pruzi prava prilika.
[ time @ 13.11.2006. 16:02 ] @
citam postove i ne mogu da verujem sta pojedini ljudi pisu.
po meni zivotinja NIKAD nije kriva.kriv je njen vlasnik!
ako zivotinja iz nekog razloga i mora biti ubijeno ima "humanijih" nacina da se to ucini.

[ Fuzz @ 13.11.2006. 16:21 ] @
Citat:
Danilo Cvjeticanin: Naravno da nam nije normalno, to rade psihopate, a ne obicni ljudi. Ali zasto jedan zivotinjski zivot da bude vazniji od covekovog?

A gde si ovde naisao na takvu misao?
[ Miroslav Cvejić @ 13.11.2006. 17:12 ] @
Citat:
Danilo Cvjeticanin: Naravno da nam nije normalno, to rade psihopate, a ne obicni ljudi. Ali zasto jedan zivotinjski zivot da bude vazniji od covekovog?

Danas je pas, sutra može biti nečije dete vezano za branik auta.

Da je taj pas ugrozio život "čoveka" pa da se i cela stvar gleda kroz prste.
Napravio je materijalnu štetu i zaslužio onakav tretman?

Ma daj...
[ boccio @ 14.11.2006. 00:19 ] @
pa ovde ni jedna tema ne moze da protekne normalno :) stvarno madzone... covek postovao najnormalnije to da je neka budala mucila i ubila nesretnog psa, i odma se nasli likovi sa komentarima "a ona devojcica", "a gladni u etiopiji", "a zasto zivotinjski zivot da bude vazniji od covekovog"...

vi ste bre ludaci majkemi :)
[ voka @ 17.11.2006. 12:07 ] @
superbaka, danilo i iksi pod HITNO da idu na lecenje ako je njima mucenje i izivljavanje nad zivotinjama normalna stvar.
sokirana sam sta homo sapiens cini. jedan zlocin vodi drugom. svet je pun potrosaca kiseonika.
[ Fuzz @ 17.11.2006. 12:50 ] @
Pa sta ti superbaka ucini :)
[ superbaka @ 17.11.2006. 13:22 ] @
Citat:
voka: superbaka, danilo i iksi pod HITNO da idu na lecenje ako je njima mucenje i izivljavanje nad zivotinjama normalna stvar.
sokirana sam sta homo sapiens cini. jedan zlocin vodi drugom. svet je pun potrosaca kiseonika.

izvini, a sta te je to pogodilo u mojoj izjavi? jel' ti vidis iz mog profila sta sam ja po profesiji? ako neko kaze da je ovako nesto suvisno komentarisati, da li to znaci da ima pozitivan stav o dogadjaju?!!!
mislim stvarno, zbog ovakvih bi znaci trebao da napisem referat na 4 strana da bi objasnio koliko koliko je ovo ogavno ponasanje tog coveka...
[ wex-alpha @ 17.11.2006. 16:11 ] @
Onakvo nesto moze samo nenormalna osoba da ucini. Ako moze psu, tako moze i svakome...

Manijak...
[ Nenad Vranjanac @ 17.11.2006. 16:30 ] @
ma samo treba da mu lupe po usima zestoko i da ga salju kod psihijatra. (kao sto bi se i desilo u bilo kom normalnom svetu)
a ne da tu neke organizacije skupljaju poene.
ovo samo ima veze sa nenormalnim covekom, a ne sa borbama za necija prava.

a posebna stvar je verodostojnost ove price. ne kazem da je netacna, ali sta npr. ja mrzim mog komsiju i ovak ga ocrnim na kvalitetan nacin?
i sta se postize ovim? poziv na linc? dame i gospodo, pravac sud pa tamo resavajte, dakle po odredjenom redu...
[ Miroslav Cvejić @ 17.11.2006. 16:39 ] @
To da određene "organizacije" skupljaju poene su potpuno u pravu. Dotična "organizacija" se uvek oglasi na kraju da je osudila događaj, a nikada ništa nisu postigli konkretno. Sekta najobičnija.
[ Fuzz @ 17.11.2006. 18:32 ] @
Pa dobro, nije bas nista, ali nebitno...
Ovo nije pitanje ljubavi prema zivotinjama, vec mentalnog zdravlja. I ako se ne varam, ljudi ovde nisu kritikovali rad te organizacije, vec su koristili argumente tipa"je.es psa, nije to covek".
[ Danilo Cvjeticanin @ 18.11.2006. 17:58 ] @
Citat:
voka: superbaka, danilo i iksi pod HITNO da idu na lecenje ako je njima mucenje i izivljavanje nad zivotinjama normalna stvar.

Nisi ti mene, tj nas uopste razumela!!! To uopste nije normalna stvar za mene. Ali toliko tenzija oko jedne zivotinje je i previse. Ubijaju ljude, bude frka 2 dana i posle je sve ok. Isto tako je i sa zivotinjama. Jel imas predstavu koliko iskasapljenih ljudi i zivotinja bude dnevno? Veoma puno, i jel neko nesto radi na tome? Ne radi nista, i onda dodje tako neko poput tebe da digne tenzije jos vise. Ja sam rekao da je tip psihopata, i da samo psihopata moze tako nesto da uradi coveku ili zivotinji i to po meni nije normalno. Takvim ljudima bih licno sudio!!!!
[ voka @ 20.11.2006. 08:20 ] @
mislim da svako od nas treba da digne glas protiv mučenja bilo koje vrste. ne treba okretati glavu i davati komentare tipa:svaki dan neko nekome skrati glavu, što bi se zamarao oko jednog psa. bre ljudi ovde se radi o mentalnom stanju naše nacije. to je problem. ako ubiješ životinju ubićeš i čoveka. mala je tu razlika. ko je bre njemu dao pravo da oduzme život kad ga nije ni dao? makar se radilo i o psu. a za ubistvo čoveka, to je tek strašno. a da li orka ovako ubira poene, nisam sigurna. što, hoće možda da se kandiduju na narednim izborima pa ubiraju poene od potencijalnih birača? mislim da tema treba da se zaključa.
[ Marko Medojević @ 22.11.2006. 09:27 ] @
A što mislite da je život tog ubijenog psa vredniji od života miliona svinja i krava koje se ubijaju zarad ljudske ishrane?
[ Fuzz @ 22.11.2006. 10:03 ] @
Lik nije pohovao psa, nego ga je vukao kolima kroz selo tako da...
[ Marko Medojević @ 22.11.2006. 10:12 ] @
A jesi li ti nekad video na šta liče krave iz Imleka? Njih terorišu ceo život! Bolje da me neko jedan dan vuće kolima nego da me ceo život hrani ljudskim mesom i da na kraju dobijem encefalopatiju.
[ Ivan Dimkovic @ 22.11.2006. 10:18 ] @
Uzgoj i ubijanje zivotinja za ljudsku ishranu nije krivicni prekrsaj dok se radi u skladu sa zakonom.

Tortura zivotinja, kao ova - je krivicno delo. I, ne samo to - ovakvo ponasanje pokazuje da je ta osoba mentalno poremecena i predstavlja opasnost i po ljude oko sebe.

Njemu ne treba da sudi nikakav bog, vec zakon - i da se skloni u neku ustanovu gde nece biti opasnost kako po zivotinje a tako i po ljude.
[ Marko Medojević @ 22.11.2006. 11:11 ] @
Citat:
Uzgoj i ubijanje zivotinja za ljudsku ishranu nije krivicni prekrsaj
Pa ne bi baš rekao. U Indiji je vrlo kažnjivo ubiti kravu.
Na kraju krajeva nije zakon savršen. Evo na primer Talibani su ubijali (po zakonu) sve one koji nisu puštali bradu!
Nego da se vratimo na pitanje koje sam postavio, a to je:
Citat:
A što mislite da je život tog ubijenog psa vredniji od života miliona svinja i krava koje se ubijaju zarad ljudske ishrane?
Ako ćemo realno, ta krava ima ista osećanja kao i pas. To što se meso od tih životinja na kraju koristi za ishranu nije nikakvo opravdanje jer meso nije potrebno čoveku (čak mu i šteti).
[ Ivan Dimkovic @ 22.11.2006. 11:17 ] @
Citat:
Pa ne bi baš rekao. U Indiji je vrlo kažnjivo ubiti kravu.

A jel Imlek to otvorio neki biznis u Indiji? Ako jeste, smatram da ih treba tuziti sudu Indije ako ubijaju krave tamo.

Citat:

Na kraju krajeva nije zakon savršen. Evo na primer Talibani su ubijali (po zakonu) sve one koji nisu puštali bradu!

Za razliku od Talibana, u Srbiji postoji demokratski nacin da promenis zakon - sakupis dovoljno potpisa i krenes da pritiskas predstavnike naroda. Samo cisto sumnjam da ces naci dovoljan broj ljudi koji ce se zalagati za prestanak ubijanja zivotinja za ljudsku ishranu.

Medjutim, tortura zivotinja kao ova je ilegalna rabota.

Citat:

Nego da se vratimo na pitanje koje sam postavio, a to je:
Citat:
Ako ćemo realno, ta krava ima ista osećanja kao i pas. To što se meso od tih životinja na kraju koristi za ishranu nije nikakvo opravdanje jer meso nije potrebno čoveku (čak mu i šteti).

Meso ne steti coveku a proteini iz mesa su mu i te kako potrebni - dogme i propaganda vegana nisu tema ove price.

Nije problem osecanje te zivotinje, vec razlika izmedju mucenja zivotinje, i uzgoja zivotinje za ishranu - koja je vise nego ocigledna.
[ Shadowed @ 22.11.2006. 11:22 ] @
Osim toga i za uzgoj zivotinja za ljudsku ishranu postoje zakoni, sta sme a sta ne. Doduse, verujem da tu zaostajemo za mnogim zemljama, ali definitivno poredjenje nije dobro.
[ Marko Medojević @ 22.11.2006. 11:28 ] @
Citat:
Meso ne steti coveku a proteini iz mesa su mu i te kako potrebni
Soja, a takođe i mungo(zeleni pasulj), sadrže mnogo vrednije proteine nego meso, a usput ne sadrže mast koja svakim danom nosi žrtve (infarkt, šlog...). Znači zaključak je da ishrana mesom nije ljudska potreba već ljudski hir, zbog čega se ubija na milione nedužnih životinja i niko ne otvara topic na ES-u zbog toga.
[ Marko Medojević @ 22.11.2006. 11:33 ] @
Evo vam spisak poznatih vegetarijanaca. Niko se nije raspao od nedostatka "proteina".
[ bojan_bozovic @ 22.11.2006. 11:34 ] @
Jeste ljudska potreba.

http://en.wikipedia.org/wiki/Megaloblastic_anaemia
[ Marko Medojević @ 22.11.2006. 11:41 ] @
Pa možda i nije:
Citat:
Poznato je, primjerice, da rak crijeva, rak debelog crijeva, nije u nebitnoj vezi sa jedenjem mesa. Dijabetes,odnosno šećerna bolest, također je usko povezana s jedenjem mesa, kao i mnoge bolesti srca i krvotoka. Ono što uopće nije toliko poznato, ali je možda najočitije u vezi s jedenjem mesa, su razni bolovi. Primjerice, bolovi u zglobovima uzrokovani artrozom, odnosno tzv. degenerativnom bolesti zglobova ili upale zglobova kao što su artritis i reuma. Osteoporoza je, također, velikim dijelom uzrokovana konzumacijom životinjskih bjelančevina. U mnogim takvim slučajevima postoje iskustva da samo pri izostavljanju životinjskih bjelančevina kroz kratko vrijeme, često već u roku od jednog do dva tjedna, može doći do jasnog smanjenja bolova.

Link : http://www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=933
[ Ivan Dimkovic @ 22.11.2006. 11:42 ] @
Citat:

Evo vam spisak poznatih vegetarijanaca. Niko se nije raspao od nedostatka "proteina".

To sto se neko "nije raspao" ne znaci da meso nije potrebno ljudskoj ishrani, i da nedostatak mesa moze kod odredjenih rizicnih grupa da izazove bolesti, kao sto je anemija koju je pomenuo Bojan.

A jos manje znaci da je meso stetno za ljudsku ishranu.

A takvi argumenti tipa "evo ti spisak poznatih vegetarijanaca" su za vrtic - mislim, sta sad kao kontra argument treba da postujemo spiskove "poznatih mesojeda"... svasta.

Talibani.

PS - linkovi kako je "meso u vezi raka debelog creva" su vrh preterivanja. I secer je u vezi sa secernom bolescu, pa to opet ne znaci da treba da prestanes da ga unosis - od soli mozes da dobijes oboljenje bubrega, pa opet tesko da mozes da zivis bez nje, itd...
[ Marko Medojević @ 22.11.2006. 11:47 ] @
@Bojan_Bozovic:
Ne znam da li si dobro pročitao taj tekst na koji se pozivaš
Citat:
Megaloblastic anemia is anemia resulting from a deficiency of vitamin B12...
Vitamin B12 se nalazi u dovoljnim količinama u mleku i jajima zbog kojih ne moraš ubijati životinje.
[ Marko Medojević @ 22.11.2006. 11:56 ] @
Citat:
i da nedostatak mesa moze kod odredjenih rizicnih grupa da izazove bolesti, kao sto je anemija koju je pomenuo Bojan.
Ne nedostatak mesa Ivane već nedostatak životinjskih proizvoda u koje spadaju i mleko i jaja.
Citat:
A jos manje znaci da je meso stetno za ljudsku ishranu.
Holesterol, šećer ...Hmm, pa stvarno nije štetno! :)
Citat:
I secer je u vezi sa secernom bolescu, pa to opet ne znaci da treba da prestanes da ga unosis
Idealno bi bilo kada taj šećer ne bi uopšte unosio. Umesto klasičnog šećera (saharoza), bolje je koristiti med i fruktozu (voćni šećer).
[ Fuzz @ 22.11.2006. 11:59 ] @
Citat:
mare_bj: Soja, a takođe i mungo(zeleni pasulj), sadrže mnogo vrednije proteine nego meso, a usput ne sadrže mast koja svakim danom nosi žrtve (infarkt, šlog...). Znači zaključak je da ishrana mesom nije ljudska potreba već ljudski hir, zbog čega se ubija na milione nedužnih životinja i niko ne otvara topic na ES-u zbog toga.

Errr.. tvoja prababa mora da je sejala mnogo soje i mungoa. Uopste mungo je bio bruka rasprostranjen, ali zbog hira... mislim, majke ti o cemu ti pricas. Uleteo si u temu u kojoj se osudjuje brutalno bolesno mucenje zivotinje ciji jedini cilj...bolesno mucenje... I to poredis sa ubijanjem zivotinja za ishranu. Ok, ne konzumiras meso, tretman zivotinja koje se uzgajaju za ishranu je los...ali to nema nikakve veze sa ovom temom. Imali smo zilion tema o ishrani bez namirnica zivotinjskog porekla. O zakljuccima ne bih opet. Da ne govorim o tome da imas ozbiljan problem da definises da li ne treba jesti meso zbog okrutnosti prema zivotinjama ili zato sto mungo, alga i laneni prutic ozivljavaju mrtvog coveka.
[ Fuzz @ 22.11.2006. 12:01 ] @
Citat:
mare_bj: @Bojan_Bozovic:
Ne znam da li si dobro pročitao taj tekst na koji se pozivaš Vitamin B12 se nalazi u dovoljnim količinama u mleku i jajima zbog kojih ne moraš ubijati životinje.

Aha, znaci da ne ubijamo zivotinje nego samo njihove fetuse...ok...
[ Marko Medojević @ 22.11.2006. 12:02 ] @
Citat:
Aha, znaci da ne ubijamo zivotinje nego samo njihove fetuse...ok...
Kojim si to mikroskopom u mleku našao fetuse?!
[ bojan_bozovic @ 22.11.2006. 12:03 ] @
Svakako da jesam, mislio sam o iskljucivom koriscenju biljne hrane. Uostalom ubijati zivotinje radi ishrane je, zaboga, prirodno.

[ Marko Medojević @ 22.11.2006. 12:06 ] @
Citat:
Errr.. tvoja prababa mora da je sejala mnogo soje i mungoa. Uopste mungo je bio bruka rasprostranjen, ali zbog hira... mislim, majke ti o cemu ti pricas.
Šta li si ovde hteo da kažeš to verovatno ni sam ne znaš.
[ Marko Medojević @ 22.11.2006. 12:07 ] @
Citat:
Svakako da jesam, mislio sam o iskljucivom koriscenju biljne hrane. Uostalom ubijati zivotinje radi ishrane je, zaboga, prirodno.
Premo toj tvojoj logici ubijanje ljudi je isto tako prirodno jer tigrovi, lavovi, leopardi ubijaju i ljude!
[ Fuzz @ 22.11.2006. 12:07 ] @
Citat:
mare_bj: Kojim si to mikroskopom u mleku našao fetuse?!

Mozda ti nesto nedostaje u organizmu pa ne vidis da si pricao o jajima...jbg, zdrava ishrana...
[ Fuzz @ 22.11.2006. 12:11 ] @
Citat:
mare_bj: Šta li si ovde hteo da kažeš to verovatno ni sam ne znaš.

Pa ja znam, ali ti ne zelis da vidis. Ako kazes da su ljudi poceli da jedu meso iz hira, a nisu bili raspolozeni za mungo, ja ti kazem da ljudi nisu ni znali sta je mungo. Tako da im i nije bilo najpametnije da ishranu baziraju na istom zbog rapidnog mrsavljenja koje bi nastupilo, pracenog ekstremnom ukocenoscu i drasticno snizenom temperaturom.
[ bojan_bozovic @ 22.11.2006. 12:11 ] @
Citat:
Premo toj tvojoj logici ubijanje ljudi je isto tako prirodno jer tigrovi, lavovi, leopardi ubijaju i ljude!

Ne znam, sta mislis, ljudi se non stop ubijaju, zar ne? Prirodno jeste ali nije i moralno.
[ Marko Medojević @ 22.11.2006. 12:11 ] @
Citat:
Mozda ti nesto nedostaje u organizmu pa ne vidis da si pricao o jajima...jbg, zdrava ishrana...
Opa, krenuli smo i sa vređanjem! Svaka čast!
[ Shadowed @ 22.11.2006. 12:12 ] @

Back to topic.
[ Fuzz @ 22.11.2006. 12:13 ] @
Bas te pogodilo, a? Sta ocekujes da ti kazem kad se (nadam se) pravis glup?
[ Marko Medojević @ 22.11.2006. 12:15 ] @
Citat:
Sta ocekujes da ti kazem kad se (nadam se) pravis glup?
Aj sad objasni svima nama kako se ja to pravim glup.
[ Fuzz @ 22.11.2006. 12:22 ] @
Ej, ovo nije mesto za ovakve rasprave.
Ali objasnicu ti kad vec insistiras. Pokusacu da budem vrlo jasan.
Spomenuo si m-l-e-k-o i j-a-j-a. Ja sam te pitao da li je onda ok ubijati fetuse zivotinja, dok same zivotinje nije. Ti si me pitao za mikroskop kojim sam trazio fetuse u mleku.
Ja smatram, da bilo koja osoba, koja je imala Prirodu i Drustvo u drugom osnovne, i ima imalo zdravog razuma, ne moze da poveze m-l-e-k-o sa fetusom, nego j-a-j-a.
Znaci jaje - fetus
mleko - sisa
a ne
mleko - fetus
jaje - avion.
Ako ti trebaju dodatna objasnjenja, javi na pp da ne smaramo ljude.
[ flylord @ 22.11.2006. 12:26 ] @
Dragi Bojane i dragi Marko. Vratite se normalnoj diskusiji. I da, Marko..., ne vidim da te Bojan uvredio. Samo sto ti zelis da ono sto ti rekao shvatis kao uvredu. Nemam nista protiv sto tema ide u offtopic. Ali me nervira da se svadjate. I moliiiiiiiiiiiiiim vas, budite dobri momci, kao sto jeste, i pricajte normalno jedan sa drugim. Ako je to ikako moguce.
[ Mister Big Time @ 22.11.2006. 15:39 ] @
Pa u zemlji Srbiji gde se mnogi zakoni ne postuju ni za ljude, za pse moze jedino da se ocekuje da im Bog sudi... nazalost.
Koji bolesnik treba da bude neko da ovo radi?!?! Koja je satisfakcija u tome? Mozda mu je taj pas nesto nazao ucinio, ujeo nekoga njemu blizneg pa iz osvete odnosno odmazde?
[ voka @ 23.11.2006. 11:50 ] @
čitam vaša zapažanja i čudim se dokle je dogurala diskusija. osudili smo mučenje psa i tu bi trebalo stati. a vegetarijanci vs mesožderi bi mogla biti nova tema za diskusiju pošto stvarno nema veze sa početnom postavkom.
[ psaras_pa @ 26.11.2006. 15:32 ] @
Opusteno bi im sudio kao da su mucili i ubili coveka.Neko rece da mnogo vise ljudi umire pa nikom nista ali zasto su ljudi bitniji od ostalih stanovnika ove planete?Grozim se ljudi koji muce zivotinje.
[ Megan @ 28.11.2006. 16:43 ] @
Ne zelim da opet odlutamo sa teme, ali ubijanje ni u jednom slucaju nije normalno, i nemojte navoditi zivotinje koje ubijaju zbog hrane (tigreve, lavove i slicno, koji su prirodni predatori), oni napadaju ljude iskljucivo onda kada su direktno ugrozeni.
[ Dark_Runger @ 29.11.2006. 13:50 ] @
Ja sam vegetarijanac, ne jedem meso zivotinja, ali volim da idem u lov jer je zabavno.Takodje nikad ne propustam priliku da kolima zgazim macku ili psa.
[ superbaka @ 29.11.2006. 21:00 ] @
zdrav primer da vegetarijanac i ljubitelj zivotinja ne mora da idu zajedno...
[ Danilo Cvjeticanin @ 30.11.2006. 11:24 ] @
Citat:
Dark_Runger: Ja sam vegetarijanac, ne jedem meso zivotinja, ali volim da idem u lov jer je zabavno.Takodje nikad ne propustam priliku da kolima zgazim macku ili psa.

Ti si car!
[ time @ 30.11.2006. 11:48 ] @
definitivno na es-u treba otvoriti forum o medicini.rad za racunarom negativno utice na nase fizicko stanje a kako se iz prilozenog moze videti i psihicko je vrlo ugrozeno.
[ Iksi @ 30.11.2006. 20:20 ] @
ljudi ali pazite koliko ironije u ovoj poruci.... znaci covek je tako lepo
ismejao sve redom ovde da je to strasno :)))))
[ Marko Medojević @ 04.01.2007. 12:21 ] @
A šta kažete na ovo?
[ Fuzz @ 04.01.2007. 12:33 ] @
A sta reci...
Lista mi je malo cudna...sadrzi prakticno sve kompanije koje nesto znace u kozmetickoj industriji. Ko je autor te liste?
[ ton_majstor @ 04.01.2007. 12:40 ] @
Hmmm, i IG Farben (http://en.wikipedia.org/wiki/IG_Farben) je pravio Ciklon B, otrov za konc-logore...

Pa tu posle na razne perverzne načine iznikoše:

[img][att_url][/img]

... a njih nema u tom spisku. Nema ni srpskih firmi. Ali zato ima Krka, Pliva, Lek...

Nije "Helena Rubenstein", nego "Helena Frankenstein"!

Pozdrav!
[ Nibble @ 05.01.2007. 17:22 ] @
A sta kazete na ovo ?
[ Marko Medojević @ 05.01.2007. 19:12 ] @
E ovo je prevršilo svaku meru!
[ izida @ 05.01.2007. 19:41 ] @
zivot mi se smucio posle ovog
[ Danilo Cvjeticanin @ 07.01.2007. 08:35 ] @
Sa kojim pravom bre? :( Strasno,strasno, strasno...
[ Fuzz @ 07.01.2007. 16:54 ] @
Je.eno g**** poremeceno...
[ abishai @ 24.01.2007. 01:05 ] @
Citat:
ali zasto su ljudi bitniji od ostalih stanovnika ove planete?

Sve ljude slicnih shvatanja, kojih nazalost ima sve vise ili barem sve vise dolaze do "izrazaja" bih poslao na lecenje, samo jedno pitanje za sve te "ljubitelje" tih divnih, umiljatih lutalica, zasto ih ne odnesete kuci ?
[ Marisav @ 23.01.2008. 11:27 ] @
Da sam kojim slucajem bio tamo, sumnjam da bi taj sto je mucio psa hodao na dve noge.
Dobio bi lekciju koju bi pamtio do kraja zivota.