[ David Reven @ 16.11.2006. 11:36 ] @
Sta mislite ljudi o tome sto se na RTS, dakle javnom servisu, pojavljuje reklama o Natasinom sajtu i poznatom stosu "plati kasnije"???
Da li je to uopste placeno od strane Natase ili tako mozda direktor Tijanic placa svoje pulene i pulenke???
[ acaradio @ 16.11.2006. 11:37 ] @
Bas sam malopre video. SKANDAL !
[ David Reven @ 16.11.2006. 11:53 ] @
Nesto je u svakom slucaju neobicno.
Ili je sve "posteno" ili se opet peru novci, sto bi rekao Miki iz javne kuce velikog brata.
Koji je tu dil, ko je s kim u talu, pitanje je sad?!

Svega ovog ne bi bilo da je Pera prvo otisao u policiju!

[ sadux @ 16.11.2006. 12:45 ] @
A koji je web sajt?
Dajte adresu...
[ Tyler Durden @ 16.11.2006. 12:51 ] @
Ne davajte ni slucajno sajt. Najbolje jos da joj i ovdje pravimo reklamu.

Srecom pa ne gledam TV i nisam to vidio, ali u svakom slucaju, CIRKUS.
[ maliradojca @ 16.11.2006. 13:26 ] @
Citat:
David Reven... i poznatom stosu "plati kasnije"???
Da li je to ono na sta je mislim , 20e pola sata?
[ Nemanja Avramović @ 16.11.2006. 18:00 ] @
Ko je Nataša Miljković?
[ m4rk0 @ 16.11.2006. 18:30 ] @
Ona sto vodi emisiju "Kljuc" na RTS 1

[ fearless @ 16.11.2006. 18:30 ] @
Voditeljka emisije "Kljuc" na rts koliko je meni poznato. Ili je barem bila.

// Edit: marko, mrzim te
[ David Reven @ 16.11.2006. 18:55 ] @
www.natasa........................ i tako nesto.
ne bih da ga dajem jel bi to bila reklama.
Ako slucajno ponekad pogledate vesti u 12 h odmah posle ili pre sporta, ima ta reklama.
Bar je tako bilo danas.

Poenta je da Natasa Miljkovic osim lepe face i nije neka riba.
Sve ostalo je za trojku.

Ali ona je sada kao neki top novinar, istrazivac, po kljucu.
Odnosno traga za kljucnim temama.

Teme su joj i interessantne ali njen nacin vodjenja uopste nije.
Jednostavno jos uvek nije dorasla tome, a to pokazuje i misljenje vecine ljudi, barem mojih prijatelja.

Cak je i ulapsavala nesrecni Mundijal u Nemackoj u nedostatku atraktivnijih lepotica
kakve recimo imaju italijani, ali te iste bar nesto i znaju o fudbalu ili su naucile.

Natasa Miljkovic je pocela karijeru na BK kopiranjem cuvene emisije Olje B..... Utisak n....,
samo sto ju je zvala Crna i bela maska ili tako nesto.
Prilicno neuspesno i tada.

Sada je po kljucu dosla na RTS pa i radi tamo, jer eto neki debeli sef [alan ford lik] misli da je ona vredna povecanja gledanosti
odnosno da je novinar.

Zalosno.
[ operacija @ 16.11.2006. 18:59 ] @
Vec na pocetku karijere je bila plagijator.
[ Milos niks @ 16.11.2006. 19:16 ] @
bEOBRAZNICI :).... jos se bunite , e pa preko pretplate ima da placate i poklone za 8 mart , nove dzipove , privatne reklame .... naucice vas gospoda iz rts-a pameti :) .
[ Nebojsa Milanovic @ 16.11.2006. 19:19 ] @
Citat:
David Reven:
Sve ostalo je za trojku.

Malo ću se nadovezati.

Poznajem je još iz vremena kada je bila jedna od retkih novinara na pravoj strani.

Ljudi, devojka je jezivo ružna. Sve je na njoj ružno. I faca joj je jako ružna, ali sa tom plavom kosom je maskira i skreće pažnju posmatrača.

Bila mi je jedna od omiljenih novinarki i sećam se da sam razmišljao zašto tako pametna devojka mora da bude toliko ružna i muškobanjasta :(
[ m4rk0 @ 16.11.2006. 19:26 ] @
Podseca me na Majkl Dzeksona :>
[ mrkidivx @ 16.11.2006. 20:00 ] @
Ma ajde momci priznajte da bi je rado opalili kad bi mogli...
[ tdjokic @ 16.11.2006. 20:44 ] @
Citat:
Nebojsa Milanovic: Ljudi, devojka je jezivo ružna.

Ima za to lek: MRAK.
[ stonex @ 16.11.2006. 21:43 ] @
Znam dosta ljudi iz RTS-a i ne mozete da poverujete koliko su oni kivni na nju i Tijanica ! Javna je tajna da ona za emisije ima i sluzbeni auto i ekipu RTS-a a da to nista ne placa a uz to je i placena kao deset novinara . Nijedna druga autorska emisija nema ni priblizne uslove kao njena . Da nema termin za emitovanje taj koji ima vec neki drugi , nikada ne bi bila medju najgledanijim emisijama na RTS-u . Ako znate nekoga iz televizije , samo ga pitajte za njegovo misljenje .Sve ce vam odmah biti jasno .

Obaska to sto je glupa k'o tocilo .
[ _djevojka_ @ 17.11.2006. 05:33 ] @
@David Reven,
Citat:
Sta mislite ljudi o tome sto se na RTS, dakle javnom servisu, pojavljuje reklama o Natasinom sajtu i poznatom stosu "plati kasnije"???
Da li je to uopste placeno od strane Natase ili tako mozda direktor Tijanic placa svoje pulene i pulenke???

Najbolje da pitas Tijanica licno. Ubjedljivo najbolje zna. :) A da li ce ti odgovoriti, to je druga stvar. :)

Citat:
Nesto je u svakom slucaju neobicno.

Nema nista neobicno. Mozda ti se cini tako jer ti izgleda novo. Ako prevrnes nekoliko stranica unazad, primjetices da se odredjen broj novinarki (iz drugih kuca) prebacivao u RTS po necijoj strucnoj procjeni. Strucnoj pod navodnicima. Samo jedna osoba odlucuje, pa spoji dva sa dva. Da ne spominjemo imena.

Citat:
Sve ostalo je za trojku.

Citat:
Nebojsa Milanovic: Malo ću se nadovezati...

Ljudi, devojka je jezivo ružna. Sve je na njoj ružno. I faca joj je jako ružna, ali sa tom plavom kosom je maskira i skreće pažnju posmatrača...

Oke dragi Fabii (mnozina od Fabio?) ili Fabio 1 i Fabio 2, da li je zaista bitno kako izgleda, ili je bitnije kako (ne)radi svoj posao? Ili se zhiFcirate zbog takve vrste marketinga njene web stranice ili neceg sasvim treceg? Mislim kad spadne na: puj, vidi kakav je, onda se cesto ne zna da li neko nema sta da kaze, pa je bolje da nekog pokopa, da bi se osjecao bolje o sebi. Da procjenjujete neciju kompetetnost, valjda bi i sami trebali biti novinari, sa kojom godinom iskustva (bili bi strucniji?). Ovako se cisto svodi na dojam gledalaca.

@David Reven,
Citat:
Teme su joj i interessantne ali njen nacin vodjenja uopste nije.
Jednostavno jos uvek nije dorasla tome, a to pokazuje i misljenje vecine ljudi, barem mojih prijatelja.

@Nebojsa Milovanovic,
Citat:
Bila mi je jedna od omiljenih novinarki i sećam se da sam razmišljao zašto tako pametna devojka mora da bude toliko ružna i muškobanjasta :(

@stonex,
Citat:
Obaska to sto je glupa k'o tocilo .

Znaci, cini vam se neiskusna u poslu koji vodi, i ima jos da uci?
[ ton_majstor @ 17.11.2006. 08:27 ] @
Prvo, nije neiskusna... samo mi smeta što ima jedan kriterijum za političare, a drugi za ostale smrtnike.

Kada neki ministar "uhvati banku", pa krene da smara, ona ga pusti da drži vakelu sve dok ovaj ne ostane bez pljuce, dok manje bitne i plain-likove secka, potpituje, prebacuje... ili tako MORA, ili je lepo vaspitana ili pati od autoriteta.

E, sad... NIJE BRE RUŽNA! Stvarno ste nikakvi! Ona je bre, biser u odnosu na većinu kolezinica sa većine televizija!!!
I zgodna je, šta hoćete? Tanju Vidojević, Leu Kiš? Jel' se onaj spaljivao ispred televizije zbog Nataše, a otac i muž!!! Nije sigurno zbog Biljane Obradović.

Evo šta Miki "uzmi pare" Đuričić, misli o njojze:

[img][att_url][/img]

A za sajt... ...hmmm, ne nađoh ga, mnogo ste kriptični. Dajte na PP.

Pozdrav!
[ MaRaToNcI @ 17.11.2006. 08:59 ] @
sa crticom " - " izmedju imena i prezimena dot com :) inace jos je u izgradnji
[ David Reven @ 17.11.2006. 09:19 ] @
Vidjao sam je par puta uzivo na Kalemegdanu, a jednom i dok je trcala za Divcem, kao neki intervju i slicno.
Nije da nije zgodna, ali poenta cele ove price je VEZA-SPOJ: NATASHA-TIJANIC-RTS-REKLAMIRANJE.

Odnosno da li svaki prepotenko /prepotopko/ koji sedne u fotelju RTS-a smatra taj RTS kao svoju dedovinu i radi prakticno sta hoce.
Taj debeli sef je ne zaboravite bio ministar u Slobinoj vladi, pio kafu sa Mirom, pa zatim sa Bogoljubom Karicem... sada sa Kostunicom.
Pa, kao da je nezamenjiv!!!! Neunistiv?!?

Sutra ce i sa Tadicem, mozda i sa Nikolicem. Njega ima svuda, poput opuska je, ispusen a svuda ga ima.

Mislim da je svima nama dosta takvih likova i da u ovoj zemlji ima i mladjih i sposobnijih od debelog,
i da ne mora da se slizuju sa svima u politici da bi bili na RTS-u.

Jer, zapamtite, dokle god se po politickoj liniji bude dolazilo na funkciju direktora ili bilo koje radno mesto,
ovoj zemlji nema napretka, vec sam dva koraka unazad.

Lako je debelom da pravi nacionalni servis kad je zasticen kao beli medved.
Dobio je i RTV preplatu koja uopste nije mala.
Dobro, to sto 60-70% ljudi je ne placa, a i vise verovatno.
To je samo pokazatelj misljenja naroda o RTS-u i debelom šefu.

Da je pretplata simbolicnih 0.5 EUR pa i da kažemo, eto, to je OK i treba da se plati.
Ovako, dole RTS i debeli šef, hocemo nekog Alana Forda!!!!
[ _djevojka_ @ 17.11.2006. 09:25 ] @
@ton_majstor,

Citat:
Jel' se onaj spaljivao ispred televizije zbog Nataše, a otac i muž!!!

E upravo, sad se i ja tog sjetih. Nego, da li neko moze da mi odgovori da li je:
a) uspio da se spali
b) prosao sa opekotinama
c) prosao sa ogrebotinama od obezbjedjenja
i da li ga je zena primila nazad?

A sto se tice halabuke, ovaj anticipacije za web stranicu koja je u izgradnji, pitanje je: Who is Sasa Veljaca i kakve veze ima sa RTS-om?

Citat:

Domain Name: natasa-miljkovic.com
Registered at http://www.dynadot.com

Registrant:
Sasa Veljaca
112 Bridle Path
New Holland, PA 17557
United States

Administrative Contact:
Sasa Veljaca
112 Bridle Path
New Holland, PA 17557
United States
*************@fonlider.net
+717 351-0626

Technical Contact:
Sasa Veljaca
112 Bridle Path
New Holland, PA 17557
United States
*************@fonlider.net
+717 351-0626

Record expires on 2007/09/26 UTC
Record created on 2006/09/26 UTC

A nemojte slucajno da neko otvori temu za mjesec dana i da kaze - sto Natasina stranica jos uvijek nije zavrsena!? :)
[ DaliborP @ 17.11.2006. 10:18 ] @
Citat:
_djevojka_: A sto se tice halabuke, ovaj anticipacije za web stranicu koja je u izgradnji, pitanje je: Who is Sasa Veljaca i kakve veze ima sa RTS-om?

Bas je divno sto raskrinkavamo Natasu Miljkovic ovde, jos neka informacija o njezinom poreklu, broju cipela i kod kojeg frizera ide stvarno bi doprinela kvalitetu teme.

Kurirmadzone?
[ ton_majstor @ 17.11.2006. 11:11 ] @
DaliborP, ovo jeste MZ i neformalno zezanje članova, do granice ukusa. Ne prekidaj nas sa opaskama o nivou diskusije.

Stavi MZ na ignore, mada ovo nije uopšte "diplomatski" savet od mene. Zaista pazimo da MZ kanališemo u nekom pozitivnom, ako ništa drugo, nasmejanom pravcu...

Osim toga, gospođica Miljković je JAVNA ličnost, praktično "celebrity", upisana odavno u medije, tabloide, zašto bi se ovde brinuli o njenom portfoliu ili moralno-profesionalnom okviru rada?

Elem...

Đevojko, kucaj njeno ime u Google, žena ima dosta "referenci"!

Za a, b i c znam da je bio samo teatralac, a ono sa ženom, ipak... preteruješ!

Imam i ja ovakav sajt:

[img][att_url][/img]

Pozdrav!
[ _djevojka_ @ 17.11.2006. 11:23 ] @
Citat:
DaliborP: Bas je divno sto raskrinkavamo Natasu Miljkovic ovde, jos neka informacija o njezinom poreklu, broju cipela i kod kojeg frizera ide stvarno bi doprinela kvalitetu teme.

Raskrinkavanje Natase Miljkovic? Izvini, jel' to nemoguce da npr. postavljac teme uradi 'whois', bez pljuvacine po RTS-u, necijih komentara o njenom izgledu, necijih drugih komentara o njenom intelektu, necijih (trecih) komentara o preferencama (termin emisije, finansije kojim raspolaze da obavlja posao itd.) koje ionako Tijanic odredjuje, necijih (cetvrtih) komentara ko bi koga 'opalio', i ostalih koje mozes sam da procitas.

Pitanje u vezi Sase Veljace (ko god da je, nek' je ziv i zdrav) sluzi da se ovakvo razglabanje okonca, u nadi da se tema evenutalno preseli na RTS forume. Umjesto toga, niche josh jedna tema o RTS-u, i sta se u stvari dobija za tu pretplatu, ko je cime (ne)zadovoljan itd. Ako ce osoba koja je postavila temu da napise kratak rezime utisaka, i da posalje u RTS, onda svaka cast; ako nece - koja svrha pljuvacine? Da nece neko sa RTS-a da se nakachi na sve forume i da prati ljepotu komentara? Hajde da nesto konstruktivno bude napisano, ali vecinom se svede na pljuc, pljuc.

Citat:
Kurirmadzone?

Madzone je vec davno otisao u kanalizaciju sa kvalitetnim temama o Tzetzinoj goozi, sponzorushama itd. Ako ti se ne svidja trenutna situacija, slobodan si da uputis zhalbu nekom ko moze konkretno da te usreci sredjivanjem madzone-a.
[ Walker @ 17.11.2006. 12:17 ] @
Ovde niko nije pomenuo da se doticni sajt hostuje na RTS-u tako da bi trebala da skoknes do ovog linka http://www.elitemadzone.org/p1361283 i da ponovo procitas post postavljaca teme
[ _djevojka_ @ 17.11.2006. 12:45 ] @
Citat:
Walker: Ovde niko nije pomenuo da se doticni sajt hostuje na RTS-u tako da bi trebala da skoknes do ovog linka http://www.elitemadzone.org/p1361283 i da ponovo procitas post postavljaca teme

@Walker, ne vidim gdje sam napisala da se ta web stranicu host-uje na RTS-u, niti je takva pretpostavka. Cisto pitanje da li RTS placa host-ovanje, tj. ko finansira? Ne vidim sta je nejasno.
[ Walker @ 17.11.2006. 13:01 ] @
1. Nemoj da citiras poruku koja ide odmah pre tvoje
2. Samo sam prokomentarisao da postavljac teme nije postavio pitanje gde se hostuje sajt da bi radio whois, nego odakle reklama za doticni sajt na sajtu RTS-a
[ _djevojka_ @ 17.11.2006. 14:28 ] @
@Walker,

1. HoceM!
2. Odakle reklama? Neko postavio. Ko je postavio? Neko sa RTS-a ili ne? Javni servis/privatna web stranica? Pitanja za RTS forum. :)
[ markom @ 17.11.2006. 14:39 ] @
Slažem se. Ova tema nema previše smisla... Možda je na kraju krajeva neko i platio reklamu.

Marko.