[ time @ 27.12.2006. 23:14 ] @
zanima me kako se kod nas ovo izvodi i koliko se ostaje u bolnici? naravno koliko kosta zahvat kad se ide kod drzavnog a koliko kod privatnog doktora? svako iskustvo dobrodoslo! pozdrav! |
[ time @ 27.12.2006. 23:14 ] @
[ Dark_Runger @ 28.12.2006. 00:13 ] @
Keva je imala operaciju katarakte u oktobru.Otisla je u nedelju uvece u bolnicu u ponedeljak ujutru je operisana i u utorak poslepodne se vratila kuci.Operacija nije bila laserom nego klasicno.Par nedelja nema nikakvog naprezanja niti saginjanja glave.Nisu joj vadili konce jer su se razgradili.Na VMA su trazili valjda 40k za operaciju + je doktor zvao na mobilni 2 puta i pozalio se kako ide na odmor pa nema para pa nemam pojma ako bi moglo neka akontacija blabla tako da se operisala u NS bolnici ,bilo je valjda 7k a ovo ostalo je platilo osiguranje.
[ tox master @ 28.12.2006. 00:16 ] @
moj deda je isao skoro na tu operaciju (mislim da je katarakta u pitanju).
sutradan su ga pustili kuci i deda se sam vratio kuci sa autom (gledao je na jedno oko ![]() a inace deda je 1928 godiste! lik zesci! ![]() a ako hoces mogu da se raspitam koliko je platio iako ti ne vredi puno posto je to radio u tuzli a inace je penzioner pa je to nesto islo i preko socijalnog. a mislim da kod privatnika nije ispod 500 eura minimum i to bas mislim u srbiji. pozdrav [ time @ 28.12.2006. 11:51 ] @
hvala na informacijama.ako jos neko ima neko iskustvo molio bi da kaze.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|