[ operacija @ 30.12.2006. 18:10 ] @
Video sam da je slicna tema obrisana, jer je zabranjeno diskutovanje o politici i religiji.
Ovde ne bi bilo govora o tim stvarima, vec o tome da li svetski mocnici obmanjuju "obican" narod na razno-razne nacine.
Naime, kada je Boris Tadic bio u poseti Gadafiju, ovaj mu je ispricao kako mu je jos svojevremeno Tito savetovao da uvek pored sebe mora da ima barem dva dvojnika. Znaci bitniji svetski drzavnici imaju svoje dvojnike.
Pitanje je sada da li je i Sadam Husein imao dvojnike.
U tekstu koji ostavljam ispod (link) postoje i slike gde su na prvi pogled uocljive velike razlike izmedju Sadama Huseina pre rata, i ovog Sadama Huseina kojem se sudilo i koji je obesen.
http://www.ivonazivkovic.net/SADAM%20DVOJNIK.htm

Da li je pogubljen Sadam Husein ili njegov dvojnik?
[ Machiavelli... @ 30.12.2006. 18:17 ] @
Da li je pile preslo na drugu stranu??? Hmmm....
[ Shadowed @ 30.12.2006. 18:17 ] @
Citat:
operacija: Naime, kada je Boris Tadic bio u poseti Gadafiju, ovaj mu je ispricao kako mu je jos svojevremeno Tito savetovao da uvek pored sebe mora da ima barem dva dvojnika. Znaci bitniji svetski drzavnici imaju svoje dvojnike.

Kako to sad iz prve recenice sledi druga. To je kao da ja sad tebi savetujem da hodas iskljucivo cetvoronske i da iz toga sledi da posetioci ovog foruma hodaju cetvoronoske.
[ operacija @ 30.12.2006. 18:25 ] @
Sta nije jasno?
Hitler je imao dvojnike. Tito. Gadafi je to sam priznao. Pogledajte slike Jeljcina iz godine u godinu.
Hteo sam da budem sto kraci a ne da nasiroko objasnjavam i dokazujem.
Medjutim, ni jedno osiguravajuce drustvo u Americi, na primer, ne bi isplatilo premiju u slucaju Hitlerove smrti, a na osnovu poznatih dokaza. Dokaz o njegovoj smrti je nekakvo ugljenisano telo u nekakvom podrumu. A i Sadam je bio u nekoj rupi mesecima.
[ japan @ 30.12.2006. 18:43 ] @
Citat:
operacija:
Hitler je imao dvojnike.
...
Dokaz o njegovoj smrti je nekakvo ugljenisano telo u nekakvom podrumu.

ja sam ubedjen da je hitler ziv. i sadam. i elvis.
[ a1200 @ 30.12.2006. 18:45 ] @
Ako nista drugo, ameri su sigurno uradili DNK analizu... prema tome ako je dvojnik u pitanju to bi se znalo. Takodje oni silni generali tamo na sudjenju bi sigurno prepoznali dvojnika. Amerima nikako ne treba da se na TV-u pojavi "original" (recimo sad posle vesanja) i kaze da su "lazovi", znaci

DNK -> potvrda indentiteta -> kvazi sudjenje -> vesala. The End. Mission Complete(?)

Da je kriv za mnoge zlocine, jeste. Samo, trebali su da ga ostave na dozivotnoj, bilo bi zanimljivo citati neku njegovu verziju svih dogadjanja na bliskom istoku (Syriana in vivo).
[ Miroslav Jeftić @ 30.12.2006. 18:48 ] @
Citat:
a1200: Ako nista drugo, ameri su sigurno uradili DNK analizu... prema tome ako je dvojnik u pitanju to bi se znalo. Takodje oni silni generali tamo na sudjenju bi sigurno prepoznali dvojnika. Amerima nikako ne treba da se na TV-u pojavi "original" (recimo sad posle vesanja) i kaze da su "lazovi", znaci

DNK -> potvrda indentiteta -> kvazi sudjenje -> vesala. The End. Mission Complete(?)

Ma ne shvataš... to sa dvojnikom je ustvari sve veeelika zamera Amerike-CIA-e-Cionista-Bog-Zna-Koga-Jos...

[/irony]
[ Wega @ 30.12.2006. 18:59 ] @
Citat:
japan: ja sam ubedjen da je hitler ziv. i sadam. i elvis.

a brus li?
[ japan @ 30.12.2006. 19:02 ] @
on nikad neće ni umreti
[ ghetto superstar @ 30.12.2006. 19:18 ] @
sve dok je njegovog spomenika u parku u mostaru
[ operacija @ 30.12.2006. 19:25 ] @
@a1200

Pogledaj film Farenhajt 9/11
[ operacija @ 30.12.2006. 19:30 ] @
@a1200

Ameri su radili i istragu o masakru na Markalama, Racku, a posle finci kazu da je njihovo vidjenje Racka dijametralno suprotno od vidjenja Amera.
Ameri prikazu Saudijskoj Arabiji lazne satelitske snimke kako Sadam grupise vojsku na njihovu granicu i hoce da ih napadne (sto Sadam uopste nije hteo), pa Saudijci angazuju Amere da ih brane, pa nastane Pustinjska oluja, pa Saudijce to kosta 70 milijardi dolara, pa Ameri nemaju nameru da napuste Arabiju, nego ce se tamo setati jos 100 godina.
[ a1200 @ 30.12.2006. 19:53 ] @
@operacija

Gledao sam Farenhajt 9/11, Syrianu i niz filmova slicne tematike... i naravno, jasno mi je da su Ameri tamo zbog nafte... a ne zbog WMD ili nekih shupljih slogana za domace glasacko telo, tipa: "freedom fight", "democracy" itd. Samo sam hteo da kazem da je vrlo, vrlo, vrlo neverovatno da je Sadam ziv. Jer bi ih ta greska kostala mnogo, a i nema svrhe/koristi da ga drze u zivotu... tako da sam ubedjen da je prvo proverena DNK, pa zatim veshala... sto bi se reklo,

dead as dodo bird
[ Nikola Vavić @ 30.12.2006. 20:03 ] @
Sto volim da slusam teorije zavera domace proizvodnje, sve je namesteno - svi su protiv nas.
[ zi:: @ 30.12.2006. 21:20 ] @
dvojnik definitivno:

[ Slobodan Milivojevic @ 30.12.2006. 21:27 ] @
A da nije i Sadam imao dvojnika na telefonu? Ili to samo ima u Srbiji?
[ vindic8or @ 30.12.2006. 22:01 ] @
Citat:
Wega

Citat:
japan: ja sam ubedjen da je hitler ziv. i sadam. i elvis.

a brus li?

i tupac.
[ operacija @ 30.12.2006. 22:08 ] @
Da, sta znaju Ameri
[ Dragi Tata @ 30.12.2006. 22:27 ] @
@zi: Genijalno!
[ fearless @ 30.12.2006. 22:34 ] @
operacija, ti sa tim teorijama zavere i paranormalnim stvarima (raniji postovi u temama za Spasoja Vlajica,
Sumlje da je covek bio na mesecu, NLO pao u Sibiru...) si dokurcio.
[ SqlByte @ 30.12.2006. 22:39 ] @
Pocecu da koristim proxy pri posecivanju MadZone...
[ Marko Medojević @ 30.12.2006. 22:44 ] @
Citat:
Nikola Vavić: Sto volim da slusam teorije zavera domace proizvodnje, sve je namesteno - svi su protiv nas.
Pa naravno! Mrzi nas ceo svet zato što smo izmislili kašiku. Šteta samo što smo je izdali pod GNU/GPL licencom, trebali smo da je patentiramo i da vidim onda kako bi Ameri jeli supu.

[Ovu poruku je menjao mare_bj dana 30.12.2006. u 23:55 GMT+1]
[ operacija @ 30.12.2006. 22:46 ] @
@fearless
Hocemo li o vezbama za razgibavanje nogu?
[ Fuzz @ 30.12.2006. 22:50 ] @
Citat:
fearless: operacija, ti sa tim teorijama zavere i paranormalnim stvarima (raniji postovi u temama za Spasoja Vlajica,
Sumlje da je covek bio na mesecu, NLO pao u Sibiru...) si dokurcio.

Brate, kako mozes napisati "sumlje" i ocekivati da te neko shvati ozbiljno. Kao prozivas nekog, a...
[ Emil Ranc @ 30.12.2006. 23:01 ] @
Da, da, ovaj što su ga obesili je Sadamov dvojnik, a pravi Sadam je nastradao još pre tri godine kada ga je Buš nazvao telefonom i uključio herc-mašinu
[ Slobodan Trebovac @ 30.12.2006. 23:19 ] @
Radosav: Dobro Joksime, a u koga se 'vako ponajvise sujmja?

Joksim: Moj Radosave, sujmja se u mnoge. Eto, sujmja se i u vasega Miša. Samo se u mene ne sujmja.

Radosav: Oooooo.

;)
[ operacija @ 30.12.2006. 23:23 ] @
Citat:
a pravi Sadam je nastradao još pre tri godine kada ga je Buš nazvao telefonom i uključio herc-mašinu

1996.
Ubijen je palestinski terorista Jahja Ajaš, zvani
''inženjer'', osumnjičen kao organizator talasa samoubilačkih
terorističkih napada u Izraelu u kojima je poginulo desetine
jevrejskih civila. Poginuo je pošto je u njegovim rukama u Gazi
eksplodirao minirani mobilni telefon.

Ovo nisam ja izmislio. Stvarno se dogodilo i to tako sto mu je telefon doneo rodjak iz Amerike.
Hocemo da nagadjamo ko je minirao telefon, kako je rodjak nasao cuvenog teroristu i td. A mozemo da pricamo i o vezbama za razgibavanje nogu.
[ a1200 @ 31.12.2006. 00:56 ] @
@operacija

A ima i ovo, Chechenski terorista koji je ubijen raketom: "Dudayev was killed in April by a Russian missile that homed in on the signal of his satellite telephone". Trbalo im je manje od 3 minuta, da analiziraju da li je rec o Dudajevu, da izdaju naredbu i setuju raketu da prati datu frekfenciju... lepa tehnologija. Sigurno postoji nesto i za IP, malo savrseniji google earth sa opcijom "nuke user"

your IP is 194.xxx.xxx.xxx, you are located in Belgrade, stuff you are writing on ES is in direct violation with Patriot Act rev 9.1, say goodbye to your family in 3, 2, 1...

[ neca @ 31.12.2006. 03:05 ] @
i svinje lete......
[ a1200 @ 31.12.2006. 11:16 ] @
Citat:
neca: i svinje lete......

Radi se na tome, za sada su samo florscentne
never say never...

http://www.msnbc.msn.com/id/16385433/

Citat:
BEIJING - Chinese scientists have successfully bred partially green fluorescent pigs which they hope will boost stem cell research, Xinhua news agency said.

A research team at the Northeast Agricultural University in Harbin managed to breed three transgenic pigs by injecting fluorescent green protein into embryonic pigs, Xinhua quoted Professor Liu Zhonghua as saying.

"The mouth, trotters and tongue of the pigs are green under ultraviolet light," said Liu.

[ tdjokic @ 31.12.2006. 18:24 ] @
A sto bi neko ubio dvojnika a cuvao original? Samo da zamajavaju raju? Raji je doduse svejedno i veruje sve, ali ima mnogo onih kojima nije i imaju nacina da provere o kome se radi, tako da veoma sumnjam. A cim nesto zna vise od dvoje ljudi, to se vrlo brzo otkrije i bez najsavremenijih naucnih metoda.