[ xor al, al @ 04.01.2007. 18:33 ] @
Da li neko zna za neko mesto gde se organizuje reiki kurs u Beogradu a da nisu sektasi u pitanju? |
[ xor al, al @ 04.01.2007. 18:33 ] @
[ spartak @ 04.01.2007. 18:49 ] @
Nema toga bas na svakom cosku ko karatea :-)
E sad ko je sektas ko nije ne znam. Uglavnom imam sestru od strica koja je silne te kurseve pozavrsavala, ima neke raznorazne diplome, putovala i u inostranstvo i ne znam gde sve. Mogu da je pitam. Znam da ona nesto radi vezano za to. [ xor al, al @ 04.01.2007. 19:14 ] @
Bilo bi bas lepo od tebe.
Nekako sam uspeo da iskopam na internetu kontakte par razlicitih organizacija i dve mi ne odgovaraju a za trecu se ispostavilo da su prokleti sektasi (www.drevnikoreni.org.yu) sto sam im i rekao na sta oni nisu krenuli da se vade niti ista slicno a cutanje mu dodje kao priznavanje... Pretpostavljam da ima mesta na kojima moze da se uci reiki jer sam i ja cuo za ljude koji su pohadjali kurseve, ali ne znam nista konkretno. Pozdrav! [ spartak @ 05.01.2007. 08:35 ] @
Druze raspitao sam se. To jest poceo sam pa kad su pocele price o ezotericnim kojestarijama batalio sam. Obrni okreni sve se neki sektoliki interesuju za reiki.
[ xor al, al @ 05.01.2007. 13:27 ] @
Sta znaci to "sektoliki"? Jel stvarno neki tupavi sektasi ili likovi koji se interesuju za duhovnost i tako to? Nadam se da ima normalnih koji praktikuju reiki....
[ sasha74 @ 03.05.2007. 12:28 ] @
Postoji nekoliko Reiki majstora u Bg i ne znam zasto vezujete sektastvo sa tom vestinom/tehnikom, posetite sajt www.reiki.org pa cete se upoznati sa ovom tehnikom ili neke slicne sajtove majstora na zapadu...
Pozdrav! Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|