[ wild2waltz @ 09.01.2007. 15:06 ] @
kupio sam klincu navedeni model. detetu ne smeta što plave diode svetle sve dok ga ne isključim na prekidač, ali ja bih poludeo da mi je u sobi.
probao sam nekoliko DVD-a sa DivX filmovima u folderima. Neke neće da čita, na drugima blokira pa nikakve komande ne pomažu. jedino rešenje je isključivanje na prekidač.
sve u svemu, nisam zadovoljan, jer pomenute diskove stari-dobri SKY čita bez problema.
i motor se jako čuje kad krene da učitava filmove, posle buka prestane.
da li mi se zalomio loš model, ili je plejer generalno ... kroz gusto granje?
[ dng72 @ 18.01.2007. 20:56 ] @
Ma pleyer je odlican. Cita sve vrste diskova, cak i one najgore koji su kupljeni na buvljaku, a svi znamo kako se rezu i koliko kostaju.
Plava svetlost daje bas lep vizuelni efekat, a kome smeta moze jednostavno da iskljuci uredjaj iz struje sto je i preporucljivo zbog nase elektricne mreze i varijacija napona. Posebno je interesnatno sto moze da se okaci o zid.
Za te pare pravo osvezenje na nasem trzistu u odnosu druge uredjaje.
[ simba2005 @ 13.03.2007. 01:06 ] @
Ljudi dajte jos neki komentar o ovom plejeru, posto nameravam daga uzmem pa me interesuje da li se isplati .
[ dng72 @ 19.03.2007. 19:01 ] @
Pleyer je solidan. Ima Sony laser, baziran je na MTK chipsetu 1389. Otvara sve vrste diskova, cita SUB i SRT format titla. Titl ne mora da bude u istom folderu kao i AVI fajl. ima podrsku za 5.1 zvuk, mnogo opcija za podesavanje zvuka (equalizeri, efekti). Ima i kakraoke i to dva ulaza, za levi i desni mikrofon.
Od prikljucaka ima cinceve, skart, opticki izlaz....
U radu se pokazao veoma solidno, cita dobro i ostecenje medije, za te pare stvarno solidan pleyer.
Ima i interesantnu mogucnost da moze da se okaci o zid i tako radi.
[ calexx @ 19.03.2007. 22:21 ] @
Ovo je nešto novo, do sada nisam čuo da MTK 1389 može da čita titlove iz drugog foldera.
[ lancia88 @ 19.03.2007. 23:29 ] @
Pozdrav,

ja vec pisah, pouzdano znam da MTK cip moze citati i iz drugog foldera ali jos uvek nismo resili kako da ga nateramo da to radi i nasom a ne samo svojom voljom. Mozda je kod ovog modela i to reseno, ne znam....
[ calexx @ 19.03.2007. 23:51 ] @
Naravno, nikad se ne zna šta je sve moguće, mislio sam da toga još uvek nema u MTK plejerima. Bilo bi dobro da je ovo tačno.
[ lancia88 @ 20.03.2007. 00:08 ] @
POzdrav,

u MTK mogucnostima zasigurno ima ali u FW-ima zasad mi nije poznato da je neko pronasao gde se kriju komande za to.
[ dng72 @ 20.03.2007. 20:27 ] @
Mala ispravka, pleyer ne moze da ucita titl koji nije u istom folderu kao i avi fajl, moze da ucita prevod koji se ne zove isto kao i avi fajl.
Koliko ja znam ni jedan MTK 1389 nema mogucnost, citanja titla iz drugog foldera.
To moze ESS chipset.
[ lancia88 @ 20.03.2007. 23:25 ] @
Pozdrav,

svojevremeno sam mislio da kada uspemo da pokrenemo/nagovorimo MTK-based player da cita iz svih foldera prevode, to ce biti nesto najblize savrsenstvu....e sada su mi se standardi promenili, sada mislim da ce blize savrsenstvu biti player koji cita i preko USB-a ;)

...jos i treba naci takav a da nema mane, jelte....
[ igorco @ 15.09.2007. 13:17 ] @
Zdravo,
Ja sam iz Makedonija.. kupio sam nedavno ovaj player.. i slazem se da je izvrstan, ali imam jedan problem...
Prijevodi DivX-a ne cita srpski jezik..
dali znate dali se ovo negde podesuje (nije sigurno u Setup!.. provereno je sve)..
ili ako neko ima link za firmware sa podrsku srpskog..
hvala
[ slavcesmart @ 17.09.2007. 12:55 ] @
Ako sakas da t cita srpski prevod odnesi go vo servisot vo skopje da mu stavat srpski abdejt.POZDRAV
[ brankoivic @ 08.10.2007. 16:58 ] @
Pre nekoliko dana sam kupio ovaj izuzetan plejer.Napominjem da sam za poslednje četiri godine promenio tri plejera.U odnosu na Mustek,mnogo hvaljeni Triotec i Shockwave DW 330 mogu da kažem da sam konačno uzeo ono što mi u potpunosti odgovara.Plejer je vrhunski dizajniran,laser mu je izuzetno kvalitetan(pročitao je DVD i CD koje prethodni nisu bili u stanju).Titlovi kod DiVX filmova su najblaže rečeno izuzetni,praktično nema razlike izmedju titlova na TV,DVD i ovih.Podržava sva naša slova,čita srt. sub. i text. titlove a slova su krupna,bela i boldovana sa crnim okvirom tako da se bez problema čitaju na svakoj pozadini.Posebno zadovoljstvo predstavlja slušanje muzike u MP3 formatu.Pler čita i id tagove tako da možete dobiti sve potrebne informacije i ono što je veoma važno,za vreme reprodukcije možete slobodno "šetati" po folderu u potrazi za nekom drugom numerom.Podešavanja slike i zvuka su brojna i opširna,a od priključaka ima sve što je potrebno za nesmetano uživanje u filmovima i muzici.Sve u svemu,uzimajući u obzir i pristupačnu cenu lično smatram da plejer zaslužuje veoma visoku ocenu i toplo ga preporučujem.
[ boxi2000 @ 30.03.2008. 12:37 ] @
Imam ovaj plejer vec par meseci i uporedo ga koristim sa Philipsom DVP 630.

DW 440 nije uspeo da procita 40% diskova koje sam bez problema vrteo u Philipsu. Bucniji je duplo od DVP 630 koji se smatra za bucan plejer. Daljinski je efikasan samo ako je u nivou plejera i direktno usmeren u njega. Ima tu dobre sminke: Karaoke, 5.1 izlaz, plavo svetlo, ali dzaba kad je ovo osnovno lose. Ne bih ga preporucio za kupovinu.