[ Java Beograd @ 14.01.2007. 21:11 ] @
Primećujem da su ove godine svi predizborni mitinzi u zatvorenom prostoru. Nema ono kao ranije na glavnim gradskim trgovima. Zna li neko zašto je to tako ? |
[ Java Beograd @ 14.01.2007. 21:11 ] @
[ Fuzz @ 14.01.2007. 21:17 ] @
Lakse je za snimanje, a i da se ne pokolju ljudi.
[ smfilip @ 14.01.2007. 21:21 ] @
da se ne vidi da niko nikoga vise ne podrzava :D
[ commissar @ 14.01.2007. 21:24 ] @
Manje interesovanje, manje ljudi na mitinzima.
Bolje pun Dom Kulture nego poluprazan gradski trg. Imam utisak da je to u pitanju. Mozda i gresim. [ dalibord5 @ 14.01.2007. 21:27 ] @
Smanjio se emotivni naboj,a i ljudi su se distancirali od politike.
Sto je dobro.Nadao sam se da ce doci to vreme... [ time @ 14.01.2007. 21:30 ] @
jos samo da uzmemo usran stap i proteramo SVE politicare tamo odakle su dosli
[ dalibord5 @ 14.01.2007. 21:34 ] @
E i to je politicki stav...
[ downer @ 14.01.2007. 23:28 ] @
Citat: time: jos samo da uzmemo usran stap i proteramo SVE politicare tamo odakle su dosli ... i uhvatimo se ruku pod šapu sa roze zekama i nasmejanim medama i skakućemo ispod duge dok padaju čokoladne bombone. [ fearless @ 14.01.2007. 23:33 ] @
Citat: Primećujem da su ove godine svi predizborni mitinzi u zatvorenom prostoru Nisu bas svi, video sam na tv predizborni miting DS-a valjda u Prokuplju na trgu, padala kisa ali ljudi opet dosli. [ vindic8or @ 15.01.2007. 01:16 ] @
Citat: dalibord5: Smanjio se emotivni naboj,a i ljudi su se distancirali od politike. Sto je dobro.Nadao sam se da ce doci to vreme... hm, ono cemu sam se ja nadao je da ce drzavni, ekonomski i socijalni problemi biti makar malo reseni, te da ce narod iz tih razloga biti rasterecen. svakako ne mislim da je dobro da se ljudi ne interesuju za politiku i ne izlaze na izbore, a drzava se raspada gore nego 1998. [ dalibord5 @ 15.01.2007. 09:10 ] @
@vindic8or-teska je to tema,ali posle svega sto se dogadjalo,potreban nam je mir.
Potrebno je da se ljudi interesuju za svoj licni boljitak i da se trude da svojim radom poboljsaju uslove svog zivota. Masovan izlazak na mitinge i ucestvovanje u stranackim prepucavanjima nikome nece dobra doneti. Vreme je da se politicki zivot skroz instucionalizuje. Ko zeli da se aktivno bavi politikom,neka se uclani u stranku i pomogne joj svojim radom. Ionako je minoran uticaj naroda na politiku,i ovde i bilo gde na svetu. Postoje rugi kanali,lobiranja,skriveni uticaji. Borba za glas je samo zavrsni nivo sve one igre koja se odvija u pozadini. Meni je drago sto po kaficima vise ne vidjam zapenusane ljude,kojima zile na vratu nabreknu,ubedjujuci druge kako ce se svima nahebati majke kada dodju na vlas' Mitinzi od 100 000 ljudi su proslost,i Bogu hvala na tome. [ Zoran Rodic @ 15.01.2007. 09:37 ] @
A ono ispred skupstine?
To kao nije miting? [ Fuzz @ 15.01.2007. 09:53 ] @
Tebe je to bas pogodilo?
[ vindic8or @ 15.01.2007. 10:31 ] @
Citat: dalibord5: @vindic8or-teska je to tema,ali posle svega sto se dogadjalo,potreban nam je mir. Potrebno je da se ljudi interesuju za svoj licni boljitak i da se trude da svojim radom poboljsaju uslove svog zivota. Masovan izlazak na mitinge i ucestvovanje u stranackim prepucavanjima nikome nece dobra doneti. Vreme je da se politicki zivot skroz instucionalizuje. Ko zeli da se aktivno bavi politikom,neka se uclani u stranku i pomogne joj svojim radom. Ionako je minoran uticaj naroda na politiku,i ovde i bilo gde na svetu. Postoje rugi kanali,lobiranja,skriveni uticaji. Borba za glas je samo zavrsni nivo sve one igre koja se odvija u pozadini. Meni je drago sto po kaficima vise ne vidjam zapenusane ljude,kojima zile na vratu nabreknu,ubedjujuci druge kako ce se svima nahebati majke kada dodju na vlas' Mitinzi od 100 000 ljudi su proslost,i Bogu hvala na tome. razumem te 100% i slazem se. mnogo bi bilo bolje da se svi posvete svom zivotu i licnim interesovanjima. samo sto ja vidim problem da ako ljudi masovno ne obracaju previse paznje, politicari imaju prostor da ne rade nista. to sam mislio. [ fanfon @ 15.01.2007. 10:34 ] @
Bolje vizuelno deluje na gledaoce kad se snimi u malom zatvorenom prostoru punom ljudi nego na trgu gde bi mozda bilo vise ljudi ali i mnogo cistine. Btw. Neki dan je kod mene gradu jedna stranka organizovala predizborni miting u sportskoj hali. Otprilike moze da stane malo vise od 1000 ljudi kad se naguraju. Jadan skup. Govornik uz ceste prekide i mucanja pokusava da procita tekst koji mu je neko sastavio(vecinom kritika drugih stranaka ili pojedinaca), a iz publike se posle svake recenice dernja grupa primitivaca sa borbenim poklicima. Slika i prilika danasnje Srbije...
[ vladd @ 15.01.2007. 11:23 ] @
Pa i ovi nasi "politicari" urade nesto "dobro", i to se ne primecuje, ili se primecuje nakaradno.
Kratko je vreme za kampanju, ucestali mitinzi na otvorenom prostoru, po nestabilnom i neprijatnom vremenu, bi mogli da ometaju saobracaj po "gradskim trgovima", guzva i buka, a i bolje da placaju zakupe sala, nego da plakatima zagadjuju sve zivo, i prave djubre, koje kosta. Konacno da naprave "pravi" izbor "akcije", razlozan i razuman. Poz. [ Zoran Rodic @ 15.01.2007. 11:36 ] @
[ damirh @ 15.01.2007. 13:16 ] @
Ma ljudi, hladno je:))
[ bobiska @ 15.01.2007. 18:39 ] @
Porasto standard, ima se, moze se...sto da se mrznu kada sponzori sipaju kintu za halu.
[ vladd @ 17.01.2007. 12:44 ] @
Ma naravno, da "vrate" malo para, a da ne "zagadjuju" gradske trgove .
[ kelja @ 17.01.2007. 15:36 ] @
Dobro sto ovo nije politicka tema...
Jebo te, meni obrisu svaku slicnu temu koje pokrenem-recimo juce je obrisana tema: "Originalnost" predizbornih slogana!?! Zar je ta tema vise 'politicka' od ove...??!!!??? U pitanju su bili estetski dometi predizbornih slogana, a ne reklamiranje ili pljuvanje ove ili one stranke... Stvarno ne razumem.Mislim da bi sam Haski tribunal mogao da pozavidi ES-u na dvostrukim standardima! :) Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|