[ _ARAGORN_ @ 23.01.2007. 22:06 ] @
| Posle vise nego loseg redizajna benchmark.co.yu evo nesto jos losije.
Ovako ce da izgleda taj revolucionarni redizajn pcberze.
:))))))))))))))))))))))))))))))))
Evo ga link:
http://www.berzavozila.com
PoZ 4 ALL!
Komentari...
|
[ Miroslav Jeftić @ 23.01.2007. 22:15 ] @
Bitno je samo koliko će kvalitetne i ažurne/tačne informacije ponuditi, za dizajn me baš briga.
[ ton_majstor @ 23.01.2007. 22:20 ] @
Super, biće mesta za još više reklama!
Preko 250 KB za pišljivi main page a bez sadržaja, je previše!
Pozdrav!
[ Emil Ranc @ 23.01.2007. 22:35 ] @
Vidim ja, radiće ovde adblock plus ;-)
[ Miroslav Jeftić @ 23.01.2007. 23:10 ] @
I do sada je radio. ;)
[ bakara @ 24.01.2007. 00:02 ] @
Sareni se ko u luna parku...
[ _ARAGORN_ @ 24.01.2007. 01:18 ] @
Hehe!
Ima svaki *com.tw sajt da im pozavidi na reklamama.
PoZ 4 ALL!
[ Nikola Vavić @ 24.01.2007. 12:25 ] @
[ Marko Medojević @ 24.01.2007. 21:25 ] @
Citat: Sareni se ko u luna parku... Vi kao da zaboravljate da nesretni Džo baš to i voli.
[ _ARAGORN_ @ 24.01.2007. 23:22 ] @
Ali sto si detaljno opisao agoniju surfa po tom sajtu.
Svaka cast!
PoZ!
[ ton_majstor @ 25.01.2007. 09:31 ] @
Nikada ga nisam koristio, uvek mi je bio samo zbirka banera i poluinformacija.
Nikola, GDE si ti našao tu pretragu? Kakva je ono slika na tvom blogu? To nije ono što je na linku koji je dao aragorn? Jel' se to neko zeza?
Citat: WWW.PCBERZA.xx.xx
U TOKU JE PREBACIVANJE NA NOVE SERVERE, SAJT ŽE BITI AKTIVIRAN U NAREDNA 24 SATA !!!
HVALA NA STRPLJENJU
Potrajalo tih 24 sata...
Ima daleko informativnijih IT sajtova na srpskom. Neću da im pravim reklamu.
Pozdrav!
[ Nikola Vavić @ 25.01.2007. 18:19 ] @
Citat: _ARAGORN_: Ali sto si detaljno opisao agoniju surfa po tom sajtu.
Svaka cast!
PoZ!
:)
Citat: ton_majstor: Nikada ga nisam koristio, uvek mi je bio samo zbirka banera i poluinformacija.
Nisi jedini :(.
Citat: ton_majstor: Nikola, GDE si ti našao tu pretragu? Kakva je ono slika na tvom blogu? To nije ono što je na linku koji je dao aragorn? Jel' se to neko zeza?
PC Berza se nalazi na domenu .co.yu ali se dizajn izgleda pripremao na domenu neke berzevozila (onaj sto je dao aragorn). Ono sa mog bloga je pisano pre oko nedelju-dve, tada je sve bilo (ne) normalno i kada sam pisao tekst napravio sam screen ali je sada "redizajn".
Onako stoji vec 5 dana, velike reklame pa treba vremena.
Citat: ton_majstor:
Ima daleko informativnijih IT sajtova na srpskom. Neću da im pravim reklamu. ;)
Pozdrav!
Moze neki link ovde ili na PP :) .
Poz
[ tdjokic @ 25.01.2007. 21:29 ] @
Citat: ton_majstor: Ima daleko informativnijih IT sajtova na srpskom. Neću da im pravim reklamu. Moze li onda na PP? Ja sam uvek trazio (i nalazio) sta i gde da kupim od hardvera na pcberza, jer za slican nisam znao. Najveca mi je zamerka sto prodavci ne azuriraju podatke, sto u krajnjoj liniji ni nije krivica pcberza-e. Cak mi se desavalo da odem direktno na sajt konkretnog prodavca, kao - tamo su valjda svezi podaci, pa opet mucak.
[ Miroslav Jeftić @ 25.01.2007. 22:17 ] @
tdjokic, forward-uj mi molim te taj PP kad ga dobiješ ako nije problem. Takođe nemam nikakvih zamerki na informacije pcberze, nisam za sada video ništa bolje.
[ _ARAGORN_ @ 25.01.2007. 22:28 ] @
Hehe! Mozda su ljudi mislili 24 meseca.
Mada kako napreduju i to im je malo :P
[ Emil Ranc @ 25.01.2007. 22:28 ] @
Eh, reklama. pa i ovu pcberzu izreklamirasmo ovde :)
Postoji jedan sajt koji otprilike ima istu namenu kao i pcberza, s tim što ima manje reklama (bar za sada). Hmm.. možda ima i manju bazu prodavaca.
U pitanju je itsvet.com.
[ ton_majstor @ 26.01.2007. 11:02 ] @
Baš taj, ali me bilo sramota da ga turam online! Nisam licemer, ali nije red da ikoga ovde reklamiramo.
Nema bolje. Ažurirano, sortirano... komentari "ne-srećnika", cene, linkovi, adrese.
Pozdrav!
[ _ARAGORN_ @ 26.01.2007. 18:55 ] @
Citat: Emilio Ranchez: Eh, reklama. pa i ovu pcberzu izreklamirasmo ovde
Postoji jedan sajt koji otprilike ima istu namenu kao i pcberza, s tim što ima manje reklama (bar za sada). Hmm.. možda ima i manju bazu prodavaca.
U pitanju je itsvet.com.
Daaa, ja skroz zaboravio na IT.
Sjajan sajt. Nema smisla uopste da se poredi sa berzom, koja inace jos uvek ne radi.
PoZ 4 ALL!
[ kime1 @ 26.01.2007. 20:57 ] @
imate i konfygurator , ITsvet zadnji put kad sam bio je imao daleko manje dilera od pcberze...
[ Emil Ranc @ 26.01.2007. 22:51 ] @
Ružan sajt, a i nije toliko praktilčan...
A i onaj "konfygurator" je skroz bezveze, umesto da su redom stavili prvo najbitnije komponente (matična, proc, memorija, hdd i drugari...) oni su abecedno stavili sve moguće gluposti, uključujući digitalne aparate, barebone, bluetooth i sl.
Inače imaju 23 firme u ponudi, a itsvet 21.
Hehe, a i imaju tri vrste procesora: AMD, Intel i Celeron :D
[ _ARAGORN_ @ 26.01.2007. 23:26 ] @
Ja prebrojah 26 firmi na itsvet ;)
PoZ!
[ miham @ 30.01.2007. 09:50 ] @
pa vidi vako...
dobar sajt
nije zasluzio blata
jest...ruzan...
to stoji
al ZATO neradi..
to mu je +
IMA LI IKO IDEJU GDE DA TRAZIM POLOVNE KOMPONENTE?
[ Miroslav Jeftić @ 30.01.2007. 10:44 ] @
[ time @ 30.01.2007. 15:53 ] @
jel to pc berza otisla na vecni pocinak?
[ Nikola Vavić @ 30.01.2007. 19:01 ] @
Citat: time: jel to pc berza otisla na vecni pocinak?
Bilo je i vreme :)
[ _ARAGORN_ @ 30.01.2007. 21:18 ] @
'' U TOKU JE PREBACIVANJE NA NOVE SERVERE, SAJT ÆE BITI AKTIVIRAN U NAREDNA 24 SATA !!!
HVALA NA STRPLJENJU ''
Hehe! Stvarno su sampioni :P
[ milos_g @ 03.02.2007. 02:57 ] @
Poslao sam mail pre par dana jednom od autora PC-berze.
Ono cisto koliko ce orijentaciono da traje.
Jos uvek sam bez odgovora!
Ranije sam ih bas favorizovao, ali sada su me razocarali.
[ Nikola Vavić @ 03.02.2007. 23:17 ] @
[ VRider @ 04.02.2007. 00:38 ] @
Mogao bi da prestanes da reklamiras svoj blog, za pocetak.
[ Emil Ranc @ 04.02.2007. 00:58 ] @
A zašto da ga ne reklamira. Ovde stalno reklamiramo b92.net, politika.co.yu itd...
[ VRider @ 04.02.2007. 01:44 ] @
Zato sto je reklamiranje ovde zabranjeno. b92.net, politika.co.yu i drugi sajtovi se navode kao relevantni izvori za neku informaciju.
Nesto sto je neko naskrabao na svom blogu i sada pokusava to da izreklamira na svaki nacin nije relevantan izvor za bilo sta, pa nema razloga ni da se navodi. Narocito ne da sam navodi svoj sajt. Ako ista valja, pomenuce ga neko drugi.
[ Davor Vlajkovic @ 04.02.2007. 02:03 ] @
A kako će neko drugi da sazna za isti ako je autoru zabranjeno da okači link? ;)
Mislim da stvarno preterujete sa tom zabranom reklamiranja. Reklamiranje nekomercijalnih sajtova koje ne izlazi iz okvira zadate teme (štaviše, upravo podstiče na diskusiju) teško da može da naškodi nekome, baš naprotiv...
[ _ARAGORN_ @ 04.02.2007. 02:21 ] @
Svaka cast na komentaru ''nove'' berze.
Hahahaha!
I za ovo je njima trebalo 20 dana?!
Pa dajte ljudi, molim vas, pogledajte samo na sta to lici.
No comment. (ionako je Nikola vise nego dobro opisao ''predivan'' dizajn berze:P)
PoZ 4 ALL!
[ Nikola Vavić @ 04.02.2007. 07:24 ] @
Citat: VRider: Mogao bi da prestanes da reklamiras svoj blog, za pocetak.
Dobrodošao u Srbiju® rođače.
[ VRider @ 04.02.2007. 12:52 ] @
@Davor Vlajkovic: Link ka blogu je vec u potpisu. Ako nekoga zanima, pogledace. Ako neko bude smatrao da valja icemu, posecivace blog s vremena na vreme, i ako nadje nesto zanimljivo, postovace link. Ovo "vidite kako sam genijalan i sta sam napisao" ili "ajde bre gledajte da i ja uzmem neki dinar" je ili nekulturno ili protivno pravilima, a verovatno i jedno i drugo.
@Nikola Vavić: Ja tebi nisam nikakav rodjak, a zbog takvih poput tebe i jesmo Srbija®.
[ Nikola Vavić @ 04.02.2007. 13:27 ] @
Citat: VRider: @Davor Vlajkovic: Link ka blogu je vec u potpisu. Ako nekoga zanima, pogledace. Ako neko bude smatrao da valja icemu, posecivace blog s vremena na vreme, i ako nadje nesto zanimljivo, postovace link. Ovo "vidite kako sam genijalan i sta sam napisao" ili "ajde bre gledajte da i ja uzmem neki dinar" je ili nekulturno ili protivno pravilima, a verovatno i jedno i drugo.
Kada te postave za moderatora obrati mi se po nekom od tih pitanja, do tada o'ladi i nađi neki pametniji posao od stražarenja.
Citat: VRider:@Nikola Vavić: Ja tebi nisam nikakav rodjak, a zbog takvih poput tebe i jesmo Srbija®.
Baš me intresuje kakvi to poput mene.
[ VRider @ 04.02.2007. 13:47 ] @
Kad se naucis kulturi i lepom ponasanju, onda mi se obracaj po bilo kom pitanju.
Tada ces mozda da dobijes i odgovor kakvi su to "poput tebe".
O & O
[ _ARAGORN_ @ 04.02.2007. 14:11 ] @
@Nikola Vavić: na svom blogu mozes vredjati posetioce koliko god zelis, ali mislim da ovde za to nemas nikakva prava
@VRider: kada smo vec kod reklame i ti u svom potpisu reklamiras skolu racunara
Bez ljutnje.
Ja bih vas obojicu lepo zamolio, ako nemate da kazete nesto konkretno vezano za temu
nadjite nego drugo mesto gde cete se prepucavati.
PoZ 4 ALL!
[ Nikola Vavić @ 04.02.2007. 14:57 ] @
Citat: _ARAGORN_:Bez ljutnje.
Ja bih vas obojicu lepo zamolio, ako nemate da kazete nesto konkretno vezano za temu
nadjite nego drugo mesto gde cete se prepucavati.
I bilo mi je glupo da idemo u ovoliki offtopic ali covek se buni bez ikakvog razloga. Nadam se da ce se naci neko ljubazan da obrise visak poruka u ovoj temi .
[ Miroslav Jeftić @ 05.02.2007. 22:46 ] @
Ne vidim šta je tu čudno, takvih postova imaš svuda pa i na es-u, samo je pitanje koliko prolazi vremena dok ne vide moderatori.
[ _ARAGORN_ @ 13.02.2007. 18:20 ] @
@Nikola Vavic: ti toliko pljuvao pcberzu (sada se vidi i zbog chega)
Za one koji neznaju www.werbian.com (ista nefunkcionalnost kao i kod doticne konkurencije)
Slike Sony PS3 konzole uzete sa ITsvet-a (originalno nema sta)
Nego,
posle benchmarka i berze jos jedan redizajn.
itsvet.com
Napokon jedno prijatno iznenadjenje sto se tice domacih IT sajtova.
PoZ 4 ALL!
[ momsab @ 13.02.2007. 19:22 ] @
ITsvet je funkcionalno redizajniran, sto mi veoma odgovara
jos da grupisu ploce prema podnozjima, povecaju ponudu i da ista bude azurna i pcberza moze slobodno da se ugasi
werbian, koji je reklamrian ovde zahvaljujuci pcberzi, mi se ne dopada, saren je i tek je na pocetku sto se funkcionalnosti tice (da ne pricamo o tome da je tesko upamtiti naziv werbian)
videcemo kako ce srediti sajt... mada, proed ITsvet-a sa azurnim vestima i pcberze sa oglasima i cenovnicima jos neki sajt nema sta da trazi na ovolicnom trzistu
[ Nikola Vavić @ 13.02.2007. 20:28 ] @
Werbian je na samom pocetku i u pripremi, sve opcije su trenutno ne dostupne kao i podaci, ali uskoro ce biti dopunjavano i gotovo. Kada bude gotov bice zvanicno obavestenje, do tada samo za insajdere :) . Slike sa IT sveta su ubacene radi probe i testa.
Pozdrav
[ _ARAGORN_ @ 13.02.2007. 21:02 ] @
Interesantna stvar koju malopre primetih je da su i na IT-u ubacili oglase.
Pohvalno, nema sta.
Jos samo cene da se redovno azuriraju i to je to.
[ Corey @ 14.02.2007. 18:49 ] @
Bože koje bleštavilo od sajta, ima one reklame sve da pogasim ili se ne vraćam tamo.
[ tdjokic @ 14.02.2007. 18:57 ] @
Kad su vec navedena 3 sajta, od kojih sam video staru pcberzu i, za mene novi itsvet, samo par reci. Na itsvetu sam malo zbunjen (mozda nisam nasao pravu opciju?), trazim recimo USB kablic a tamo ga nema jer su komponente poredjane strogo po nazivima - ploca, CPU, stampac. Druga stvar, ako otvorim proizvodjaca, primer sa grafickom karticom, za svaki pojedini model treba ici tamo-amo, tamo-amo, i gledati ko je prodaje i gde. Meni se sam princip star pcberze dopada vise, jedino sto podaci treba cesce da se azuriraju, ali to je sira boljka.
[ momsab @ 15.02.2007. 18:48 ] @
ITsvet bi trebalo da prosiri ponudu da bi bio u skladu sa nazivom
IT je siroka oblast a hardver je samo deo
kad se ocekuje werbian (sam dobro lupio naziv? ;) )?
i meni je gotivna stara pcberza, valjda ce srediti malo podkategorije
[ _ARAGORN_ @ 17.02.2007. 21:39 ] @
Ajde da se jos jednom vratimo linku sa pocetka teme, na kojem je probana berza.
Dakle: http://www.berzavozila.com
Pogledajte sta se sada nalazi tamo.
Hehe, ljudi ne prestaju da iznenadjuju.
PoZ 4 ALL!
[ ton_majstor @ 18.02.2007. 16:47 ] @
To si ti kriv, taj Turčin je ovde video da je sajt "u frci", pa valjda da mu pomogne!
Pozdrav!
[ SmilieBG @ 19.02.2007. 18:06 ] @
I posle 24h nista nisu promenili... :|
[ Mister Big Time @ 23.02.2007. 00:18 ] @
Citat: SmilieBG: I posle 24h nista nisu promenili... :|
Ni posle 3 dana...
Nego, stvarno je pcberza prevrsila sve rokove... kad ce vise da proradi? 26. navodno... :/
[ momsab @ 26.02.2007. 21:40 ] @
proradilo
lepo osvezenje..i preglednije
malo kao lici na ITsvet
[ ton_majstor @ 27.02.2007. 11:32 ] @
Super... dosta o tome.
Pozdrav!
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|