[ RAMBRAKER @ 24.01.2007. 15:18 ] @
| Ljudi , dobio sam kao nesto na kucnu adresu i pise da su oni kao neka CMC Turisticka agencija i kao vode me na putovanje gde ja hocu : Dubai, Bugarska, Dominikana.......
E, sad, cale je zvao njih i rekli su nam da su nas slucajno izvukli i da samo placamo prevoz i to je sve !
Da li znate nekog ko je imao istu situaciju ? |
[ neca @ 24.01.2007. 15:22 ] @
Mislim da je bilo ovde dosta reci o tome..cak je i meni kuci stiglo nesto slicno...samo sto ja nemam vremena sad da trazim teme...
inache, evo skoro ortakova sestra je dobila tako nesto..izabrala je kipar, otisla tamo..samo je platila put i sve je proslo bez problema.
[ Boki4u @ 24.01.2007. 15:50 ] @
I ja verujem da je kompanija ok.
Ja sam dobio pre dve godine, ali ih nisam nazvao u navedenom roku.
Jos jedna osoba koju poznajem je dobila prosle godine, zvala i rekli joj da treba da izabere destinaciju i put mora da iskoristi do aprila ili maja ove godine. Tako nesto!
Idi u grcku, ako ima u ponudi, najblize ti je sto ce reci da te put nece mnogo kostati :)
Ali, ako imas para za kartu do Dominikanske rep...
[ RAMBRAKER @ 24.01.2007. 15:53 ] @
Pa ne znam gde cu , videcu ....
Cale kaze da idemo u Grcku , ja - na Tenerife ili Dubai ......
Sutra idem da pricam sa nekom zenom sto radi tamo i ona ce mi sve reci ....
[ mulaz @ 24.01.2007. 15:58 ] @
kako to 'slucajno izvukli'? zar ne mora prvo da bude nagradna igra, pa da se ispuni kupon? ili si ispunio nesto, pa nisi napisao?
[ Java Beograd @ 24.01.2007. 16:07 ] @
Klasika, ja bio.
Prirede jedno veče sa prezentacijom, sve ok i korektno, dobiješ kafu, sok i slično. "Izvlače" koja će destinacija biti poklonjena te večeri. I - sasvim slučajno ispadne Dominikana. Dobiješ neku potvrdu da imaš plaćen smeštaj ali ne i put i klopu. Pa ti idi, nemam razloga da tvrdim da je prevara.
Naravno, prezentuju tu neki time-sharing ali zamotan u neke oblande, šatro ekskluziva, ovoono i slično.
[ RAMBRAKER @ 24.01.2007. 16:15 ] @
Ne, ne , nije time sharing .
To je preko poste , kao izvukli me iz imenika .....
Nisam nista popunjavao nego kao oni ustvari saradjuju sa postom pa tako ....
Inace , na koverti pise Piraeus Bank pa mislim da mozda nije prevara ali o5 ne znam ....
[ sasa022 @ 24.01.2007. 16:16 ] @
@RAMBRAKER
Upotrebi PRETRAGU - o ovome je pisano vec mnogo puta.....
Citat: Naravno, prezentuju tu neki time-sharing ali zamotan u neke oblande, šatro ekskluziva, ovoono i slično.
Uvek nesto pokusavaju da "uvale"....
[ Boki4u @ 24.01.2007. 16:27 ] @
Nije ovo time sharing.
Evo njihovog sajta:
http://www.cmc.co.yu/
Izvlace preko imenika u posti, na koverti je ime onoga na koga se vodi stan/teelfon.
[ smfilip @ 24.01.2007. 16:31 ] @
ja kad sam dobio,bila je prevara...
[ pctel @ 24.01.2007. 16:39 ] @
Citat: RAMBRAKER: Inace , na koverti pise Piraeus Bank pa mislim da mozda nije prevara ali o5 ne znam ....
Ovo je za ES bisere
[ RAMBRAKER @ 24.01.2007. 16:39 ] @
@smfilip, isto ti je pisalo CMC ?
@ PCTEL, zasto ?
[ Nuclear_Spirit @ 24.01.2007. 20:27 ] @
Mislim da je prevara, nesto mora da se plati (osim puta) . Treba biti jaako obazriv.
[ ton_majstor @ 24.01.2007. 22:13 ] @
To je, srpski rečeno, "offline phishing"!
Aman, pisano je ovde o tome dosta puta!
Ne idi tamo.
Pozdrav!
[ vlada01us @ 24.01.2007. 23:00 ] @
Pa koliko bi te put kostao nekom redovnom linijom? Onda izracunaj sta ti se isplati, uplatiti aranzman preko neke normalne agencije, ili ici grlom u jagode, plus sto te mnogo vise kosta. I verovatno neces moci ici kad ti zelis, jer je taj apartman "zauzet". A usput ce pokusati da ti prodaju neko osiguranje, ili sl. sto je u stvari glavni cilj.
[ RAMBRAKER @ 25.01.2007. 23:16 ] @
Ljudi , PREVARA !!!
Bio sam veceras i kao treba da se uclanim u neko sr**e i kao to je neki lizing i tako .......ma sve u svemu camio sam 2.5h i kao oni tamo loze me da se uclanim i da nesto odplacujem ........
Ma sve ti na kraju dodje isto kao da ides normalnom agencijom .....
znaci izbegavajte www.cmc.co.yu !
[ LAsERtri @ 26.01.2007. 02:29 ] @
Izbjegavati sve dok se ne potvrdi da i suprotna strana ima zaradu.
Niko danas nece ti dati sta dzabe , u svakoj rupi lezi jedan zec...
[ ton_majstor @ 26.01.2007. 10:26 ] @
Ok, morao si da lupiš svojom glavom. Potpuno te razumem.
Pozdrav!
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|