[ Zoran Rodic @ 09.02.2007. 17:52 ] @
Elem, jos 2001 godine podneta je krivicna prijava da je ovaj pedofil, "u nameri da zadovolji svoje polne prohteve iskoristio lakomislenost maloletnih dečaka", i potkupljujući ih, naveo na bludne radnje.
Drzavi je trebalo da ovu barabu koja je unakazila zivot desetorici decaka casti sa 12 meseci zatvora.
A da, u medjuvremenu dok se neko nije doseti da ga "osudi"
Citat:
vladika slavonski Sava privremeno je postavio Ilariona da se brine o manastiru Orahovica na Papuku u Hrvatskoj, odakle su ga proterale hrvatske vlasti, pošto je dvoje orahovačkih đaka prijavilo monaha da je masturbirao kod osnovne škole.

DAkle, deset decaka je podnelo tuzbu a presudjeno je za tri krivicna dela "nedozvoljene radnje".
Ocemo maematiku?
4 meseca po decaku a 7 gratis

Izvor
[ Davor Vlajkovic @ 09.02.2007. 18:14 ] @
Jos jedan dokaz da je SPC iznad svih zakona :(
[ vindic8or @ 09.02.2007. 18:33 ] @
ali najjace je sto je prvo osudjen na 10 meseci, pa je onda ulozena zalba. pa je sud to prihvatio i osudio ga na 12 meseci. ***ote kakva zemlja...
[ Fuzz @ 09.02.2007. 19:41 ] @
Citat:
vindic8or: ali najjace je sto je prvo osudjen na 10 meseci, pa je onda ulozena zalba. pa je sud to prihvatio i osudio ga na 12 meseci. ***ote kakva zemlja...

Pa mislim da nasa zemlja ipak nije najgora po tom pitanju. U svakom slucaju, ja bih za silovanje i pedofiliju propisao kazne u nivou kazni za ubistvo.
[ vaske71 @ 09.02.2007. 20:34 ] @
Za ovakve slucajeve pedofilije smrtna kazna je blaga kazna !!!
[ vindic8or @ 09.02.2007. 20:42 ] @
@ Fuzz

pa ne treba valjda da se tesimo tim sto bi negde taj monstrum jos lakse prosao?! kazem posebno jer se slazem sa drugom recenicom koju si napisao.
[ dr.NPN @ 09.02.2007. 20:51 ] @
Ja ga ne bih u zatvor ili sl. Odsekao bih mu alatku, pa neka gleda sta ce... i tako svima sto siluju... Mislim, da neko siluje, a kurve 20€ haha...
Al dobro, kontam ja to, sjeban mozak... Zato fiki fiki fik - i nema vise problema...
[ ton_majstor @ 09.02.2007. 21:37 ] @
A da se malko smanji doživljaj...

Pozdrav!