[ jesus alejandro @ 03.03.2007. 17:52 ] @
| Sta sve od masina sadrzi linija za proizvodnju testenina (proizvodnju i pakovanje da budem precizan) kao i koliko se krece kompletna linija kapaciteta 30-50 kg na sat. Gde moze da se procita o tehnologiji odnosno recepturi proizvodnje i ceni proizvodnje po kilogramu spageta na primer na kolicinu koju moze da se proizvede linijom ovakvog kapaciteta ? |
[ johann @ 03.03.2007. 19:47 ] @
Italijani su experti za testenine, nadji nekog ko zivi u Italiji ili guglaj po netu. Inace testenine su jako unosan posao koliko vidim kod mojih poznanika, vode fin zivot, lepi automobili, lepe kuce, poslovna zgrada itd.
[ jesus alejandro @ 03.03.2007. 20:49 ] @
Citat:
johann: Italijani su experti za testenine, nadji nekog ko zivi u Italiji ili guglaj po netu. Inace testenine su jako unosan posao koliko vidim kod mojih poznanika, vode fin zivot, lepi automobili, lepe kuce, poslovna zgrada itd.
Verovatno da jeste ako imas love za pocetak recimo ~100000e, ja bih krenuo sam mnogo manje, reda velicine 5-10000e.
[ johann @ 04.03.2007. 15:11 ] @
Mislio sam na firme koje se bave remontovanim poluautomatskim masinama, kod njih je radna snaga skupa pa im se isplati da stavljaju potpuno automatizovane. A sto se tice kesha to je dosta skroman iznos za moj pojam pocetka biznisa.
p.s. Probaj da dobijes info kod prodavaca polovnih masina i pecki za pizze ima ih dosta i sigurno ti mogu pomoci.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.