[ vdambo @ 09.04.2007. 21:14 ] @
Videvsi temu o einhell proizvodima, reko da postavim jedno pitanje. Malo se amaterski bavim stolarijom, pa sam u nedostatku cirkulara pazario jedan Einhelov od iljadu i osamsto vati. Mogu da vam kazem da sam se toliko razocarao da planiram da ga vratim, ako ga pre toga ne polupam. A ako prodavac nece da ga primi, malo cu da ga propustim na cirkular... Pre toga sam imao ( i sad je imam) einhelovu glodalicu, i malo se raspala posle nepunih mesec dana koriscenja. Elem, da se vratim na temu. Posto mi cirkular treba, a shugavi einhell ide nazad, razmisljao sam da pazarim neku boscho-vu masinu. Gledajuci na jamazonu, naleteo sam na otprilike 10-tak boshovih cirkulara. Elem, gledajuci nase sajtove, naisao sam samo na 1 tip gts 10. Da li neko ima iskustva sa ovim cirkularom, i zna li neko koja li mu je cena. Na zapadu je oko 400 + dolara. Da li ima neki sajt koji salje robu ovog tipa i kod nas, i da li privata visa p. shtedionica kartice? Fala vi na odgovor. [Ovu poruku je menjao vdambo dana 09.04.2007. u 22:25 GMT+1] |