[ dzonka @ 17.04.2007. 14:33 ] @
da li mi neko moze reci da li je moguce iznajmiti od vojske njihov objekat koji nije u upotrebi?
ima jedno vojno skladiste koje je napuste i nije u upotrebi od '92. godine, a meni bi extra odgovaralo, pa me zanima da li je moguce tako nesto rentirati od vojske i kome se obratiti za to?
[ Majstor Duja @ 17.04.2007. 14:39 ] @
Uh, druze, ti k`o da nisi bio u vojski...
Tamo se nezna ni k`o pije ni k`o placa, tebi je tu prioritet da dodjes do informacije kom resoru pripada objekat i da li je
od "strateskog" znacaja ( nema veze sto se ne koristi, tamo negde u nekim knjigama se tako vodi i to je to)...
U svakom slucaju to ti dodje kao ono : ko s djavolom tikve sadi....zaboravi!
[ dzonka @ 17.04.2007. 14:43 ] @
znam da je vojska skroz bez para i da su odlucili da je uzmu gde god mogu... pa rekoh, dok mi ne vrate zemlju kolju su uzeli mom dedi, da ja od njih uzmem tudju u zakup ;)
[ commissar @ 18.04.2007. 02:09 ] @
@dzonka: da ti daju dozivotno u zakup? ;)
[ dzonka @ 19.04.2007. 13:08 ] @
pa moglo bi, ali kako se resavaju imovinsko pravni odnosi za svu vojnu imovinu koja je eksproprisana ili nacionalizovana, ocekujem da ce se uskoro pojaviti mnogi naslednici, tako da od dugorocnog zakupa nema nista. a kako sam saznao u medjuvremenu, sve pravne poslove oko vojne imovine je preuzela republicka direkcija za imovinu