[ katicbranko @ 18.04.2007. 21:37 ] @
Da li neko od prisutnih ima iskustva sa postavljanjem vodovodnih cevi(pumpa okiten,razvodnici sa ventilima i tako dalje).Zanima me koliko su pouzdani plasticni ventili i razvodnici? |
[ katicbranko @ 18.04.2007. 21:37 ] @
[ boolee @ 19.04.2007. 23:05 ] @
Sto se tice plasticnih ventila i razvodnika tj.fitinga trenutno je on u svakom slucaju kvalitetniji.
........ Razlog tome je sto i od plastike imas proizvodjaca koji nisu nizasta a o metalnom fitingu da ne govorim,ne ide svaki okiten sa svakom poluspojnicom,mesanje razlicitih proizvodjaca plastike ne dolazi u obzir zbog razlicitog granulata (stepen topljenja,debljina zida ...). edit lancia88: pobrisani delovi vezani za reklamu i privatnu komunikaciju, forum je ipak javna stvar boolee:Slazem se da je forum javna stvar,ali isto tako treba neko i da kaze nesto javno o kvalitetu robe koju prodajemo,to bez imena proizvodjaca bas i ne ide,osim toga na vise foruma sam procitao imena proizvodjaca sto bi po ovoj recenziji moglo biti reklama. Kod vodovodnog materijala je svaka greska veoma skupa i kako da pomognem sa onim sto znam ako mi vi vise od pola odgovora izbacite. [Ovu poruku je menjao lancia88 dana 20.04.2007. u 15:13 GMT+1] [Ovu poruku je menjao boolee dana 20.04.2007. u 23:18 GMT+1] Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|