|
[ dswalk @ 19.04.2007. 09:20 ] @
| Šta se ovo više dešava? Pa 'oćemo li ikad u životu igrati kako treba, pobijediti sigurno i 100%.
Možemo li ikad odigrati normalno, bez crvenih kartona?
Da ne pobjeđujemo sami sebe više.
Hoćemo li više jednom sastaviti tim smirenih, tehnički i taktički potkovanih, fizički 200% spremnih igrača?
I kad ćemo više imati trenera da sve zna. Sve, sve živo. I CZ i Real i sve timove i taktike?
Mene kao zakletog navijača Partizana ne interesuje pobjeda na prevaru, otimanje, pljuvanje i sl.
Oću, Đukiću Čovječe, da razbijate (igrom) bar jednom u toku sezone, pa makar bili zadnji,
samo da vidim da to umijete.
Pozivam sve navijače da pomognu Đukiću savjetima!
Pozdrav |
[ deki77 @ 19.04.2007. 12:41 ] @
Ti brate pratiš još uvek naš Fudbal..i nerviraš se!!!
Ja sam to davno prestao
[ fanfon @ 19.04.2007. 12:56 ] @
Ne trebaju Djukicu saveti. On koristi ono cime raspolaze. Treba mafiju iz naseg fudbala isterati. Zbog njih nam je fudbal propao. Onda mozda bude bolje...
[ Marko_L @ 19.04.2007. 13:23 ] @
Čekajte. Mi imamo ligu ? :)
[ ton_majstor @ 19.04.2007. 14:09 ] @
Jeste, juče sam video, imamo LIGU...
Igrala FK Bežanija (to bi pre 20 godina bila UVREDA za svakog fudbalskog fana) sa policijom 0:0!
Posle produžetaka, pošto je NN presa prešla u ruke policije, a nije izvođeno slobodno pucanje iz nepronađenog oružja... Bežanija je održala lekciju policiji za zelenim stolom, i pred prisutnim novinarima.
FK Bežanija je najodlučnije odbacila policijske penale u njihov deo terena, sa obrazloženjem da oni nemaju veze (osim imenom) sa poznatim mafijaškim "klanom" sa Bežanije.
Policija ima preimućstvo, imaju loptu i sudije na svojoj strani.
Borba će biti RAVNOPRAVNA!
Pozdrav!
[ vaske71 @ 19.04.2007. 14:13 ] @
He , od naseg fudbala je i bog digo ruke !!!
[ dswalk @ 19.04.2007. 15:10 ] @
Šta da radim?
Kao ne gledam, ali se isto nerviram i kad čujem šta je bilo.
I sve mislim kako može biti nešto, a ono sve gore.
Možda ste vi u pravu, možda se treba okaniti svega...
Meni valjda još treba da za nekog navijam ...
A i bi bilo lijepo ..
[ neca @ 19.04.2007. 15:17 ] @
alo bre??? o cemu ti???
koji bre partizan??
[ SladjanaB. @ 19.04.2007. 15:34 ] @
Pitanje umesto odgovora;
Da li ti znash jednu zemlju na svetu u kojoj se igra dobar fudbal, a da u toj zemlji vrvi od kriminala, korupcije, bede, nemashtine....?
[ Slobodan Trebovac @ 19.04.2007. 15:51 ] @
Evo, pronasao sam jednu koja donekle odgovara toj slici:
Naravno, ova karta se moze iskoristiti za jos koju drzavu. ;)
[ Pirossi @ 19.04.2007. 16:24 ] @
^ pazi kada sam se zacenio od smeja :)
[ jeftonikius @ 19.04.2007. 18:06 ] @
Zeko lopove... na na na na naaaaa...
[ draganbg82 @ 19.04.2007. 21:45 ] @
Sta ce Djukic jadan... I moja baba kaze da se od gov**a pita ne pravi
[ ing. @ 19.04.2007. 21:50 ] @
Djukicu jedino moze da pomogne kompletna rekonstrukcija tima.
[ musicmaster @ 19.04.2007. 22:34 ] @
Citat: Pozivam sve navijače da pomognu Đukiću savjetima!
Hmmm, grobarchine imaju navijache?
Nisam znao ....
Jeste li ispali beshe ili tek treba da se desi....?
ho-ho-ho-ho ..
Uzgred, trener "Undertaker" je najvetji i najbolji u svakom pogledu, nemojte da ga menjate ....
[ SladjanaB. @ 20.04.2007. 02:23 ] @
Citat: tyranBL: Evo, pronasao sam jednu koja donekle odgovara toj slici:
Naravno, ova karta se moze iskoristiti za jos koju drzavu. ;)
Paaaaa i ne odgovara bash! U Brazilu vlada beda kao kod nas?! Ne bih bash rekao...
[ ton_majstor @ 20.04.2007. 11:13 ] @
Citat: 8.04.2007, RIO DE ŽANEIRO
Izvor: PRESS
RIO - GRAD NASILJA
Rio de Žaneiro, simbol Brazila, paralisan obračunima klanova. Od 2003. u regionu ubijeno 20.000 ljudi!
Devetnaest ljudi ubijeno je prekjuče u obračunu rivalskih bandi i u drugim odvojenim incidentima u Rio de Žaneiru. Prave bitke narko-gangovi već danima vode oko kontrole dela grada koji se zove Moro da Mineira, a pucnjava je izazvala pravi haos u centru grada.
Zabeleženo je nekoliko slučaja iseljavanja stanovnika, a sve se to odvija u trenutku kada gradske vlasti ponovo razmatraju predlog da se pozovu u pomoć regularne vojen trupe radi gušenja nasilja kriminalnih grupa.U bolnici "Žetulio Vargaš", koja se nalazi u centru sirotinjskih naselja - favela, prošle godine primljeno je 473 ljudi, uključujući 27 dece ranjenih iz vatrenog oružja.
U ovoj godini već je primljena 131 osoba. Ako se ta tendencija nastavi, do kraja godine broj žrtava biće veći nego 2006.Drama koja se svakodnevno dešava u ovoj bolnici samo je ilustracija nasilja koje pogađa Rio, metropolu jednako poznatu po svojim spektakularnim plažama i karnevalu, kao i po favelama u kojima vladaju kriminal i nemaština.
Rio de Žaneiro, simbol Brazila na osnovu kojeg ceo svet ima specifičnu sliku o toj latinoameričkoj zemlji, ima nivo ubistava koji se može porediti s mnogim zemljama u kojima se vodi pravi rat.
Samo u poslednje tri godine u državi Rio de Žaneiro (Rio je ne samo grad, već i prestonica jedne od ukupno 26 saveznih država Brazila) ubijeno je skoro 20.000 ljudi, od čega veliki broj u samom gradu. To je skoro sedam puta više od američkih žrtava u Iraku od početka rata 2003. godine.
Iako od kriminala i nasilja najviše pate siromašni žitelji favela, ta pošast počela je da pogađa i bogate. Slučajni prolaznici - i bogati i siromašni - toliko često bivaju uhvaćeni između dve vatre da je odnedavno počela da se vodi zvanična statistika o poginulima od zalutalih metaka.
- Ovo je nešto najgore što sam ikada video - izjavio je Luk Daudni, engleski antropolog i autor knjige o umešanosti dece u trgovinu drogom u Rio de Žaneiru.
Ipak, na kraju:
Citat: Privreda propada
Visok nivo kriminala učinio je da Rio, čija je privreda najviše zavisna od turizma, postane mesto na kojem je vrlo komplikovano i skupo voditi bilo kakav posao. Samo prošle godine kompanije koje posluju u tom gradu potrošile su 1,3 milijarde dolara na bezbednosne mere, novac koji je inače mogao da se uloži u otvaranje novih radnih mesta. Iako je teško proceniti koliki je tačno uticaj nasilja na trgovinu, poslovni ljudi tvrde da je jasno da se time nanosi ogromna šteta privredi.
- Ne radi se o tome koliko gubimo, nego koliko ne zaradimo zbog nasilja - rekao je Alešandre Sampajo, predsednik lokalne unije ugostitelja.
[ milke @ 20.04.2007. 18:09 ] @
Neverovatno je kako pogrešnu predstavu ljudi imaju o Brazilu, na osnovu nekog imidža te zemlje, ono svi su super, opušteni, veseli i nasmejani... Ne mogu da tvrdim za celu zemlju, ali veliki gradovi su strahota u pogledu kriminala. Pa jedan bulevar sami "Rijani" nazivaju Gaza Strip. Ne mogu da tvrdim za korupciju, ali kriminal... katastrofa.
[ ton_majstor @ 20.04.2007. 19:46 ] @
Ovaj, valjda misle da je ovo tamo non-stop i free...
[img][att_url][/img]
Nažalost ili srećom, jednom je godišnje... i nije baš free, dobiješ nešto od boleština zauzvrat.
Ontopic:
Citat: MIROSLAV ĐUKIĆ:
IMA DA IH KAZNIM!
Zahtevaću od kluba da Rnić i Lomić žestoko dobiju po džepu zbog crvenih kartona na derbiju. Ako treba, biće i suspendovani, šta će mi neodgovorni igrači
Citat: Trener Partizana Miroslav Đukić definitivno je izgubio razumevanje za bezobrazluk pojedinih igrača crno-belih! Šef struke ekipe iz Humske najavio je da će zatražiti od čelnika kluba da Marko Lomić i Nemanja Rnić budu najstrože kažnjeni! Njih dvojica dobili su crvene kartone u „večitom derbiju“ - Rnić zbog udaranja Nikole Trajkovića, a Lomić zbog psovanja sudije po završetku susreta.
Samo oštro, nek' im ukine jelo ili da ne štipaju sponzoruše par dana! Opušteno...
[ Zoran Rodic @ 20.04.2007. 21:22 ] @
Eeee, pa gledao sam utakmicu
U prvom poluvremenu su igrali lose, a posle su naglo popustili
[ Deda_Mraz @ 20.04.2007. 21:49 ] @
UPRAVA NAPOLJE!!!
Mislim da je sve objašnjeno, još samo ovim šabanima što dolaze na JNA da gledaju Partizan da im se utuvi u glavu da ne dolaze pa da vidiš kako zec i bik odma menjaju politiku.
[ Bhamby @ 20.04.2007. 22:03 ] @
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|